Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy kızlarrr vallahi sinir oluyorum ben bazı şeylere yaaaa yılbaşı gecesi taksimdeydik biz bi barda ama ilk başta meydanda dolaştık birazzz hatta bi kestaneciye adres sormuştuk sonradan tv de gördüm adam polismiş megerse koruma süperdi yaniiiii.

ama şu taciz muhabbetini anlamıyorum ben yaa daha dogrusu kadınları anlamıyorum senelerdir taksimde hep krolar falan olur ve bisürü taciz olayı yaşanır ama buna ragmen neler giymişlerdi varya ben bile dönüp baktım yaniii.sonrada şikayet ediyolar yani şikayet derken polise ettikleri yetmiyo bide gazetelere falan açıklamada bulunuyolar magdur gibi gösteriyolar kendilerini yaaa öyle giyinip yürüme sende o caddede arabayla gel gir bi bara eglen çık git evine.açık giyinirsen tacize ugrarsın gibi bi düşünceye katılmıyorum ama sonuçta istanbulda yılbaşı gecesi taksimin hali belli senelerdir.

ayyyy kıyamam ben o bebeğe yaaa. allahım kimseye göstermesin. insan yavrusunun tırnağı kırılsa yüreği kanar. allah o kadıncağıza yardım etsin. çok zor çok

canım sıvı çamaşır deterjanı kullan öyle bi durumda hemen tüm kötü kokuyu atıyor
omo tavsiyemdir
tamam canımm.hiç kullanmamıştımm.bilmiyordumm.hemen deniycem.çok sağoll...

allah korusun yaa.bende baktırdım..negatif dedi dr.geçirmemişimm.düzenli olarak bakılsa iyi olacak sanırımm...rabbim korusun yavrularımızı..

öyledir dimi yelizz... :26:yavrum besleniyodur bi şekilde...

canım sakın üzülme. O anneciğinden alıyo besinini.

rahatlattınız bi nebzee...sağolunn canlarımm..

Yeliz bu arada naptın dün akşam..trip attınmı kocişee.iyice bi getirseydin burnundan...

aynen katılıyorum!!!

tabiki besleniyodur canım o daha senin kanından besleniyo zaten kendide ufacık bi kannn topagı gibiii olması lazım 12. haftadan sonrada annesi ne yerse onu yiycekkkk tabi sen aman yavrum beslensin die homini gırtlak yeme netten araştır bebege ne yararsa onu yeee ben bi mercimegi biliorum et yemedigim için doktor mercimek ye demiştiii canım çektiii

Yeliz bu arada naptın dün akşam..trip attınmı kocişee.iyice bi getirseydin burnundan...

atmammmıı kızzzz. normalde ben hayatta küs kalamam surat asarım ama beş dk da geçerr giderrrr.ama dün eve geldim hiçç yüzüne bakmadım zeytini sevdimmm ptüm öptümm yumagımııı sonra bi giriştim temizlige tabi zamanım yetmedi yatak odası kaldı akşam yatarkende kusura bakma odayı temizliyemedimm yarın temizlerim dedim döndüm popomu yattım yalvardı sarılsana falan die sarılamam rahatım böyle dedim uyumuşumm zatennn.
ayyy dün ezel günümdü benimm o gün ezel başlayınca yerimden kalkmıyom valla

ayy canın çekmiş ama söylemeden edemiyciğimm. Anneciğimde hafta sonu mercimek köftesi yaptı..aman allahımm..limonlu limonlu bi yedimki..hafta sonuda diycem üstteki komşumaa yapalım bidaha..

ayy canın çekmiş ama söylemeden edemiyciğimm. Anneciğimde hafta sonu mercimek köftesi yaptı..aman allahımm..limonlu limonlu bi yedimki..hafta sonuda diycem üstteki komşumaa yapalım bidaha..

ayy sööle tatlımm bizim evdede mercimek yemegi varrr ama eve gidemiommkiii

canım sakın üzülme. o anneciğinden alıyo besinini.

günaydın datlum

günaydın gökçem...

gunaydın hayat kelebeğimmmmm nasılsınnn az kaldı doğumaaaa ayy çok heyecanlı yaaaaa

Günaydın canlarımmmm Nasılsınız Bakalımmm Son hamişimiz pembe dışında varmı yeni hamiş

fatoşcummmmmm hoşgeldınızzzzzzzzzzzz bız ıyıyız kendı adımıza (mertişko ve ben ) sennasılsınnn hatta sız nasılsınızzz ıncı gelın nasılll

kesınlıkleee ve şiddetlee katılıyorummm düşüncelerineeeeeeeeeee

afferın kız yelizzz azcık nazzz azcık ırıp ıyıdır uzatma ama anlasın hatasınııı

efet efet ama zaten istesemde uzatamam hayatta küs kalamıyomm

fatoşşşşşşşşşş çigdemimn nosu varsa arasana bi yaaa rüyamda gördüm merak ediorumm bende yok nosuuu

ayyyy kıyamam ben o bebeğe yaaa. Allahım kimseye göstermesin. Insan yavrusunun tırnağı kırılsa yüreği kanar. Allah o kadıncağıza yardım etsin. çok zor çok

amın canım yaa nası üzülüyo rahatlatmaya calışıyorum ama zor (

canım bdıe hamılelıgın ıkıncı yarısında baktırırsınn

günaydın canımm hoşgeldin benim bildigim yokk başka hamişşş ama pembe kanda baktırdımı acaba yaaa.bide yıldız ne yaptı merak içindeimmm:26::26::26:

Günaydın canımcım bende okuymadım geçmişi neyse yakalarız pembişi

GÜNAYDIN CANIM :)

fatoşcummmmmm hoşgeldınızzzzzzzzzzzz bız ıyıyız kendı adımıza (mertişko ve ben ) sennasılsınnn hatta sız nasılsınızzz ıncı gelın nasılll

Bende iyiyim canımcım yarın kayınvalideler yemege gelecekmiş stres bastı şimdiden ne güzel 1,5 yıldır gelmiyorlardı hemde çarşamba muşteşem yuzyıl başlıyor off yani offf

SORMA GÜLÜM HEYECAN DORUKTA. cuma günü randevum var ayın 11ine doğum istiycem bakalım kabul eder inşallah. 11/01/11 olsun doğum tarihi diye istiyorum hayırlısı. yaa dün gece ilk defa açlıktan uyuyamadım. hiç gece uyanmazdım yemek yemek için. artık çıksada içimden kendi yemeğini kendi yese. beni emellerine alet ediyo oğluşum. sonra selülitler benim yağlar benim oluyo.

afferin bacımm.hatasını anlasın ama diymiii...

fatoşşşşşşşşşş çigdemimn nosu varsa arasana bi yaaa rüyamda gördüm merak ediorumm bende yok nosuuu

ben dün akşam msn de konuştum.iyiydi..riskli olan bi 2 buçuk haftası kalmış.onuda atlattıkmı rahatlıycaz dedi..

canım bdıe hamılelıgın ıkıncı yarısında baktırırsınn

tamam ayşemm...

fatoşş hoşgeldin kuşumm...
yeni hamiş belki ben olabilirm emin değilim ama yarın bakıcam eğer silik cizgi cıkarsa kanda baktırıcam...
sen nasılsın bakalım kıscemiz nasıll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…