Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gamzelikız iyi dileklerin için teşekkür ederim.AMİİNN.Allah tüm bebek isteyenlere biran önce hayırlı bişekilde versin. inşallah cnm busefer sağlıklı bi hamilelik olur.hayırlısı olsun inşallah

hep eskiler derler ya erkek bebek kırkında başlarmış oynamaya diyee...ondan dedim bennn.iç karnımda yok resmen yok benim 2. ay bitti mi göbek çıkıyoooo...yandık bu sefer galibaaa

hayırlısı canım saglıklı sihatli olsundaaa ayyy iç karın küçük olunca göbek çıkıyomu hemen bak ben bunu bilmiodum yaaa bende hamile kaldıgımda 7-8 haftalıkken hemen belli olmuştu göbegimm tabi gazda çok büyük etkende

canım ya sen hergün vitamin içtin miiii?????? kimisi haftada 2-3 alıyomuşta. o mu kilo yapıyo bizde acaba???

aycannn ayyy mikifare hoşgeldin canımcımmmm
seni tek hatırlayan benim sanırsammm
Kızlar bu topiği bulmamı o sagladı başka topikte denk gelmiştik beni buraya çağırdı işte taa 2009da sizinle tanışmama vesile oldu kendileri sonra kayboldu şimdi geri döndü hoşgeldin canımcım

benide hatırlamış, ben hatırlayamadım yaaaa

canım ya sen hergün vitamin içtin miiii?????? kimisi haftada 2-3 alıyomuşta. o mu kilo yapıyo bizde acaba???

o vitaminler yokmu ahh onlar işte kilo sebebi artık yemiyorumda eskisi gibi anlamıyorum ilk 3 ay evet doymuyordum ama şimdi iyiyim off ama yine alıyorum hep o vitaminler

sağol cnm bende iyiyim.eski nickim "aayycan " böyle bişeydi bende tam hatırlayamadım:90:

eheuehu kendıde unutmus akıllı

canım bekleyıp dınlenmek bıle başlı başına bı onlemdır çok yoruldun ve yıprandınn

yok ben hiç içmedim. bana bi verdiydi doktor ilk zamanlar bende ödem yaptı acayip bişi oldum hemen kesti. sana bu çok geliyo hiç içme dedi.

canımm sarılalem hoşbuldum.birbirimize hep destek olmuştuk ne güzel.tekrar geri dönmemim en büyük sebebi sensin.valla kardeş belledim seni.tabi burdaki herkesi çok seviyorum.

benide hatırlamış, ben hatırlayamadım yaaaa

sen heyecandan gözün bişi görmüyo

kız seda sayanı açtım hamilelikte çok kilo alanlar için dediğini duydunmu kaşık kadar şey doguruyonuz nerenize alıyonuz bu kiloları deli bu kadın yaa

canımm sarılalem hoşbuldum.birbirimize hep destek olmuştuk ne güzel.tekrar geri dönmemim en büyük sebebi sensin.valla kardeş belledim seni.tabi burdaki herkesi çok seviyorum.

ayy canım benimmmm çok saol iyiki geldin vallahiii çok aradım seni ama bulamadım işte bi genç kız almış nickini çok şaşırmıştım

o vitaminler yokmu ahh onlar işte kilo sebebi artık yemiyorumda eskisi gibi anlamıyorum ilk 3 ay evet doymuyordum ama şimdi iyiyim off ama yine alıyorum hep o vitaminler

bende aynı senin gibi olmuştum biliyomusun. yani yemiyodum resmen. ama nasıl kilo alıyodum haftada 2şer 2şer. zaten 19. haftamda bi hafta içinde 7 kilo almışım nasıl şok oldum anlatamam. yani görsen o kadar az yiyordumki. demekki bünyem alıyodu. boşluklar doldu sanırsam :90:

ayy canım benimmmm çok saol iyiki geldin vallahiii çok aradım seni ama bulamadım işte bi genç kız almış nickini çok şaşırmıştım

biliyorum cnm hergün soruyodun beni bende okuyodum ama yazamıyordum onun için çok özürdiliyorum senden..:97:

geçmiş olsun kardeşim hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişinaslına bakarsan bizim hem eşimle alakalı psikolejik hemde fazla birliktelik yaşayamıyoruz çok üzücü o yüzden tüp bebek düşünmedik bu yıla kadar.yaşım 28 daha vakit var dedik düzelmeyi bekledik.kendiliğinden olur diye.

ya zaten anlamıyorum valla bazen sadece kahvaltı ve akşam yemegi yiyom aa yine dediğin gibi alıyorum 6 ayda 15 kiloyu aştım varisler falanda arttı şimdi günde 1 tane içiyorum

selam kızlarrrrr

hoşgeldin canımcımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…