Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba sizleri yakından takip ediyorum.bir sorum olacak adetlerim 30 günde olurken 2 aydır 2 gün geç geliyor.2 gün sürüyor geçen ayda test yapmıştım ama negatif çıktı.bel ağrısı göğüs ucu sızlamaları oldu ama ben 1 ocakta öğlen açık renkte su gibi kırmızı geldi sonrası parmağnı kesmişsinde damlarcasına geldi.bugünde az geliyor.önceden heryer batardı

aa ben bilmiyodum böyle dendiğini...
ne diyim canım Rabbim hayırlısını versinn...Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinn...

evet canım dr. hepsi böyle söyledi ama ben internetten araştırmıştım kalitesiz spermden kaynaklanırmış boş gebelik ondan yaptırmak istemiştik ee sonrada tüpe karar verirce vazgectik..
valla canım denicek birşey yok varsada yoksada hayırlısı...
aminn hayatım cümlemize rabbim sağlıklı nasip etsin..

yardımcı olursanız bilgilerinizi paylaşırmısınız lütfen ve karım şiş ve arada karnım acı ağrı gibi birşeyler var..ve ilk dafa yaşıyorum bunları

canımmm kanaman azda olsa gelmiş..
yerleşme kanaması koyu kahve akıntı şeklinde ve peceteye silince gelir yerleşme kanamsıda değil..
belkide ilaç filan aldıysan o yüzden kanaman az olmuş olabilir benim öyle olur..
ama illa içinde bir hiz varsa kanda baktır derim..

merhaba demek istediğim %99 hamileyim ve çok heycanlıyım tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var değerim şuan 188 olduğundan ultrasona girmedim acaba kaç olunca görebileceğim bebeğimi çok heycanlıyım

canımm tebrik ederim rabbim sağ salim bebeğini kucaklamayı nasip etsin...
değerin 1500 üstü olduğu zaman bebeğin kesesi görünür ve 6. haftadada kalp atışlarını duyarsın..ama eğer gec döllenme varsa 7-8 haftada görülebilir kap atışları..

Kızlar ben geldim ama kimsecikler yok... ne var ne yok? kızımla ilgilenmekten topiğe pek uğrayamıyorum kusuruma bakmayın ne olur... sizi çok özledim...

elma şekerlerım slmlarrrrrrrr
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm
oğlum bıraz hareketlendı deee nasıl baskı yapıyor anlatamammm

idilişkommmmmmmmmmm canm benm baharımız nasılll

pembedanam bı yere yazmıssın yaz hamılesı olup koca gobekle denıze gırmeyı cok ısterdım dıye..inan çoook zor..şahsen ege denizinde tusunami yaratacaktım ben.. debinmekten..kız insan yüzemiyo denge kaybı oluyo dibe çöküyo insanneyse yaşa ve gör

canım benim, yaaaa.... kıyılarda debelencem o zaman. yada hakikaten koca göbüşü kaldıramıcam ve klimanın altında yatıcam danalar gibiiii

canım benim, yaaaa.... kıyılarda debelencem o zaman. yada hakikaten koca göbüşü kaldıramıcam ve klimanın altında yatıcam danalar gibiiii

evet aynen öle ben inanır mısın iç çamaşırı giymiyordum bizim oranın sıcağından klima tek çare

iyi gecelerrrrrr..
bu gece neden kimseler yok yaaaa...pembeee canım kanda baktırdınmı bugün hiç yoktunda..

selam kızlar iyi gecelerrrrrr :80:ben de yine tık yokkkk :97: ikide bir tuvalete gidiyorum bakıyorum ama ne gelen var ne gidenn 3 gün daha bekleyip hastaneye gitcem kanda baktırcam bakalım hayırlısıı artıkınnnn

selam kızlar iyi gecelerrrrrr :80:ben de yine tık yokkkk :97: ikide bir tuvalete gidiyorum bakıyorum ama ne gelen var ne gidenn 3 gün daha bekleyip hastaneye gitcem kanda baktırcam bakalım hayırlısıı artıkınnnn

selam canım hoşgeldinn...
amannn daha hala bekliyonmu sen bakim..kız ne 3 günü gitsene yarınn...

selam canım hoşgeldinn...
amannn daha hala bekliyonmu sen bakim..kız ne 3 günü gitsene yarınn...

yok tatlım ya beklicem biraz daha:18: 3gün daha beklicem sonra gitcem hem ağda filan yapmam gerek ooo çok işim var çoookkk:96:

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı lmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk
Yavyum.................... En Küstüm
Gökçe...................... En Pimpirik
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15
Ayşe........................ En Prof.
Fatoş....................... En Kaçakçı
GamzeliKiz.............. En Gecebekçisi
Su........................... En Listecibaşı
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana
İdilcan...................... En Yamuk Göbük
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş
Nane........................ En ÇıtıPıtı
Merve....................... En Güleç
Zonox....................... En Sabırsız
Emoş....................... En Uykucu
Pembedana.............. En dost
Hatunsultan.............. En Pesimist
Seliz......................... En bebek isteyen
Yelizcem...................En hastaa :2:
Karagul......................En çalışkan

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız

sonunda enlerimizi buldum kızlarrrr..

neyse bu gece kimsenin geleceği yok bende cıkıyorumm...

Son düzenleme:

ben artıkın uykucu diilimm bana başka bişey bulalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…