selammmmm canımcım hoşgeldinnn nasılsınnn uzun zaman oldu seninle görüşmeyeli..Selam fıstık!Ben de sabah bir giriş yaptım belki muhabbet etme fırsatım olur diye ama deli gibi yoğunum :S
Ben tam 28. gün olmuştum ilkini.
canımm evine dönmüşsün hoşgeldin:)
tatilin biraz canını sıkmış ama olsun takma kafana,
maalesef can sıkanlar olabiliyo
hem artık evindesin rahat rahat
hoşbuldum sucummmm...
evet canım sıkıldı ama orda kaldı canımı sıkan şeyler takmıyorumm ama iyiki diyorum orda yaşamıyorum burda kendi başımıza pek rahatız valla.:89:.kafayada takmıyorum zaten
canım ben 38.gün olmuştum
selam kızlarrrrr pc acık ama işlerle uğraşıyorum gerci daha başlamadım ama toparlıyorum yavaştan..
seliz canım kusura bakma ya yanlış yazmışım sanırım neyseki su gelmiş düzeltmiş sağolsun..
kızlarr bişey sorucamm kürtaj olanlar bilir kürtajdan kac gün sonra adet oldunuz yazarsanız sevinirimm meraktayım şimdi ben..
selam kızlar ben iyi değilim yaa rahim dışında yani bacakaraları kısmım dış rahimim çok ağrıyor nasıl bir baskı var ilk hamileliğimde son haftada bebeğin kafası yerleştiğinde böyle ağrım olmuştu bu ne şimdi bilen varmı
canım 28.un olmsutum bende yanlış hatıurlamıyosam bı hap vermıstı 28 gunluk
bıtınce regl oolcaksın demsıtı bıtınce regl olmsutum
selam şeker hoşgeldinnn nasılsınn
ben de tam bu listeyi nasıl düzenlesek diye düşünüyordum :)
malum 2011 oldu artık nasıl yazıcazz bi el atalım:)
selammmmm canımcım hoşgeldinnn nasılsınnn uzun zaman oldu seninle görüşmeyeli..
bugün benimde tam 28 gün olmuş inş. en kısa zamanda gelir..teşekkür ederim hayatımmm bilgi için. ha birde normalde adetin kac gündü geliyordu..:26:
[/B]
slm kızlarrrrrrr ben geldimmmm
nabersiniz?
gelir gelmez ne güzel haberler okudum öle yapembeşimmmmmm balımmm benimmm tebrik ederim seni bak gördünmü bu ay oldu sonunda
erkenden test yapıp da kafanı karıştırdın:))
ayy o kadar sevindimki inşallah darısı biz bekleyenlerinde başına aminnnnnn...
hatcem canım benim hoşgeldin tatilin bitmiş biraz canınıda sıkmışlar ama olsun aldırma sen onlara eşinin ailesinin yanına gidince kulakların tıkalı gidicenki duymucan hiçbir dediklerini...
yelizcim canım benim yazını okuyunca acayip sinirlendim ne desen haklısın gerçektende ama iyi haddini bildirmişsin... :13:
bizde sabah kocişle tartıştık biraz...bizim tek sorunumuz giyim konusu...ben açığım ama o beni kapalı gibi giydiriyor ve ben de çok sinirleniyorum o sinirlede agzımdan kırıcı laflar cıkabiliyor ama gerçekten çok üzülüyorum bende...çok da zoruma gidiyordüşünsenize elbiselerimin altına pantolon giydiriyor bende sinirleniyorum bu ne böyle elbise altına nerde görülmüş pantolon giyildiği diyorum...
o kadar çok güzel elbiselerim varki hiçbirini giymiyorum sırf altına pantolon giycem diye((
herkesin ayrı bir sorunu var işte...
ama bu giyim konusuna bir çare bulmalıyım 2 yıldır düşünüyorum hala bulamadım
nabersiniz?
bizde sabah kocişle tartıştık biraz...bizim tek sorunumuz giyim konusu...ben açığım ama o beni kapalı gibi giydiriyor ve ben de çok sinirleniyorum o sinirlede agzımdan kırıcı laflar cıkabiliyor ama gerçekten çok üzülüyorum bende...çok da zoruma gidiyordüşünsenize elbiselerimin altına pantolon giydiriyor bende sinirleniyorum bu ne böyle elbise altına nerde görülmüş pantolon giyildiği diyorum...
o kadar çok güzel elbiselerim varki hiçbirini giymiyorum sırf altına pantolon giycem diye((
Vaayyy...
1 yıllık oldu listemiz desene
Harika bir şey baaşrmışız yaaa :))) SÜPER.... :))
Senin ya da kzıların aklında bişeyler varsa onu uygulayalım ya da
düşünelim çıkar nasılsa fikirler
:))
Bir yıl içinde nerdeyse silip süpürdük ortalığı
Hatice,Şeker,hatun ve tabiki ben ifosil olduk
canımmmm hoşgeldinnnnn....slm kızlarrrrrrr ben geldimmmm
nabersiniz?
hatcem canım benim hoşgeldin tatilin bitmiş biraz canınıda sıkmışlar ama olsun aldırma sen onlara eşinin ailesinin yanına gidince kulakların tıkalı gidicenki duymucan hiçbir dediklerini...
