Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr..
ben çok gerginimm..
dün akşamdan beri...
allahın cezası belediye yine resmen lağım suyu verdi evlere...
allahım delirdimm.zaten kış günü..zor kalkmışım yerimdenn.bulaşığımı yıkıycaktım.kaldı..yemek yapamadımm...çamaşır attım makineye..bi çıkardım kiii...resmen lağım suyu kokuyorr.. işin kötü tarafı bir kere yıkamaylada çıkmıyor bu lanet koku..en az on defa yıkamak gerekiyorr.oda çıkarsaa..
allahıım yaaa..ne zor susuzlukk.deliricemm yaaaaa....

günaydın güzellerim

günaydın canım benim...inanamıyorum nasıl böyle sorumsuz olurlar insanlar...o sudan çocuklar içse hamile kadınlar içse ne olur kim verir bunun hesabını
iğrenç gerçektende...
canım benim sıkma sen o tatlı canını ya
inş birdaha böyle birşeyle karşılaşmazsın balım..

canımbenim içmedim ama içmek zorunda kalanlar varsa yandılarrr..yok yani böyle bi koku yokk..
resmen b-k kokuyorr...allahım deliricem yaaa....yemeğimide yapamadımm....
çok sinirliyim çokk.elimi yüzümü bile yıkayamadımm.düşünün...

sen nasılsın hayatım???

Günaydın şekerlerimmm

günaydın yafyumm

ayy ınanmıyorum yaaa olmaz böle bişiii

günaydın tatlişkolarım. ayyy yawyum sendekide şansa bak yaaa. kıyamam ben sana yaaa.

Günaydın şekerlerimmm

günaydın yafyumm

günaydın ayşemmm...
oldu olduu.yaptılarr..bu ikinci oldu..daha öncede olmuştu..yine bilmeden çamaşır atmıştım makineye...
inan 10 defa daha yıkadım çamaşırları..banamısın demedi o koku...olan kıyafetlerime olduu..allahımm ne zor yaa..

günaydınn herkezeee hayırlı sabahlarrr..
yavyumm canımmm akşam akşam neler yaşamışsın yaa allah kolaylık versinn...insan hiçbir işini yapamaz böyle bir durumda..

Allah korusun ya...
seni çok iyi anlıyorum canım benim kesinlikle dayanılmaz birşey...
sorumsuzluk ya gerçekten başka birşey değil yani
sinirlenmekte haklısın balım benim ama lütfen sakin olmaya çalış bebegini düşün tamammı bitanem benim

bende çok şükür iyiyim aynı bildigin gibi...

Günaydın şekerlerimmm

günaydın yafyumm

günaydınnnn ayşemmmmmmmmm

Son düzenleme:
günaydın tatlişkolarım. Ayyy yawyum sendekide şansa bak yaaa. Kıyamam ben sana yaaa.

valla çok kötü kızlarr..abarttığımı düşünmeyinn..çamaşırlarımda telef olduu...
Akşam çok aç olduğum halde yemek yiyemedimm.çocuğuda besleyemiyorum galiba...

gunaydınnn cancağızlarımmmmmmmmmmmmmmm

elifcımmmm canm yaaa okuduklarıma ınanamadımm lağım suyu muuuu şaka gbı yaaa nasıl olur bu evlere nasıl gelır o suu allahım yarabbımmm ..allah sana sabır versın azcık dha dayan sıkma canını yaaa

günaydınn herkezeee hayırlı sabahlarrr..
Yavyumm canımmm akşam akşam neler yaşamışsın yaa allah kolaylık versinn...insan hiçbir işini yapamaz böyle bir durumda..

günaydın hatçemm...
Valla yaa..akşam bi hevesle kalktımm...sinirden ölerek gerisin geri yattımm..
Bişeyde yiyemedimm.bebek olmasa sorun değilde..onada sebep oldu adilerr...
Allahım ne zor suszlukk...

günaydın canımm.evet bildiğin lağım suyu...ay neyse kapatalım bu konuyu...

günaydın hatcemmmmmmm
sağol nanem şekerimmmmmm...
gunaydınnn cancağızlarımmmmmmmmmmmmmmm
günaydın gökcemmmm hoşgeldin..
günaydın hatçemm...
Valla yaa..akşam bi hevesle kalktımm...sinirden ölerek gerisin geri yattımm..
Bişeyde yiyemedimm.bebek olmasa sorun değilde..onada sebep oldu adilerr...
Allahım ne zor suszlukk...

boşver canını sıkma canımm çamaşırlarını bir leğene bol vernele ısla birgün belki öyle cıkar..
bebeği besleme konusunu dert etme ilk 3 ay kanından besleniyo 3. aydan sonra senin yediklerinden besleniyo..ama anlamıyorum ya nasıl böyle birşey yaparlar..

valla çok kötü kızlarr..abarttığımı düşünmeyinn..çamaşırlarımda telef olduu...
Akşam çok aç olduğum halde yemek yiyemedimm.çocuğuda besleyemiyorum galiba...

ben abarttıgını düşünmüyorum canım...suyun benim için hatta bütün kadınlar için ne kadar önemli oldugunu bildigim için..
ah yavrumm yanına birşeyler al meyve gibi saglıklı şeyler canım sakın aç kalma bebegimi besleyemiyorum diyede kendini üzme balım

vernelmi.. Hamileliğin başından beri en tiksindiğim kokuu...az öğürüp böğürmedim onun yüzündenn...

Ayy sabah sabah amma problemliyim dimi...aman ne var çekiverin accık derdimi..gidip müdüre anlatamam yaa...
Karasuya mesaj çektim bakalım.inşallah herşey yolundadırr... :97:

günaydınnnn tatlımmmmmmmmm

vernel dediğim herhangi bir yumuşatıcı vernelin kokusu bende sevmen..ben bingo soft beyazı kullanıyorum cokk güzell evimin heryeri öyle kokuyor bayılıyorum..
ee tabiki canım müdüre analtcak değilsn biz varızz burda...

hoşbulduk hayatımmmm

ben de bugun dr a gıdeceğim burdakıne kan tahlıllerım yapılcak ultrasonla da bı bakar dr amcası oğlumaaa

asıl perşembe trabzon a gıdeceğiz kendı dr uma ayyyy az kaldı benı heyecan bastıııı :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…