iy aksamlar kizlar..
biz evimize geldik kizim cok skr saglikla dünyaya geldi..
Günayydın kızlaarr :)))
günaydınnnnnnnn kıslarrrr nasılsınız
gunaydın canmmmm hoşgeldınnnn
hoşbuldukkk canımmmmm nasılsınnnnn mertişşkoooo nasıl bakalımm yaramazlık yapıyomu heeee annesine???
kızlarr lavaboya gittim şimdi..pembe desem değil kahverengi desem değil hafif koyu akıntım gelmişşş...
allahımm nolur kötü bişey olmasınnn...
günaydın inşallah herşey yolunda gider ve meleğine kavuşursun
inş canım umarım herkesin dilediği olur
kızlarr lavaboya gittim şimdi..pembe desem değil kahverengi desem değil hafif koyu akıntım gelmişşş...
Allahımm nolur kötü bişey olmasınnn...
elifcım sakın olur musun
hemen dr unu ara ve bu durumu ona bıldır
bakalım o ne dıyecekkk
ve drun ne dıyorsa onu uygula sakın panık yapma canm tmm mı
canımmmmm hemen kötü düşünmeee dr.la görüş bi istersenn :26:
elifcim 9. Haftandasın bu tip kanamalardan kaynaklı büyük bi sorun bu haftada
pek yaşanmaz içini ferah tut ve doktorunu ara söyle bakalım ne diyecek
aradım kızlarr.hastası varmış.görüşemedik.öğle arası ararımm.bu hafta gidip gitmemekte çok kararsızdım ama yok kesin gidicemm..allahımm korusunnn...
elif sakin ol ilk önce..hatırla lütfen bende de olmuştu,adamerve de de olmuştu aynı şey..bu plasentaya geçiş kanaması..7-9 haftalar arasında bazı hamilelerde oluyor.. Doktorunu ara ve durumu bildir ama ilk önce sakin ol.
canım benm sakın ol
bak bu durumu yaşayanları dınleeee
bol bol dua ett
dr unu da aramayı ıhmal etmee
hem dediğin gbı gıtmek ıstıyordun işinı ayarla bu hafta gıt bakalım dr a .meleğinle bı kavuş görüşşş
aradım kızlarr.hastası varmış.görüşemedik.öğle arası ararımm.bu hafta gidip gitmemekte çok kararsızdım ama yok kesin gidicemm..allahımm korusunnn...
gidicem gökçecimm..dr.gelişimi normal.bebek iyi diyene kadarda rahat edemiycemmm...
Ahh daha önce yaşadığım tecrübeyi beynimden silebilsem bu kadar abartmıycam ama...
Ne diyim rabbim acısını göstermesin...sağlıklı sıhhatli nasip etsin bize yavrumuzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?