hep eskiler derler ya erkek bebek kırkında başlarmış oynamaya diyee...ondan dedim bennn.iç karnımda yok resmen yok benim 2. ay bitti mi göbek çıkıyoooo...yandık bu sefer galibaaa
hahahahah tatlım benim yaaaatakma bunları kafana seen. aynen benimde iç karnım yok bendede göbüş hemen pörtledi. zaten 20 kilo aldım ben ve yanlardan çatladım göğüslerimin alt kısımlarıda çatladı. hiç çatlamam diyodum bide. benim derim çok esnek sözde. doğsunda daha fazla fora vermiyim
aycannn ayyy mikifare hoşgeldin canımcımmmm
seni tek hatırlayan benim sanırsammm
Kızlar bu topiği bulmamı o sagladı başka topikte denk gelmiştik beni buraya çağırdı işte taa 2009da sizinle tanışmama vesile oldu kendileri sonra kayboldu şimdi geri döndü hoşgeldin canımcım
canım ya sen hergün vitamin içtin miiii?????? kimisi haftada 2-3 alıyomuşta. o mu kilo yapıyo bizde acaba???
sağol cnm bende iyiyim.eski nickim "aayycan " böyle bişeydi bende tam hatırlayamadım:90:
ayşemmmmm önlem alınıcak hiçbirşey yokki ne önlemi alıcaz..
sadece tek umut tüp bebek onunda garantisi yok tüpdede kayıp olabiliyo..
amannn ne bilm yaaaaa kafam allak bullak kızlarrrrr..
herşeyin hayırlısı allahım vericekse sağlıklı versin diyecek szö yok..
bu saaten sonra ne desen boş olan olduysa..
gerci kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumda canım tatlı cekiyo belim ağrıyo adet olucam inşallahh...
bencede doğru diyon ama ben akıllamamışım demekki..
canım ya sen hergün vitamin içtin miiii?????? kimisi haftada 2-3 alıyomuşta. o mu kilo yapıyo bizde acaba???
aycannn ayyy mikifare hoşgeldin canımcımmmm
seni tek hatırlayan benim sanırsammm
Kızlar bu topiği bulmamı o sagladı başka topikte denk gelmiştik beni buraya çağırdı işte taa 2009da sizinle tanışmama vesile oldu kendileri sonra kayboldu şimdi geri döndü hoşgeldin canımcım
benide hatırlamış, ben hatırlayamadım yaaaa
canımm sarılalem hoşbuldum.birbirimize hep destek olmuştuk ne güzel.tekrar geri dönmemim en büyük sebebi sensin.valla kardeş belledim seni.tabi burdaki herkesi çok seviyorum.
o vitaminler yokmu ahh onlar işte kilo sebebi artık yemiyorumda eskisi gibi anlamıyorum ilk 3 ay evet doymuyordum ama şimdi iyiyim off ama yine alıyorum hep o vitaminler
ayy canım benimmmm çok saol iyiki geldin vallahiii çok aradım seni ama bulamadım işte bi genç kız almış nickini çok şaşırmıştım
selam kızlarrrrr
sen heyecandan gözün bişi görmüyo
kız seda sayanı açtım hamilelikte çok kilo alanlar için dediğini duydunmu kaşık kadar şey doguruyonuz nerenize alıyonuz bu kiloları deli bu kadın yaa
saol canım allah razı olsun. bende yeni sayılırım ilk hamile kaldıgımda gelmiştim bu topige bende sevincimi paylaşmıştım sonrada üzüntümü paylaştım ama olsun rabbim demekki böyle uygun gördü.
ben daha 3 senelik evliyim açıkçası çok fazla ugraşmadık biz bebek için sadece korunmadım bi kerede doktora gittim prolaktin yüksekligi sorunu var bende 4 ay önce ilk bebegimi kaybettim işte ööle tanıtıyım kendimi dedimmmadımda yeliz yaşımda 26
bende aynı senin gibi olmuştum biliyomusun. yani yemiyodum resmen. ama nasıl kilo alıyodum haftada 2şer 2şer. zaten 19. haftamda bi hafta içinde 7 kilo almışım nasıl şok oldum anlatamam. yani görsen o kadar az yiyordumki. demekki bünyem alıyodu. boşluklar doldu sanırsam :90:
selam kızlarrrrr
selam kızlarrrrr
biliyorum cnm hergün soruyodun beni bende okuyodum ama yazamıyordumonun için çok özürdiliyorum senden..:97:
ewetttt, bende onu izliyorum şimdiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?