Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım valla belki kızcaksınız ama bence inşallah hamile degilsindir ya çünkü hem daha yeni kürtajdan çıktın hemde az degilki tatlım 5 tane melegini kaybettin ya kolay degil yani tabiki korkucaksın bunada bişiy olursa diye hemhamileysen ve allah korusun bişi falan olursa yine nerdeyse 1 ayda 2 kere kürtaj olmuş gibi olursun ve buda çok tehlikeli bence :26::26::26::26:
hakkında hayırlısı inşallah

hoşgeldüüüüünnnnnnn :)))

bilmiyorum bu kadarkayıptan sonra bi önlem alınmadan tekrar hamile kalmak ne kadar
sağlıklı olur yaa ben endişelenıyorum hatce ıcınn hakkında hayırlısı olsun ne diyim :26:

gamzecim İNŞALLAH hayırlı haberlerle dönersin.Ben 10 senelik evliyim bir kere bile belirti yaşamadım. bu belirtileri yaşamak bile güzel ve heyecanlıymış onu anladım.

canımm öncelikle hoşgeldin allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebegini gönderirir sanada

hoşbulduk ay_she m.. görüşmeyeli nasılsınn

canım allahım inşallah tamamına erdirsin kucagına aldıgın günleride görmeyi nasip etsin kanda baktırdınmı ?

yok baktırmadım...sol kasığımda bebeğimi ben yine hissediyorum. sakın gülmeyin bana ama geçen seferde hissetmiştim. erkek mi olacak acaba yine?????????

canımm öncelikle hoşgeldin allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebegini gönderirir sanada

teşekkür ederim kardeşim hoşbuldum İNŞALLAH DUALRIMIZ KABUL OLUR.sizi hep takip eder paylaşımlarınızı okurdum.nasılsa ben hiç bir belirti yaşamıyorum diye.ama benimde merak ettiklerim vardı.sizleri tanımıyorum ama içimden gelerek okuduğum ayetel kürsileri sizler içinde RABBİME gönedrriyor dua ediyorum.

pembecim buarada biz geçensenede birlikteydik yani geçen sene derken 2009 kasım aralıkta.eşim kızdığı için çıkmıştım topikten.kaçamak giriyorum artık napim

oooo...üstüne ikinci hamileliğimi yaşıyorum ben. sen çıkmasaydın topikten biz seni hamiş bırakırdıkkkk!!!
birbirimizi gaza getiriyoruz resmen. olmuyor mu oluyorrrrr...maşallahımız var vallahiiiiii

yok baktırmadım...sol kasığımda bebeğimi ben yine hissediyorum. sakın gülmeyin bana ama geçen seferde hissetmiştim. erkek mi olacak acaba yine?????????

valla canım ben gülmem ama eşim çok gülmüştü bana bende hamileyken ona diodum bak tam şurda dieee dalga geçiodu benimle ama işte bizim karnımızda oldugu için hissedebiliozz

saol canım allah razı olsun. bende yeni sayılırım ilk hamile kaldıgımda gelmiştim bu topige bende sevincimi paylaşmıştım sonrada üzüntümü paylaştım ama olsun rabbim demekki böyle uygun gördü.
ben daha 3 senelik evliyim açıkçası çok fazla ugraşmadık biz bebek için sadece korunmadım bi kerede doktora gittim prolaktin yüksekligi sorunu var bende 4 ay önce ilk bebegimi kaybettim işte ööle tanıtıyım kendimi dedimmm adımda yeliz yaşımda 26

ben geldim yavrularrr,
doktorumu aradım,pazartesiyi bekle dedi. ayyy onuda özledim ben. iyi olduuuu
hoşgeldinn canımmmm...
peki kanda baktırmadınmı..yoksa kan içinmi pazartesi gel dedi..

hoşgeldin canımmmmm....
umarım güzel paylaşımlar yaşarsın..inşallah en kısa zamandada hamiş kalırsın..

