Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biz geldikkkkk
ama benim sıpacıklar beni yine uyutmadı

hatçemmm canım bi kere fatoşun kızı benim paşamın,hiiiççç sulanma lütfen aramız bozulmasın yaniiii

ayyy desene şimdiden başladı bu kız sizi yönlendirmeye Cadııı...
Annelikte böyle bişey olsa gerek..şimdiden onun için yapmıycağın şeyler yapmaya başlamışsınnn....

yerim ben onu yaa sen dur bir kıpırtıyı hisset önce asıl o zmn başlıyor
neler yapıyorsun bi kere daha kıpraşsın tekme atsın die
zaten hissedince onu daha çok düşünmeye başladım ben önceden varmı yokmu anlamıyordum çok

ooo bayağı biriktirmişsin canımm süperrrr benim bir tane bile yok dahaa

evet yaa ama sen dogum yaptın normaldir masraf çoktur ee ben evdeyim yemek var zaten dışarı çıksam anneme giderim yani masrafım pek yok

hatçemm valla hamiş olmadıgına bende çok sevindimmmmm en kısa zamandada gider tüp bebek merkezlerinden bilgileri toplarsınızz sonada gelsin bebeişşlerrrrrrrrr

kızlar sizce bu ayyy çalışmalarım sonucu hamile kalırmıyım Allahım bilir tabikide ama 6 ay içinde hamilelik oluşcakmı çok marak ediyorum
eşimin sonuçları normal çıktı ben amileyatımı oldummm biiii bebişimin gelmesi kaldııııı ve ben onu çok özlüyorummmmmmmmmm koklamak istiyorum

canım benm merhaba ne zamandır görüşemıyouzzz
bız ıyıyızzz şukurler olsun dun burdakı ebe canımızı sıksa da allahtan ıyı her şey
yarın trabzon a dr uma gıdeceğizz ordan havaalanına uğrayıp oğlumun anneannesını alacağızz ve evımıze donceğizz
ayın 18ı gbı bebeğime kavuşacağım ınş.
sen nasılsın bebeiş nasıll ?

Kızlar ya benim 10 kilo vermem lazım şu an 75 kiloyum eski kiloma dönmem lazım...ama emziriyorum nasıl olcak bu iş

canım hamıleliğinı kaç kıloyşa bıtırdın kı??
yanı doğumdan snra kaç kılo gıttı 10 mu 8 mı ?
bundan sonrasını da verırsın ama bır dr kontrolunde tabıkısı

BİZ GELDİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
HOŞ GELDİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

yavyum nasıl gidiyoru hamileliğin canım??bebişin nasıl???

iyi gidiyo bitanem..bu sabah sanki hafif koyu akıntım oldu..korktumm..şuanda midem kötü...öyle yuvarlanıp gidiyoss...
Sen nasılsın?? Gerçi okudum dr.un seni sinir etmişş..peşini bırakma..

hatçemmm canım bi kere fatoşun kızı benim paşamın,hiiiççç sulanma lütfen aramız bozulmasın yaniiii

heee siz daha önceden rezerve yaptınızz..:44:..tamam şekerim aramız neden bozulsun:76:bikeremm banaa ikinciyi doğuruverir değilmi fatoşummmmmm zatende benim oğlan güccük olacaktı olmazdıda..

buarada eşimin yeni aldığı gömleğini havluyla birlikte atmışım makinaya gömlek bir çıktıkii havlunu n bütün tüyü üstüne yapışmışşş fırçayla temzilemeye çalışıyorum ama çok zor çıkıyor eşimmm beni kesecek

ayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy delirtceniz beni heeeeeeeee
balım bi tanem canım kuşum böcügümmmm biliorum çok istiyosun bebek aa sabır tatlışım yaaa.
sen elinden geleni yaptın bak gittin ameliyatınıda oldun şimdi seninde dedigin gibi allahım bilir artık gerisi onda ve ona emanettt hamile kalmaklada bitmioki iş allahım iyi saglıklı hamilelikler versin inşallah

bence bir iki aya kalmaz hamile kalırsın canımmm

niye canını sıktı ki ne dedi?
doğumdan sonra 10 kilo filan gitti canım tam olarak kaç kiloyla bitirdiğimi bilmiyorum ama yaklaşık olarak 10 kilo :86:

canım şuan adetmisin senn..korunma süreniz ne zaman bitiyorr.
Eğer korunmıycaksan bu ay ne yap biliyormusunn..
Adetinin 12.günü dr.a git..alttan baksınn.yumurtan olup olmadığınaa..
Yeterli büyüklükte olup olmadığınaa...
Kist falanda varmı görür zatenn.
Herşey yolunda derse gün aşırı çalışırsınızz...
Eşindede sorun yokmuş..
çok beklemezsin sendee...

idil bebegın nasıl canım emıyomuş çok sevındım emen bebek sakın olur genelde benımkı bır ay emdı o da zorla mama takvıyesı ıle çok fena bır oglum var gazlı bır bebek bırde kılo falan hiç düşünme hepsı gıdıyo korkma benımde 4 kılom var vermem gereken bakalım zamanla gıdecek bu gıdısle oglum verdırecek

ayy bi şey olmaz canım ya...eşim de ben hastanedeyken çamaşırları makinaya atmış güya bana yardımcı olcak :))) ama garibim ne bilsin renklilerle beyazları karıştırmış eve bi geldim ki beyaz havlularım gri olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…