Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kaç kiloyla hamıle kaldın kaç kılosun kı ???

mıllete bakma yaauu son gunlerın gelır ah karnın asagıda şöyle böyle derler doğurursun
emzırırısın sütün gelmıo bebek doymuyo doyuramıyosun derler mılletın agzına bakarsan
daha çoookkk başın ağrır kımseyı dınleme
boru mu bu ya insna yavrusu var ıcınde kolay mı doğurmak
kilo da alıcaksın çatlagında olucak sancıda cekıceksın doktoruna sor doktorun
ımm evet cok kılon var derse o zaman bak caresıne sana bi plan çizer zaten o
kımsenın dediğine bakma da ınanamda
duyarsanda doktoruna sor once böyle stresler yapma kendıne
ye iç şükret bebegın sağlıklı burda üst üste kaçkez bebegını kaybetmsı ınsnalar var
ve ınan bana kiloyu kafaya taktıklarını hıcc sanmıyorumm

MÜSTEHAK ŞEKERIM O KADARINI DA CEKIVERSINLER BI ZAHMETT :))

İnş. dediğin gibi giderler (( ama birz zor geçen sene çikolata kistinden amelyat oldum 14 kg ordan kaldı şimdi gebelik 13 aldım artık vücuduma da ağır gelmeye başladı belim çok ağrıyor bir de insanlar laf söyleyince iyice kötü oluyorum elimde değil :84::84::84:

Heheheh haklısın ben eşime geçenlerde söyledim Allah'ım 3 -4 ay yardımcın olsun martta doğum inş. ama sonrasında lohusalık sabır verir inş. =)))

Öyle tabi ki hamd olsun..75 ile hamile kaldım..Onun öncesinde 14 kg fazlam vardı onun üzerine hamilelik kötü oldu..Amelyattan sonra veremedim :84::84::84:

son adet tarıhını söyle sana da ticker yapayım canım ıyıce havaya gır :))

evet evet bak ayşe kızımızz sana ne güzel anlatmışş hiççç milleti falan takma yaaa onlara ne yersinde dombilide olursun kime neeee.hem ayşeninde dedigi gibi emin ol dogduktan sonrada sana kilo almışın çok dien tipler aman sütün doyurmuyo şunu ye bunu ye bilmem ne die tıkıştırıp dururlar agzına o yüsden hiçç takma ve bebegin saglıgına odaklannn .

ayşemede bi alkışş yapimmm

Çok teşekkür ederim moralim çok bozuk herkes bişey söyleyince neden bilmiyorum bu aralar takınıt yapıyorum..Moral için teşekkür ederimmm ve haklısınız da ama yine de düşünmeden yapamıyrum

Çok teşekkür ederim moralim çok bozuk herkes bişey söyleyince neden bilmiyorum bu aralar takınıt yapıyorum..Moral için teşekkür ederimmm ve haklısınız da ama yine de düşünmeden yapamıyrum

aaaaaaaaaaaaaaaa kızıcemmm heeee takma yawwwwwwwwww kafana boşşverrrrrrrrr valla bak burda bebek için ugraşan çatlamayada kiloyada ragzı olan birrr sürü kişi varrrr döferizz seni heeee

[ı]öyle tabi ki hamd olsun..75 ile hamile kaldım..onun öncesinde 14 kg fazlam vardı onun üzerine hamilelik kötü oldu..amelyattan sonra veremedim :84::84::84:[/ı]

düşünüp üzülem canım benımde var kılom verıcem ınsallah takma kafana
bebegını dusun onuda uzme sne uzuldukce uzuluo bılıosn

teşekkür ederim şekerimm :78: :78: :78:

ayy kızlar totomu anca yere koydum..evimi temziledim yemeğimi yaptım soframı hazırladım koçişimi bekliyom..
muhabbete fazla katılamadım..
şerocumm bebikide iyiymiş maşallahh kuzuyaa allah nazarlardan korusun..

ay o kadar cabuk yazıyorsunuzkı 4 sayfa oncesınde kalmışım. oku oku bıtmedi :)
ay_she cım en son kocanın bu donemden haberı varmı demiştik :)
madem ki biliyor sorun yok o zaman. sen stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…