Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
üzülme canım.üzülünce sana yaramıyor biliyorsun. var öyle kalın kafalılar dünyada.
3 yıldır bebek bekliyorum. Banada dr. bir gün endişelenecek bişey yok hamile değilsin demişti.
bir dahada gitmedim. beni anlamayan dr.fayda gelmez dedim.
şimdi bi tatlı dilli doktorum var, bazen özlüyorum bile

anammm regll sendromu dimi deli kız

ayy evet yaa aptal reglı sendromuu nolcak

her ay yapiyorum aynısını off yaaa

elimde değil ama iştee

insanın elinde olmuyor ya farkında bile olmuyorsun o durumda sakin ol sen en iyisi akşamı beklemiyceksen telefon aç en azından kendini rahatlat

insanın elinde olmuyor ya farkında bile olmuyorsun o durumda sakin ol sen en iyisi akşamı beklemiyceksen telefon aç en azından kendini rahatlat

arıcamda ofis çok kalabalık az da ben sakınleşıym arıcam :)

Kocanın bu sendromdan haberı varmı canım.

ya anlayıs gösterıyo genelde ama bılmem o bıse demeden cıktı ama benım ıcım rahat etmıyo ıste
üzdüm diyee (

gecen ay tamam sakın ol sen reglssın sımdı ondan sınrılısın dediıydı ama bılmem
krıdıysam die korkuyorum ıste ajkum benım yaa :)

KIZLAR KARASU MESAJ ÇEKMİŞ...HERŞEY YOLUNDAYMIŞ..BEBEK 1 HAFTA ÖNDEN GİDİYOMUŞ MAŞALLAAAHH... BU KADARR...ÇOK ŞÜKÜRR...
BENDE GÖRMEK İSTİYORUM Bİ AN ÖNCEEEE...

slm kızlar
kan testi icin saglık ocagına gittim yapmıyorlarmış burdaki hastanede yapmıyormuş.biz yeni taşındık kücük bir ilceye.şehir merkezine gitsem akşam kan testi yaparlarmı akşam üstü,veya kontrol amaclı gitsem belli olurmu sizce birşey?????

bu sabah test yapıp ikinci cizgi cok azda olsada görünüyordu.
benim adet düzenim kürtajdan buyanı düzensizleşti ama son iki ay 38günde bir oldum ve bugün 40günüm doldu

hastanenin numarsına fln yok mu internnetn bak ara daha keisn sonuç alırsın en kötü ihtimalle acilinde yapıyorlardır

,

evliyim mutluyum hamileyim bunların dşından çalışıyorum yorgunum uykum var

sen nasılsın ?

her güzel şeyin yanında zorluklarda vardır canım onlarda nazarı olsun ne güzel mutluluğun daim olsun inş.yenisin sanırım ilk defa görüyorum seni

bende iyiyim kızımı uyuttum oturdum pc başına

elif sendemi hamilesin ay inanmıyorum yaaaa canım tebrik ederim kucağına alırsın inş.sağlıkla bi tanem.oh oh herkes hamiş hadi sıra ayşemle pembiş danamda

her güzel şeyin yanında zorluklarda vardır canım onlarda nazarı olsun ne güzel mutluluğun daim olsun inş.yenisin sanırım ilk defa görüyorum seni

bende iyiyim kızımı uyuttum oturdum pc başına

uzun süredir takip ediyordum ama üyeliğimi dün gerçekleştirdim.Bankacıyım bir yandan çalışıyorum.

ne güzel Allah bana da cinsiyeti önemli değil sağlıklı bir bebek nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…