günaydınnnn tatlımmmmmmmmm
günaydın ayşemmm...
oldu olduu.yaptılarr..bu ikinci oldu..daha öncede olmuştu..yine bilmeden çamaşır atmıştım makineye...
inan 10 defa daha yıkadım çamaşırları..banamısın demedi o koku...olan kıyafetlerime olduu..allahımm ne zor yaa..
günaydın şekerimmgünaydınn herkezeee hayırlı sabahlarrr..
yavyumm canımmm akşam akşam neler yaşamışsın yaa allah kolaylık versinn...insan hiçbir işini yapamaz böyle bir durumda..
günaydın tatlişkolarım. ayyy yawyum sendekide şansa bak yaaa. kıyamam ben sana yaaa.
Allah korusun ya...
seni çok iyi anlıyorum canım benim kesinlikle dayanılmaz birşey...
sorumsuzluk ya gerçekten başka birşey değil yani
sinirlenmekte haklısın balım benim ama lütfen sakin olmaya çalış bebegini düşün tamammı bitanem benim
bende çok şükür iyiyim aynı bildigin gibi...
günaydınnnn ayşemmmmmmmmm
vernelmi..Hamileliğin başından beri en tiksindiğim kokuu...az öğürüp böğürmedim onun yüzündenn...
Ayy sabah sabah amma problemliyim dimi...aman ne var çekiverin accık derdimi..gidip müdüre anlatamam yaa...
Karasuya mesaj çektim bakalım.inşallah herşey yolundadırr... :97:
kızlar yaa iş yerınde bı arkadasım var 2 yasında oğlu varr
hep gözlerini kırpışıstırıyo diye göz doktoruna götürdüler dün meğerse
çocugun tek gözü %90 gormuyormus hamıleyken toksoplazma kapmıs arkadas
ve farkedılmemıs
zamanla beyne zarar verebilir demısler kız koşturup duruyo yaaa
aman deyim he boşlamayın şu toksoplazma olayını çok canım sıkıldı benımm
# gokcegokce
# seastar
# yavyum
# gamzelikiz
# seker_nane+
# ay_she
# mguner
günaydınnn kızlarrrrrr.
Yavyum belediyenin azizligine ugramışsın canım.sıkma canını olmadı yemegini falan içme suyundan yapar bulaşıgınıda onunla yıkarsın.bebegide zaten yediklerin beslemiyo ilk 3 ay o yüzden üzülme.
Gökçemmm hadi güzel üzel haberlerle gel inşallah
Hatçemmm resimlerin çokk güselll ama şu elindeki balıkk hiçç begenmedimmmBalık tutan birini görünce nasıl kızıyom ama yemesi çokk güsellll
ayyyy allah dermanınıda verir inşallahhhh
# gokcegokce
# seastar
# Yavyum
# GamzeliKiz
# SeKeR_NaNe+
# ay_she
# MGUNER
günaydınnn kızlarrrrrr.
yavyum belediyenin azizligine ugramışsın canım.sıkma canını olmadı yemegini falan içme suyundan yapar bulaşıgınıda onunla yıkarsın.bebegide zaten yediklerin beslemiyo ilk 3 ay o yüzden üzülme.
gökçemmm hadi güzel üzel haberlerle gel inşallah
hatçemmm resimlerin çokk güselll ama şu elindeki balıkk hiçç begenmedimmmbalık tutan birini görünce nasıl kızıyom ama yemesi çokk güsellll
ayyyy allah dermanınıda verir inşallahhhh
# gokcegokce
# seastar
# Yavyum
# GamzeliKiz
# SeKeR_NaNe+
# ay_she
# MGUNER
günaydınnn kızlarrrrrr.
yavyum belediyenin azizligine ugramışsın canım.sıkma canını olmadı yemegini falan içme suyundan yapar bulaşıgınıda onunla yıkarsın.bebegide zaten yediklerin beslemiyo ilk 3 ay o yüzden üzülme.
hatçemmm resimlerin çokk güselll ama şu elindeki balıkk hiçç begenmedimmmbalık tutan birini görünce nasıl kızıyom ama yemesi çokk güsellll
gunaydın şekerimmm :))
amın canım ınsallah ama ıste zamanal cıkıyo yaa çok üzücü
ne zaman ne olacagını bılmıyosunn(
günaydın canım allah bozmasın keyfin yerinde
günaydın tatlımm çok şükür iiyim bugün seninde kociş geliomuşş hadi gözün aydınnnn ev olayını hallettinizmi
sayılır canım
# gokcegokce
# seastar
# Yavyum
# GamzeliKiz
# SeKeR_NaNe+
# ay_she
# MGUNER
günaydınnn kızlarrrrrr.
kızlar yaa iş yerınde bı arkadasım var 2 yasında oğlu varr
hep gözlerini kırpışıstırıyo diye göz doktoruna götürdüler dün meğerse
çocugun tek gözü %90 gormuyormus hamıleyken toksoplazma kapmıs arkadas
ve farkedılmemıs
zamanla beyne zarar verebilir demısler kız koşturup duruyo yaaa
aman deyim he boşlamayın şu toksoplazma olayını çok canım sıkıldı benımm
valla çok kötü kızlarr..abarttığımı düşünmeyinn..çamaşırlarımda telef olduu...
Akşam çok aç olduğum halde yemek yiyemedimm.çocuğuda besleyemiyorum galiba...
günaydın perimmmmmmmm
günaydın hatcemmmmmmm
gunaydınnn cancağızlarımmmmmmmmmmmmmmm
elifcımmmm canm yaaa okuduklarıma ınanamadımm lağım suyu muuuuşaka gbı yaaa nasıl olur bu evlere nasıl gelır o suu allahım yarabbımmm ..allah sana sabır versın azcık dha dayan sıkma canını yaaa
günaydın tatlımm çok şükür iiyim bugün seninde kociş geliomuşş hadi gözün aydınnnn ev olayını hallettinizmi
sayılır canım
aman aman hadi iyiii hayırlı olsun şimdidennn
günaydın canım...
aaaa nedennn ben cok severim balık tutmayıı zevki baka oluyooo..ama o balığı ben tutmadım..
bu arada resimleri beğendiğin için cok teşekkür ederim hayatım..
Günaydın canlarımmmm Nasılsınız Bakalımmm Son hamişimiz pembe dışında varmı yeni hamiş
evet canım ama işte hayırlısı napıcaksın.ama anlamadıgım şey bu görme bozuklugu sonradan oldu heralde dimi çünkü bebek dogunca bakıyolar ya her yerine bide belli aralıklarla kontrolleri oluyo ya
Günaydın canlarımmmm Nasılsınız Bakalımmm Son hamişimiz pembe dışında varmı yeni hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?