aa ben bilmiyodum böyle dendiğini...
ne diyim canım Rabbim hayırlısını versinn...Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinn...
merhaba sizleri yakından takip ediyorum.bir sorum olacak adetlerim 30 günde olurken 2 aydır 2 gün geç geliyor.2 gün sürüyor geçen ayda test yapmıştım ama negatif çıktı.bel ağrısı göğüs ucu sızlamaları oldu ama ben 1 ocakta öğlen açık renkte su gibi kırmızı geldi sonrası parmağnı kesmişsinde damlarcasına geldi.bugünde az geliyor.önceden heryer batardı
merhaba demek istediğim %99 hamileyim ve çok heycanlıyım tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var değerim şuan 188 olduğundan ultrasona girmedim acaba kaç olunca görebileceğim bebeğimi çok heycanlıyım
pembedanam bı yere yazmıssın yaz hamılesı olup koca gobekle denıze gırmeyı cok ısterdım dıye..inan çoook zor..şahsen ege denizinde tusunami yaratacaktım ben.. debinmekten..kız insan yüzemiyo denge kaybı oluyo dibe çöküyo insan neyse yaşa ve gör
canım benim, yaaaa.... kıyılarda debelencem o zaman. yada hakikaten koca göbüşü kaldıramıcam ve klimanın altında yatıcam danalar gibiiii
selam kızlar iyi gecelerrrrrr :80:ben de yine tık yokkkk :97: ikide bir tuvalete gidiyorum bakıyorum ama ne gelen var ne gidenn 3 gün daha bekleyip hastaneye gitcem kanda baktırcam bakalım hayırlısıı artıkınnnn
selam canım hoşgeldinn...
amannn daha hala bekliyonmu sen bakim..kız ne 3 günü gitsene yarınn...
Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııılmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben
KotuKediŞero............ En Kuduruk
Yavyum.................... En Küstüm
Gökçe...................... En Pimpirik
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15
Ayşe........................ En Prof.
Fatoş....................... En Kaçakçı
GamzeliKiz.............. En Gecebekçisi
Su........................... En Listecibaşı
Smart...................... En Gezenti
Beren...................... En ÇatPat
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana
İdilcan...................... En Yamuk Göbük
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş
Nane........................ En ÇıtıPıtı
Merve....................... En Güleç
Zonox....................... En Sabırsız
Emoş....................... En Uykucu
Pembedana.............. En dost
Hatunsultan.............. En Pesimist
Seliz......................... En bebek isteyen
Yelizcem...................En hastaa :2:
Karagul......................En çalışkan
Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?