Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaren0144, gokcegokce+, Yavyum, yelizcem, GamzeliKiz+, superisiyim+, aydemet26

günaydın kızlaarr :)))

yelizcim canım ya kızmakla çok çok çok haklısınn erkek milleti işte canını çok sıkma ama canım
üzme kendını kalas işte meğer ne çok taş taşıyormuş eteğinde hepsini döküvermiş beyfendi
bi tartısma beklıyomus gıbı sankı......ay bende sınrı oluyorum düşündükçe zaten reglım
çok sinirliyim

canm benım perşembe gunu gıdıyorum dr a bakalımm 37 ye 3 olduğumuz gunnn ne dıcek dr amcamızzzz benm doğum da 18 gbı düşünuluyor ama bakalımmmmm bu 38.hafta olayı kafamı karıştrdııı :44:

hoşbulduk hatçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yavyum benim hiç mide bulantım olmadı.bende korktum bnde sorun mu var diye.doktora söylediğimde doktor seni korkuturlar şimdi.acaba bebekte bişeymi var niye yok diye.
Ne güzel işte olmasın filan demişti

canım ben hiç olmamasına değilde...neden birden kesildi diye pimpiriklendimm.halada korkuyorum ama olacağın önüne geçilmezz..rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın inşallahhh...

Kızlar günaydınn..nasılsınızz.biraz gerginiz zannımca...
Ama gerçekten haklısın yelizcimm...ne olursa olsunn erkekte bayanda çalışıyor ama eşitlik olmuyor.eve gelince yine yemeği bulaşığı ütüyü temizliği bayanlar hallediyorr.
Hem çalışıp hem bukadar şeyin üstesinden gelmek bide başkalarıyla kıyaslanmak...aslaa tahammül edemem....aslaaa...
Ama allah için biz böyle bişey yaşamadık eşimlee..kimbilir bi araya gelince yaşarmıyızz...bilemiyorumm.inşallah yaşamayızz.çok gaddarım bu konudaa...
Eşindir canın ciğerindir ama sakın bu konuda hatasını anlamadan taviz verme...

Son düzenleme:

günaydın canım hoşgeldin evet sanki biriktirmiş biriktirmiş bi anını bekliyomuş demekki
zaten cumartesi günüde tartıştık dayısına gittik oturduk falan halkalıda oturuyolar zeytinde yanımızda saat akşam 11 de çıktık ordan bekledik yarım saat minübüs yok gelmio.avcılar 10 dereceyse halkalı 5 derecedr heralde buz gibiydi hava çok üşüdüm zeytin desen titriyo hayvan kafesinin içinde karşıdada taksi duragı var dedimki ya şurdan binelim taksiye trene kadar gidelim ordan gideriz avcılara dedim yok hiç ses birazdaha bekledim sonra sinirim bozuldu aldım kucagıma zeytinide tren istasyonuna dogru yürümeye başladım hayvan titrio sardım onuda örtüsüne üşümesin die o da peşimden gelio bagırarak beş dk daha beklesem binicekmişiz taksiye bilmem ne hiç bişi demedim ama trene bindik yemin ederim ööle bi üşümüşümki ellerim falan sıcagı görünce uyuşmaya başladı eve geldik salak gibi unuttum yine konuşmaya başladım ama konuşmuycam işte görsün o

ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bı tane çeyrek aldım habserın olsunnn 120 tl yee

inşallah yaşamassınız canım kötü oluyo çünkü
mide bulantısınada hiç takılma kötü düşünmek kötüyü getirir o yüzden hep olumlu oll canım hayırlısıysa sag salim gelir zaten hiçç takma kafana

tutummlu insanın hali başka oluyo canım

yok yokk..hepsinin hamurunda varr kütüklükk...

yaren0144, gokcegokce+, Yavyum, yelizcem, GamzeliKiz+, superisiyim+, aydemet26

günaydın kızlaarr :)))
günaydın ayşemmmmm hoşgeldinn kuzummmm...
hoşbulduk hatçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar günaydınn..nasılsınızz.biraz gerginiz zannımca...

günaydınn canımcımmm....
lütfen rahat ol yaaa meleğin seninle annesii bulantıların gemesi normal her bünye farklı oluyo biliyosun bak benim hiç bebek olmadığı halde bulantım cok fazlaydı..demekki seninde bulantılar kısa süreliymiş kafana takıpta stres olma..peki dr. ne zaman gidiceksin..olmassa git dr. bebişini görünce daha rahat olursun..

günaydın kızlar... nasılsınız. benim face haclendi şimdi size yeni adresimden talep gönderecem.digerini silin..

gelıncede hepsi üst üste gelıyo hadı barısayım dıyosun bin türlü gıcıklık oluyo barısamıosn
kuseyım dıosn konusman gerekıyo unutuyosun hayat canım zor zor napıcaksın
aman düşünme bunları nasılsa yoluna gırer hep yasadıgımız şeyler işte
napıcaksın

günaydın canımm :))
eklıyorum hemen

5 çeyreeekk

| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1| Şeker_Nane |52,60|47,40|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|100,00|0,00|
4| Yildiz01 |24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|100,00|0,00|
6|Ay_she|100,00|0,00|
7|Gamzelikiz|30,00|70,00|
8| Pembedana |16,00|84,00|
9| Melojj |9,00|91,00|
10|Gökçegökçe|100,00|0,00|
11| İdilcan |24,41 E|75,59 E|
12|elmi|75E|25 E|
13| Topukluayakkabı |40,25|59,75|
14| Seliz |13,00|87,00|
15| Kadser |7,00|93,00|
16|SariLale|100,00|0,00|

ayşem 7tl de kumbarama attımmmmmmmmmmmmmm onu da ekleeeeeeeeeeee

inşallaaah balımm.inşalllahh.şu vesveselerden kurtulmak istiyorummmm...
kontrol 15inde... çok var daha...

1 hafta oncesıne kadar çok hareketlıydı bebeğim
ama şimdı çok yavaşladı
gece uyanıorum hareket edıyor mu dıe yok etmıo
sallaıorum falan o zaman ancaa zar zor yanıı
şimdı de etmıo çıkolata yıyorum etsın dıee
:18::18::18::18:

Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr biz bugün okuldayız ve çok yorulduk, ayyy hiç de özlememişim yani okulu hee evimizde rahattık ne güsel yarın kontrole gideces çok heycanlıyııııııııssss

Son düzenleme:

yeri darlastı annesi kuzunun sıkıntı yapma. son haftalarda azalır zaten hareketleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…