Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tatlım bence bu gibi belirtilere takılma en iyisi gününü bekleyip hemen test yapmak...çünkü biz burda ne belirtiler yaşadık kendimizi avuttuk bu belirtilerle ama günümüz geldi bi baktık hamile değilmişiz...insan belirtilere takılıp kendini hamile gibi hissetmeye başlıyor ve kırmızılar gelince büyük bir hüsran ve yıkım oluyor o yüzden kendini hiç strese sokma inşallah minişin sıkı sıkı tutunmustur annesine...Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş..

inşallah canım benim inan kendimden çok istiyorum senin yavruşunu kucagına aldıgın günleri görmeni...insan ister istemez yıpranıyor gerçektende üst üste böyle şeyler yaşadıgı için ama be inanıyorum sende inan bu sefer olucak canım benim yeterki Allahtan umudumuzu kesmeyelim

haklısın canım en azından sorunun ne oldugunu erkenden öğrendik ilaç da kullanıyor eşim..inş en yakın zamanda bizlere nasip eder Rabbim...

canım benim ya kıyamam,ne desen haklısın
Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi bebeğinize İNŞALLAHHH..
dualarımız seninlee

saol canım benim inşallahhh...
zaten sizin destekleriniz dualarınız olmasa ben heralde çok stres ve bunalım içinde olurdum...
gerçekten sizlerle derdimi felan unutuyorum..iyiki varsınız

ahh ahh sorma şimdi bende keşke diyorum ama iç işden gecti ah tüh demenin anlamıda kalmadı..evde vardı aslında ama kutusu kalmışta içi bitmiş haberim yok ben alsaydım içinden fark ederdim ama koçiş alınca dikkat etmemiş..ee sonra libido tavan yapınca hiç birşey görmedi gözümüz...

yaaaa kızlarrr ben dün pembedeb etkilendim (ne alakaysa) evdede test vardı yaptımm cokk cokk silik cizgi var sanki..acaba diyorum testin kendi cizgisimi onumu görüyomm anlayamadım.. neyse birkac gün sonra tekrar yaparım hayırlısı..:97:

ayy neler dedim ben neler bu söylediklerinin aynısını söledim böyle deyince düşünce tarzımı değiştirmeliymişim öyle diyor ay daha bi çileden çıkıyorum o zaman :84:
inan eşime bu konuda kimse laf anlatamaz hiç kimseee:))))
eşime kalsa beni asla ve asla çalıştırmaz ben çok istiyorum diye şuan çalışıyorum yoksa kesinlikle çalışmamı istemiyor...

ahhh yavrummm benimmm göz kapakların yavaşça kapanıyor kafanı yastıga koymak istiyorsun oh birde ayaklarımı uzatsan diyorsun dimi ay bende ateşe körüklemi gidiyorum ne hihihih:))
kıyamam sana ya
erken izin alıp çıkamazmısın canım eve gidip dinlenirsin kendine gelirsin valla...

bebik büyo annesi ondannnnn uykun geliyo..
aminnn balımm aminn inş. allahım sağlıklı nasip etsin...
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
tekrardan yeni yılınız umut dolu olsun..
ben azıcık geçmiş okuyayım

selam çiğdoşummm hoşgeldinizzzzz..
nasılsınızz bakalımm...
seninde bebiklerinle güzel bir yıl gecirmeni diliyorum canım..

saol canım benim inşallahhh...
zaten sizin destekleriniz dualarınız olmasa ben heralde çok stres ve bunalım içinde olurdum...
gerçekten sizlerle derdimi felan unutuyorum..iyiki varsınız

canım benim sen de iyiki varsınn

senin de yeni yılın kutlu olsun canım

kızz erken gebelik testi miydi?

Kızlar benm çıkmam lazım malum kaçak yazıyorum;öptüm hepiniziiiiii.... :)

slm balımmmmmmmmm hoşgeldinn...
seninde bitanem yeni yılın kutlu olsun

sizi gidi yaramazlar siziiii
kızz gerçektenmi 2.çizgi silikmiydi yoksa bebişmi geliyor
yarın bidaha yap bidahaaaa
emin olalım dimi..
ay hadi inşallah canım ya..ama inşallah bu sefer hayırlısıyla gelir ya

haticem hayırlısı olsun ama yine aynı şeyleri yaşamandan çok korktuğum içinn inşallah yoktur diyorumm.eşin sperm kalitesini artırıcı ilaç falan kullansaydı neden olmasın diyebilirdik ama kullanmadı dimi..şartlar değişmedi yani...
sakın beni yanlış anlama..ben bi kere kürtaj yaşadımm.çok şükür çok ilerlemiş bi gebelik değildi..bebek gözüyle bile bakamamıştım ama yinede hala onun korkusunu atamadım üzerimdenn...
diyeceğim o ki bukadar üzüntünün üstüne inşallahhh aynı şeyleri yeniden yaşamazsınız ve tüp bebek yaparsınızz...
canımbenimm.Rabbim hepimizin ya ve yardımcısı olsunnn...

