saolun canlarımmm.
pek iyi sayılmam eşim sabah sabah çok üzdü benisabahları kalkamıyorum ben eşim uyandırıyo bu sabahta uyandırdı yatagın içinde debeleniyorum oda söylene söylene hazırlandı o sırada zeytinin patisine bastı nasıl agladı hayvan bende kızdım bagırdım alsana kucagından herşeyden korkuyo sonra dedim demez olaydım hayatını mahvetmişim onun annesinin evindeyken herşey önüne geliyomuşta bilmem neymişte otobüste gelirken bile aglayıp durdum zeytinde çok korktu hayvan gitti sehpanın altına saklandı annem falan diyince bende kusura bakma ben onlar gibi evde kıçımın üzerine oturup ta bana bak demiyorum sana bütçemize yardım olsun daha rahat yaşayalım diye sabahın köründe işe geliyorum falan dedim başkada hiç bişi demeden çıktım evden.
amannn ööle işte boşverin benii
supericim bencede sezeryan için uygun bi hafta son 2 haftada bebek tehlikeye girebiliyomuş o yüzden 38. haftada alınmasında hiç bi sakınca yokmuş. bende bilmiyodum ama halamın kızı jinekolog izmmirde belki duymuşsunuzdur kaan bozkurt adı ege tüp bebek merkezinin sahibi.onunda yeni kızı oldu 38. haftada sezeryana aldırdı eşini.
gökçem sen ne zaman gidiceksin doktora
ayyy ne sinir bu erkekler yaa sabah sabah nasılda canını sıkmışş..bence biraz konuşma burnu sürtsün...bende izin boyunca nerdeyse sinirden hergün ağladım diyebilirim..boşver canım ne yapıcann analarının evindeki rahatı arıyolar.madem rahat etmek istiyosa çalıştırmıcak seni allahh allahhhh yaaaa heeeee birde birşey yokmuş gibi özür mözür dilemiyolarmı ozaman deli oluyorum...
canım benim yaaa ee artıkın bebişin yeri kalmadı ağrıların normal..bence sezaryan için erken değil zaten gününün dolmasınada iki hafta var sanırım inş. sağlıklı gelir oğuşun...
günaydın canımm hoşgeldin....
hoşgeldinizzzzzz gökcemmmmmm...
yavyum benim hiç mide bulantım olmadı.bende korktum bnde sorun mu var diye.doktora söylediğimde doktor seni korkuturlar şimdi.acaba bebekte bişeymi var niye yok diye.
Ne güzel işte olmasın filan demişti
yaren0144, gokcegokce+, Yavyum, yelizcem, GamzeliKiz+, superisiyim+, aydemet26
günaydın kızlaarr :)))
yelizcim canım ya kızmakla çok çok çok haklısınn erkek milleti işte canını çok sıkma ama canım
üzme kendını kalas işte meğer ne çok taş taşıyormuş eteğinde hepsini döküvermiş beyfendi
bi tartısma beklıyomus gıbı sankı......ay bende sınrı oluyorum düşündükçe zaten reglım
çok sinirliyim
amannn ööle işte boşverin benii
supericim bencede sezeryan için uygun bi hafta son 2 haftada bebek tehlikeye girebiliyomuş o yüzden 38. haftada alınmasında hiç bi sakınca yokmuş. bende bilmiyodum ama halamın kızı jinekolog izmmirde belki duymuşsunuzdur kaan bozkurt adı ege tüp bebek merkezinin sahibi.onunda yeni kızı oldu 38. haftada sezeryana aldırdı eşini.
gökçem sen ne zaman gidiceksin doktora
yaren0144, gokcegokce+, Yavyum, yelizcem, GamzeliKiz+, superisiyim+, aydemet26
yelizcim canım ya kızmakla çok çok çok haklısınn erkek milleti işte canını çok sıkma ama canım
üzme kendını kalas işte meğer ne çok taş taşıyormuş eteğinde hepsini döküvermiş beyfendi
bi tartısma beklıyomus gıbı sankı......ay bende sınrı oluyorum düşündükçe zaten reglım
çok sinirliyim
canım ben hiç olmamasına değilde...neden birden kesildi diye pimpiriklendimm.halada korkuyorum ama olacağın önüne geçilmezz..rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın inşallahhh...
Kızlar günaydınn..nasılsınızz.biraz gerginiz zannımca...
Ama gerçekten haklısın yelizcimm...ne olursa olsunn erkekte bayanda çalışıyor ama eşitlik olmuyor.eve gelince yine yemeği bulaşığı ütüyü temizliği bayanlar hallediyorr.
Hem çalışıp hem bukadar şeyin üstesinden gelmek bide başkalarıyla kıyaslanmak...aslaa tahammül edemem....aslaaa...
Ama allah için biz böyle bişey yaşamadık eşimlee..kimbilir bi araya gelince yaşarmıyızz...bilemiyorumm.inşallah yaşamayızz.çok gaddarım bu konudaa...
Eşindir canın ciğerindir ama sakın bu konuda hatasını anlamadan taviz verme...
canım ben hiç olmamasına değilde...neden birden kesildi diye pimpiriklendimm.halada korkuyorum ama olacağın önüne geçilmezz..rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın inşallahhh...
Ama gerçekten haklısın yelizcimm...ne olursa olsunn erkekte bayanda çalışıyor ama eşitlik olmuyor.eve gelince yine yemeği bulaşığı ütüyü temizliği bayanlar hallediyorr.
