günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrBiz bugün okuldayız ve çok yorulduk, ayyy hiç de özlememişim yani okulu hee Evimizde rahattık ne güsel Yarın kontrole gideces çok heycanlıyııııııııssss
1 hafta oncesıne kadar çok hareketlıydı bebeğim
ama şimdı çok yavaşladı
gece uyanıorum hareket edıyor mu dıe yok etmıo
sallaıorum falan o zaman ancaa zar zor yanıı
şimdı de etmıo çıkolata yıyorum etsın dıee
:18::18::18::18:
ayşem 7tl de kumbarama attımmmmmmmmmmmmmm onu da ekleeeeeeeeeeee
Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrbiz bugün okuldayız ve çok yorulduk, ayyy hiç de özlememişim yani okulu hee evimizde rahattık ne güsel yarın kontrole gideces çok heycanlıyııııııııssss
Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrbiz bugün okuldayız ve çok yorulduk, ayyy hiç de özlememişim yani okulu hee evimizde rahattık ne güsel yarın kontrole gideces çok heycanlıyııııııııssss
yeri darlastı annesi kuzunun sıkıntı yapma. son haftalarda azalır zaten hareketleri.
hoşgeldın canımm :)))
canım son haftaların olcak o kadar ama :))
canım onu daha sonra eklıycem :))
slm bebişler napıyorsunuz??????????bende temizliğe başladım hava çok soğuk vallayine öğleden sonraa çarşı çıktı:84: ağlamak istiyorum artık :84:
saolun canlarımmm.
pek iyi sayılmam eşim sabah sabah çok üzdü benisabahları kalkamıyorum ben eşim uyandırıyo bu sabahta uyandırdı yatagın içinde debeleniyorum oda söylene söylene hazırlandı o sırada zeytinin patisine bastı nasıl agladı hayvan bende kızdım bagırdım alsana kucagından herşeyden korkuyo sonra dedim demez olaydım hayatını mahvetmişim onun annesinin evindeyken herşey önüne geliyomuşta bilmem neymişte otobüste gelirken bile aglayıp durdum zeytinde çok korktu hayvan gitti sehpanın altına saklandı annem falan diyince bende kusura bakma ben onlar gibi evde kıçımın üzerine oturup ta bana bak demiyorum sana bütçemize yardım olsun daha rahat yaşayalım diye sabahın köründe işe geliyorum falan dedim başkada hiç bişi demeden çıktım evden.
çok ayıp etmişşşşşaynı dertten bende müzdaribim zaten bende konuşmuyorum eşimle şimdi bu kadar gamsız olunmaz yaaa. ne bu yaaa allah delircem bennnnn sinir oldum bak şimdi. benim eşimde ne dese beğenirsin!!!! ben sigortadan zaten paramı alcam bide patronuma söyliycekmişim bana maaş versinmiş!!! peki neden anacığına vercek.. varmı böyle bi olay yaaa. karı zaten torununa bi çeyrek almış başkada bişi yapmamış benim annem 2,000 tl harcadı daha doğmadan bebeğim. bu ne biçim bi manyaklık yaaa. hem ben 2 aydır anasında kalayım hemde para dökeyim sanki bende bol var. hem çalışıyoruz hem yaranamıyoruz bunlara yaaa. resmen sinirimden kudurcammm!!!
tabiki bebeğine öyle davranmıycak içini karartma. ama yaptığı çok yanlış annesiyle karısını kıyaslarmı insan. madem mutsuzsun git ananın evine anan baksın hayret bişi yaa. akşam konuşacak olursanız bi daha beni annenle kıyaslama yoksa bende kıyaslarım ve hiç karlı çıkmazsın de ona. bende annemin evindeyken yediğim önümde yemediğim arkamdaydı de. çamaşırım yıkanırdı ütülenirdi bende anamın kuzusuydum de. sırf sen değilsin hem çalışıyorum hem senin yemeğini yapıyorum hem çamaşırını yıkıyorum ütülüyorum hem evini temizliyorum hem para kazanıyorum eve katkıda bulunuyorum hemde annenle kıyaslanıyorum çok ayıp ediyosun karınım ben senin sen beni seçtin aile olmak için ya oradan kopacaksın ya benden de!!!!!! çok sinirliyim çokkkk
hoşgeldin canım. erkek milleti hepsi böyle çok haklısın ama bazısı biraz daha mantıksız. işin içinde anneleri olunca akan sular duruyor. ben 2 aydır annesinde kalıyorum bir akşam annemlere gidelim dedim kıyamet koptu. neden benim annem anne değilmi. ben özleyemezmiyim. böylemi olmalı hem bu kadar duygusal bi zamanımda anneme ihtiyacım olamazmı. anlayışsızlık gamsızlık ve şımarıklık had safhada artık. biri onu durdurmalı...
