Bebek istedigini bildikleri için hepsine bakmışlardır ve bir sorun olmadıgı için sölememişlerdi
Bana mesela üni hastanesinde oldugum halde dr gelip 2 yumurtalıgındaki kisti aldık tüplerini açtık tıkalıydı demişti ama sorunsuz olanlara bişi demiyorlardı
hehehehe kızlar benim kayınvalidem istanbulda hatta arabayla 10dklık mesefade
hatce sen bilionda seliz belki bilmiyorduk boşanma olayında abuk sabuk laflar etmişlerdi sonra işte hamile kalıp barışınca ben eşime ailenle görüşmem demiştim oda tmm demişti işte o gün bugun hiç görüşmüyordum 2 hafta önce insafa geldim nasıl oldu bilmiyorum ama gittim 1 saat oturup kalktık şimdide 2 gün önce aradı gelmek istiyoruz dedi neyse tmm dedim iyimi yaptım kötümü bilmiyom ama barıştım işte
selam kızlar ne var ne yok yeni haberler neler hatice hamilemi silik çizgi çıktı demişti .İdilcan kızın nasıl yavyumsenin ki nasıl gidiyor
anladım canım zaten kadın doğumda ne arastırması olcak testlerını belkı daha dıkkatlı bı sekılde
inceler ultrasonda daha ayrıntılı bakar bu bıle yeter yanı üstünkörü davranmaz bilirse
verdiğin kilo için üzülem alacaksın zaten şekerimmm :)))
sağlıkla büyüsün yavrun ınsallah
anladım canım dogru eşinle git bencede .ama bak hiçç aklını kurcalama olcak olduktan sonra önüne geçemezsinki hem bak biliosun bende bi bebek kaybettim bende ne yerleşme kanaması ne başka bişi hiçç kanama olmadı öldgünde bile yani hatta vefat ettikten 1 hafta sonra nerdeyse alındı o sürede bile hiç kanamam olmadı o yüzden kanama olunca hemen kötü bişeye yorma hem bak yaşayan birsürü arkadaş var canım benim normaldir o kanamaa yani dedigin gibi rahmin büyüyo bebek iice plesentaya yerleşiyo falan hiçç canını sıkma hayatımm
[ı]selam kızlaaar,serom nasılsın yavruuum peşinden geliyorumm
Sonunda çift çizgiiiiiHamiiiiileeeeeeey i i i i i m m m m m
Hemde hiç beklemediğim bir ayda.geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı.bu ay bütün umudumu kaybetmiş boş boş beklerken geldi.
çok mutluyum,paylaşmak istedim
hepinizi öpüyorum kızlar
[/ı]
benim kayınvalidemler geliyor 1.5 yıldan sonra ilk defa
Yemegimi yaptım bi pişmesi kaldı çorbam tamam tatlım tamam öğlen için açmada yaptım ama yoruldum beee
hehehehe kızlar benim kayınvalidem istanbulda hatta arabayla 10dklık mesefade
Hatce sen bilionda seliz belki bilmiyorduk boşanma olayında abuk sabuk laflar etmişlerdi sonra işte hamile kalıp barışınca ben eşime ailenle görüşmem demiştim oda tmm demişti işte o gün bugun hiç görüşmüyordum 2 hafta önce insafa geldim nasıl oldu bilmiyorum ama gittim 1 saat oturup kalktık şimdide 2 gün önce aradı gelmek istiyoruz dedi neyse tmm dedim iyimi yaptım kötümü bilmiyom ama barıştım işte
selam kızlar ne var ne yok yeni haberler neler hatice hamilemi silik çizgi çıktı demişti .idilcan kızın nasıl yavyumsenin ki nasıl gidiyor
allah hayırlısını versin hakkımızda üzülme elbet günü vardırcanım bugün tekrarladım testi silik bile olsa hiçbir cizgi cıkmadı..acıkcası ben bu duruma cok sevindim daha yeni kürtaj oldum ve hiç adet görmeden hamile kalmak istemem ve ayrıca normal yolla düşünmüyoruz artık tüp bebek yaptrıcaz nasipse..
ben çok mızmızım her yanım ağrıyor daha önce yaşamadığım hamileliğin bütün zorluklarını bunda yaşıyorum.Beyefendi iyi kıpır kıpır çok hareketli keyfi yerinde sanırımcanımbenimm.aminnnn..allah razı olsunnn...
ya kesinlikle doğru..bu bebek alnımıza yazıldıysa gelecek.yok eğer yazılmadıysa 9 ay sağlıklı devam etsede 9ay 1.günün garantisi yok..bunu çok iyi biliyorum ama insanız yavrum bee..pimpirikleniyozzz...
canımm hatırlıyorum seni..çok çok öpüyorummm...
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...
hamarat gelinnn.afferin sana...
iyi yapmışsın hayatımm.eşinin bitanecik annesi babası sonuçta..