Vaayyy...
Vaayyy...
Ben de az önce seni andım :) Hoşgeldin canım benm... :)
Erkekler kıyafet konusunda biraz gıcık olabiliyor;başalrda benim eşim de seninki kadar olmasa bile sorun yapardı bunları.evlilik 5 yıl olunca o duygular da azaldı.Gerçi benim asla sinmemiş olmamın tartışsak da istediğimi iyip çıkmış olmamın payı bunda büyük ama daha çok konuşarak çözdük.
Şimdi askılılarımdan tut,taytlara, çok mini olmasa da cici eteklerime akdar hepsini giyebiliyorum :))
Pek bişey demiyor,alıştı sanırım.Bir de giydiklerimin hayatımızı hiç bir şekilde etkilemediğini,benim nerde nasıl davrandığımın asıl seviyedeki belirginliği ortaya koyduğunu o da çözdü ..
İnşallah siz de aşarsınız.
nabersiniz?
gelir gelmez ne güzel haberler okudum öle yapembeşimmmmmm balımmm benimmm tebrik ederim seni bak gördünmü bu ay oldu sonunda
erkenden test yapıp da kafanı karıştırdın:))
ayy o kadar sevindimki inşallah darısı biz bekleyenlerinde başına aminnnnnn...
yelizcim canım benim yazını okuyunca acayip sinirlendim ne desen haklısın gerçektende ama iyi haddini bildirmişsin... :13:
Canım ben 30-31 günde bir oluyordum.İlk ay 28. gün oldum.Normalde biraz uzun sürdü ama!:86:
Bu ay eski düzenime döndüm gibi gibi.
ay hakkaten fosil olduk hee:))
saol tatlım benimmm
hoşbuldum canım...
benim eşim acayip sorun yapıyor küstüğümüz zamanlar bile olabiliyor..
bende gecen haftalarda yavas yavas başlamıştım elbiselerimi giymeye ama altına pantolon giymeden.. bu bi kaç sefer anlamadı sanırım o yüzden bişey demedi..
ama sonra sonra farkettiki sürekli elbise giyiyorum ve altında pantolon yok kıyameti kopardı geçen surat asıyor konusmuyor benimle bu seferde...
diyorki ben erkeklerin mini elbise giyen bayanları görünce neler hayal ettiklerini yada ne düşündüklerini çok iyi bildigim için, kimsenin benim eşimi bu şekilde hayal etmesini istemiyorum hazmedemiyorum diyor(
hoşgeldin canım
ah bu eşlerimizi napıcaz bilmiyorum,herşeye karışıyolar dimi
ben de her istediğimi giyemiyorum,seni çok iyi anlıyorum yanii
çözüm bulabilmiş değilim aynen,mecbur ses çıkarmıyorum yoksa kavga ediyoruz
gerçi şu sıra zaten hiç bi kıyafetim olmuyo hamilelikten
öyle deme kızz elbet sizlerden de güzel haberler alıcaz
valla 1 yılı devirdik maşallah :) bisürü hamilemiz bi sürü bebişimiz oldu
kısa zamanda da hamile olmayan kalmayacak inşallah
bana sorarsan doğum yapanları silelim nasılsa bebişleri aşağıya yazıyoruz
dicem ama geçen de böyle istemiştik kabul etmemiştin
canımmmm hoşgeldinnnnn....
evet canım sıkılsada eşim mutlu oldu o bana yetti ne yapalım dediğin gibi kulakları tıkamak gerekiyo...
bugün galiba herkeş koçişinle tartışmış nerdeyse..
ahh canım bu eşleri ne yapıcaz böyle acaba her birinin farklı takıntıları var...
evet tatlım bildirdim hadiini hemde fazlasıyla şimdi geri sardı hiçç bişi olmamış gibi davranmaya çalışıyo ama yemezlerrrrr
evet canım ya türlü türlü dert var vallaa benim eşim de giyime hayatta karışmaz gerçi karışsa bile hayatta izin vermem zaten çok çok açık giyinmem.
oyy canımm allah yardımcın olsun zorr vallaa
ah ahh ne olcak halimiz ne olur bilmiyorum...
bana nedense çok uzak geliyor bebek niyeyse bi kaç gündür öle hisse kapıldım..
bu aralarda nerde bebek görsem aglıyorum yaa facete bi bebek videosu paylaştım ya onu bile izlerken gözlerim doldu(
ne oluyo bana bilmiyorum...
deliriyorum sanırım
hoşbuldum bitanemm...
aynen yaa ne olcak bilmiyorum...
çok düşününcede işin içinden çıkamıyorsun...pöfff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?