- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
ayy valla çok rahatladım kızlarrr baya bi döktüm içimi.şerocum seninde şimdilik bi sorun yok sanırım ama çok yorma kendini.allahım inşallahhh sag salim kucagına aldıgını gösterir bizede saanadaa
kızz selizcimmm sen 3 e bölün biri annene biri kaynanana biride bizeee
kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......
Eki Görüntüle 121929
Sizce de bu iş olmuş değil mi?
gökçem gökçem panik yokkkk mertcik tabi artık hoplayıp zıplamıcakkk kocaman oldu annesi o kaldıramıyodur poposunuuu
selam kızlar naber :)
ya benim yüzümde kırmızı benekler çıktı
akşam bişe yoktu sabah uyandım yüzüm alerji gibi olmuş
niye olduki hamilelikten mi acaba :26:
selam kızlar naber :)
ya benim yüzümde kırmızı benekler çıktı
akşam bişe yoktu sabah uyandım yüzüm alerji gibi olmuş
niye olduki hamilelikten mi acaba :26:
ah canımmm benımde olmustuuu hamıleykeenn(
nasıl bısı oldugunu bılıyorum ama önemsizmıss doktor öle demıstı
hamılleık bıtınce gecıo oda sorun etme canım ama ınsanı gıcık eden lekeler
bende gece yatarken bısı yok sabah bı kalkardım kı yuzumu kaplamıss
canm normal ozellıkle de kız bebek bekleyenler de leke olurmuşş
takka sonra geçerrr
ben de olmadı ama
slm kızlar bir şey sora bilirmiyim ben genelde 26 -28 günde bir regle oluyorum 2.5 senedir korunuyorduk
29 aralık 2011 günü eşimle korunmadık. Acaba hamile kalmış olabilirmiyim.
son reglem 13.12.2010
bir önceki reglemde 18.11.2010
acaba kalmışım mıdır? çok merakediyorum
sende de mi olmuştu canım ya
ben de korktum bu ne diye çünkü akşam bişe yoktu sabah görünce şaşırdım
Neyse içim rahatladı hemen endişelenmiştim,
çok fazla değil ama yanaklarım felan kıpkırmızı
neyse sağlık olsun,sağol canım
Hımm :26: Anladım canımcım
çok sağol
slm kızlar size cuma günü şu soruyu sormuştum ama kimse bana cvplama dı acaba hamile kalmış olabilirmiyim çok merakediyorum bana yardımcı olabilirmisiniz...
slm kızlar size cuma günü şu soruyu sormuştum ama kimse bana cvplama dı acaba hamile kalmış olabilirmiyim çok merakediyorum bana yardımcı olabilirmisiniz...
evet canım olmustu gökcenınde dedıgı gıbı kız bebek bekleyen kısılerde oluyo
genelde hele de ılk aylarında yoğun bulantı yaşayan kişilerde oluyo
doktor istersen krem kullan ama etkısı olmaz zamanla gecer dedıydı
sabah kalkıp aynada o kırmızılıkları görünce moralman eksılere düşüyodum :d
selam kızlarrrrr pc acık ama işlerle uğraşıyorum gerci daha başlamadım ama toparlıyorum yavaştan..
seliz canım kusura bakma ya yanlış yazmışım sanırım neyseki su gelmiş düzeltmiş sağolsun..
kızlarr bişey sorucamm kürtaj olanlar bilir kürtajdan kac gün sonra adet oldunuz yazarsanız sevinirimm meraktayım şimdi ben..
selam kızlarrrrr pc acık ama işlerle uğraşıyorum gerci daha başlamadım ama toparlıyorum yavaştan..
seliz canım kusura bakma ya yanlış yazmışım sanırım neyseki su gelmiş düzeltmiş sağolsun..
kızlarr bişey sorucamm kürtaj olanlar bilir kürtajdan kac gün sonra adet oldunuz yazarsanız sevinirimm meraktayım şimdi ben..
Selam fıstık!Ben de sabah bir giriş yaptım belki muhabbet etme fırsatım olur diye ama deli gibi yoğunum :S
Ben tam 28. gün olmuştum ilkini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?