tınker slm canm nasılsın egemu nasılll
iy aksamlar kizlar..
biz evimize geldik kizim cok skr saglikla dünyaya geldi..
iyi akşamlarr kızlarrrr..
ayy saat 7 gibi kafayı bir vurmuşum bu saate kadar anam ne uyumuşummm sanki hiç uyumamış gibi.
elmi tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün maşallah kızına..ismini ne y koydunuz peki kıscenin bakalım..
hatçem hakkenten hamılemısın acaba uyku falan...hayırlısı olsun canım..oldu dıye de kendını kasma allah hayırlısıyla getırsın..
iy aksamlar kizlar..
biz evimize geldik kizim cok skr saglikla dünyaya geldi..
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmgece rüyamda bebişimi gördüm, hatta kardeşini de gördüm, ikisi de doğmuştu, ve ikisi de erkekti öyle tatlıydılar ki cok cok emiyolardı annelerini çok güzeldi çooooooooookkkk :97: miniminnakımı çok özlüyorum ben yaaaa
günaydın kızlarrr...
Hhaticee yaptınmı test???? :18: :18: :18:
günaydınnn:92:günaydın:92:günaydınnnn:92:
Nasılsınız şekerler..
Testi tekrarladım veeeee silik çizginin ç,si bilem yokk yaşasınnnnn
Ayy ne korktumdu varya anlatamam rüyalarıma girdi kabus gibi.
Neyse cok şükürki birşey yokmuş..ama anlamadığım neden iki önce silik cizgi..:44:
şerocummm canım rüyan hayra cıksın canımm..en azından meleğin rüyana geliyor ben bu zamana kadar hiçbirini görmedim rüyamda ve cok özlüyorum..
vallahi ne yalan söyliyimm bende korkmuştumm.ve istemiyordum senin iyiliğin içinn...
Rabbim bundan sonra vereceği bebeği kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..
Canımbenimm.tüp deneyin siz...yada aşılama..artık hangisi iyiyse sizin içinn...
Herkese günaydın,
kim ne istiyorsa onun olması dilerim bende bu sabah tekrar tahlil verdim geldim , ama sanırım yine keseyi göremiycem çünkü daha çok yeni değerlerimde pazartesi 188 di 2 katına çıktığını umuyorum ve dua ediyorum.Herhalşde herşey yolunda giderse pazartesi günü görebileceğim
Günayydın kızlaarr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?