Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldın canımm :)))

canım son haftaların olcak o kadar ama :))

ayşem 7tl de kumbarama attımmmmmmmmmmmmmm onu da ekleeeeeeeeeeee

canım onu daha sonra eklıycem :))

,ay_she,KotuKediSero,aydemet26,gokcegokce,Yavyum,yelizcem,
günaydın kızlaar...
pembe tebrik ederim canım Allahım tamamına erdirir inşallah sağ salim alırsun kucağına bebişini Allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldinn canımmm...
valla bende erken gitsemmi diyorum ama dr. azarlarmı diyede korkuyorumm..ayın 15inde kontrol..
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...

nasılsın karasucum . gecmiş olsun daha öncelerde de yazdım bilmem okudunmu. al benden de o kadar ev gibisi yok benimde izin sürem bitiyo. karalar baglıyom valla.

zaman geçmek bilmiyor ben daha bebeğimin kalp atışlarını tam anlamıyla duyamadım 1 hafta sonra gitcem Allah izin verirse inşallah o zaman duyarım bugün karnımda değişik bi ağrı var hep ağrıyodu ama bu sefer bi acayip Allahın sen bebeğimi bebeklerimizi koru yarabbim

slm bebişler napıyorsunuz??????????bende temizliğe başladım hava çok soğuk valla yine öğleden sonraa çarşı çıktı:84: ağlamak istiyorum artık :84:

yeri darlastı annesi kuzunun sıkıntı yapma. son haftalarda azalır zaten hareketleri.

hoşgeldın canımm :)))

canım son haftaların olcak o kadar ama :))

canım onu daha sonra eklıycem :))

evet son haftalarda olur ama ne bıleyımm çok hareketlılıkten hareketsızlığe düştüm kafam karıştı evham yaptım
belkı nst ye bağlanırım bıı
çıkolota da yedım tık yokkk :18::18::18::18::18::18::18:

slm bebişler napıyorsunuz??????????bende temizliğe başladım hava çok soğuk valla yine öğleden sonraa çarşı çıktı:84: ağlamak istiyorum artık :84:

ayy benimde en acilinden temizlik yapmam lazımm ve acayipp soğukk... :2:

amanın geçmişi bi okuyaım dedim burda sabah sinirler baya bir gerginmiş ah bu erkekler hepte aileleri yüzünden kavga ederiz zaten.bizde eşimle öyle kendi aramızda ir sorun olmuyor hep ailesi yüzünden kavgalarımız oluyor kii ben ailesiyle ii geçiniyorum birde ii olmasak napardık acaba??valla çokta ii olsalar kayınvalde işte oğlunu kıskanıyor benim kayınvaldemle enbüyük sorunum oğlunu hergün arıyor sabah öğle akşam benle ilgili bişeyler söylüyor aramızın bozulacağını bildiği halde işte buna çok sinirileniyorumyelizcim sen çok haklısın bitanem hem çalışıosun hemde seni annesiyle kıyaslıyor madem öyle gitsin annesinin evine şu saatten sonra evlenmiş bir erkek annesinin evine sığınabilirmi?biz kadınlar sığınabiliriz ama erkekler asla,sen olmazsan sürünür ama haberi yok tabiii.madem öyleyse herşeyin önüne gelmesini istiyorsa ozaman sen çalışmayacaksınayy bizde gaz verio gibi olmalıyım eşindir sonuçta tatlıya bağlansın ama sende haddini bildir önce

süperisiyim canım sende neden kayınvaldende kalıosun?bence eşin ailesinin yanında böyle yapıyorsa evine geç ben olsam evime geçerdim.çoktafazla birlikte aynı evin içinde olunca bir hır gür çıkıyor malesf.daha bide bebek doğduktan sonrası var inşallah biranönce doğar bebişinde sende bütün ipleri eline alırsın kızzz sonrada eşine istediğini yaparsın

canım yaa ben para biriktirmeyi unuttum valla cüzdanıma baktımda tam 31 tl olmuş.bide 150 dolar daha attım içine ama onu çeyreğe çevirmeyi düşünmüyorum dolar olarak kalsın...birde hiç para biriktirmeden bir çeyrek aldırdım eşime şimdi ikiniciyi biriktiriyorum çeyrekte baya bi fırlamış meğersem para biriktirmek nekdr zormuş:26:

kızlar bide liste yanlış yazmışsınız beni eklemiş hatcem ama günü geçen arkadaşların arasına ben malesef beglenen regl günü bölümünde olmalıyıdım.

