valla bilmiyom canım yaaa...hani diyolarya hamiş olmasan bile orda cizgi cıkıo bazen diyo acaba omu diye düşündüm..
sanki ikinci cizgi gördüm gibi gibi bakalım artıkın..
tamam canım ben sana msj atarım durumdan..
hoşgeldinn şerocumm...
hadi bakalım inş. güzel haberler gönderirsin bize..
dularım sizinle inşallah herşey yolundadır...
bilmiyommm canım hamileyim demek istiyom ama bir yandanda korkuyom daha cok erkendi ama benim hatam bie zevk uğruna korunmadık eğer olduysada sağlıklı gelsin inşallah diyecek birşey yok...
hoşgeldin... hamile kalmayı düşünüyorsun sende değil mi?
pembecim buarada biz geçensenede birlikteydik yani geçen sene derken 2009 kasım aralıkta.eşim kızdığı için çıkmıştım topikten.kaçamak giriyorum artık napim
selam şeker anneler ve anne adayları nasılsınız.benim bir sorum yok sadece muhabbete katılcam.ben sizi hepinizi biliyorum1senedirde sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi sizlerle birlikte yaşıyorum.bende buranın bi üyesiydim kaydımı sildim ama aklımdan sizi silemedim hep takip ettim.artık dayanamadım döndüm yuwama
gamzeliiiii!!!!!!!!!! hadi inşallah canım yaaaa, valla bak oturur ağlarım şimdiiiii
kız ben öle bişey duymadım, hamile olmasanda çıkarmış diyee...
negatif sonuçlarda pozitif olduğu olurda, tersini hiç duymadım ben!!!!
hadi bi daha yap o zaman koşşşşşş
gamzecim İNŞALLAH hayırlı haberlerle dönersin.Ben 10 senelik evliyim bir kere bile belirti yaşamadım. bu belirtileri yaşamak bile güzel ve heyecanlıymış onu anladım.
kesinliklehoşgeldüüüüünnnnnnn :)))
bilmiyorum bu kadarkayıptan sonra bi önlem alınmadan tekrar hamile kalmak ne kadar
sağlıklı olur yaa ben endişelenıyorum hatce ıcınn hakkında hayırlısı olsun ne diyim :26:
hoşgeldüüüüünnnnnnn :)))
bilmiyorum bu kadarkayıptan sonra bi önlem alınmadan tekrar hamile kalmak ne kadar
sağlıklı olur yaa ben endişelenıyorum hatce ıcınn hakkında hayırlısı olsun ne diyim :26:
canım allahım inşallah tamamına erdirsin kucagına aldıgın günleride görmeyi nasip etsinkanda baktırdınmı ?
kesinlikle
hoşbulduk ay_she m.. görüşmeyeli nasılsınn
canımm öncelikle hoşgeldin allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebegini gönderirir sanada
pembecim buarada biz geçensenede birlikteydik yani geçen sene derken 2009 kasım aralıkta.eşim kızdığı için çıkmıştım topikten.kaçamak giriyorum artık napim
yok baktırmadım...sol kasığımda bebeğimi ben yine hissediyorum. sakın gülmeyin bana ama geçen seferde hissetmiştim. erkek mi olacak acaba yine?????????
teşekkür ederim kardeşim hoşbuldumİNŞALLAH DUALRIMIZ KABUL OLUR.sizi hep takip eder paylaşımlarınızı okurdum.nasılsa ben hiç bir belirti yaşamıyorum diye.ama benimde merak ettiklerim vardı.sizleri tanımıyorum ama içimden gelerek okuduğum ayetel kürsileri sizler içinde RABBİME gönedrriyor dua ediyorum.
hoşgeldinn canımmmm...ben geldim yavrularrr,
doktorumu aradım,pazartesiyi bekle dedi. ayyy onuda özledim ben. iyi olduuuu
hoşgeldin canımmmmm....selam şeker anneler ve anne adayları nasılsınız.benim bir sorum yok sadece muhabbete katılcam.ben sizi hepinizi biliyorum1senedirde sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi sizlerle birlikte yaşıyorum.bende buranın bi üyesiydim kaydımı sildim ama aklımdan sizi silemedim hep takip ettim.artık dayanamadım döndüm yuwama
canım bilmiyorum yaaaa sanki hamile değilim gibii hissediyorum yada hissetmek istiyorum..günaydın çokm güzel haberler gördüm hatice canım ne demek hamile olmasanda silik çizgi çıkarmı hiç buraya resmini koydum benimde çok silikti 3.testte biraz koyulaştı yai bu hamileliğimde ben koyu çizgi görmedim .Nagihancım seninde epey ilerlemiş inşallah iyidir iyi gider sonuna kadar canım
canımmmmm ağlama yaaaaaa inşallah hamiş değilimdirrrrr...gamzeliiiii!!!!!!!!!! hadi inşallah canım yaaaa, valla bak oturur ağlarım şimdiiiii
kız ben öle bişey duymadım, hamile olmasanda çıkarmış diyee...
