ah ahh ne olcak halimiz ne olur bilmiyorum...
bana nedense çok uzak geliyor bebek niyeyse bi kaç gündür öle hisse kapıldım..
bu aralarda nerde bebek görsem aglıyorum yaa facete bi bebek videosu paylaştım ya onu bile izlerken gözlerim doldu(
ne oluyo bana bilmiyorum...
deliriyorum sanırım
önce hatasını anlasın ve bir daha böyle birşey dememesi gerektigini öğrensin...hiç yumuşama bence..biraz burnu sürtsün kızların dedigi gibi...
yeliz canım sen de tartışmışsın eşinle off bu erkeklerin hepsi aynı valla..
aynen kızlara katılıyorum azcık burnu sürtsün
zaten konuşmuşsunuz içini dökmüşsün ama biraz naz yapta anlasın
evet tatlımmm aglattı beni sabah sabah ama haddiini bildirdim
konuşmuycamda ev sadece onunmuş gibi davranıcam bende onun hizmetçisiymişim gibi
yıldızıı gördümm alttaa ama şimdi yok:26::26:
canımmm seni şuanda cok iyi anlıyorum..
şuanda psikolojik olarak zaten iyi değilsin ve üstünede eşinin böyle takıntı yapması seni iyice strese sokmuş..
aslında eşinin senin herşeyine göz yumması gereken bir durum..tüp bebeğe başlıcaksınız inş. allahım nasip ederse bu zaman zarfında stres olmamak gerekir ama galiba eşinde stres altındaki bu şekilde davranıyo ne diyeyim canımmm allahı yardımcınız olsun..
bende izindeykennn allahım yarabbim sana bana inat heryer hamile kadın kaynıyo nereye baksam başımı nereye cevirsem hamile bayan ve bebek zaten iyi değilim üstüne birde ailevi sorunlar girince iyice kötü oldum düşünki heryerim ucukladııı yani...
oyy kıyamam ben sana niye ağlıyosun balım benim(
öyle uzak geliyor falan deme,inşallah sen de güzel haberlerini vereceksin bize
umudunu yitirmeRabbim doğru zamanı biliyor,azcık daha sabırr
evet ya bende gördümm yazıcak diye beklerken hemencecik gitti...merak ettin ne yaptıı gittimi dr...
:26: Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vuruldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şişBu hamilelik belirtisi olabilir mi????:.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın
:26: Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vuruldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şişBu hamilelik belirtisi olabilir mi????:.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın
merhaba canım..
bence bu belirtileri kafana takma,çünkü aynen dediğin gibi psikolojik..
hamilelikle adet belirtileri aynı zaten..bende hiçbi fark olmadı,aynı her ayki gibi
adet sancılarım ve adet belirtilerim oldu..
bence gününü bekle sakın bunları düşünme,yoksa reglinde psikolojik olarak gecikir..
umarım bebeğin seninledirr
ah yavrumm benimmm kıyamam sana bende seni çok iyi anlıyorum...inşallah eger tüp bebek tedavisine başlarsanız canım sonuç alacagınızı ve yavruşunu kucagına alacagına inanıyorum...
beni en çok burkan da hiç o hissi tadamadım tadamadanda ölüp gidicem diye korkuyorum valla yaa..2 yıl olucak evleneli hamile kaldım diye sevinemedim hiç o hissi yaşayamadım ya tabi yaşayıp sonunda kaybetseydim daha çok koyardı eminim ama yinede yaşayamamak da çok koyuyor...
bide tüpbebege karar verdik onu da yapamıyoruz nasıl sinirleniyorum içten içe varya eşime hiç belli etmiyorum çünkü sorun onda oldugu için zaten kendini çok kötü hissediyor bide benim üzüldüğümü görürse daha çok üzülücek biliyorum o yüzden hiç farkettirmeden destek olmaya devam ediyorum...
Allah sonumuzu hayır etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inş..
bilmiyorum canım ya kendimi tutamıyorm bu aralar görünce otomatiğe bağlamış gibi yaşlar dökülüyo şıpır şıpır
inşallah canım benim ya inşallah tek tesellim zaten...
sağol tatlım cevabın ve güzel dileklerin için.....
Ona da gönlüm elvermiyoröyle deme kızz elbet sizlerden de güzel haberler alıcaz
valla 1 yılı devirdik maşallah :) bisürü hamilemiz bi sürü bebişimiz oldu
kısa zamanda da hamile olmayan kalmayacak inşallah
bana sorarsan doğum yapanları silelim nasılsa bebişleri aşağıya yazıyoruz
dicem ama geçen de böyle istemiştik kabul etmemiştin
Seni bilmem ama benim zor :))evet evetttttttt artık 1 yıllık olduuukkk..
acaba biz ne zaman terfi edicez fosillikten..
saol tatlım benimmm
hoşbuldum canım...
benim eşim acayip sorun yapıyor küstüğümüz zamanlar bile olabiliyor..
bende gecen haftalarda yavas yavas başlamıştım elbiselerimi giymeye ama altına pantolon giymeden.. bu bi kaç sefer anlamadı sanırım o yüzden bişey demedi..
ama sonra sonra farkettiki sürekli elbise giyiyorum ve altında pantolon yok kıyameti kopardı geçen surat asıyor konusmuyor benimle bu seferde...
diyorki ben erkeklerin mini elbise giyen bayanları görünce neler hayal ettiklerini yada ne düşündüklerini çok iyi bildigim için, kimsenin benim eşimi bu şekilde hayal etmesini istemiyorum hazmedemiyorum diyor(
Seni bilmem ama benim zor :))
Epeeyy bi erteledim ben o işi :44:
benimde 30-31 günde olur...inşallah en kısa zamanda gelsede tüpe başlasak diye sabrsızlanıyorum..
ama bir yandanda korku varrr.:26:.ben cahilliğime doymucam sanırım..korunucam dedim korunmadım ne olsa zor hamiş kalıyorum kalmam dedim korunmadık prezervatif almayı her defasında unuttuk aman boşver dedim. ee o işte akla gelince herşey unutuluyo. bu zamana kadar zorla oldu şimidi birkac denede olmaz dedim ama ne bilim ya olduysa diyede korkmuyor değilim..:96::96:neyse bakalım beklicez ve görücezzzz allahım hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin..
gerci belim cok ağrıyo gelmesi yakındır diye düşünüyorum..
Ona da gönlüm elvermiyorama düşüneceğim bişeyler;siz de düşünün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?