hayırlısı ne ıse o olsun canım benım Allah ım bılır dogru zamanı sen hiç düşünme oluruna bırak bende ıyıyım işte oglumu büyütmeye çalışıyorum çok yaramaz kerata sorma canım profılındekı resım oglumun son hali görünmüyormu resım
anladım canım yaaa evet doktorlar biraz öyle malesef hepsi birbirinden farklı şeyler söylüyo ama bence 10 senedir olmadıysa hiç en iyisi tüp bebek canım tabi bunun için sanırım önce eşinin sperm olayını düzeltilmesi lazımm hayırlısı canım yaaa herşeyin
korkuyommmmm yaaaaaaa sevinecek yerde üzülüyorum halimee..allah verdiyse yapacak birşey demekki bunları yaşıcakmışım anlıma bu yazılmış...
benimde dr,um korunma dedi bana gerizekalı şeyy onun aklına uydukk eğer hamileyim deyip gidersem dr. şok olur heralde bana diyoduki senin hamile kalman zor tek tüpün tıkalı kistinde var olmaz diyodu..
yaaa olduysaa dr. amcaaa ne yapcaz..
bende senii cok seviyommm kuşummm yaaaaa cok sağol desteğin için...
öyle canım allahın verdiğine boynumuz kıldan ince.....
gördümm gördümmm şimdirsmini maşallahh tosunumaaa teyzesi yesin onu..maşallah allahım nazarlardan korusun canım cok tatlı kerata..
sagol canım benım
Hoşgeldiin limaann
Arkadaşlar liman aşılama yaptırmışş stresli bir beklelyiş içindee :))
bende buraya davet ettimm
rica ederi m tatlımayy benimde oglum olsaydı adını rüzgar yada toprak koyucaktıkkk
kızlarr bunlarda benim halamın kızı veee onun bebegiiii minaaaaa mızzzzzzzzz
oyy maşallah sübhnallahhh :))
bende mevlüd seti alcam elüf yeğenime yaauuuu
oyy bıdık o yaa çok özledimmm :))
bu akşam bi gideyım diyorum ama karnım çok agrıyo gene
herkes çok tatlı ve çok sevimli yaa darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına
şuan iş yerindeyim ve uyumak üzereyim :)
ayy ayşemmm eger elifcige mevlüt seti alıcaksan sana tavsiyem kanz magazasına git ordan alll ben geçenlerde orda bi elbise gördüm gerçi set degil ve biraz pahalı onun üzünleri ama o kadar güseldiki anlatamam yaaaaa baya baya büyük insan elbisesi gibiydii böle beyazz tüllü falannn
Teşekkürler, Hoşbuldum arkadaşlar.
Bekleme süresini sizinle geçiricem. başınızı şişirebilirim haberiniz olsun
canım civil in sitesıne baktımda gayet guzel şeyler var oda da tüllü müllüüü
bakarım canım en güzelini alalım demı amakaçkere doğum mevlidi oluyo eheueheu
sağol canım fikir veerdiğin için :)
ayy ne yakışır pıtırcıgımıza yaaao kadar şekeee ki yerim ben onuu dün
telefonda konusuys meloşla da ııhh ıhhh diye sesleir gelıyodu sanırım
boşaltım işlemi eheueheu pis kız nolcek
Hoşgeldin canım estf ne kafa şişmesi biz her telden çalıyoruz unuttururz sana bebek işini
yau ben bıse beklıodm ama ne beklıodm Allah Allah derken bulursun kendını eheueheu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?