Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrrr ben geldimm..
kahvaltımı yaptımmmm..dünde evimi tolamıştımmm bugün miskinlik yapabilirim bol boll...

canım bencede hamile olmadığın iyi olmuş tüp bebeğe karar verdiniz sonuçta herşeyin daha planlı ve kontrol altında olması lazım senin için.bende bu ay beklemiyordum ama 6 gün gecikince bende korkmuştummm buarada hoşgeldin balım bende evimi dün temizledim bugün hem evden dışarı çıkmıcam hemde tembellik yapıcam

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızım iki haftalık oldu ama göbeği hala düşmedi :84: :84: :84:

canım sonuca göre belli olucak hemotoloji doktorum ne derse o olcak git amelıyat ol derse
gün alcam yok bekle az derse beklıycem :))

canım ayy ınsallah amelıyatımı olym az da kılo verym inşallahh :))

evet canımm cok korktummm ya hamileysem ya yine aynı olursa diyeee ama allaha cok şükür birşey cıkmadı..seninde dediğin gibi tüpe kara verdik inş. cifter cifter olurda bir kerede hallederiz işi.
ohh sende halletmişsin inş. hepimiz rahatız desene bugün ama benim koçişim evde bugün istirahatli cok katılamasamda takip ederim sizi...
hoşbuldumm bu arada..

selam kızlaaar,serom nasılsın yavruuum peşinden geliyorumm

sonunda çift çizgiiiii hamiiiiileeeeeeey i i i i i m m m m m

Hemde hiç beklemediğim bir ayda.Geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı.Bu ay bütün umudumu kaybetmiş boş boş beklerken geldi.

Çok mutluyum,paylaşmak istedim

hepinizi öpüyorum kızlar

kızlar buarada pazartesi günü ankaradaki doktorumu aradım ve gerizekalı adam benii sinir etti önce pataloji sonuçlarımın çıkıp çıkmadığını sordum ve ben nerden bilim dedi bize hastanede burayla işiniz bitti bundan sonra doktorunuzla görüşeceksiniz demişlerdi..sonra ben dün adet oldum dedim verdiğiniz d.kontrol hapını içmesem olurmu dedim siz bilirsiniz dedi bende varis başlangıcı var oyüzden içmek istemiyrum dedim prospektüsünü okuyun ona göre içip içmemeye karar verin ben sorumluluk alamam dedi adam yaa bende okudum zaten oyüzden içmemeye karar verdim dedim ben sadece kist tekrarlarsa diye korkuyorum dedim o kist tekrarlayacaksa o ilacı içsenizde içmezsinizde tekrarlar dediiii e ozaman ne diye bana ilacı veriyosun yaa sinir etti dün bizi eşim de çok sinirlendi.buarada bana amielayattan sonra da hiçbr bilgi vermedi tüplerin kapalı yada açık gibi durumun şöyle şöyle gibi hiçbirşey demedi adam oysa laparoskopiden sonra herkes bu bilgilere sahip olmuşşş

ayşemmmm amliyat için günmü alıyosun bugünn...
ayy hadi inş. ameliyatın olsunda dinlendikten sonra senide sahalarda görelimm..ama eminim sende pembe gibi 2 ayda halledersin işi..

Benim Kayınvalidemler geliyor 1.5 yıldan sonra ilk defa
Yemegimi yaptım bi pişmesi kaldı çorbam tamam tatlım tamam öğlen için açmada yaptım ama yoruldum beee

kızlaar cıkıyorum ben doktora gıdıyorum görürşüüürüzzz
güle güle canım hadi hakkında hayırlısı olsun

tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benimmmmmm tebrik ederimmmmmmm
cok ama cok sevindimm rabbim ne kadar büyük hiç ummadığın anda insanın yüzünü güldürüyoo.
allahım sağlıklı sıhatli kucaklamayı nasip etsinnn..
darısı bütün isteyenlerin başınaaaa..

