Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
fatoşş hoşgeldin kuşumm...
yeni hamiş belki ben olabilirm emin değilim ama yarın bakıcam eğer silik cizgi cıkarsa kanda baktırıcam...
sen nasılsın bakalım kıscemiz nasıll...

Nasılllllll yaaa ciddimisin sennnn ayy hadi inşAllah yaaa sağlıkla bu defa inşAllahhhh

Nasılllllll yaaa ciddimisin sennnn ayy hadi inşAllah yaaa sağlıkla bu defa inşAllahhhh

canım bilmeiyorum ama dün pembeden atkilendim evdede test olunca dedim yapim..yaptım cok cok silik bir cizgi cıktı..
belkide kontrol cizgiside olabilir..:26:
yarın takrar bakıcam bakalım artık nasip..
olduysada sağlıklı gelsin inş..
aslında cok erken ama..

açıklama için teşekkürler kardeşim şimdi sağlık ocağına gittim ordada kan tahlili yapmıyorlarmış önceden yaparlardı.durumumu anlattım idrar testi yaptı.üstüne görme veya hormonlardan kaynaklanabilir dedi.rahim tabakasına ve kist varmı diye baktır dedi gebelik testinide kanda baktır idrarda çıkmayabilir dedi kafam karıştı..

ANAMMMMM eee sen hamilesin kontrol çizgisi neymiş yaaa
silikte olsa 2 çizgiyi gördünmü sen ona bakkk
ayy hadi inşAllahhhhhh ben burda olmazsam msj at olurmu çatlatma beniii

Kepeleklerim biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiikkk ama çok kalamicaz dersteyiz yaramaz abilere ablalara laf anlatmaya çalışıyoruz, biyandan bozuk bilgisayarları tamir etmeye çalışıyoruz minnakımla o da çok yoruldu bugün sanırım, belim çok ağrıyo öğleden sonra 2.de randevumuz, hastane çıkışı elife msj atarım ben durumu, o size bildirir dua edin herşey yolunda olsun
Bu arada Haççeeeeeeeeeeeeeeeeee ay inşallah hamişsindir yaaaaaaaaaaaaaaaa çok heyecan yaptııııııııııııııııımmmmm

ay senin minnakını yesinler. tabi doğunca totişinden yani :82: yorma kendini tatlişkom sen yaa.

ANAMMMMM eee sen hamilesin kontrol çizgisi neymiş yaaa
silikte olsa 2 çizgiyi gördünmü sen ona bakkk
ayy hadi inşAllahhhhhh ben burda olmazsam msj at olurmu çatlatma beniii
valla bilmiyom canım yaaa...hani diyolarya hamiş olmasan bile orda cizgi cıkıo bazen diyo acaba omu diye düşündüm..
sanki ikinci cizgi gördüm gibi gibi bakalım artıkın..
tamam canım ben sana msj atarım durumdan..

hoşgeldinn şerocumm...
hadi bakalım inş. güzel haberler gönderirsin bize..
dularım sizinle inşallah herşey yolundadır...
bilmiyommm canım hamileyim demek istiyom ama bir yandanda korkuyom daha cok erkendi ama benim hatam bie zevk uğruna korunmadık eğer olduysada sağlıklı gelsin inşallah diyecek birşey yok...

OYY MAŞALLAHHH BEBISE BAK YAA 7 HAFTALIK OLMSU KOCCAAMAANNN

:)) MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAAHH

gamzecim İNŞALLAH hayırlı haberlerle dönersin.Ben 10 senelik evliyim bir kere bile belirti yaşamadım. bu belirtileri yaşamak bile güzel ve heyecanlıymış onu anladım.

gamzecim İNŞALLAH hayırlı haberlerle dönersin.Ben 10 senelik evliyim bir kere bile belirti yaşamadım. bu belirtileri yaşamak bile güzel ve heyecanlıymış onu anladım.

canım inşallahh allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu..
bende 6 yıllık evliyim ve 5 kez hamile kaldım ve beşinde kaybettim..
bu şekilde olması daha zor şimdi hamile kaldım diye sevinicem yerde acaba yine aynı olurmu diye korkuyorum..
allahım inşallah sanada en kısa zamanda nasip etsinn..bilirim evlat hasretiyle yanmak ne demek..
10 yıl boyunca heralde tüp filan denemişsinizdir sorun neydi peki..

ben geldim yavrularrr,
doktorumu aradım,pazartesiyi bekle dedi. ayyy onuda özledim ben. iyi olduuuu

selam şeker anneler ve anne adayları nasılsınız.benim bir sorum yok sadece muhabbete katılcam.ben sizi hepinizi biliyorum 1senedirde sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi sizlerle birlikte yaşıyorum.bende buranın bi üyesiydim kaydımı sildim ama aklımdan sizi silemedim hep takip ettim.artık dayanamadım döndüm yuwama

günaydın çokm güzel haberler gördüm hatice canım ne demek hamile olmasanda silik çizgi çıkarmı hiç buraya resmini koydum benimde çok silikti 3.testte biraz koyulaştı yai bu hamileliğimde ben koyu çizgi görmedim .Nagihancım seninde epey ilerlemiş inşallah iyidir iyi gider sonuna kadar canım

hoşgeldin... hamile kalmayı düşünüyorsun sende değil mi?

gamzeliiiii!!!!!!!!!! hadi inşallah canım yaaaa, valla bak oturur ağlarım şimdiiiii
kız ben öle bişey duymadım, hamile olmasanda çıkarmış diyee...
negatif sonuçlarda pozitif olduğu olurda, tersini hiç duymadım ben!!!!
hadi bi daha yap o zaman koşşşşşş

eşimde sperm azlığı var 200 bindi.1 ay önce tekrar ölçtüler kendilğinden 1.5 milyon oldu.tüp bebek için durumumuz düzelene kadar bende keçi boynuzu havuç suyu yapmaya karar verdim.2 aydır da göğüs uclarım arada sızlıyor karnım hamileymişim gibi şiş ve karnımın içi acıyor.reglim bittiği halde hastalancakmışım gibi adet ağrılarım oluyor.bugün akşama doğru hormon testi yaptırıcam.işte böyle

pembecim buarada biz geçensenede birlikteydik yani geçen sene derken 2009 kasım aralıkta.eşim kızdığı için çıkmıştım topikten.kaçamak giriyorum artık napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…