ayyy desene şimdiden başladı bu kız sizi yönlendirmeyeCadııı...
Annelikte böyle bişey olsa gerek..şimdiden onun için yapmıycağın şeyler yapmaya başlamışsınnn....
ooo bayağı biriktirmişsin canımm süperrrrbenim bir tane bile yok dahaa
herkese merhaba
Günaydın kızlar biz geldikkk..nasılsınız?
kızım uyuyo sizi bir kontrol edeyim dedim...herşey yolunda mı?
gökcem mertim nasıl?
elifim nasıl gidiyo hamilelik kusma bulantı devam ediyor mu?
laleeee kızın nasıl canımın içi?
ayşeeeeeeeeee nasılsın canım melojum ve elif bebek nasıllar?
aaaa kızım iki haftalık olmuş nasıl geçiyo zaman ya
Kızlar ya benim 10 kilo vermem lazım şu an 75 kiloyum eski kiloma dönmem lazım...ama emziriyorum nasıl olcak bu iş
yavyum nasıl gidiyoru hamileliğin canım??bebişin nasıl???
selammmm kızlarrrrrrrrrrrrr sonunda ofise girebildimmmm dışarısıda buz gibiiiii zatennn
herkese merhaba
hatçemmm canım bi kere fatoşun kızı benim paşamın,hiiiççç sulanma lütfenaramız bozulmasın yaniiii
kızlar sizce bu ayyy çalışmalarım sonucu hamile kalırmıyım Allahım bilir tabikide ama 6 ay içinde hamilelik oluşcakmı çok marak ediyorum
eşimin sonuçları normal çıktı ben amileyatımı oldummm biiii bebişimin gelmesi kaldııııı ve ben onu çok özlüyorummmmmmmmmm koklamak istiyorum
kızlar sizce bu ayyy çalışmalarım sonucu hamile kalırmıyım Allahım bilir tabikide ama 6 ay içinde hamilelik oluşcakmı çok marak ediyorum
eşimin sonuçları normal çıktı ben amileyatımı oldummm biiii bebişimin gelmesi kaldııııı ve ben onu çok özlüyorummmmmmmmmm koklamak istiyorum
canım benm merhaba ne zamandır görüşemıyouzzz
bız ıyıyızzz şukurler olsun dun burdakı ebe canımızı sıksa da allahtan ıyı her şey
yarın trabzon a dr uma gıdeceğizz ordan havaalanına uğrayıp oğlumun anneannesını alacağızzve evımıze donceğizz
ayın 18ı gbı bebeğime kavuşacağım ınş.
sen nasılsın bebeiş nasıll ?
canım hamıleliğinı kaç kıloyşa bıtırdın kı??
yanı doğumdan snra kaç kılo gıttı 10 mu 8 mı ?
bundan sonrasını da verırsın ama bır dr kontrolunde tabıkısı
BİZ GELDİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
HOŞ GELDİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
kızlar sizce bu ayyy çalışmalarım sonucu hamile kalırmıyım allahım bilir tabikide ama 6 ay içinde hamilelik oluşcakmı çok marak ediyorum
heee siz daha önceden rezerve yaptınızz..:44:..tamam şekerim aramız neden bozulsun:76:bikeremm banaa ikinciyi doğuruverir değilmi fatoşummmmmm zatende benim oğlan güccük olacaktı olmazdıda..
buarada eşimin yeni aldığı gömleğini havluyla birlikte atmışım makinaya gömlek bir çıktıkii havlunu n bütün tüyü üstüne yapışmışşş fırçayla temzilemeye çalışıyorum ama çok zor çıkıyor eşimmm beni kesecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?