kızlar karasu mesaj çekmiş...herşey yolundaymış..bebek 1 hafta önden gidiyomuş maşallaaahh...Bu kadarr...çok şükürr...
Bende görmek istiyorum bi an önceeee...
merhaba kızlar nasılsınız
elif sendemi hamilesin ay inanmıyorum yaaaa canım tebrik ederim kucağına alırsın inş.sağlıkla bi tanem.oh oh herkes hamiş hadi sıra ayşemle pembiş danamda
uzun süredir takip ediyordum ama üyeliğimi dün gerçekleştirdim.Bankacıyım bir yandan çalışıyorum.
ne güzel Allah bana da cinsiyeti önemli değil sağlıklı bir bebek nasip eder inş
ya aslında sınırı biraz aşmışsın tabi önemli oldugunu düşünmüyorum ama bütün doktorlar hamilelik süresince 9-10 kilo almayı öneriyorlar saglıklı beslenerek çünkü o kiloyu aşanlar genelde bebege kilo aldırdıklarını sanarak kendileri kilo almaya başlıyo.yani doktorlar böle sölüyo29. haftada 13 kg olmak normal mi sınırı aşıyor mu ?
inş.canım aminnnn
en önemli olan sağlık başka bişe isteme zaten burdaki çoğu arkadaşımda benim gibi düşünüyordur eminim.
yok tatlım ben 2 ocakta testimi yaptım... yeni yaniii kaçırmadın
oh oh maşallah cok sukurr :)))
merhaba canım hoşgeldınn
evet canım elif hamıle karasu yanı kötükedi şero hamılee
pempe dana hamıleee
bende ınsallah yaz ayalrında baslıycam calışmalara amelıyat olduktan sonraaa :))
kardesımde doğum yaptı bissürü havadisss
canım nasılsınnnn fındıkk kızın nasıl yaramazmı :)
ya aslında sınırı biraz aşmışsın tabi önemli oldugunu düşünmüyorum ama bütün doktorlar hamilelik süresince 9-10 kilo almayı öneriyorlar saglıklı beslenerek çünkü o kiloyu aşanlar genelde bebege kilo aldırdıklarını sanarak kendileri kilo almaya başlıyo.yani doktorlar böle sölüyo
ben ne zamandır girmiyordum pc çöktüde yeniymiş zaten dediğin gibi sağlıkla kucaklarsın inş.canım
hoşbulduk canım evet karasuyu duymuştum sen ne ameliyatı oluyorsun
kardeşinin doğum yaptığını faceden öğrendim gözünüz aydın canım benim
elif sendemi hamilesin ay inanmıyorum yaaaa canım tebrik ederim kucağına alırsın inş.sağlıkla bi tanem.oh oh herkes hamiş hadi sıra ayşemle pembiş danamda
inş.canım aminnnn
en önemli olan sağlık başka bişe isteme zaten burdaki çoğu arkadaşımda benim gibi düşünüyordur eminim.
ben ne zamandır girmiyordum pc çöktüde yeniymiş zaten dediğin gibi sağlıkla kucaklarsın inş.canım
hoşbulduk canım evet karasuyu duymuştum sen ne ameliyatı oluyorsun
kardeşinin doğum yaptığını faceden öğrendim gözünüz aydın canım benim
Pufff nasıl alıyorum bilmiyorum ki yemem içmem aynı anlamıyorum bana da fazla geliyor doktor normal herkesin büynesi farklı diyor..Nasıl önleyeceğim bilmiyorum öneriniz var mı..Çok canım sıkılıyor.. 5.5 ay boyunca 3 kg aldım sonra birden hızlandı..Doktor bebeğin su kesesinde sıvı da artış olduğunu söyledi..Bebeğim de 35 cm 900 gr dı geçen ay bu ay kontrol zamanım gelmedi ne oldu bilmiyorum..Canım sıkılıyor..
Ne olursa olsun sakın ha dıyet fln yapma yakılan yağlar zararlı toksınler olusturabılıyor cunku
kiloyu kafana takma ve bebegının sağlıklı olmasına odaklan
illada kiloyu takıyor ve dıkkat etmek ıstıyorsan bi diyetısyene gıdıp yardım al
sakın ha kendı basına yıyecegındne ıcecegınden kesme
Pufff nasıl alıyorum bilmiyorum ki yemem içmem aynı anlamıyorum bana da fazla geliyor doktor normal herkesin büynesi farklı diyor..Nasıl önleyeceğim bilmiyorum öneriniz var mı..Çok canım sıkılıyor.. 5.5 ay boyunca 3 kg aldım sonra birden hızlandı..Doktor bebeğin su kesesinde sıvı da artış olduğunu söyledi..Bebeğim de 35 cm 900 gr dı geçen ay bu ay kontrol zamanım gelmedi ne oldu bilmiyorum..Canım sıkılıyor..
Anladığım kadarıyla uzun süredir tanışıyorsunuz ve görüşüyorsunuz ne güzel böyle bir paylaşımın olması ben herkese hamile olduğumu söylemek istiyorum içim içime sığmıyor . burdan konuştukça deflarca yazdıkca çok mutlu oluyorum
ben gene geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?