son adet tarıhını söyle sana da ticker yapayım canım ıyıce havaya gır :))
kankaa napıyonn.yakaladım seniii...:79:
Geçmişi okuyodum kuşum
ayyyyyyyyyy kanka nasıl tatlı bişey yaa valla eve ultrason aleti alıp gece gündüz onu izliyesim geldi vallabundan sonra her kontole giderken fotoğraf makinasını götürüp ultrason görüntülerini kameraya alacam valla, evde izler izler hasret gideririm minnakımla :98:
Bu arada minnakım ultrasona göre 8+2 görünüyoooooooosıpam benim yaa yerim ben onu
ayy yesinler senin minnakınııı...
aynı şeyi bende söylemiştim eşimee...ultrason aleti alalımm..merak ettikçe takar bakarım dedimm..
tabi kociş bana deli gözüynen baktı...
ee anlaT BAKİM..şekil olarak nasıldı kafası gövdesi falan bellimiydi?????
Ayyyyyyyy kanka fotoğrafını gönderebilsem keşke şimdi ama makinanın pili bitmiş çekemiyom ki yaaaadur belki internetten bizimkine benzer bişey bulurum, koyuyum da bak nasıl göründüğüne seninki de öyle bişeydir kesin
oh oh maşallaaaahhh....yeirm ben onu...anammm diye diye beraber büyütecez göbeciklerii..allahım tamamına erdirsin inşallahh..
benim kontrolde 15inde..ama merakımdan bu haftamı gitsem diyorumm...
bi taraftanda önümüzdeki hafta inşallahh kafası gözü baya belli olur gittiğime deysin diyorumm.kararsızımmm... :26:
Bak benimki aynen böyle şu anda
oyyy maşallaaahhh...baya büyükk..maşallalaah maşallaaahh...
ayyy benimkini deli gibi merka ediyorummmm......
Kız baksana netten 9 haftalık gebelik görüntülerine, seninkinin göz çukurları filan da bayağı net görünür haaa ne güseeeeeeeelllkuzularım benim yaa :97:
Neyse kanka benim yemek hazırlamam lazım kaçıyorum artık, hadi öptük sizi teyzooooooşşşş
iy aksamlar kizlar..
biz evimize geldik kizim cok skr saglikla dünyaya geldi..
tınker slm canm nasılsın egemu nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?