Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar ne var ne yok yeni haberler neler hatice hamilemi silik çizgi çıktı demişti .İdilcan kızın nasıl yavyumsenin ki nasıl gidiyor

inşallah bir sorun olmadığı için söylememiştir canımmm gerçi söylemse nolcak zaten açıksa açık kapalıysada açılmıştır aslında çokta fazla üstünde durmaya gerek yok....sonkez sonuçlarımı gösterir çıkarım bidahada işim biter inşallah zaten hamiş kalırsam bnm burda bitanecik doktorum varrr çok seviyorum kendisini çok ilgili bir doktor.biliomusun fatoşş ilkdefa ağrısız bir adet geçiriyorum

evet canım hatırlıyorummm....
aman boşver en iyisini yapmışsınn ne kadar kötüde olsa eşinin ailesii..ee şimdide hamilesin zaten doğum yapınca illa gelmek isterlerr..şimdide gelmelerinin sebebi zemin hazırlamak diye düşünüyorum..:97:
ama maşallahh kızgında olsan döktürmüşsün kaygananlaraa...maşallahh sana beğendimmmm...kızında sen gibim olursa alırım oğluma dermişimmm gerci yaş olarak güccük olabilir ama olsun ..

kızlar bu arada para biriktirme işi ne olduuu vaz mı geçildi??? benim kumbaramda 89,19€ var haberiniz olsun :)))

selam kızlar ne var ne yok yeni haberler neler hatice hamilemi silik çizgi çıktı demişti .İdilcan kızın nasıl yavyumsenin ki nasıl gidiyor

canım bugün tekrarladım testi silik bile olsa hiçbir cizgi cıkmadı..acıkcası ben bu duruma cok sevindim daha yeni kürtaj oldum ve hiç adet görmeden hamile kalmak istemem ve ayrıca normal yolla düşünmüyoruz artık tüp bebek yaptrıcaz nasipse..

canımbenimm.aminnnn..allah razı olsunnn...

ya kesinlikle doğru..bu bebek alnımıza yazıldıysa gelecek.yok eğer yazılmadıysa 9 ay sağlıklı devam etsede 9ay 1.günün garantisi yok..bunu çok iyi biliyorum ama insanız yavrum bee..pimpirikleniyozzz...

canımm hatırlıyorum seni..çok çok öpüyorummm...
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...

benim kayınvalidemler geliyor 1.5 yıldan sonra ilk defa
Yemegimi yaptım bi pişmesi kaldı çorbam tamam tatlım tamam öğlen için açmada yaptım ama yoruldum beee

hamarat gelinnn.afferin sana...

iyi yapmışsın hayatımm.eşinin bitanecik annesi babası sonuçta..
He böyle diyorum ben çokmu sabırlı anlayışlıyım..değilim..malesef..kalbim kırıldımı geri dönüş çok zordur bende...ne yaşadınız bilmiyorum ama tamda yuvanızın dağılması gb kritik bi dönemde ateşe körükle gittiyse affedilmesi zorr.ama sen affederek büyük bi erdem göstermişssinn.bravo arkadaşımmm...
selam kızlar ne var ne yok yeni haberler neler hatice hamilemi silik çizgi çıktı demişti .idilcan kızın nasıl yavyumsenin ki nasıl gidiyor

hayatım iyi gibi..bu hafta kontrole gidicez..bakalımm napıyor ufaklıkk..inşallah herşey yolundadırr..
Sen nasılsınn???
Beyfendi nasıl???

allah hayırlısını versin hakkımızda üzülme elbet günü vardır
ben çok mızmızım her yanım ağrıyor daha önce yaşamadığım hamileliğin bütün zorluklarını bunda yaşıyorum.Beyefendi iyi kıpır kıpır çok hareketli keyfi yerinde sanırım

Agustosta barıştık evet en son haziranda görmüştüm ama yolda en sonda evime gecen sene kurbanda gelmişlerdi yaklaşık 1,5 yıl işte evime gelmeyeli ben oldum olası çok samimi olmadım o yuzdende gelmezler sık sık şimdi gelirler birde dogumda Allahtan eşimde ailesini biliyor herşeyin farkında hoş farkına varması geç oldu az kalsın boşanıyorduk da aman neyse işte
Hazırlandım valla alında eşim bişi yapma demişti ama duramadım yine hatce ben bundan sonra bir kız daha yaparım senin erkeginden küçük olur
kızlar bu arada para biriktirme işi ne olduuu vaz mı geçildi??? benim kumbaramda 89,19€ var haberiniz olsun :)))

benim 2 çeyregim var kızım için biriktiriyorum martta bozcam

selamlar olsunn cümleten

nasılsınız kızlar

ayşemm minikim denkgelemedik bi türlü nasılsın
kızkardeşin yılbaşı günü hast.ye gitmişti doğum yaptımı

bu kaynanalar dillerini tutmayı ögrense aslında çıngar çıkmıcakta amannn napimmm işte kocamın anası die değilde kızım babaanne dede amca bilmicek die de gittim

bu kaynanalar dillerini tutmayı ögrense aslında çıngar çıkmıcakta amannn napimmm işte kocamın anası die değilde kızım babaanne dede amca bilmicek die de gittim

ayyy desene şimdiden başladı bu kız sizi yönlendirmeye Cadııı...
Annelikte böyle bişey olsa gerek..şimdiden onun için yapmıycağın şeyler yapmaya başlamışsınnn....

iyi yapmışsın canımmm anne olmak mükemmel bir duyguuu baksana insanı ngüzel düşündürmeye sebep veriyor...bencede bebeğinde bilsin babaneyi dedeyii amcayııı çok ii düşünmüşsünnn
selamlar olsunn cümleten

nasılsınız kızlar

hoşgeldinizzz

ooo bayağı biriktirmişsin canımm süperrrr benim bir tane bile yok dahaa

VALLA KIZLAR NERDEYSE İKİ YIL OLDU ATANALI..ŞİMDİYE KADAR Bİ ELLİ LİRA AYIRAMADIM KENARA.HOŞ ÇEYİZ BORÇLARI BİTMEK BİLMEDİDE.. ..BEBİŞİN BEREKETİNDENMİDİR NEDİR BU AY 150 LİRA AYIRDIM KENARAA.. HADİ BAKALIM BOZMAM İNŞALLAHHH...

allah hayırlısını versin hakkımızda üzülme elbet günü vardır
hayırlısı canımm..acıkcası hiç üzülmedim aksine cok sevindim..inş. tüp bebekle cifter cifter kucaklamak nasip olur..
Hazırlandım valla alında eşim bişi yapma demişti ama duramadım yine hatce ben bundan sonra bir kız daha yaparım senin erkeginden küçük olur
tamam canımm öyle yapalım o zamann..ama birde erkek olursa ne yapcezzzz..
selamlar olsunn cümleten

nasılsınız kızlar

selam ablacımm hoşgeldinnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…