hoşgeldin canımm aminn aminnn bende iş yerindeyim ama her zamankinin aksine cin gibiyim nedense yav
Hoşbuldum
bilmiyorum daha 5. hafta hamileliğimde ama bende inanılmaz bir uyku var bankada çalışıyorum am kimseyle ilgilenemiyorum gözlerim kapanıyor.
çok heycanlıyım böyle herkese işlem için gelen müşterilere(bankada) fln ben hamileyim biliyormusunuz demek geliyo içimden o derece heycanlıyım inş herşey yolunda giderde bebeğim olur :)
kzılar göğüslerde büyüme ve sızlama hamilelik yoksa neden olur bilgisi olan varmı:26:
çok heycanlıyım böyle herkese işlem için gelen müşterilere(bankada) fln ben hamileyim biliyormusunuz demek geliyo içimden o derece heycanlıyım inş herşey yolunda giderde bebeğim olur :)
eheueheueh guselmıs buu :d
bende ööleydim yaaaa inşallah canım
tam net görmedim bir yandan çalıştığım bu sorumun cevabı var mı diye değerler 1500 olunca ulrasonda görünebilir değil mi?
değere görede takıp edebılrısın tabıı ama 6. Haftalıkken fln gozukur :) sakın ol :d
o gunlerde gelıcekk tekmelerini hissedıceksın bölee ayhhh
kızlarrr şehir fırsatıcoma üye olsanıza acaip fırsatlar var yaaa
regl yaklaşınca da olur canım benımkı adetım gelmedne oncekı gun
bööle koskocaman gezegen gıbıydı vallaKanama bı geldi fosss söndüü
canlarım slmmm
bız geldıkkkk dr dannnn
çok yoruldumm salak bı ebe canımı sıktıı
nst ye bağladıı hareket ve kalp olayı içinn azcık düşük çıktı ama bu salak kadın bana çok kötu gıdıp bşeyler ye tatlı ye ole gel yıne bakalım dedıı bunu dedıkten snra da geldı tansıyonumu olçuyo mal kadınnnnneyse 14-8 çıktı kı olum demek bu benm içinnn çnku benım 10 6 nın ustune çıkmaz çıksa da nadır çıkarrr o kadar korkutmuşkı benııı fırladı demkkııı
neyse ağlayarakçıktımmm eşimın yanına gıtıımmm yazık o da hastalarını bıraktı hemen yanıma geldı dığer arkdaşına devrettı hastalarınıı hemen dr un yanına gıttıkkk ultrasona aldı benı suyu bebek gayet gusel gorunuyor dedı maşallahh tabı ben ağlamaklı korkacak bşey yok çikolota yee ve 15 dk sonra nst ye gır dedı bakalım tekrar dedı . bu sefer daha gusel çıktı tabıkı çok şukurrr
perşembee zaten trabzon a gıdeceğizz inş. her şey normaldırrr
bı ton kan verdımmm, tahlıllerım yapıldı daha almadık bakalımmm hayırlısııı
ama bu hastahane çalışanları dr lar hemşirelerr ebeler vs gerçekten hepsinde var bı sorunnnhamıle bı kadına bu şekılde soylenır mı yahuuu eşim de sınırlendıı ebe mors oldu kaldııııı
benden bu kadar kızlarr
şimdı gıdıp dınleneceğim bırazzz
kafam hala zonkluyoooorrrrr
ıyı akşamlar şekerlerımmm
canlarım slmmm
bız geldıkkkk dr dannnn
çok yoruldumm salak bı ebe canımı sıktıı
nst ye bağladıı hareket ve kalp olayı içinn azcık düşük çıktı ama bu salak kadın bana çok kötu gıdıp bşeyler ye tatlı ye ole gel yıne bakalım dedıı bunu dedıkten snra da geldı tansıyonumu olçuyo mal kadınnnnneyse 14-8 çıktı kı olum demek bu benm içinnn çnku benım 10 6 nın ustune çıkmaz çıksa da nadır çıkarrr o kadar korkutmuşkı benııı fırladı demkkııı
neyse ağlayarakçıktımmm eşimın yanına gıtıımmm yazık o da hastalarını bıraktı hemen yanıma geldı dığer arkdaşına devrettı hastalarınıı hemen dr un yanına gıttıkkk ultrasona aldı benı suyu bebek gayet gusel gorunuyor dedı maşallahh tabı ben ağlamaklı korkacak bşey yok çikolota yee ve 15 dk sonra nst ye gır dedı bakalım tekrar dedı . bu sefer daha gusel çıktı tabıkı çok şukurrr
perşembee zaten trabzon a gıdeceğizz inş. her şey normaldırrr
bı ton kan verdımmm, tahlıllerım yapıldı daha almadık bakalımmm hayırlısııı
ama bu hastahane çalışanları dr lar hemşirelerr ebeler vs gerçekten hepsinde var bı sorunnnhamıle bı kadına bu şekılde soylenır mı yahuuu eşim de sınırlendıı ebe mors oldu kaldııııı
benden bu kadar kızlarr
şimdı gıdıp dınleneceğim bırazzz
kafam hala zonkluyoooorrrrr
ıyı akşamlar şekerlerımmm
ben ayın 1 inde hastalandım 2 gün geç geldi 2 aydır 30 günde birken şimdi 32 günde bir oluyorum.ped bile kullanmama gerek kalmıyor peçete kulanıyorum dün az geldi akşam kesilir gibi oldu sabaha kadar gelmedi şimdi biraz geldi.geçen ay reglim bitti göğüslerim sızlamaya başladı adet olucakmışım gibi ağrıdı..şimdide agrı yok ama arada sızlıyor ve büyüdüler gibi:26:anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?