:26: Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vuruldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şişBu hamilelik belirtisi olabilir mi????:.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın
inşallah canımmmmm bundan sonra aynı acıları yaşamak istermiyorum hamile kalmaktan bile korkar oldum...ama allahım böyle yazmış bunu yaşıcaz..isterdimki ilk bebeğimi kucağıma alayım ama nasip değilmiş...
allahım izin verirse canım sende bu güzel duyguyu yaşıcaksın allahtan bak sorun iki yıllık evliyken öğrenildi yada öğrenmeseydin aradan zaman gectikten sonra öğrenmiş olsaydnız belki senin adına gec olmuş olacaktı yani her şerde bir hayır var ama olmucak diye hiçbirşey yok sen umutlarını taze tut yıkılmak yokk eşin ilaç filan kullanıyo değilmi..eminim ilaçları kullandıktan sonra herşey yoluna girecek...
bak bana 5 tane kayıp var ama hala akıllanmadım ve yine krounmadım..
canım benim ya kıyamam,ne desen haklısın
Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi bebeğinize İNŞALLAHHH..
dualarımız seninlee
Keşke korunsaydınız;kürtajdans onra kanallarda çok açık olduğundan enfeksiyon riski de çok yüksek oluyor hamile kalma riskinin yanısıra.O yüzden prezervatifle seksi öneriyor doktorlar enfeksiyon oluşmasın diye.
Gelir ama bence eli kulağındadır en fazla bir hafta atıyor ileri.Benim doktorum öyle söylemişti.Yani 35 güne kadar falan normal.
"Ayyy nasıl yani etekli bir bayan görünce fantazi mi kuruyorsun;sana inanamıyoruummmm,iğrenççç...."
Falan de :)) Üstelik elbiselerinin boyunun da ne kadar ideal ve hanımhanımcık olduğunus öyle.Artı pantoloın serbestliği olmadan önce çalışmaya başlasan işe nasıl gitmeni bekliyormuş onu da sor.
Elbiselerin altına pantolon giydiğinde şık olmadığını,insanalrın asıl o zaman garip bakrığını söyle ve yeniden asla bu yaşalrda olamayacağını,o istese de bundan bir kaç yıl sonra zaten senin giymeyeceğinid e ekleDuygu sömürüsü yaapppp!
kızlarrrrr...
çook kötüyüm benn.bir uyku çöküyoki bugün bana...
sanki günlerdir uyumuyorumm..
bu haldeyken çalışmakta tam bir işkencee...
gözlerimi açamıyorum yaaaa...
izin istiyorumm..izin izin izinnnnn.... :84:
bebik büyo annesi ondannnnn uykun geliyo..kızlarrrrr...
çook kötüyüm benn.bir uyku çöküyoki bugün bana...
sanki günlerdir uyumuyorumm..
bu haldeyken çalışmakta tam bir işkencee...
gözlerimi açamıyorum yaaaa...
izin istiyorumm..izin izin izinnnnn.... :84:
aminnn balımm aminn inş. allahım sağlıklı nasip etsin...inşallah canım benim inan kendimden çok istiyorum senin yavruşunu kucagına aldıgın günleri görmeni...insan ister istemez yıpranıyor gerçektende üst üste böyle şeyler yaşadıgı için ama be inanıyorum sende inan bu sefer olucak canım benim yeterki Allahtan umudumuzu kesmeyelim
haklısın canım en azından sorunun ne oldugunu erkenden öğrendik ilaç da kullanıyor eşim..inş en yakın zamanda bizlere nasip eder Rabbim...
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
tekrardan yeni yılınız umut dolu olsun..
ben azıcık geçmiş okuyayım
tatlım bence bu gibi belirtilere takılma en iyisi gününü bekleyip hemen test yapmak...çünkü biz burda ne belirtiler yaşadık kendimizi avuttuk bu belirtilerle ama günümüz geldi bi baktık hamile değilmişiz...insan belirtilere takılıp kendini hamile gibi hissetmeye başlıyor ve kırmızılar gelince büyük bir hüsran ve yıkım oluyor o yüzden kendini hiç strese sokma inşallah minişin sıkı sıkı tutunmustur annesine...Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş..
DOĞRU DİYOSUN AMA İNSAN ÇOK İSTİYO YA HER KÜÇÜK BELİRTİ HEYCANLANDIRIYO İŞTE.AlLLAH İSTEYEN HERKESE ANNELİĞİ NASİP ETSİN....GÜZEL DİLEKLERİN İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM....SENDE KAVUŞURSUN İNŞ BEBİŞİNE:26:
saol canım beniminşallahhh...
zaten sizin destekleriniz dualarınız olmasa ben heralde çok stres ve bunalım içinde olurdum...
gerçekten sizlerle derdimi felan unutuyorum..iyiki varsınız
yaaaa kızlarrr ben dün pembedeb etkilendim (ne alakaysa) evdede test vardı yaptımm cokk cokk silik cizgi var sanki..acaba diyorum testin kendi cizgisimi onumu görüyomm anlayamadım. . neyse birkac gün sonra tekrar yaparım hayırlısı..:97:
ahh ahh sorma şimdi bende keşke diyorum ama iç işden gecti ah tüh demenin anlamıda kalmadı..evde vardı aslında ama kutusu kalmışta içi bitmiş haberim yok ben alsaydım içinden fark ederdim ama koçiş alınca dikkat etmemiş. .ee sonra libido tavan yapınca hiç birşey görmedi gözümüz.. .