negatif sonuçlarda pozitif olduğu olurda, tersini hiç duymadım ben!!!!
hadi bi daha yap o zaman koşşşşşş
anladım canımmm..allahım cok bekletmesinn..eşimde sperm azlığı var 200 bindi.1 ay önce tekrar ölçtüler kendilğinden 1.5 milyon oldu.tüp bebek için durumumuz düzelene kadar bende keçi boynuzu havuç suyu yapmaya karar verdim.2 aydır da göğüs uclarım arada sızlıyor karnım hamileymişim gibi şiş ve karnımın içi acıyor.reglim bittiği halde hastalancakmışım gibi adet ağrılarım oluyor.bugün akşama doğru hormon testi yaptırıcam.işte böyle
canım neden kızıyim ya aşk olsun..canım valla belki kızcaksınız ama bence inşallah hamile degilsindir ya çünkü hem daha yeni kürtajdan çıktın hemde az degilki tatlım 5 tane melegini kaybettin ya kolay degil yani tabiki korkucaksın bunada bişiy olursa diye hemhamileysen ve allah korusun bişi falan olursa yine nerdeyse 1 ayda 2 kere kürtaj olmuş gibi olursun ve buda çok tehlikeli bence :26::26::26::26:
hakkında hayırlısı inşallah
ayşemmmmm önlem alınıcak hiçbirşey yokki ne önlemi alıcaz..bilmiyorum bu kadarkayıptan sonra bi önlem alınmadan tekrar hamile kalmak ne kadar
kesinlikle
oooo...üstüne ikinci hamileliğimi yaşıyorum ben. sen çıkmasaydın topikten biz seni hamiş bırakırdıkkkk!!!
birbirimizi gaza getiriyoruz resmen. olmuyor mu oluyorrrrr...maşallahımız var vallahiiiiii
valla canım ben gülmem ama eşim çok gülmüştü bana bende hamileyken ona diodum bak tam şurda dieee dalga geçiodu benimle ama işte bizim karnımızda oldugu için hissedebiliozz
:13:
hamdolsun iyiyiyim sen naıslsın :)))
bu arada hatırlayamadım ben senın eskı nıkını yaaa
hoşgeldinn canımmmm...
peki kanda baktırmadınmı..yoksa kan içinmi pazartesi gel dedi..
hoşgeldin canımmmmm....
umarım güzel paylaşımlar yaşarsın..inşallah en kısa zamandada hamiş kalırsın..
canım bilmiyorum yaaaa sanki hamile değilim gibii hissediyorum yada hissetmek istiyorum..
hakkımda hayırlısı yarın birdaha yapıcam inşallah hiçbirşey cıkmaz..
canımmmmm ağlama yaaaaaa inşallah hamiş değilimdirrrrr...
kızlarında söylediği gibi daha cok erken ama ne yaptıysam ben yaptımm...
şimdi değilde yarın ilk idrarımla yapıcam en garanti sonuc o şekilde cıkar...
anladım canımmm..allahım cok bekletmesinn..
bende tüp bebeğe gidicem inş. hamile değilsem..
canım neden kızıyim ya aşk olsun..
yeni kürtajdan cıktığımı biliyorum ama işte gönül istiyoo..ama bu şekilde değilde tüple istiyodum..
ama olduysada ne yapim allah ne yazdıysa onu yaşıcam eğer bunuda kaybedersem birdaha düşünmem heralde bebek filan..
ayşemmmmm önlem alınıcak hiçbirşey yokki ne önlemi alıcaz..
sadece tek umut tüp bebek onunda garantisi yok tüpdede kayıp olabiliyo..
amannn ne bilm yaaaaa kafam allak bullak kızlarrrrr..
herşeyin hayırlısı allahım vericekse sağlıklı versin diyecek szö yok..
bu saaten sonra ne desen boş olan olduysa..
gerci kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumda canım tatlı cekiyo belim ağrıyo adet olucam inşallahh...
bencede doğru diyon ama ben akıllamamışım demekki..
hep eskiler derler ya erkek bebek kırkında başlarmış oynamaya diyee...ondan dedim bennn.iç karnımda yok resmen yok benim 2. ay bitti mi göbek çıkıyoooo...yandık bu sefer galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?