aminnn balımm aminn inş. allahım sağlıklı nasip etsin...

aminnnnn inşallahhh

bilmemmi insanın ne kadar çok istedigini yanıp tutuştugunu ama sabırla beklemek gerekiyor işte..
inşallah aminnnnn.
rica ederim inş hepimiz kavuşurz biran önce...

canım benim sen de iyiki varsınn

canımsın benimmm

görüşürz smartttttttttttttttt çok özletme kendiniiii

kızz erken gebelik testi miydi?
evet canım daha önce kullandıklarımdandı..ama ne bilim ya belki kendinde bulanan bir cizgidir..
eşime diyorum ben hamile olsam ne yaparsınn allah korusun diyo garibimm..testi gösterdim eyvahh eyvahh dediii ama belkide biz yanılıyor olabilirizzz bakalım bekleyelim biraz...

güleee güleee tatlımmm öpüyorumm seni...

somra nanemm yaaa yaramzlığın sonucunu görücez galiba..
sanki silik gibi belki kontrol cizgizi onuda bilemiyorum yada ben öyle görüyorum...
yarın değil ertesi gün yapim barii varsada kesin cıksın..
bende inşallah demeyi cok isiyorum ama işte şu korku yokmu beni deli ediyo...hayırlısı nanemm verende allah alanda oo onun verdiğine boynum kıldan ince..

anammmm..ateşe körükle gitme kızzz...
ayy bende soba gümbür gümbür yanarken yanına uzanmak istiyorumm.kedi gibi... :97:
izin alamam balımm.yoğunuz yinee..
allahım yaa..yıl sonu geçsin biter dedikk.dağ gibi iş geliyorr..

canımmm neden yanlış anlıyayım...
bende inş. yoktur diyorum ve ordaki gördüğüm kontrol cizgisidir..
eşim hiçbir ilaç almadı canım..sperm testinide tüpde baklıyo diye yaptırmadık..ee dr,umuzda gerek yok sen hamile kalıyosun eşinde sorun olsaydı hiç kalamzdın dedi ve eşininde genetiğine bakılmış orda cıkardı eşinde sperm sorunu olsaydı dedi bizde yaptırmadık...
varsada rabbim aynı acıları yaşatmasınn ne diyeyim..
inşallah adetim gelir ve tüp bebeğe başlarız....
aminnnnnn aminn canımm..

canımsın benimmm

kızz o zaman doğru olabilirrr
ben de reglden önce yapmıştım hatırlarsan ve gölge gibi bişe çıkmıştı
belli belirsiz bişedi..neyse bekleyelim bakalım bikaç gün daha..
hayırlısı olsunnn

kızz o zaman doğru olabilirrr
ben de reglden önce yapmıştım hatırlarsan ve gölge gibi bişe çıkmıştı
belli belirsiz bişedi..neyse bekleyelim bakalım bikaç gün daha..
hayırlısı olsunnn

valla benimde diğerinde öyle olmuştuu..
olucaksada hayırlısını versin rabbim olmucaksada hiç olmasın..
evet bekleyelim bakalım canım yaaaa hayırlısı...

insanda ister istemez korku olur canım ama dedigin gibi veren Allah alan da Allah sonuçta... eger siz korunmadıysanız ve hamile kaldıysan vardır Rabbimin bir bildigi dememiz lazım...her zaman dedigimiz gibi hakkımızda hayırlısı...

oyyy yerim kız ben senii:))
ayyy ne güzel olurdu hakkaten sobanın yanında uzanıp uyumak ohh harika yaa:)
sizin bu yogunlugunuz ne zaman bitcek yaa...
inşallah en kısa zamanda biter balımda birazcık olsun nefes alırsın...

aa ben bilmiyodum böyle dendiğini...
ne diyim canım Rabbim hayırlısını versinn...Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…