yaaaa kızlarrr ben dün pembedeb etkilendim (ne alakaysa) evdede test vardı yaptımm cokk cokk silik cizgi var sanki..acaba diyorum testin kendi cizgisimi onumu görüyomm anlayamadım. . neyse birkac gün sonra tekrar yaparım hayırlısı..:97:
Kızlar benm çıkmam lazım malum kaçak yazıyorum;öptüm hepiniziiiiii.... :)
ahh ahh sorma şimdi bende keşke diyorum ama iç işden gecti ah tüh demenin anlamıda kalmadı..evde vardı aslında ama kutusu kalmışta içi bitmiş haberim yok ben alsaydım içinden fark ederdim ama koçiş alınca dikkat etmemiş. .ee sonra libido tavan yapınca hiç birşey görmedi gözümüz.. .
aminnn balımm aminn inş. allahım sağlıklı nasip etsin...
DOĞRU DİYOSUN AMA İNSAN ÇOK İSTİYO YA HER KÜÇÜK BELİRTİ HEYCANLANDIRIYO İŞTE.AlLLAH İSTEYEN HERKESE ANNELİĞİ NASİP ETSİN....GÜZEL DİLEKLERİN İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM....SENDE KAVUŞURSUN İNŞ BEBİŞİNE:26:
canım benim sen de iyiki varsınn
Kızlar benm çıkmam lazım malum kaçak yazıyorum;öptüm hepiniziiiiii.... :)
evet canım daha önce kullandıklarımdandı..ama ne bilim ya belki kendinde bulanan bir cizgidir..kızz erken gebelik testi miydi?
güleee güleee tatlımmm öpüyorumm seni...Kızlar benm çıkmam lazım malum kaçak yazıyorum;öptüm hepiniziiiiii.... :)
sizi gidi yaramazlar siziiii
kızz gerçektenmi 2.çizgi silikmiydi yoksa bebişmi geliyor
yarın bidaha yap bidahaaaa
emin olalım dimi..
ay hadi inşallah canım ya..ama inşallah bu sefer hayırlısıyla gelir ya
ahhh yavrummm benimmm göz kapakların yavaşça kapanıyor kafanı yastıga koymak istiyorsun oh birde ayaklarımı uzatsan diyorsun dimi ay bende ateşe körüklemi gidiyorum ne hihihih:))
kıyamam sana ya
erken izin alıp çıkamazmısın canım eve gidip dinlenirsin kendine gelirsin valla...
haticem hayırlısı olsun ama yine aynı şeyleri yaşamandan çok korktuğum içinn inşallah yoktur diyorumm.eşin sperm kalitesini artırıcı ilaç falan kullansaydı neden olmasın diyebilirdik ama kullanmadı dimi..şartlar değişmedi yani...
sakın beni yanlış anlama..ben bi kere kürtaj yaşadımm.çok şükür çok ilerlemiş bi gebelik değildi..bebek gözüyle bile bakamamıştım ama yinede hala onun korkusunu atamadım üzerimdenn...
diyeceğim o ki bukadar üzüntünün üstüne inşallahhh aynı şeyleri yeniden yaşamazsınız ve tüp bebek yaparsınızz...
canımbenimm.Rabbim hepimizin ya ve yardımcısı olsunnn...
canımsın benimmm
evet canım daha önce kullandıklarımdandı..ama ne bilim ya belki kendinde bulanan bir cizgidir..
eşime diyorum ben hamile olsam ne yaparsınn allah korusun diyo garibimm..testi gösterdim eyvahh eyvahh dediii ama belkide biz yanılıyor olabilirizzz bakalım bekleyelim biraz...
kızz o zaman doğru olabilirrr
ben de reglden önce yapmıştım hatırlarsan ve gölge gibi bişe çıkmıştı
belli belirsiz bişedi..neyse bekleyelim bakalım bikaç gün daha..
hayırlısı olsunnn
somra nanemm yaaa yaramzlığın sonucunu görücez galiba..
sanki silik gibi belki kontrol cizgizi onuda bilemiyorum yada ben öyle görüyorum...
yarın değil ertesi gün yapim barii varsada kesin cıksın..
bende inşallah demeyi cok isiyorum ama işte şu korku yokmu beni deli ediyo...hayırlısı nanemm verende allah alanda oo onun verdiğine boynum kıldan ince..
anammmm..ateşe körükle gitme kızzz...
ayy bende soba gümbür gümbür yanarken yanına uzanmak istiyorumm.kedi gibi... :97:
izin alamam balımm.yoğunuz yinee..
allahım yaa..yıl sonu geçsin biter dedikk.dağ gibi iş geliyorr..
arayacak dr um yok üzgünüm devlet hastanesine gidiyorumhoşgeldinn canımmm valla bu konu hakkında hiç bir bilgim yok inş. herşey yolundadır..istersen dr. ara sor..
canımmm neden yanlış anlıyayım...
bende inş. yoktur diyorum ve ordaki gördüğüm kontrol cizgisidir..
eşim hiçbir ilaç almadı canım..sperm testinide tüpde baklıyo diye yaptırmadık..ee dr,umuzda gerek yok sen hamile kalıyosun eşinde sorun olsaydı hiç kalamzdın dedi ve eşininde genetiğine bakılmış orda cıkardı eşinde sperm sorunu olsaydı dedi bizde yaptırmadık...
varsada rabbim aynı acıları yaşatmasınn ne diyeyim..
inşallah adetim gelir ve tüp bebeğe başlarız....
aminnnnnn aminn canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?