Son düzenleme:
kızlar aradı eşim bende bi konuştum bi konuştum rahatladım ohh yaaa yok ev dagınıkmış kafamı oyundan GTA kaldırıpta eve bakmıyomuşum bilmem neymiş annesinde herşey önüne geliomuş falan bende dedim kusura bakma ben senin annenler gibi k...mın üzerine oturupta evimde sonrada onları gelinde cam silelim halı silelim demiyorum dedim (annesi beni sürekli çagırıyo halıları silelim camı silelim falan die ki evde 24 yaşında bi görümcem var) cumartesi günü taksiye binmedi diede dedimki senin annen kendi öz babasına gitmiyo araba yok minübüsle gidicek diye kendi öz babasına gidipte temizligini yapmıyo kendi gitmese bile kızınıda göndermiyo benim babam öyle muhtaç olucak kadın eline haftada bir gider temizligini yemegini yaparım kendim gidemesem bile kızımı gönderirdim dedim sen şimdi tekrar düşün bakalım kimi kiminle kıyaslıyosun dedim ayy çoık rahatladımmm

yok canım ne gaz vermesi ben sadece içimi dökmek istedim sizde yardımcı oluyosunuz hiçte hiç degilse dinleyip boşver diounuz ki bu bile çok önemli benim için

eşiminde haddini bildirdim hep ben konuştum zaten hiçç konuşturmadım teli kapatırkende oyunuda napıyosan yap sat istersen dedim özür dilerim akşam eve gelince evinide temizler çamaşırlarınıda ütüler herşeyini hazır ederim dedim kapadım suratına

gökçem gökçem panik yokkkk mertcik tabi artık hoplayıp zıplamıcakkk kocaman oldu annesi o kaldıramıyodur poposunuuu

kızlar gece rüyamda bebeğimi gördüm bir kız çocuğuydu(benim rüyalarım hep tersine çıkar belkide oğlum olacak)kucağımda,eşim diyorkii hadi fotoğrafını çekelim face koyalım diyor bende eşimin teli alıyorum fotoğrafını çekicem kızımın oda kucağımda yatıyor dizlerimde şöyle bebğin yüzüne bir bakıyorum okadar güzel bir bebekki anlatamam size böyle hayran oluyorum saçları uzun gözleri böyle iri çok tatlı bir kızz tam fotoğrafını çekerken bişeyler yapıyor bizde eşimle gülüyoruz falan.sonraa kayınvaldemgil arıyolar gelin bize diye bende gitmek istemiyorum ama sonrada diyorumkiii torunlarını özlemişlerdir gidelimde görsünler diyorum.sonra uyandım çok etkilendim ama aynı gerçek gibi yaşadım hayırlara vesile olur inşallah

hoşgeldinn canımmm...
valla bende erken gitsemmi diyorum ama dr. azarlarmı diyede korkuyorumm..ayın 15inde kontrol..
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...

Benimki riskli gebelik grubuna girdiği için doktor kontrollerim hep haftada bir olacakmış hayatım, doktorum öyle dedi benim de işime geldi tabi ki

nasılsın karasucum . gecmiş olsun daha öncelerde de yazdım bilmem okudunmu. al benden de o kadar ev gibisi yok benimde izin sürem bitiyo. karalar baglıyom valla.

Aynen kuzum yaa :26: evimi çok özlüyorum valla bu sıpalar canıma okuyo okulda

Aferim kız :13: ooooooooohhhh benim bile içimin yağları eridi valla

iyi yapmışsın kızzz bu erkek milletine böyle yüz vermeye gelmiyor malesef benide şimdi kayınvaldem aradı baş sağlına gidecekmiş götürürmüsün diye offfffffffffff yaa annemde çağırdı hastalanmış dükkana yardım etmeye gitcektik ablamla ben kaça bölüneceğimi şaşırdım arkadaşşşşş

ayy valla çok rahatladım kızlarrr baya bi döktüm içimi.şerocum seninde şimdilik bi sorun yok sanırım ama çok yorma kendini.allahım inşallahhh sag salim kucagına aldıgını gösterir bizede saanadaa

kızz selizcimmm sen 3 e bölün biri annene biri kaynanana biride bizeee

ayy bide zeytine bagırıyo diede şey dedim hayvan sesini çıkarmayıp yatıp kendini sevdirince iyi dimi ama peşinde dolanınca yaramazlık yapınca kötü dimi dedim

ooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…