amin canım tahminime göre cuma yada pazartesi keseyi görürüz dimi artık onu görmek içimdeki %1 ihtimalde olsa o şüpheyi ortadan kaldırmak istiyorum
canım kürtajımı yapan dr memleketteydi...şimdi çalıştığım şehirde başka bi dr.a gidiyorumm.bu kadıncağızda iyi..ama ne vitamin ne folik sormadı..bu gittiğimde sorarımm.coraspinide sorarımm..bakalım ne diyecek...
Ayy cumartesi gelmez şimci bana... :18:
ay ayşee ben senin heemmen hamiş kalacağını düşünüyorumm. Pembe gb çok beklemiyceksin gb geliyo..hemen vereceksin müjdeyi inşallahh...
pıtırcıklarımm ben kaçıorumm
azcık uyuyalımm bız dee gece uyuamdık çnkuuu :84:
herkesı opüyorummmm
Günaydın kızlar biz geldikkk..nasılsınız?
kızım uyuyo sizi bir kontrol edeyim dedim...herşey yolunda mı?
gökcem mertim nasıl?
elifim nasıl gidiyo hamilelik kusma bulantı devam ediyor mu?
laleeee kızın nasıl canımın içi?
ayşeeeeeeeeee nasılsın canım melojum ve elif bebek nasıllar?
canım cuma göremezsin büyük ihtimal..pazartesi git garanti olsunn...
günaydın kızlar biz geldikkk..nasılsınız?
Kızım uyuyo sizi bir kontrol edeyim dedim...herşey yolunda mı?
Gökcem mertim nasıl?
Elifim nasıl gidiyo hamilelik kusma bulantı devam ediyor mu?
Laleeee kızın nasıl canımın içi?
Ayşeeeeeeeeee nasılsın canım melojum ve elif bebek nasıllar?
Aaaa kızım iki haftalık olmuş nasıl geçiyo zaman ya
canım yeni gittiğin bi doktora geçmişini anlatmıyor musun ??
şöyle şöyle olmuştu diye ???
Canım yaa inşallahh ilk kez çalışa çalışa bebek yapacam inşallah sürpriz olmıycak eheueeuh
inşallah sağlıkla gelsın de yaa hazıran hazıran dedım hazıranda gelıyoo :)))
hoşgeldin idilcim
meltem çok iyi bebişde iyi maşallahları var ıkısınınde :))
sen naıslsın kızcen naısl 2 haftalık olmuş maşallahh :))
hoşgeldin balımmm.iyiym çok şükürr.bulantı çok yok ama arada öğürüyorum okadarr..baharımız nasıllemiyomu..aranız nasıl???
hoşgeldin balımmm.iyiym çok şükürr.bulantı çok yok ama arada öğürüyorum okadarr..baharımız nasıllemiyomu..aranız nasıl???
hayatım söyledim kürtaj olduğumu..gelişmeyen gebelikti dedim..
Pimpiriklenmemin sebebide bu falan dedimm...ama çok deşmedi.kadın olumsuz değil anladığım kadarıyla..yani sen kürtaj oldun.düşüğün var..işte bundada sorun olabilir.şunu araştıralım bunuda araştıralım demedi..en son kalp atışları için gittiğimizde ben 1 kilo vermiştim mide bulantısı yüzünden.hiç üzülme.10 kilo bile verebilirsin dedi.ilaç yazdı işte..
Bu gittiğimde herşeyi konuşurumm inşallahhh...
Kızımla aramız çok iyi ama galiba babasını daha çok seviyo :84: :84: babasına ha bire gülümsüyoo
şimdi uyuyo melekler gibiii
çok güzel emiyooo teyzesii şapur şupur :) gaz sorunu da kalmadı bazen geceleri huysuzlanıyo ama olacak o kadar ne yapalım
selam kızlar bugün tarihi birgün çünkü bütün gün evdeyim inşallahhh dinlenicem çok yorgunum valla
sizde ne var ne yok?
Yelizcim hoşgeldinn...
Yavrum bitaraftan diyorumm normal rahim genişliyor..ama işte önceki olay varya o beynimi kurcalıyor..olacağın önüne geçilmez..
Rabbim hayırlısını nasip etsinn..ne diyimm...
Hafta içi gitsem iyi olur ama eşimle gidicez hafta sonu...o da çok merak ediyor..
Hem yalnız gitmemek en iyisii.nolur nolmaz...
selam kızlar bugün tarihi birgün çünkü bütün gün evdeyim inşallahhh dinlenicem çok yorgunum valla
sizde ne var ne yok?
eheueheu elif bebıs de aglıo aglıo babası kucagıan alıo susuo cadı kızzz
ama ne kadaa taklı yaa bu aksam melteme gıdıyom bakım nasılmsı bebıss
Hoşgeldin .canım :))
hoşgeldin hayatım.............
ay bu kız çocukları var yaaaa :84: :84: :84:
Kızlar ya benim 10 kilo vermem lazım şu an 75 kiloyum eski kiloma dönmem lazım...ama emziriyorum nasıl olcak bu iş
ayy kızlaar yaaa tickerima bakıyorumda hazirana az kaldıııı gün gectıkce heyecan basıyo benii
bugun öğleden sonra doktordayım gene sonuca göre genel cerrahıye gıdıp amelıyat gunu alıcam
inşallahh bakalım nolucak yaa :)) hazirandan sonra denemelere başlıyoruuuuuuzz inşallah
hoşbulduk kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum hatice hamilemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?