günaydın kızlarrr..
ben çok gerginimm..
dün akşamdan beri...
allahın cezası belediye yine resmen lağım suyu verdi evlere...
allahım delirdimm.zaten kış günü..zor kalkmışım yerimdenn.bulaşığımı yıkıycaktım.kaldı..yemek yapamadımm...çamaşır attım makineye..bi çıkardım kiii...resmen lağım suyu kokuyorr..işin kötü tarafı bir kere yıkamaylada çıkmıyor bu lanet koku..en az on defa yıkamak gerekiyorr.oda çıkarsaa..
allahıım yaaa..ne zor susuzlukk.deliricemm yaaaaa....
günaydın güzellerim
günaydın canım benim...inanamıyorum nasıl böyle sorumsuz olurlar insanlar...o sudan çocuklar içse hamile kadınlar içse ne olur kim verir bunun hesabını
iğrenç gerçektende...
canım benim sıkma sen o tatlı canını ya
inş birdaha böyle birşeyle karşılaşmazsın balım..
günaydın kızlarrr..
Ben çok gerginimm..
Dün akşamdan beri...
Allahın cezası belediye yine resmen lağım suyu verdi evlere...
Allahım delirdimm.zaten kış günü..zor kalkmışım yerimdenn.bulaşığımı yıkıycaktım.kaldı..yemek yapamadımm...çamaşır attım makineye..bi çıkardım kiii...resmen lağım suyu kokuyorr..Işin kötü tarafı bir kere yıkamaylada çıkmıyor bu lanet koku..en az on defa yıkamak gerekiyorr.oda çıkarsaa..
Allahıım yaaa..ne zor susuzlukk.deliricemm yaaaaa....
Günaydın şekerlerimmm
günaydın yafyumm
ayy ınanmıyorum yaaa olmaz böle bişiii
canımbenim içmedim ama içmek zorunda kalanlar varsa yandılarrr..yok yani böyle bi koku yokk..
resmen b-k kokuyorr...allahım deliricem yaaa....yemeğimide yapamadımm....
çok sinirliyim çokk.elimi yüzümü bile yıkayamadımm.düşünün...
sen nasılsın hayatım???
Günaydın şekerlerimmm
günaydın yafyumm
ayy ınanmıyorum yaaa olmaz böle bişiii
günaydın tatlişkolarım. Ayyy yawyum sendekide şansa bak yaaa. Kıyamam ben sana yaaa.
günaydın tatlişkolarım. ayyy yawyum sendekide şansa bak yaaa. kıyamam ben sana yaaa.
günaydınn herkezeee hayırlı sabahlarrr..
yavyumm canımmm akşam akşam neler yaşamışsın yaa allah kolaylık versinn...insan hiçbir işini yapamaz böyle bir durumda..
günaydınn herkezeee hayırlı sabahlarrr..
Yavyumm canımmm akşam akşam neler yaşamışsın yaa allah kolaylık versinn...insan hiçbir işini yapamaz böyle bir durumda..
gunaydınnn cancağızlarımmmmmmmmmmmmmmm
Elifcımmmm canm yaaa okuduklarıma ınanamadımm lağım suyu muuuuşaka gbı yaaa nasıl olur bu evlere nasıl gelır o suu allahım yarabbımmm ..allah sana sabır versın azcık dha dayan sıkma canını yaaa
sağol nanem şekerimmmmmm...günaydın hatcemmmmmmm
günaydın gökcemmmm hoşgeldin..gunaydınnn cancağızlarımmmmmmmmmmmmmmm
günaydın hatçemm...
Valla yaa..akşam bi hevesle kalktımm...sinirden ölerek gerisin geri yattımm..
Bişeyde yiyemedimm.bebek olmasa sorun değilde..onada sebep oldu adilerr...
Allahım ne zor suszlukk...
valla çok kötü kızlarr..abarttığımı düşünmeyinn..çamaşırlarımda telef olduu...
Akşam çok aç olduğum halde yemek yiyemedimm.çocuğuda besleyemiyorum galiba...
boşver canını sıkma canımm çamaşırlarını bir leğene bol vernele ısla birgün belki öyle cıkar..
Bebeği besleme konusunu dert etme ilk 3 ay kanından besleniyo 3. Aydan sonra senin yediklerinden besleniyo..ama anlamıyorum ya nasıl böyle birşey yaparlar..
gunaydınnn cancağızlarımmmmmmmmmmmmmmm
elifcımmmm canm yaaa okuduklarıma ınanamadımm lağım suyu muuuuşaka gbı yaaa nasıl olur bu evlere nasıl gelır o suu allahım yarabbımmm ..allah sana sabır versın azcık dha dayan sıkma canını yaaa
vernelmi..Hamileliğin başından beri en tiksindiğim kokuu...az öğürüp böğürmedim onun yüzündenn...
Ayy sabah sabah amma problemliyim dimi...aman ne var çekiverin accık derdimi..gidip müdüre anlatamam yaa...
Karasuya mesaj çektim bakalım.inşallah herşey yolundadırr... :97:
sağol nanem şekerimmmmmm...
günaydın gökcemmmm hoşgeldin..
boşver canını sıkma canımm çamaşırlarını bir leğene bol vernele ısla birgün belki öyle cıkar..
bebeği besleme konusunu dert etme ilk 3 ay kanından besleniyo 3. aydan sonra senin yediklerinden besleniyo..ama anlamıyorum ya nasıl böyle birşey yaparlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?