ben zaten anasının yaptıklarını boşverdim ama kocamın yaptıklarını boşveremiyorum işte. çünkü o yanlış yaptığı zaman ben direk etkileniyorum maddi manevi. ne münasebett etkilenicekmişim. niye o padişahın oğlumu? biz eşek başımıyız...
bende sabah hiççç konuşmadım. rujumu gösterdi sabah bunu alcakmısın diye hayır dedim o kadar başkada hiç konuşmadım konuşmıycamda. bana annemin evinde sesini yükseltemezsin diye bağırdı akşam ulen 2 aydır annendeyiz dokunulmazlığını ilan etmiş meğer benim gerizekalı. o zamaaaan annesinin evinden gidene kadar bende onunla hiç muhattap olmıycam. hadi bakalım nasıl oluyomuş anlasın.
gelıncede hepsi üst üste gelıyo hadı barısayım dıyosun bin türlü gıcıklık oluyo barısamıosn
kuseyım dıosn konusman gerekıyo unutuyosun hayat canım zor zor napıcaksın
aman düşünme bunları nasılsa yoluna gırer hep yasadıgımız şeyler işte
napıcaksın
günaydın canımm :))
eklıyorum hemen
5 çeyreeekk
| | | | |
:119:|NİCK|BİRİKEN |KALAN |
1| Şeker_Nane |52,60|47,40|
2| Yelizcem |6,75|93,25|
3|Yavyum|100,00|0,00|
4| Yildiz01 |24,00|76,00|
5|ParadiesAngel|100,00|0,00|
6|Ay_she|100,00|0,00|
7|Gamzelikiz|30,00|70,00|
8| Pembedana |16,00|84,00|
9| Melojj |9,00|91,00|
10|Gökçegökçe|100,00|0,00|
11| İdilcan |24,41 E|75,59 E|
12|elmi|75E|25 E|
13| Topukluayakkabı |40,25|59,75|
14| Seliz |13,00|87,00|
15| Kadser |7,00|93,00|
16|SariLale|100,00|0,00|
amanın geçmişi bi okuyaım dedim burda sabah sinirler baya bir gerginmişah bu erkekler hepte aileleri yüzünden kavga ederiz zaten.bizde eşimle öyle kendi aramızda ir sorun olmuyor hep ailesi yüzünden kavgalarımız oluyor kii ben ailesiyle ii geçiniyorum birde ii olmasak napardık acaba??valla çokta ii olsalar kayınvalde işte oğlunu kıskanıyor benim kayınvaldemle enbüyük sorunum oğlunu hergün arıyor sabah öğle akşam benle ilgili bişeyler söylüyor aramızın bozulacağını bildiği halde işte buna çok sinirileniyorum yelizcim sen çok haklısın bitanem hem çalışıosun hemde seni annesiyle kıyaslıyor madem öyle gitsin annesinin evine şu saatten sonra evlenmiş bir erkek annesinin evine sığınabilirmi?biz kadınlar sığınabiliriz ama erkekler asla,sen olmazsan sürünür ama haberi yok tabiii.madem öyleyse herşeyin önüne gelmesini istiyorsa ozaman sen çalışmayacaksın ayy bizde gaz verio gibi olmalıyım eşindir sonuçta tatlıya bağlansın ama sende haddini bildir önce
süperisiyim canım sende neden kayınvaldende kalıosun?bence eşin ailesinin yanında böyle yapıyorsa evine geç ben olsam evime geçerdim.çoktafazla birlikte aynı evin içinde olunca bir hır gür çıkıyor malesf.daha bide bebek doğduktan sonrası var inşallah biranönce doğar bebişinde sende bütün ipleri eline alırsın kızzz sonrada eşine istediğini yaparsın
canım yaa ben para biriktirmeyi unuttum valla cüzdanıma baktımda tam 31 tl olmuş.bide 150 dolar daha attım içine ama onu çeyreğe çevirmeyi düşünmüyorum dolar olarak kalsın...birde hiç para biriktirmeden bir çeyrek aldırdım eşime şimdi ikiniciyi biriktiriyorum çeyrekte baya bi fırlamış meğersem para biriktirmek nekdr zormuş:26:
kızlar bide liste yanlış yazmışsınız beni eklemiş hatcem ama günü geçen arkadaşların arasına ben malesef beglenen regl günü bölümünde olmalıyıdım.
