Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar hepinize saglıklı mutlu huzurlu yeni yıollar diliyorum.

pembecimm canım çok sevindim bugün kan testi yaptırıcaksın sanırım allahım inşaallah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin.

hatçem canım seninde canını sıkmışlar tatilde boşver tatlımmm hiçç canını sıkma allahım inşaallah sanada yakın zamanda saglıkla veriri evladını kucagınaaa

günaydın fıstıkım nasılsın??

günaydın canımmmm hoşgeldinn cok sağoll sana bol bebeişli yıllar diliyorumm...birazcık canım sıkıldı ama boşver gitsinn...
selam kızlaar. yeni yılın ilk p.tesinden herkese selamlar

selam canım hoşgeldinn....maşallah doğuma az kalmış allahım sağlıklı doğumlar nasipetsin..

günaydın fıstıkım nasılsın??

saolun canlarımmm.
pek iyi sayılmam eşim sabah sabah çok üzdü beni sabahları kalkamıyorum ben eşim uyandırıyo bu sabahta uyandırdı yatagın içinde debeleniyorum oda söylene söylene hazırlandı o sırada zeytinin patisine bastı nasıl agladı hayvan bende kızdım bagırdım alsana kucagından herşeyden korkuyo sonra dedim demez olaydım hayatını mahvetmişim onun annesinin evindeyken herşey önüne geliyomuşta bilmem neymişte otobüste gelirken bile aglayıp durdum zeytinde çok korktu hayvan gitti sehpanın altına saklandı annem falan diyince bende kusura bakma ben onlar gibi evde kıçımın üzerine oturup ta bana bak demiyorum sana bütçemize yardım olsun daha rahat yaşayalım diye sabahın köründe işe geliyorum falan dedim başkada hiç bişi demeden çıktım evden.

ayyy haticecimm sorma gitsin çok az kaldı ama ben dayanamıyorum artıkınnn çok ağrılarım oluyo artık inanılmaz bi ağrı :95: cuma günü doktora gidicem çatıya bakıcak filan o zaman söyliycem ayın 11inde sezaryen olabilirmi diye. kabul eder inşallah. hafiften çatladım çünkü dahada derinleşmesini istemiyorummm. hem maşallah büyüdü zaten sezaryen içinde çok erken bi tarih değil dimi 11i benim için???

çok ayıp etmişşşşş aynı dertten bende müzdaribim zaten bende konuşmuyorum eşimle şimdi bu kadar gamsız olunmaz yaaa. ne bu yaaa allah delircem bennnnn sinir oldum bak şimdi. benim eşimde ne dese beğenirsin!!!! ben sigortadan zaten paramı alcam bide patronuma söyliycekmişim bana maaş versinmiş!!! peki neden anacığına vercek.. varmı böyle bi olay yaaa. karı zaten torununa bi çeyrek almış başkada bişi yapmamış benim annem 2,000 tl harcadı daha doğmadan bebeğim. bu ne biçim bi manyaklık yaaa. hem ben 2 aydır anasında kalayım hemde para dökeyim sanki bende bol var. hem çalışıyoruz hem yaranamıyoruz bunlara yaaa. resmen sinirimden kudurcammm!!!

aynen canım aynen ki ben işimden hiç ama hiçç memenun dgilim çok mutsuzum burda oda bunu çokkk iyi biliyo ama mecburum ben çalışmazsamm evin kredisini ödemekte zorlanıcaz çünkü ..yok neymiş anasının evinde herşey önüne gelirmişte bilmem neymişte sbaha sabah acaip kırıldımk ona garibim o hayvan bile nasıl korktu nasıl saklandı ya onu gördükçe bebek olayından iice uzaklaşıyorum bi hayvana adam gibi bakamıyoruz bide bebek olmaz

slm herkese.yeliz sen haklısın cnm.erkekler istiyoki hem çalışsın bütöeye yardıcı hrm evinde 4 4 lük olsun.hiç yorulmuyor ya kadınlar

guzellerım gunaydınnnnnn
biz geldıkkk ama ne bu gergınlıkkkkkkkkkkkkk
aman boşverın kocaları kaynanalarıııı hayatınızı yaşamaya bakınn (dıyene bak )
YELİZİM erkek mılletı boşver tınlama hayatımm ne uzuyosun kendını o hatasını anlarrrr moralını yuksek tut hadııııı

SUPERISI canmmm sen de boşverrrr herkes her şeyı goruyoo bızımkıler de ole çok harcıolar yapıolar edıyorlar kayınvalıdemlerden daha tık duymadım bakalım ne edecekler torunlarına yap yap yap dıye başımın etını yıyorlardı onlara kalsa okul masrafı bılmem ne hepsi onlara ait olacaktı kaldıkı ben bole bşeyı ASLA kabul etmem de yanı dedıklerı buyduuu o yuzden sallaaaaaaaaaaaaaaaa

slm herkese.yeliz sen haklısın cnm.erkekler istiyoki hem çalışsın bütöeye yardıcı hrm evinde 4 4 lük olsun.hiç yorulmuyor ya kadınlar

