Eşim müsade etmiyor ki diyetisyene..Aslında haklı da uyulmuyor Yakınlarımdan çok iyi biliyorum..Oğlumun canı ne istiyorsa ne önemli olan sağlığınız verirsin diyor..Ama herkes çok kilo almışsın diyince sinirlerim bozuluyor..Ben kısmıyorum ama çok da kilo alıyorum tosun gibi oldummm
canım neden canını sıkıyosunki doktorun normal oldugunu sölemiş işte.hem vitamin falan alıyosan sabah arkadaşlar konuşuodu oda çok aldırıyomuşş.hem dogumdan sonra çogu gider gitmeyenleride sen yollarsın olurrr biterrrrr hiçç canını sıkmaaa.
ayyy bide bişi farkettim ben yaa biz kadınları bu erkekler nasıl çekiyo anlamıyom ben haa
evleniriz regl sendromu her ay.
bebek düşünmeye başlarız sabırsızlanırız hemen olsun die onun stresi
uzun süre olmaz hadi bu seferde onun stresi
hamile kalırız yok kalp atışı yok kesesi falanı filanı onun stresi
bebek saglıklı büyür ama bu sefer kilo alırız onun stresi
çatlarız onun stresi
dogururuz yine kilolar gitmez göbek kalır onun stresii
gerçi bu erkeklere müstehakmı neee
canım neden canını sıkıyosunki doktorun normal oldugunu sölemiş işte.hem vitamin falan alıyosan sabah arkadaşlar konuşuodu oda çok aldırıyomuşş.hem dogumdan sonra çogu gider gitmeyenleride sen yollarsın olurrr biterrrrr hiçç canını sıkmaaa.
ayyy bide bişi farkettim ben yaa biz kadınları bu erkekler nasıl çekiyo anlamıyom ben haa
evleniriz regl sendromu her ay.
bebek düşünmeye başlarız sabırsızlanırız hemen olsun die onun stresi
uzun süre olmaz hadi bu seferde onun stresi
hamile kalırız yok kalp atışı yok kesesi falanı filanı onun stresi
bebek saglıklı büyür ama bu sefer kilo alırız onun stresi
çatlarız onun stresi
dogururuz yine kilolar gitmez göbek kalır onun stresii
gerçi bu erkeklere müstehakmı neee
kaç kiloyla hamıle kaldın kaç kılosun kı ???
mıllete bakma yaauu son gunlerın gelır ah karnın asagıda şöyle böyle derler doğurursun
emzırırısın sütün gelmıo bebek doymuyo doyuramıyosun derler mılletın agzına bakarsan
daha çoookkk başın ağrır kımseyı dınleme
boru mu bu ya insna yavrusu var ıcınde kolay mı doğurmak
kilo da alıcaksın çatlagında olucak sancıda cekıceksın doktoruna sor doktorun
ımm evet cok kılon var derse o zaman bak caresıne sana bi plan çizer zaten o
kımsenın dediğine bakma da ınanamda
duyarsanda doktoruna sor once böyle stresler yapma kendıne
ye iç şükret bebegın sağlıklı burda üst üste kaçkez bebegını kaybetmsı ınsnalar var
ve ınan bana kiloyu kafaya taktıklarını hıcc sanmıyorumm
MÜSTEHAK ŞEKERIM O KADARINI DA CEKIVERSINLER BI ZAHMETT :))
Anladığım kadarıyla uzun süredir tanışıyorsunuz ve görüşüyorsunuz ne güzel böyle bir paylaşımın olması ben herkese hamile olduğumu söylemek istiyorum içim içime sığmıyor . burdan konuştukça deflarca yazdıkca çok mutlu oluyorum
İnş. dediğin gibi giderler(( ama birz zor geçen sene çikolata kistinden amelyat oldum 14 kg ordan kaldı şimdi gebelik 13 aldım artık vücuduma da ağır gelmeye başladı belim çok ağrıyor bir de insanlar laf söyleyince iyice kötü oluyorum elimde değil :84::84::84:
Heheheh haklısın ben eşime geçenlerde söyledim Allah'ım 3 -4 ay yardımcın olsun martta doğum inş. ama sonrasında lohusalık sabır verir inş. =)))
evet evet bak ayşe kızımızz sana ne güzel anlatmışş hiççç milleti falan takma yaaa onlara ne yersinde dombilide olursun kime neeee.hem ayşeninde dedigi gibi emin ol dogduktan sonrada sana kilo almışın çok dien tipler aman sütün doyurmuyo şunu ye bunu ye bilmem ne die tıkıştırıp dururlar agzınao yüsden hiçç takma ve bebegin saglıgına odaklannn .
ayşemede bi alkışş yapimmm
Çok teşekkür ederim moralim çok bozuk herkes bişey söyleyince neden bilmiyorum bu aralar takınıt yapıyorum..Moral için teşekkür ederimmm ve haklısınız da ama yine de düşünmeden yapamıyrum
benim doğum iznim yaklaştıııııı
ama görmedimki ben:26:
hee timam o zamnnnn agrasifim kompleksliyim bilion
yirim senin kompleksini ben
ben çıkayım artık.benim sıpanın biri sağ kasığımda debelenip duruyorpozisyon değiştireyim.
öptüm hepinizi bissürü
[ı]öyle tabi ki hamd olsun..75 ile hamile kaldım..onun öncesinde 14 kg fazlam vardı onun üzerine hamilelik kötü oldu..amelyattan sonra veremedim :84::84::84:[/ı]
Evet evet bak ayşe kızımızz sana ne güzel anlatmışş hiççç milleti falan takma yaaa onlara ne yersinde dombilide olursun kime neeee.hem ayşeninde dedigi gibi emin ol dogduktan sonrada sana kilo almışın çok dien tipler aman sütün doyurmuyo şunu ye bunu ye bilmem ne die tıkıştırıp dururlar agzınaO yüsden hiçç takma ve bebegin saglıgına odaklannn .
Ayşemede bi alkışş yapimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?