yok canım değilimm..iki gün önce test yapmıştım silik cıkmıştı bugünde cıksaydı kanda baktırıcaktım ama silik çizginin ç,si bile yok.:92:.ama hamiş olmadığıma cok sevindimm. .şuana kadar hamiş olmadığıma sevinceğim aklıma gelmezdiii..
hamile olmam için cok erkennn hem zaen tüp yapıcazzz değilmi..
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızım iki haftalık oldu ama göbeği hala düşmedi :84: :84: :84:
ayşe bugün amileyat günü alıyormuşsun valla benim dün gibi aklımda amileyatımı dört gözle bekliyordum oldum üstündede 1 ay geçti adetimde geldi çalışmalara çok az kaldı canım darısı senin başına inş.sende biranönce hayırlısıyla amileyatını ol ondan sonrada biranönce başlayın çalışmalarabeglenen regl gününde sadece benim adım var.biranönce sende gel.yelizin ismide yok haticede gelsin beni tek bırakmayın orda sonrada hep beraber şeref tribününe terfi edelim
canım bencede hamile olmadığın iyi olmuş tüp bebeğe karar verdiniz sonuçta herşeyin daha planlı ve kontrol altında olması lazım senin için.bende bu ay beklemiyordum ama 6 gün gecikince bende korkmuştummm buarada hoşgeldin balım bende evimi dün temizledim bugün hem evden dışarı çıkmıcam hemde tembellik yapıcam
Kankaaaaaaaaaaaa takılma sen o ufacıcık lekeye, çidoşun dediği gibi plasentaya geçiş lekesidir o, normal bu zamanlarda, ama sen pimpirik yaparsın şimdi , bu hafta mutlaka git kontrolüne, minnakını gör için rahat etsin bitanem :13: bi de progestan yazsın sana ben alıyorum en başından beri, hatta birini kaybettiğimizde doktor hafif lekelenmelerin olabilir demişti progestan sayesinde o bile olmadı sen içini ferah tut, hiçbişicik olmicak benim fındıkımaaaaaaoooyyyy yesin onu teyzoşuuuuuuu
güle güle canım hadi hakkında hayırlısı olsunkızlaar cıkıyorum ben doktora gıdıyorum görürşüüürüzzz
selam kızlaaar,serom nasılsın yavruuum peşinden geliyorumm
sonunda çift çizgiiiiihamiiiiileeeeeeey i i i i i m m m m m
Hemde hiç beklemediğim bir ayda.Geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı.Bu ay bütün umudumu kaybetmiş boş boş beklerken geldi.
Çok mutluyum,paylaşmak istedim
hepinizi öpüyorum kızlar
selam kızlaaar,serom nasılsın yavruuum peşinden geliyorumm
sonunda çift çizgiiiiihamiiiiileeeeeeey i i i i i m m m m m
Hemde hiç beklemediğim bir ayda.Geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı.Bu ay bütün umudumu kaybetmiş boş boş beklerken geldi.
Çok mutluyum,paylaşmak istedim
hepinizi öpüyorum kızlar
Benim Kayınvalidemler geliyor 1.5 yıldan sonra ilk defa
Yemegimi yaptım bi pişmesi kaldı çorbam tamam tatlım tamam öğlen için açmada yaptım ama yoruldum beee
hakkatende canım yaaa gercekten cok sinirmiş..ne demek ya kullansanda kullanmasanda olur ee be adam neden verdin madem o ilaçıı...kızlar buarada pazartesi günü ankaradaki doktorumu aradım ve gerizekalı adam benii sinir etti önce pataloji sonuçlarımın çıkıp çıkmadığını sordum ve ben nerden bilim dedi bize hastanede burayla işiniz bitti bundan sonra doktorunuzla görüşeceksiniz demişlerdi..sonra ben dün adet oldum dedim verdiğiniz d.kontrol hapını içmesem olurmu dedim siz bilirsiniz dedi bende varis başlangıcı var oyüzden içmek istemiyrum dedim prospektüsünü okuyun ona göre içip içmemeye karar verin ben sorumluluk alamam dedi adam yaabende okudum zaten oyüzden içmemeye karar verdim dedim ben sadece kist tekrarlarsa diye korkuyorum dedim o kist tekrarlayacaksa o ilacı içsenizde içmezsinizde tekrarlar dediiii e ozaman ne diye bana ilacı veriyosun yaa sinir etti dün bizi eşim de çok sinirlendi.buarada bana amielayattan sonra da hiçbr bilgi vermedi tüplerin kapalı yada açık gibi durumun şöyle şöyle gibi hiçbirşey demedi adam oysa laparoskopiden sonra herkes bu bilgilere sahip olmuşşş
Benim Kayınvalidemler geliyor 1.5 yıldan sonra ilk defa
Yemegimi yaptım bi pişmesi kaldı çorbam tamam tatlım tamam öğlen için açmada yaptım ama yoruldum beee
ohhh ellerine sağlık 1.5 yıldır ilkdefamı geliyorlar ne güzel yaa aynı şehirde oturmyorsunuz galiba....oda çok güzelmiş
fatoşumm kuşummm maşallahh sabah sabah ne hamaratlık...ee kaygana geliyo olsun accık ama hamiş hamiş sen yapacağına kayganan yapsaydıya..
neyse kolay gelsin sana peki kalıcaklarmı baya bir..
güle güle canım hadi hakkında hayırlısı olsun
tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benimmmmmm tebrik ederimmmmmmm
cok ama cok sevindimm rabbim ne kadar büyük hiç ummadığın anda insanın yüzünü güldürüyoo.
allahım sağlıklı sıhatli kucaklamayı nasip etsinnn..
darısı bütün isteyenlerin başınaaaa..
hakkatende canım yaaa gercekten cok sinirmiş..ne demek ya kullansanda kullanmasanda olur ee be adam neden verdin madem o ilaçıı...
bilgi vermemeside bir gariplik yani bende bu dr. anlamıyorum yaaaaa nasıl dr. oluyorlar..
ee ne yapıcan peki şimdi bu ay korunucakmısın yoksa senide görücekmiyiz sagalarda..
korunmayı düşünmüyorum canım çalışmalarada başlayacağım inşallah.patoloji sonuçlarım bir çıksın adama gidip göstercem bide dicemki beni hiç bilgilendirmediniz tüplerim nasıl?yumurtlaıklarım nasıl?herhangi başka problem varmıymış bunların hepsini öğrenmek istiyorum dicem ne sorumsuz insanlar varya doktor olmuş ama adam olmayı başaramamış.işini hakkıyla yapan insanları çok seviyorum benim için işini hakkıyla yapan bir çöpçü,işini sorumsuzca yapan bir doktordan çok daha saygın ve kıymetlii gözümde
hehehehe kızlar benim kayınvalidem istanbulda hatta arabayla 10dklık mesefade
hatce sen bilionda seliz belki bilmiyorduk boşanma olayında abuk sabuk laflar etmişlerdi sonra işte hamile kalıp barışınca ben eşime ailenle görüşmem demiştim oda tmm demişti işte o gün bugun hiç görüşmüyordum 2 hafta önce insafa geldim nasıl oldu bilmiyorum ama gittim 1 saat oturup kalktık şimdide 2 gün önce aradı gelmek istiyoruz dedi neyse tmm dedim iyimi yaptım kötümü bilmiyom ama barıştım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?