Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar biz geldikkk..nasılsınız?
kızım uyuyo sizi bir kontrol edeyim dedim...herşey yolunda mı?
gökcem mertim nasıl?
elifim nasıl gidiyo hamilelik kusma bulantı devam ediyor mu?
laleeee kızın nasıl canımın içi?
ayşeeeeeeeeee nasılsın canım melojum ve elif bebek nasıllar?

aaaa kızım iki haftalık olmuş nasıl geçiyo zaman ya

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım Yeni gittiğin bi doktora geçmişini anlatmıyor musun ??

şöyle şöyle olmuştu diye ???

ay ayşee ben senin heemmen hamiş kalacağını düşünüyorumm. Pembe gb çok beklemiyceksin gb geliyo..hemen vereceksin müjdeyi inşallahh...

Canım yaa İnşallahh İlk kez çalışa çalışa bebek yapacam inşallah sürpriz olmıycak eheueeuh
İnşallah sağlıkla gelsın de yaa hazıran hazıran dedım hazıranda gelıyoo :)))

pıtırcıklarımm ben kaçıorumm
azcık uyuyalımm bız dee gece uyuamdık çnkuuu :84:
herkesı opüyorummmm

güle güle canım

hoşgeldin idilcim
meltem çok iyi bebişde iyi maşallahları var ıkısınınde :))
sen naıslsın kızcen naısl 2 haftalık olmuş maşallahh :))

hoşgeldin balımmm.iyiym çok şükürr.bulantı çok yok ama arada öğürüyorum okadarr..baharımız nasıllemiyomu..aranız nasıl???

hayatım söyledim kürtaj olduğumu..gelişmeyen gebelikti dedim..
Pimpiriklenmemin sebebide bu falan dedimm...ama çok deşmedi.kadın olumsuz değil anladığım kadarıyla..yani sen kürtaj oldun.düşüğün var..işte bundada sorun olabilir.şunu araştıralım bunuda araştıralım demedi..en son kalp atışları için gittiğimizde ben 1 kilo vermiştim mide bulantısı yüzünden.hiç üzülme.10 kilo bile verebilirsin dedi.ilaç yazdı işte..
Bu gittiğimde herşeyi konuşurumm inşallahhh...

selammm kızlarrrrrrrrrrr ayy sabahtan beri koşturuyorum dışarlarda ve hiç bi işim ras gitmio yaaa şimdide bi daha çıkmam lazım ama birini bekliom o gelsin anca ööleeee çıkcammm

elifcim panik yapma doktorunla konuş olmassada cumartesiyi bekleme izin al hafta içi bigün git hemen seninde için rahat eder hiç degilse.

hoşgeldin idilcim
meltem çok iyi bebişde iyi maşallahları var ıkısınınde :))
sen naıslsın kızcen naısl 2 haftalık olmuş maşallahh :))

hoşgeldin balımmm.iyiym çok şükürr.bulantı çok yok ama arada öğürüyorum okadarr..baharımız nasıllemiyomu..aranız nasıl???

Kızımla aramız çok iyi ama galiba babasını daha çok seviyo :84: :84: babasına ha bire gülümsüyoo
şimdi uyuyo melekler gibiii
çok güzel emiyooo teyzesii şapur şupur :) gaz sorunu da kalmadı bazen geceleri huysuzlanıyo ama olacak o kadar ne yapalım

Yelizcim hoşgeldinn...
Yavrum bitaraftan diyorumm normal rahim genişliyor..ama işte önceki olay varya o beynimi kurcalıyor..olacağın önüne geçilmez..
Rabbim hayırlısını nasip etsinn..ne diyimm...
Hafta içi gitsem iyi olur ama eşimle gidicez hafta sonu...o da çok merak ediyor..
Hem yalnız gitmemek en iyisii.nolur nolmaz...

selam kızlar bugün tarihi birgün çünkü bütün gün evdeyim inşallahhh dinlenicem çok yorgunum valla
sizde ne var ne yok?

anladım canım zaten kadın doğumda ne arastırması olcak testlerını belkı daha dıkkatlı bı sekılde
inceler ultrasonda daha ayrıntılı bakar bu bıle yeter yanı üstünkörü davranmaz bilirse

verdiğin kilo için üzülem alacaksın zaten şekerimmm :)))

sağlıkla büyüsün yavrun ınsallah

eheueheu elif bebıs de aglıo aglıo babası kucagıan alıo susuo cadı kızzz
ama ne kadaa taklı yaa bu aksam melteme gıdıyom bakım nasılmsı bebıss

anladım canım dogru eşinle git bencede .ama bak hiçç aklını kurcalama olcak olduktan sonra önüne geçemezsinki hem bak biliosun bende bi bebek kaybettim bende ne yerleşme kanaması ne başka bişi hiçç kanama olmadı öldgünde bile yani hatta vefat ettikten 1 hafta sonra nerdeyse alındı o sürede bile hiç kanamam olmadı o yüzden kanama olunca hemen kötü bişeye yorma hem bak yaşayan birsürü arkadaş var canım benim normaldir o kanamaa yani dedigin gibi rahmin büyüyo bebek iice plesentaya yerleşiyo falan hiçç canını sıkma hayatımm

Kızlar ya benim 10 kilo vermem lazım şu an 75 kiloyum eski kiloma dönmem lazım...ama emziriyorum nasıl olcak bu iş

selam kızlar bugün tarihi birgün çünkü bütün gün evdeyim inşallahhh dinlenicem çok yorgunum valla
sizde ne var ne yok?

hoşgeldin hayatım.............

eheueheu elif bebıs de aglıo aglıo babası kucagıan alıo susuo cadı kızzz
ama ne kadaa taklı yaa bu aksam melteme gıdıyom bakım nasılmsı bebıss

ay bu kız çocukları var yaaaa :84: :84: :84:

Kızlar ya benim 10 kilo vermem lazım şu an 75 kiloyum eski kiloma dönmem lazım...ama emziriyorum nasıl olcak bu iş

doktora sor istersen hem emzirmeni etkilemiycek sağlıklı bir diyet önerebilir bence ama bebek biraz daha haraketlenince veririsin kiloları öyle diyorlar

ben şuan 52 kiloyum 52 kilo ile hamile kaldım bakalım 40 hafta sonunda ne olucam

ayşe bugün amileyat günü alıyormuşsun valla benim dün gibi aklımda amileyatımı dört gözle bekliyordum oldum üstündede 1 ay geçti adetimde geldi çalışmalara çok az kaldı canım darısı senin başına inş.sende biranönce hayırlısıyla amileyatını ol ondan sonrada biranönce başlayın çalışmalara beglenen regl gününde sadece benim adım var.biranönce sende gel.yelizin ismide yok haticede gelsin beni tek bırakmayın orda sonrada hep beraber şeref tribününe terfi edelim

kızlarrrrrrrrrr, biz geldik oğlumla. nasılsınız bakalım bugünn

hoşbulduk kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum hatice hamilemi?

yok canım değilimm..iki gün önce test yapmıştım silik cıkmıştı bugünde cıksaydı kanda baktırıcaktım ama silik çizginin ç,si bile yok.:92:.ama hamiş olmadığıma cok sevindimm..şuana kadar hamiş olmadığıma sevinceğim aklıma gelmezdiii..
hamile olmam için cok erkennn hem zaen tüp yapıcazzz değilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…