evet son haftalarda olur ama ne bıleyımm çok hareketlılıkten hareketsızlığe düştüm kafam karıştı evham yaptım
belkı nst ye bağlanırım bıı
çıkolota da yedım tık yokkk :18::18::18::18::18::18::18:
hoşgeldinn canımmm...
valla bende erken gitsemmi diyorum ama dr. azarlarmı diyede korkuyorumm..ayın 15inde kontrol..
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...
nasılsın karasucum . gecmiş olsun daha öncelerde de yazdım bilmem okudunmu. al benden de o kadar ev gibisi yok benimde izin sürem bitiyo. karalar baglıyom valla.
kızlar aradı eşim bende bi konuştum bi konuştum rahatladım ohh yaaa yok ev dagınıkmış kafamı oyundan GTA kaldırıpta eve bakmıyomuşum bilmem neymiş annesinde herşey önüne geliomuş falan bende dedim kusura bakma ben senin annenler gibi k...mın üzerine oturupta evimde sonrada onları gelinde cam silelim halı silelim demiyorum dedim (annesi beni sürekli çagırıyo halıları silelim camı silelim falan die ki evde 24 yaşında bi görümcem var) cumartesi günü taksiye binmedi diede dedimki senin annen kendi öz babasına gitmiyo araba yok minübüsle gidicek diye kendi öz babasına gidipte temizligini yapmıyo kendi gitmese bile kızınıda göndermiyo benim babam öyle muhtaç olucak kadın eline haftada bir gider temizligini yemegini yaparım kendim gidemesem bile kızımı gönderirdim dedim sen şimdi tekrar düşün bakalım kimi kiminle kıyaslıyosun dedim ayy çoık rahatladımmm
yok canım ne gaz vermesi ben sadece içimi dökmek istedimsizde yardımcı oluyosunuz hiçte hiç degilse dinleyip boşver diounuz ki bu bile çok önemli benim için
eşiminde haddini bildirdim hep ben konuştum zaten hiçç konuşturmadım teli kapatırkende oyunuda napıyosan yap sat istersen dedim özür dilerim akşam eve gelince evinide temizler çamaşırlarınıda ütüler herşeyini hazır ederim dedim kapadım suratına
Benimki riskli gebelik grubuna girdiği için doktor kontrollerim hep haftada bir olacakmış hayatım, doktorum öyle dedi benim de işime geldi tabi ki
Aynen kuzum yaa :26: evimi çok özlüyorum vallabu sıpalar canıma okuyo okulda
Aferim kız :13: ooooooooohhhh benim bile içimin yağları eridi valla
iyi yapmışsın kızzz bu erkek milletine böyle yüz vermeye gelmiyor malesef benide şimdi kayınvaldem aradı baş sağlına gidecekmiş götürürmüsün diye offfffffffffff yaa annemde çağırdı hastalanmış dükkana yardım etmeye gitcektik ablamla ben kaça bölüneceğimi şaşırdım arkadaşşşşş
yok canım ne gaz vermesi ben sadece içimi dökmek istedimsizde yardımcı oluyosunuz hiçte hiç degilse dinleyip boşver diounuz ki bu bile çok önemli benim için
eşiminde haddini bildirdim hep ben konuştum zaten hiçç konuşturmadım teli kapatırkende oyunuda napıyosan yap sat istersen dedim özür dilerim akşam eve gelince evinide temizler çamaşırlarınıda ütüler herşeyini hazır ederim dedim kapadım suratına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?