elif ben 8.haftamda olmuştum.. Doktorumu aradım,progestanı arttırdı ve sölediği şey plasentaya geçiş kanaması bu haftalarda oluyor ve bazen bu şekilde lekelenmeler olabiliyor dedi.. Gerçektende öyle..o gün bi kaç kez geldi leke ama o gün de bitti..
Sen sakin ol.. Ama için rahat etsin diye,git doktoruna,gör kuzucuğunu
allah korusun eğer gidebiliyorsan git aslında muayene olursun
canım sağlıkla gelir inşallah bebişin :) sakin ol da sen
günaydınnnnn kızlar bu arada
elife daldım,unuttum günaydın demeyi
gidicem canım allah nasip ederse...ben hiç ilaç kullanmıyorumm...belki verir progestan banada...inşallah kuzucuğumu sağlıklı sıhhatli görürüzde bi oh derimm...herşey yolundadır inşallahhh...
gidicem canım allah nasip ederse...ben hiç ilaç kullanmıyorumm...belki verir progestan banada...inşallah kuzucuğumu sağlıklı sıhhatli görürüzde bi oh derimm...herşey yolundadır inşallahhh...
Günaydın bidenelerimmmmmmnasılsınızzz
Elif panik yok bendede olmuştu canımcım progeston vermişti zaten azıcık gelip bitmişti yine aynı haftalardaydı benimkide sakin ol lütfen olurmu
hoşgeldın şekerrrrr
Çiğdem sana dün akşam demedimmi ben pc ve tlf uzak dur die ne arıyon burda
biz minik kuzularımla uyumaya gidiyoruz kızlarrr..bütün gece debelenmekten uyutmadılar annelerini
günaydın bidenelerimmmmmmNasılsınızzz
elif panik yok bendede olmuştu canımcım progeston vermişti zaten azıcık gelip bitmişti yine aynı haftalardaydı benimkide sakin ol lütfen olurmu
kankaaaaaaaaaaaa takılma sen o ufacıcık lekeye, çidoşun dediği gibi plasentaya geçiş lekesidir o, normal bu zamanlarda, ama sen pimpirik yaparsın şimdi , bu hafta mutlaka git kontrolüne, minnakını gör için rahat etsin bitanem :13: Bi de progestan yazsın sana ben alıyorum en başından beri, hatta birini kaybettiğimizde doktor hafif lekelenmelerin olabilir demişti progestan sayesinde o bile olmadı sen içini ferah tut, hiçbişicik olmicak benim fındıkımaaaaaaOooyyyy yesin onu teyzoşuuuuuuu
canım folik asittemı kullanmıyosun ??
Bide doktoruna rica eder mısın sana bıde bebe aspirini verse nasıl
olur acaba ??? Kanın sulanması için önlem olur he dimi ama
selam arkadaşlar ben sizden bir bilgi almak istiyorum 6 aylık evliyim ve bebek istiyoruz bu ayda adetim yarın bir hafta olacak geçiyor normalde 28 günde bir oluyorum sadece birkez 6 gün geçmişti adet olmuştum yine öylemi olacak bilmiyorum belim kasıklarım çok ağrıyo göğüslerim de de acıma var gece yatamıyorum test yapmaktnada korkuyoum hayal kırıklığna uğrarım diye napcağmı şaşırmış haldeyim(
biz minik kuzularımla uyumaya gidiyoruz kızlarrr..bütün gece debelenmekten uyutmadılar annelerini
kızlarrr çok heycanlandım sabah tahlil vermiştim 28 aralıkdan ebri 2 günde bir veriyorum
ilk başta 30 du sonra 81 sonra 188 ve şimde de 448 olmuş
çokkkk mutluyum çok heycanlıyım
kızlarrr çok heycanlandım sabah tahlil vermiştim 28 aralıkdan ebri 2 günde bir veriyorum
ilk başta 30 du sonra 81 sonra 188 ve şimde de 448 olmuş
çokkkk mutluyum çok heycanlıyım
tamam canımbenimmm.panik yapmıycam...
tamam balımm..panik yapmıycamm.kuzucuğumun sağlıklı olduğunuda söylerse dr. Rahatlarımm birazcıkk...
kullanmıyorumm ayşem yaa..kağan kocatepenin sitesinde 8. Haftadan sonrra kullanmanızın hiçbi yararı yok yazıyodu..ondan önce kullanmıştım ama..
Yinede sorarım ama dr.a
hoş dr.da hiç sormadı içiyomusun diye..
Asprinide sorarımm....oda aklıma geliyor..pıhtılaşma falann...
Amaaaaaannn ne var sanki biraz gamsız olsam...
canım evet folike sonradan da başlasan olur sorun değil ben sadece kullanıyo musun
diye sormak istedim
ama kan sulandırıcı olarak bi hap kullan mutlaka zaten aynı doktora devam ediyosan
ve öncekı kaybını bılıyorsa kendısı vermesı gerekırdı aslında ama allah allah
ya bebe aspirini iç ya da coraspinin günde yarısını
bizim bu dakikadan sonra gamsız olmamız mümkün değil canım
ayy kızlaar yaaa tickerima bakıyorumda hazirana az kaldıııı gün gectıkce heyecan basıyo benii
Bugun öğleden sonra doktordayım gene sonuca göre genel cerrahıye gıdıp amelıyat gunu alıcam
inşallahh bakalım nolucak yaa :)) hazirandan sonra denemelere başlıyoruuuuuuzz inşallah
uyy pıtırcıklar yaaa :)) maşallahh
canım maşallah devamlı katlaya katlaya artmışş sağlıkla gelsin İnşallah :)
CANIM ÇOK GÜZEL ARTMIŞ DEĞERLER.aLLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?