Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar karasu mesaj çekmiş...herşey yolundaymış..bebek 1 hafta önden gidiyomuş maşallaaahh... Bu kadarr...çok şükürr...
Bende görmek istiyorum bi an önceeee...

oh oh maşallah cok sukurr :)))

merhaba kızlar nasılsınız

merhaba canım hoşgeldınn

elif sendemi hamilesin ay inanmıyorum yaaaa canım tebrik ederim kucağına alırsın inş.sağlıkla bi tanem.oh oh herkes hamiş hadi sıra ayşemle pembiş danamda

evet canım elif hamıle karasu yanı kötükedi şero hamılee
pempe dana hamıleee

bende ınsallah yaz ayalrında baslıycam calışmalara amelıyat olduktan sonraaa :))

kardesımde doğum yaptı bissürü havadisss

uzun süredir takip ediyordum ama üyeliğimi dün gerçekleştirdim.Bankacıyım bir yandan çalışıyorum.

ne güzel Allah bana da cinsiyeti önemli değil sağlıklı bir bebek nasip eder inş

inş.canım aminnnn
en önemli olan sağlık başka bişe isteme zaten burdaki çoğu arkadaşımda benim gibi düşünüyordur eminim.

29. haftada 13 kg olmak normal mi sınırı aşıyor mu ?
ya aslında sınırı biraz aşmışsın tabi önemli oldugunu düşünmüyorum ama bütün doktorlar hamilelik süresince 9-10 kilo almayı öneriyorlar saglıklı beslenerek çünkü o kiloyu aşanlar genelde bebege kilo aldırdıklarını sanarak kendileri kilo almaya başlıyo.yani doktorlar böle sölüyo

yok tatlım ben 2 ocakta testimi yaptım... yeni yaniii kaçırmadın

ben ne zamandır girmiyordum pc çöktüde yeniymiş zaten dediğin gibi sağlıkla kucaklarsın inş.canım

hoşbulduk canım evet karasuyu duymuştum sen ne ameliyatı oluyorsun
kardeşinin doğum yaptığını faceden öğrendim gözünüz aydın canım benim

Pufff nasıl alıyorum bilmiyorum ki yemem içmem aynı anlamıyorum bana da fazla geliyor doktor normal herkesin büynesi farklı diyor..Nasıl önleyeceğim bilmiyorum öneriniz var mı..Çok canım sıkılıyor.. 5.5 ay boyunca 3 kg aldım sonra birden hızlandı..Doktor bebeğin su kesesinde sıvı da artış olduğunu söyledi..Bebeğim de 35 cm 900 gr dı geçen ay bu ay kontrol zamanım gelmedi ne oldu bilmiyorum..Canım sıkılıyor..

safra kesemde kum varmış canım amelıyat olucam ınsallahh

sağol canım :)

Anladığım kadarıyla uzun süredir tanışıyorsunuz ve görüşüyorsunuz ne güzel böyle bir paylaşımın olması ben herkese hamile olduğumu söylemek istiyorum içim içime sığmıyor . burdan konuştukça deflarca yazdıkca çok mutlu oluyorum

elif sendemi hamilesin ay inanmıyorum yaaaa canım tebrik ederim kucağına alırsın inş.sağlıkla bi tanem.oh oh herkes hamiş hadi sıra ayşemle pembiş danamda

EVET CANIM..aLLAH İZİN VERİRSE 9 HAFTALIK HAMİLEYİMM...AYŞE AMELİYATINI BEKLİYORR.PEMBİŞTE HAMİLLEEE..

inş.canım aminnnn
en önemli olan sağlık başka bişe isteme zaten burdaki çoğu arkadaşımda benim gibi düşünüyordur eminim.

EEVT CANIMM..HELEKİ BURDA ÇOĞUMUZUN ACI TECRÜBELERİ OLDUĞU İÇİN CİNSİYET DÜŞÜNECEK HALİMİZZ HİÇ YOK BENCEDE...

Son düzenleme:

sağol canım benim. sonu güzel olsun, hamilelik gelir geçer,iyide olsa kötüde...

Ne olursa olsun sakın ha dıyet fln yapma yakılan yağlar zararlı toksınler olusturabılıyor cunku
kiloyu kafana takma ve bebegının sağlıklı olmasına odaklan

illada kiloyu takıyor ve dıkkat etmek ıstıyorsan bi diyetısyene gıdıp yardım al
sakın ha kendı basına yıyecegındne ıcecegınden kesme

Eşim müsade etmiyor ki diyetisyene..Aslında haklı da uyulmuyor Yakınlarımdan çok iyi biliyorum..Oğlumun canı ne istiyorsa ne önemli olan sağlığınız verirsin diyor..Ama herkes çok kilo almışsın diyince sinirlerim bozuluyor..Ben kısmıyorum ama çok da kilo alıyorum tosun gibi oldummm

canım neden canını sıkıyosunki doktorun normal oldugunu sölemiş işte.hem vitamin falan alıyosan sabah arkadaşlar konuşuodu oda çok aldırıyomuşş.hem dogumdan sonra çogu gider gitmeyenleride sen yollarsın olurrr biterrrrr hiçç canını sıkmaaa.

ayyy bide bişi farkettim ben yaa biz kadınları bu erkekler nasıl çekiyo anlamıyom ben haa

evleniriz regl sendromu her ay.
bebek düşünmeye başlarız sabırsızlanırız hemen olsun die onun stresi
uzun süre olmaz hadi bu seferde onun stresi
hamile kalırız yok kalp atışı yok kesesi falanı filanı onun stresi
bebek saglıklı büyür ama bu sefer kilo alırız onun stresi
çatlarız onun stresi
dogururuz yine kilolar gitmez göbek kalır onun stresii

gerçi bu erkeklere müstehakmı neee

ayyyyyy bu kızcıkk sıyırdı iiceee heeeeeeee
(canım şaka yapıyomm heeee tanımadıgın için hemen alınıp sinirleride hoplatmayalım timammıı.çünkü bende senin gibiydim yolda falan bagırasım geliodu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…