canım bilmiyorum yaaaa sanki hamile değilim gibii hissediyorum yada hissetmek istiyorum..
hakkımda hayırlısı yarın birdaha yapıcam inşallah hiçbirşey cıkmaz..

canımmmmm ağlama yaaaaaa inşallah hamiş değilimdirrrrr...
kızlarında söylediği gibi daha cok erken ama ne yaptıysam ben yaptımm...
şimdi değilde yarın ilk idrarımla yapıcam en garanti sonuc o şekilde cıkar...

anladım canımmm..allahım cok bekletmesinn..
bende tüp bebeğe gidicem inş. hamile değilsem..

canım neden kızıyim ya aşk olsun..
yeni kürtajdan cıktığımı biliyorum ama işte gönül istiyoo..ama bu şekilde değilde tüple istiyodum..
ama olduysada ne yapim allah ne yazdıysa onu yaşıcam eğer bunuda kaybedersem birdaha düşünmem heralde bebek filan..

bilmiyorum bu kadarkayıptan sonra bi önlem alınmadan tekrar hamile kalmak ne kadar
sağlıklı olur yaa ben endişelenıyorum hatce ıcınn hakkında hayırlısı olsun ne diyim :26:
ayşemmmmm önlem alınıcak hiçbirşey yokki ne önlemi alıcaz..
sadece tek umut tüp bebek onunda garantisi yok tüpdede kayıp olabiliyo..
amannn ne bilm yaaaaa kafam allak bullak kızlarrrrr..
herşeyin hayırlısı allahım vericekse sağlıklı versin diyecek szö yok..
bu saaten sonra ne desen boş olan olduysa..
gerci kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumda canım tatlı cekiyo belim ağrıyo adet olucam inşallahh...

bencede doğru diyon ama ben akıllamamışım demekki..

oooo...üstüne ikinci hamileliğimi yaşıyorum ben. sen çıkmasaydın topikten biz seni hamiş bırakırdıkkkk!!!
birbirimizi gaza getiriyoruz resmen. olmuyor mu oluyorrrrr...maşallahımız var vallahiiiiii

aman nazar değmesin gerçektende maşallah.ben sizi takip ederkende gaza geliydum zaten.dualarımda sizlerde varsınız.Allah herkesin gönlüne göre versin

valla canım ben gülmem ama eşim çok gülmüştü bana bende hamileyken ona diodum bak tam şurda dieee dalga geçiodu benimle ama işte bizim karnımızda oldugu için hissedebiliozz

hep eskiler derler ya erkek bebek kırkında başlarmış oynamaya diyee...ondan dedim bennn.iç karnımda yok resmen yok benim 2. ay bitti mi göbek çıkıyoooo...yandık bu sefer galibaaa

canım benim tabiki gönül istiyo istemezmi hiççç ama senin bebekten önce kendini düşünmen lazım tatlımm tabiki ne yazılmışsa onu yaşıycaz ama yinede önlem almak bizim elimizde.tüp bebektede kayıplar oluyo tabiki ama dr la konuştunuzmu bilmiyorum ama tüp bebek için bekleyin bi 3 ay der gibi gelio bana.çünkü allah korusun kürtaj ne olursa olsun tehlikeli bişi ve çok fazla yapılınca rahim duvarını inceltiyo ve hamilelik şansını 0 a kadar indirebiliyo o yüzden yani canım.allahım inşallahhh hakkında hayırlısını verir.

hep eskiler derler ya erkek bebek kırkında başlarmış oynamaya diyee...ondan dedim bennn.iç karnımda yok resmen yok benim 2. ay bitti mi göbek çıkıyoooo...yandık bu sefer galibaaa

hahahahah tatlım benim yaaaa takma bunları kafana seen. aynen benimde iç karnım yok bendede göbüş hemen pörtledi. zaten 20 kilo aldım ben ve yanlardan çatladım göğüslerimin alt kısımlarıda çatladı. hiç çatlamam diyodum bide. benim derim çok esnek sözde. doğsunda daha fazla fora vermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…