Yemegimi yaptım bi pişmesi kaldı çorbam tamam tatlım tamam öğlen için açmada yaptım ama yoruldum beee

ohhh ellerine sağlık 1.5 yıldır ilkdefamı geliyorlar ne güzel yaa aynı şehirde oturmyorsunuz galiba....oda çok güzelmiş

hakkatende canım yaaa gercekten cok sinirmiş..ne demek ya kullansanda kullanmasanda olur ee be adam neden verdin madem o ilaçıı...
bilgi vermemeside bir gariplik yani bende bu dr. anlamıyorum yaaaaa nasıl dr. oluyorlar..
ee ne yapıcan peki şimdi bu ay korunucakmısın yoksa senide görücekmiyiz sagalarda..

fatoşumm kuşummm maşallahh sabah sabah ne hamaratlık...ee kaygana geliyo olsun accık ama hamiş hamiş sen yapacağına kayganan yapsaydıya..
neyse kolay gelsin sana peki kalıcaklarmı baya bir..

ohhh ellerine sağlık 1.5 yıldır ilkdefamı geliyorlar ne güzel yaa aynı şehirde oturmyorsunuz galiba....oda çok güzelmiş

fatoşumm kuşummm maşallahh sabah sabah ne hamaratlık...ee kaygana geliyo olsun accık ama hamiş hamiş sen yapacağına kayganan yapsaydıya..
neyse kolay gelsin sana peki kalıcaklarmı baya bir..

hehehehe kızlar benim kayınvalidem istanbulda hatta arabayla 10dklık mesefade
hatce sen bilionda seliz belki bilmiyorduk boşanma olayında abuk sabuk laflar etmişlerdi sonra işte hamile kalıp barışınca ben eşime ailenle görüşmem demiştim oda tmm demişti işte o gün bugun hiç görüşmüyordum 2 hafta önce insafa geldim nasıl oldu bilmiyorum ama gittim 1 saat oturup kalktık şimdide 2 gün önce aradı gelmek istiyoruz dedi neyse tmm dedim iyimi yaptım kötümü bilmiyom ama barıştım işte

güle güle canım hadi hakkında hayırlısı olsun

tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Amiiin inşallah.
Çok teşekkür ederim kızlar.
Allah isteyen herkese versin,herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Son düzenleme:

korunmayı düşünmüyorum canım çalışmalarada başlayacağım inşallah.patoloji sonuçlarım bir çıksın adama gidip göstercem bide dicemki beni hiç bilgilendirmediniz tüplerim nasıl?yumurtlaıklarım nasıl?herhangi başka problem varmıymış bunların hepsini öğrenmek istiyorum dicem ne sorumsuz insanlar varya doktor olmuş ama adam olmayı başaramamış.işini hakkıyla yapan insanları çok seviyorum benim için işini hakkıyla yapan bir çöpçü,işini sorumsuzca yapan bir doktordan çok daha saygın ve kıymetlii gözümde

evet arkadaslar bende hamileyim aynı bende bir senedir 2. bebegimi bekliyordum cok sukur geldi hamileyim

Bebek istedigini bildikleri için hepsine bakmışlardır ve bir sorun olmadıgı için sölememişlerdi
Bana mesela üni hastanesinde oldugum halde dr gelip 2 yumurtalıgındaki kisti aldık tüplerini açtık tıkalıydı demişti ama sorunsuz olanlara bişi demiyorlardı

hımm ben bilmiyordum canımmm 1.5 sene deyince bende ağustosta falan barıştınız diye ondan öncede görüşmediğinizi bilmiyordum.ama bence çok iyi yapmışsın görüşmekle barışmakla.nede olsa eşinin ailesi canım eşnii seviyorsan herşeye katlanmak zorundasın.bu hepimiz için geçerli bende hergün bakıyorum eşimin telefonuna kayınvaldem günde 10 kere arıyor eşimi gel beni güne götür gel beni günden al şöyle böyle ben okdr aramıyorum eşimi yemin ederim ama napacaksın benii eşime defalarca kez şikayet etti kaç kere eşimel aramız bozuldu ama yine gitmek zorunda olduğun biryer üstelik bizim aramızda iyi yanii sürekli beraberken yapıyor bunları sizin gibi 1.5 yıl görüşmesem kayınvaldem beni kapıdan içeri sokmaz.eşim beni arar akşama annemgili çağır der ve ben çağırmak zorunda kalırım ağzımı bile açamam oyüzden yinede şanslın canım boşver büyüğün nede olsa2 gün sonra torunlarını dünyaya getireceksin büyükük sende kalsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…