He böyle diyorum ben çokmu sabırlı anlayışlıyım..değilim..malesef..kalbim kırıldımı geri dönüş çok zordur bende...ne yaşadınız bilmiyorum ama tamda yuvanızın dağılması gb kritik bi dönemde ateşe körükle gittiyse affedilmesi zorr.ama sen affederek büyük bi erdem göstermişssinn.bravo arkadaşımmm...
hayatım iyi gibi..bu hafta kontrole gidicez..bakalımm napıyor ufaklıkk..inşallah herşey yolundadırr..
Sen nasılsınn???
Beyfendi nasıl???
hımm ben bilmiyordum canımmm 1.5 sene deyince bende ağustosta falan barıştınız diye ondan öncede görüşmediğinizi bilmiyordum.ama bence çok iyi yapmışsın görüşmekle barışmakla.nede olsa eşinin ailesi canım eşnii seviyorsan herşeye katlanmak zorundasın.bu hepimiz için geçerli bende hergün bakıyorum eşimin telefonuna kayınvaldem günde 10 kere arıyor eşimi gel beni güne götür gel beni günden al şöyle böyle ben okdr aramıyorum eşimi yemin ederim ama napacaksın benii eşime defalarca kez şikayet etti kaç kere eşimel aramız bozuldu ama yine gitmek zorunda olduğun biryer üstelik bizim aramızda iyi yanii sürekli beraberken yapıyor bunları sizin gibi 1.5 yıl görüşmesem kayınvaldem beni kapıdan içeri sokmaz.eşim beni arar akşama annemgili çağır der ve ben çağırmak zorunda kalırım ağzımı bile açamam oyüzden yinede şanslın canım boşver büyüğün nede olsa2 gün sonra torunlarını dünyaya getireceksin büyükük sende kalsın...
inşallah bir sorun olmadığı için söylememiştir canımmm gerçi söylemse nolcak zaten açıksa açık kapalıysada açılmıştır aslında çokta fazla üstünde durmaya gerek yok....sonkez sonuçlarımı gösterir çıkarım bidahada işim biter inşallah zaten hamiş kalırsam bnm burda bitanecik doktorum varrr çok seviyorum kendisini çok ilgili bir doktor.biliomusun fatoşş ilkdefa ağrısız bir adet geçiriyorum
evet canım hatırlıyorummm....
aman boşver en iyisini yapmışsınn ne kadar kötüde olsa eşinin ailesii..ee şimdide hamilesin zaten doğum yapınca illa gelmek isterlerr. .şimdide gelmelerinin sebebi zemin hazırlamak diye düşünüyorum..:97:
ama maşallahh kızgında olsan döktürmüşsün kaygananlaraa...maşallahh sana beğendimmmm.. .kızında sen gibim olursa alırım oğluma dermişimmm gerci yaş olarak güccük olabilir ama olsun ..
kızlar bu arada para biriktirme işi ne olduuu vaz mı geçildi??? benim kumbaramda 89,19€ var haberiniz olsun :)))
hamarat gelinnn.afferin sana...
iyi yapmışsın hayatımm.eşinin bitanecik annesi babası sonuçta..
He böyle diyorum ben çokmu sabırlı anlayışlıyım..değilim..malesef..kalbim kırıldımı geri dönüş çok zordur bende...ne yaşadınız bilmiyorum ama tamda yuvanızın dağılması gb kritik bi dönemde ateşe körükle gittiyse affedilmesi zorr.ama sen affederek büyük bi erdem göstermişssinn.bravo arkadaşımmm...
bu kaynanalar dillerini tutmayı ögrense aslında çıngar çıkmıcakta amannn napimmm işte kocamın anası die değilde kızım babaanne dede amca bilmicek die de gittim
benim 2 çeyregim varkızım için biriktiriyorum martta bozcam
ya kızlar bizim kötü kedi naptı acaba ki
haberiniz varmı
iyi yapmışsın canımmm anne olmak mükemmel bir duyguuu baksana insanı ngüzel düşündürmeye sebep veriyor...bencede bebeğinde bilsin babaneyi dedeyii amcayııı çok ii düşünmüşsünnnbu kaynanalar dillerini tutmayı ögrense aslında çıngar çıkmıcakta amannn napimmm işte kocamın anası die değilde kızım babaanne dede amca bilmicek die de gittim
selamlar olsunn cümleten
nasılsınız kızlar
ayşemm minikim denkgelemedik bi türlü nasılsın
kızkardeşin yılbaşı günü hast.ye gitmişti doğum yaptımı
ooo bayağı biriktirmişsin canımm süperrrrbenim bir tane bile yok dahaa
hayırlısı canımm..acıkcası hiç üzülmedim aksine cok sevindim..inş. tüp bebekle cifter cifter kucaklamak nasip olur..allah hayırlısını versin hakkımızda üzülme elbet günü vardır
tamam canımm öyle yapalım o zamann..ama birde erkek olursa ne yapcezzzz..Hazırlandım valla alında eşim bişi yapma demişti ama duramadım yine hatce ben bundan sonra bir kız daha yaparım senin erkeginden küçük olur
selamlar olsunn cümleten
nasılsınız kızlar
ayşemm minikim denkgelemedik bi türlü nasılsın
kızkardeşin yılbaşı günü hast.ye gitmişti doğum yaptımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?