Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

anladım canım evet daha gençsin olur hiçç üzülmeee.eşinle niye çok birliktelik yaşayamıosunki ayrı yerlerdemisiniz?

hosbulduk kızlarrrrr nasılsınız hepınız tek tek yazamıyorum kusura bakmayın ogluma da bakıyorum bır yandan

AYYYYY şimdi korku sardı beni yaaaaa..ya bebiş varsa ya yine aynı olursaa..ahhhhh ahh ben yokmuyummm akıllamadım bir türlüü..
hamileysem aileme ne dicemm elalemm ne derr..off yaaaaa..
daha tüp bebek gitmemiştik canım eşim 1 hafta çalışsın o zaman gidelim diyoduk...

gamzelikız iyi dileklerin için teşekkür ederim.AMİİNN.Allah tüm bebek isteyenlere biran önce hayırlı bişekilde versin. inşallah cnm busefer sağlıklı bi hamilelik olur.hayırlısı olsun inşallah
sağol canım bende teşekkür ederim..
inşallahh canım yaaaaa allahım sağlıklı nasip etsin ne diyeyim..

canım bekleyıp dınlenmek bıle başlı başına bı onlemdır çok yoruldun ve yıprandınn
haklısın ayşemmmm ne diyeyim kendim ettim kendim bulucam galiba...hayırlısı demekten başka birşey gelmiyo elimdenn...
kac aylardım bekleyip zorla hamile kalıp şimdide iki defacık ilişkide olursa diyecek kelime bulamıyorum kendime...

selam kızlarrrrr

selam zehselimm hoşgeldinnnn canım..

bende 1 senedir doktordayım... aç kap aç kapaaa!!!!

yaa aç kapa aç kapa ama bir süre açmayıp sonra açınca offff hüngür hüngür agladım yaaaa çalışma yasak 6 aydır muane yok 6 aydır birden muane olunca çığlık çığlıgaaa offf

yaa aç kapa aç kapa ama bir süre açmayıp sonra açınca offff hüngür hüngür agladım yaaaa çalışma yasak 6 aydır muane yok 6 aydır birden muane olunca çığlık çığlıgaaa offf

ben doğum yapalı 7 ay oldu,hala canım acıyo bilio musun? verilen ilaçlardan mı ne??? ne oldu şeyime bilmiyorummmm, ilginç vakayımmmm vallaaaa

Yeliz canımcım çiğdem iyiymiş yatıyormuş merak edilecek birşey yokmuş

ben doğum yapalı 7 ay oldu,hala canım acıyo bilio musun? verilen ilaçlardan mı ne??? ne oldu şeyime bilmiyorummmm, ilginç vakayımmmm vallaaaa

bende öle oldum yaaa eskiden banamısın demezdi ama son muane çok kötüydü dışarda eşimle kardeşimin ödü patlamış bagırmama bişi oldu sanmışlar

anladım canım evet daha gençsin olur hiçç üzülmeee.eşinle niye çok birliktelik yaşayamıosunki ayrı yerlerdemisiniz?

yok canım ayrı yerlerde değiliz ama hayat mücadelesinden kaynaklanan ve testislerdeki meni kültüründe iltihaplanma var buda isteksizlik yapıyor ve spermmi sulanmasına azaltıyor düzelmiyorda doktor sadece anibiyotik veriyor.doktorun birine gidiyoruz aşıla biri tüp bebek biri spem çoğaltıcı hap verip sizin çocuğunuz olur diyor sanki deneme tahtasıyız..bizde ne yapıcamızı şaşırsık yelizcim

bende geldim arkadaşlar. zaman geçmiyor. bekle bekle sonrada kırmızı kart. uff ne zaman geçiçek bu 5 gün

kızlar ben anneme gidyim, annem beslesin azcık torununu di mi
ewde uğraşmak istemiyo canım yemekleee aaahh bende yine yeniden anne oluyorum yaaa...
öpüldünüz hepiniz...

canım benim seni korkutmak için söylemedimm sakınn korkmada allahım verdiyse zaten yapıcak bişi yokki olmuşla ökmüşe çare yok biliosun.ama düşünerek hareket et canım.duygularının önüne mantıgın geçsin yani.bak doktorların bi bildigi varki 3 ay korunun dio bende aynı hatayı yaptım korunmadım ama hamile kalmadım ama allah korusunda kalıpta aynı şeyi yaşasaydım iice yıkılırdım heralde ki benim ilkiydi ama senin çok melegin var seni bekleyen o yüzden önemli olan sensin sen önce kendini toparlaman lazım biraz hem duygusal hemde beden açısından
kıs çok seviom ben seni yaaa

hosbulduk canım nasılsın krıtık durumlar var sanırım ne oluyor bakalım

sağol canım iyi diyelim iyi olsun..
dün test yaptım silik cizgi var gibi..acaba hamileyim diyemi endişelieniyorum..
hayat ne kadar garip önceden hamile kalmak için cırpınırken şimdide hamile kalmaktan korkuyorum....öyle işte canımcım yaa..
sen neyaptın oğluş ne yapıyo..annesi resmini koysanda görsek erkekimizi..

anladım canım yaaa evet doktorlar biraz öyle malesef hepsi birbirinden farklı şeyler söylüyo ama bence 10 senedir olmadıysa hiç en iyisi tüp bebek canım tabi bunun için sanırım önce eşinin sperm olayını düzeltilmesi lazımm hayırlısı canım yaaa herşeyin

hayırlısı ne ıse o olsun canım benım Allah ım bılır dogru zamanı sen hiç düşünme oluruna bırak bende ıyıyım işte oglumu büyütmeye çalışıyorum çok yaramaz kerata sorma canım profılındekı resım oglumun son hali görünmüyormu resım

korkuyommmmm yaaaaaaa sevinecek yerde üzülüyorum halimee.. allah verdiyse yapacak birşey demekki bunları yaşıcakmışım anlıma bu yazılmış...
benimde dr,um korunma dedi bana gerizekalı şeyy onun aklına uydukk eğer hamileyim deyip gidersem dr. şok olur heralde bana diyoduki senin hamile kalman zor tek tüpün tıkalı kistinde var olmaz diyodu..
yaaa olduysaa dr. amcaaa ne yapcaz..

bende senii cok seviyommm kuşummm yaaaaa cok sağol desteğin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…