geçmiş olsun kardeşim hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişinaslına bakarsan bizim hem eşimle alakalı psikolejik hemde fazla birliktelik yaşayamıyoruz çok üzücü o yüzden tüp bebek düşünmedik bu yıla kadar.yaşım 28 daha vakit var dedik düzelmeyi bekledik.kendiliğinden olur diye.
estafurullah canım ne demek hoşgeldin tekrar
3 ay önce gelin diyo ben 3 sene önce gittim
merhaba cnm.maşallah oğluşun kocaman olmuş.Allah sağlıklı ömürler versin Analı babalı büyütsün.
selam kızlarrrrr
AYYYYY şimdi korku sardı beni yaaaaa..ya bebiş varsa ya yine aynı olursaa..canım benim tabiki gönül istiyo istemezmi hiçççama senin bebekten önce kendini düşünmen lazım tatlımm tabiki ne yazılmışsa onu yaşıycaz ama yinede önlem almak bizim elimizde.tüp bebektede kayıplar oluyo tabiki ama dr la konuştunuzmu bilmiyorum ama tüp bebek için bekleyin bi 3 ay der gibi gelio bana.çünkü allah korusun kürtaj ne olursa olsun tehlikeli bişi ve çok fazla yapılınca rahim duvarını inceltiyo ve hamilelik şansını 0 a kadar indirebiliyo o yüzden yani canım.allahım inşallahhh hakkında hayırlısını verir.
sağol canım bende teşekkür ederim..gamzelikız iyi dileklerin için teşekkür ederim.AMİİNN.Allah tüm bebek isteyenlere biran önce hayırlı bişekilde versin. inşallah cnm busefer sağlıklı bi hamilelik olur.hayırlısı olsun inşallah
haklısın ayşemmmm ne diyeyim kendim ettim kendim bulucam galiba...hayırlısı demekten başka birşey gelmiyo elimdenn...canım bekleyıp dınlenmek bıle başlı başına bı onlemdır çok yoruldun ve yıprandınn
selam kızlarrrrr
bende 1 senedir doktordayım... aç kap aç kapaaa!!!!
yaa aç kapa aç kapa ama bir süre açmayıp sonra açınca offff hüngür hüngür agladım yaaaa çalışma yasak 6 aydır muane yok 6 aydır birden muane olunca çığlık çığlıgaaa offf
selam zehselimm hoşgeldinnnn canım..
ben doğum yapalı 7 ay oldu,hala canım acıyo bilio musun? verilen ilaçlardan mı ne??? ne oldu şeyime bilmiyorummmm, ilginç vakayımmmm vallaaaa
anladım canım evet daha gençsin olur hiçç üzülmeee.eşinle niye çok birliktelik yaşayamıosunki ayrı yerlerdemisiniz?
canım benim seni korkutmak için söylemedimm sakınn korkmada allahım verdiyse zaten yapıcak bişi yokki olmuşla ökmüşe çare yok biliosun.ama düşünerek hareket et canım.duygularının önüne mantıgın geçsin yani.bak doktorların bi bildigi varki 3 ay korunun dio bende aynı hatayı yaptım korunmadım ama hamile kalmadım ama allah korusunda kalıpta aynı şeyi yaşasaydım iice yıkılırdım heralde ki benim ilkiydi ama senin çok melegin var seni bekleyen o yüzden önemli olan sensin sen önce kendini toparlaman lazım biraz hem duygusal hemde beden açısındanAYYYYY şimdi korku sardı beni yaaaaa..ya bebiş varsa ya yine aynı olursaa..ahhhhh ahh ben yokmuyummm akıllamadım bir türlüü..
hamileysem aileme ne dicemm elalemm ne derr..off yaaaaa..
daha tüp bebek gitmemiştik canım eşim 1 hafta çalışsın o zaman gidelim diyoduk...
sağol canım bende teşekkür ederim..
inşallahh canım yaaaaa allahım sağlıklı nasip etsin ne diyeyim..
haklısın ayşemmmm ne diyeyim kendim ettim kendim bulucam galiba...hayırlısı demekten başka birşey gelmiyo elimdenn...
kac aylardım bekleyip zorla hamile kalıp şimdide iki defacık ilişkide olursa diyecek kelime bulamıyorum kendime...
selam zehselimm hoşgeldinnnn canım..
Yeliz canımcım çiğdem iyiymiş yatıyormuş merak edilecek birşey yokmuş
hosbulduk canım nasılsın krıtık durumlar var sanırım ne oluyor bakalım
yok canım ayrı yerlerde değiliz ama hayat mücadelesinden kaynaklanan ve testislerdeki meni kültüründe iltihaplanma var buda isteksizlik yapıyor ve spermmi sulanmasına azaltıyor düzelmiyorda doktor sadece anibiyotik veriyor.doktorun birine gidiyoruz aşıla biri tüp bebek biri spem çoğaltıcı hap verip sizin çocuğunuz olur diyor sanki deneme tahtasıyız..bizde ne yapıcamızı şaşırsık yelizcim
sağol canım iyi diyelim iyi olsun..
dün test yaptım silik cizgi var gibi..acaba hamileyim diyemi endişelieniyorum..
hayat ne kadar garip önceden hamile kalmak için cırpınırken şimdide hamile kalmaktan korkuyorum....öyle işte canımcım yaa..
sen neyaptın oğluş ne yapıyo..annesi resmini koysanda görsek erkekimizi..
canım benim seni korkutmak için söylemedimm sakınn korkmada allahım verdiyse zaten yapıcak bişi yokki olmuşla ökmüşe çare yok biliosun.ama düşünerek hareket et canım.duygularının önüne mantıgın geçsin yani.bak doktorların bi bildigi varki 3 ay korunun dio bende aynı hatayı yaptım korunmadım ama hamile kalmadım ama allah korusunda kalıpta aynı şeyi yaşasaydım iice yıkılırdım heralde ki benim ilkiydi ama senin çok melegin var seni bekleyen o yüzden önemli olan sensin sen önce kendini toparlaman lazım biraz hem duygusal hemde beden açısından
kıs çok seviom ben seni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?