Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kankaa napıyonn.yakaladım seniii...:79:

Geçmişi okuyodum kuşum
ayyyyyyyyyy kanka nasıl tatlı bişey yaa valla eve ultrason aleti alıp gece gündüz onu izliyesim geldi valla bundan sonra her kontole giderken fotoğraf makinasını götürüp ultrason görüntülerini kameraya alacam valla, evde izler izler hasret gideririm minnakımla :98:

Bu arada minnakım ultrasona göre 8+2 görünüyoooooooo sıpam benim yaa yerim ben onu

ayy yesinler senin minnakınııı...
aynı şeyi bende söylemiştim eşimee...ultrason aleti alalımm..merak ettikçe takar bakarım dedimm..
tabi kociş bana deli gözüynen baktı...
ee anlaT BAKİM..şekil olarak nasıldı kafası gövdesi falan bellimiydi?????

Bu arada minnakım ultrasona göre 8+2 görünüyoooooooo sıpam benim yaa yerim ben onu

oh oh maşallaaaahhh....yeirm ben onu...anammm diye diye beraber büyütecez göbeciklerii..allahım tamamına erdirsin inşallahh..
benim kontrolde 15inde..ama merakımdan bu haftamı gitsem diyorumm...
bi taraftanda önümüzdeki hafta inşallahh kafası gözü baya belli olur gittiğime deysin diyorumm.kararsızımmm... :26:

Ayyyyyyyy kanka fotoğrafını gönderebilsem keşke şimdi ama makinanın pili bitmiş çekemiyom ki yaaaa dur belki internetten bizimkine benzer bişey bulurum, koyuyum da bak nasıl göründüğüne seninki de öyle bişeydir kesin

ay tüh yaa..pil bul yada bak nettenn.tıpkısının aynısı olsun ama.çok merak ediyorummm...

Bak benimki aynen böyle şu anda

Eklentiler

• $8_hafta.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 16
oyyy maşallaaahhh...baya büyükk..maşallalaah maşallaaahh...
ayyy benimkini deli gibi merka ediyorummmm......

Kız baksana netten 9 haftalık gebelik görüntülerine, seninkinin göz çukurları filan da bayağı net görünür haaa ne güseeeeeeeelll kuzularım benim yaa :97:
Neyse kanka benim yemek hazırlamam lazım kaçıyorum artık, hadi öptük sizi teyzooooooşşşş

ohoo nettten sürekli bakıyomdaa.brnimkini görmek bambaşka olur heralde..
hadi bende kestiriyim accıkk.öptükk siziii...

tınkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nırdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cvp yazsana şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi akşamlarr kızlarrrr..
ayy saat 7 gibi kafayı bir vurmuşum bu saate kadar anam ne uyumuşummm sanki hiç uyumamış gibi.
elmi tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün maşallah kızına..ismini ne y koydunuz peki kıscenin bakalım..

tınker slm canm nasılsın egemu nasılll

gokçecım canım kusura bakma..gırdım foruma ama yazamadan agladı benımkı ..3 gecedır zor uyuyo kerata bakıcıda uyuyo gun boyu benı delı edıyo aksamları sıkıntısı da vardı..öle iste selam veremedım..sımdı bakayım dedım sen gıtmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…