Hem çalışıp hem bukadar şeyin üstesinden gelmek bide başkalarıyla kıyaslanmak...aslaa tahammül edemem....aslaaa...
Ama allah için biz böyle bişey yaşamadık eşimlee..kimbilir bi araya gelince yaşarmıyızz...bilemiyorumm.inşallah yaşamayızz.çok gaddarım bu konudaa...
Eşindir canın ciğerindir ama sakın bu konuda hatasını anlamadan taviz verme...
tutummlu insanın hali başka oluyo canımayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bı tane çeyrek aldım habserın olsunnn 120 tl yee
tutummlu insanın hali başka oluyo canım
günaydın canım hoşgeldin evet sanki biriktirmiş biriktirmiş bi anını bekliyomuş demekki
zaten cumartesi günüde tartıştık dayısına gittik oturduk falan halkalıda oturuyolar zeytinde yanımızda saat akşam 11 de çıktık ordan bekledik yarım saat minübüs yok gelmio.avcılar 10 dereceyse halkalı 5 derecedr heralde buz gibiydi hava çok üşüdüm zeytin desen titriyo hayvan kafesinin içinde karşıdada taksi duragı var dedimki ya şurdan binelim taksiye trene kadar gidelim ordan gideriz avcılara dedim yok hiç ses birazdaha bekledim sonra sinirim bozuldu aldım kucagıma zeytinide tren istasyonuna dogru yürümeye başladım hayvan titrio sardım onuda örtüsüne üşümesin die o da peşimden gelio bagırarak beş dk daha beklesem binicekmişiz taksiye bilmem ne hiç bişi demedim ama trene bindik yemin ederim ööle bi üşümüşümki ellerim falan sıcagı görünce uyuşmaya başladıeve geldik salak gibi unuttum yine konuşmaya başladım ama konuşmuycam işte görsün o
bebek olunca ole olmak zorunda hele bır de çalşmıorum paramı da alamıorum ucretsız ızındeyımm yaaa baya ıyı oluyo bu durumm benm içinnnn
günaydın ayşemmmmm hoşgeldinn kuzummmm...yaren0144, gokcegokce+, Yavyum, yelizcem, GamzeliKiz+, superisiyim+, aydemet26
hoşbulduk hatçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canım hoşgeldin evet sanki biriktirmiş biriktirmiş bi anını bekliyomuş demekki
zaten cumartesi günüde tartıştık dayısına gittik oturduk falan halkalıda oturuyolar zeytinde yanımızda saat akşam 11 de çıktık ordan bekledik yarım saat minübüs yok gelmio.avcılar 10 dereceyse halkalı 5 derecedr heralde buz gibiydi hava çok üşüdüm zeytin desen titriyo hayvan kafesinin içinde karşıdada taksi duragı var dedimki ya şurdan binelim taksiye trene kadar gidelim ordan gideriz avcılara dedim yok hiç ses birazdaha bekledim sonra sinirim bozuldu aldım kucagıma zeytinide tren istasyonuna dogru yürümeye başladım hayvan titrio sardım onuda örtüsüne üşümesin die o da peşimden gelio bagırarak beş dk daha beklesem binicekmişiz taksiye bilmem ne hiç bişi demedim ama trene bindik yemin ederim ööle bi üşümüşümki ellerim falan sıcagı görünce uyuşmaya başladıeve geldik salak gibi unuttum yine konuşmaya başladım ama konuşmuycam işte görsün o
ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bı tane çeyrek aldım habserın olsunnn 120 tl yee
gelıncede hepsi üst üste gelıyo hadı barısayım dıyosun bin türlü gıcıklık oluyo barısamıosn
kuseyım dıosn konusman gerekıyo unutuyosun hayat canım zor zor napıcaksın
aman düşünme bunları nasılsa yoluna gırer hep yasadıgımız şeyler işte
napıcaksın
günaydın canımm :))
eklıyorum hemen
5 çeyreeekk
| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1| Şeker_Nane |52,60|47,40|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|100,00|0,00|
4| Yildiz01 |24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|100,00|0,00|
6|Ay_she|100,00|0,00|
7|Gamzelikiz|30,00|70,00|
8| Pembedana |16,00|84,00|
9| Melojj |9,00|91,00|
10|Gökçegökçe|100,00|0,00|
11| İdilcan |24,41 E|75,59 E|
12|elmi|75E|25 E|
13| Topukluayakkabı |40,25|59,75|
14| Seliz |13,00|87,00|
15| Kadser |7,00|93,00|
16|SariLale|100,00|0,00|
günaydınn canımcımmm....
lütfen rahat ol yaaa meleğin seninle annesii bulantıların gemesi normal her bünye farklı oluyo biliyosun bak benim hiç bebek olmadığı halde bulantım cok fazlaydı..demekki seninde bulantılar kısa süreliymiş kafana takıpta stres olma..peki dr. ne zaman gidiceksin..olmassa git dr. bebişini görünce daha rahat olursun..
1 hafta oncesıne kadar çok hareketlıydı bebeğim
ama şimdı çok yavaşladı
gece uyanıorum hareket edıyor mu dıe yok etmıo
sallaıorum falan o zaman ancaa zar zor yanıı
şimdı de etmıo çıkolata yıyorum etsın dıee
:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?