hoşgeldiniz canlarım

bilmiyorum ya aşırı kırıldım sabah sabah aglayarak kaldırdı beni yataktan otobüste özür diledi zaten ama yüzüne bile bakmadım

tabiki bebeğine öyle davranmıycak içini karartma. ama yaptığı çok yanlış annesiyle karısını kıyaslarmı insan. madem mutsuzsun git ananın evine anan baksın hayret bişi yaa. akşam konuşacak olursanız bi daha beni annenle kıyaslama yoksa bende kıyaslarım ve hiç karlı çıkmazsın de ona. bende annemin evindeyken yediğim önümde yemediğim arkamdaydı de. çamaşırım yıkanırdı ütülenirdi bende anamın kuzusuydum de. sırf sen değilsin hem çalışıyorum hem senin yemeğini yapıyorum hem çamaşırını yıkıyorum ütülüyorum hem evini temizliyorum hem para kazanıyorum eve katkıda bulunuyorum hemde annenle kıyaslanıyorum çok ayıp ediyosun karınım ben senin sen beni seçtin aile olmak için ya oradan kopacaksın ya benden de!!!!!! çok sinirliyim çokkkk

oyyyyyyyyyyyyyy kıyamammmmm
kıçını don yatt konuşma azcıkkk

konuşmayı düşünmüyoum hiç zaten normalde hayatta küs kalamam hemn unuturum herşeyi ama bu sefer fazlaca sinirimi bozdu

çok gusel bır konuşma
bu konuşmayı yaparken hatta gayet sakın bır şekılde yap yaran yok çunkuuu
hepimiz anamızın bı tanecık kuzusuyuzzzzzz hıhhhhh

yavyum benim hiç mide bulantım olmadı.bende korktum bnde sorun mu var diye.doktora söylediğimde doktor seni korkuturlar şimdi.acaba bebekte bişeymi var niye yok diye.
ne güzel işte olmasın filan demişti

konuşmayı düşünmüyoum hiç zaten normalde hayatta küs kalamam hemn unuturum herşeyi ama bu sefer fazlaca sinirimi bozdu

yo yoo kus demıorumm ama hatasını bellı ett
uzgun olduğunu konşmalarından ve ıfadelerınden anlasınnn
kıçını da don yattt

amannn ööle işte boşverin benii

supericim bencede sezeryan için uygun bi hafta son 2 haftada bebek tehlikeye girebiliyomuş o yüzden 38. haftada alınmasında hiç bi sakınca yokmuş. bende bilmiyodum ama halamın kızı jinekolog izmmirde belki duymuşsunuzdur kaan bozkurt adı ege tüp bebek merkezinin sahibi.onunda yeni kızı oldu 38. haftada sezeryana aldırdı eşini.

gökçem sen ne zaman gidiceksin doktora

hoşgeldin canım. erkek milleti hepsi böyle çok haklısın ama bazısı biraz daha mantıksız. işin içinde anneleri olunca akan sular duruyor. ben 2 aydır annesinde kalıyorum bir akşam annemlere gidelim dedim kıyamet koptu. neden benim annem anne değilmi. ben özleyemezmiyim. böylemi olmalı hem bu kadar duygusal bi zamanımda anneme ihtiyacım olamazmı. anlayışsızlık gamsızlık ve şımarıklık had safhada artık. biri onu durdurmalı...

ben zaten anasının yaptıklarını boşverdim ama kocamın yaptıklarını boşveremiyorum işte. çünkü o yanlış yaptığı zaman ben direk etkileniyorum maddi manevi. ne münasebett etkilenicekmişim. niye o padişahın oğlumu? biz eşek başımıyız...

hoşgeldiniz canlarım

bilmiyorum ya aşırı kırıldım sabah sabah aglayarak kaldırdı beni yataktan otobüste özür diledi zaten ama yüzüne bile bakmadım

bende sabah hiççç konuşmadım. rujumu gösterdi sabah bunu alcakmısın diye hayır dedim o kadar başkada hiç konuşmadım konuşmıycamda. bana annemin evinde sesini yükseltemezsin diye bağırdı akşam ulen 2 aydır annendeyiz dokunulmazlığını ilan etmiş meğer benim gerizekalı. o zamaaaan annesinin evinden gidene kadar bende onunla hiç muhattap olmıycam. hadi bakalım nasıl oluyomuş anlasın.

ayyy ne sinir bu erkekler yaa sabah sabah nasılda canını sıkmışş..bence biraz konuşma burnu sürtsün...bende izin boyunca nerdeyse sinirden hergün ağladım diyebilirim..boşver canım ne yapıcann analarının evindeki rahatı arıyolar.madem rahat etmek istiyosa çalıştırmıcak seni allahh allahhhh yaaaa heeeee birde birşey yokmuş gibi özür mözür dilemiyolarmı ozaman deli oluyorum...
canım benim yaaa ee artıkın bebişin yeri kalmadı ağrıların normal..bence sezaryan için erken değil zaten gününün dolmasınada iki hafta var sanırım inş. sağlıklı gelir oğuşun...
günaydın canımm hoşgeldin....
guzellerım gunaydınnnnnn
biz geldıkkk ama ne bu gergınlıkkkkkkkkkkkkk
:

hoşgeldinizzzzzz gökcemmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…