Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selammmm kızlarrrrrrrrrrrrr sonunda ofise girebildimmmm dışarısıda buz gibiiiii zatennn
üşüdünmü kızzz hoşgeldinnn
merhaba hoşgeldin canım
iyi gidiyo bitanem..bu sabah sanki hafif koyu akıntım oldu..korktumm..şuanda midem kötü...öyle yuvarlanıp gidiyoss...
Sen nasılsın?? Gerçi okudum dr.un seni sinir etmişş..peşini bırakma..
bende iyiyim canım evet dr.beni sinir etti sorumsuz şeyy ama umrumda değil Allahımın izniyle hamiş kalacam gösterecem ben onaa
canım ben zaten hayırlısıysa hamile kalayım diyorum sağlıklı bir hamileik olacaksa inş.ama napim sabırsızlanıyorum be kardeşimmm 1 yıl olduuu çok özledim rüyaalrımda görüyorum hep bebğimi kucağımda oluyor hepte kızz çocuğu gördüm herhalde oğluşum olacakkk
bence bir iki aya kalmaz hamile kalırsın canımmm

inşallah idilimmm bende size o müjdeyi veririm inşallahhhhh.zaten eşime senin bebeğini gösterdim baktı baktı baktı baya biii saçları gerçekmi dedi heralde peruk olacak hali yok ya dedimm ama çok güzel hiç böyle saçlı bebek görmedim dedi inşallah bizimde böyle bir kızımız olur dedi inşallah kocacaığım dedimm ama senin bebeğine bakarken bende ona bakıyordum hiç unutmaıyorum o bakışını

evet canım çok zorlandım hastanede emmek istemedi yani yapamadı..göğüs uçlarım çok küçük geliyor galiba tutamıyo kızım...silikon uçlar aldık onunla emiyo...
sütüm çok maşallah umarım en az 6 ay emzirebilirim böyle

rüzgar nasılll kocaman olmuş maşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatce çiğdem
ayyy çok güldüm yaaaa ben dogururum anacım size rahat olun siz

hatçemm valla hamiş olmadıgına bende çok sevindimmmmm en kısa zamandada gider tüp bebek merkezlerinden bilgileri toplarsınızz sonada gelsin bebeişşlerrrrrrrrr
hoşgeldinn canımmm..
evet canım bende sevindimm...inşallah hayatımmm...

merhaba zehselim hoşgeldinn...
canım hiç endişenlenme inanıyorumki bu ay olmasa bile önümüzdeki ay kesin gelicek bebişin allah izin verirse..yeterki sen sakin ol..
bak bana onca yıldır bekliyorum tam oldu bebeğimi koklucam derken kaybediyorumm...ama hala sabırlıyım ve bekliyorum..

BİZ GELDİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
HOŞ GELDİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

hoşgeldinizzzzz gökcemmm...anamm ne kadanda az kalmışş oğluşuna kavuşmana..
gecen günleri ahtırlıyorumda hergün başımızın etini yerdin ben hamile kalamıcam diye bak ne kadar az kaldı bebişine kavuşmana..zaman ne cabuk geciyo..

inşalllaaa bi tanemmm inşallahhhhhhhhhhhhhh

ayy evet dondum vallaaaaaaaa

olsun canım emsınde nasıl emerse emsın sütün ıyıyse emer kızın çok rahat edersın mama ıle çok zor ınan hele yanlızsan Allah yardımcımız olsun rüzgar ıyı masallah ıkı buçuk aylık oldu büyüyor işte öyle böyle ama zor tabıkı

oyyy canlarım yaaaa....inşallah sizin de bebeğiniz olacak canım niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun bak eşinin sonuçları temiz sen de ameliyatını oldun....bi engel kalmadı artık...bir iki aya kalmaz diyorum sana bak.....

canımmm bu ayy ankaraya gidicem ya sonuçlara ozaman ordaki gerzek doktorum bakacak alttan şuan adetim bitti gibi bişey bikaç gün sonrada kontrole gidicez doktor 2 ay korun dedi 1 ay geçti zaten bu ayda korunmayı düşünmüyorum

ilahii yaaa kızz senin kocan sana yardım etmiş benimkii akşam gömleğini o halde görünce başından dumanlar çıkacak acaba bidaha yıkasam daha betermi yapışır yoksa temizlenirmi diye tereddütte kaldım

bence bir iki aya kalmaz hamile kalırsın canımmm

niye canını sıktı ki ne dedi?
doğumdan sonra 10 kilo filan gitti canım tam olarak kaç kiloyla bitirdiğimi bilmiyorum ama yaklaşık olarak 10 kilo :86:

AMAN SALAK EBE nst ye bağladı benı bebeğim az hareket edıyorduu. neyse bu çok kötu gıt bı yemek ye ole gel dedı o sırada tansıyonumu olçuyokı 14 - 8 kı benım olum fermanım demek bu. zaten kadın bana ole konuştu benımm soldan soldan başıma ağrı gırdı ama anlatamam..eşim de çok sınırlendı bşeyler yedık çikolota da yedımm ve nst ye tekrardan bağlandım kı bebeğimın hareketlerı gayet gusel çıktııı kadına bu da sana kapak olsun demek geldı içimnden ama dıyemedımkııı ultrasonala da baktı dr um gayet gusel dedıı

yarın da dr umuza gıdeceğiz zatennn her şey normal allahın ıznıyle

ayyy ne gusell 10 kılo gıtmişşş.
ben 83le doğursam 73 olurummm onu da allahın ıznıyle dr kntrolunde verırım yaaaa ınş. bole uzaktan konuşuyoruz ama hayırlısı olsunnn sağlıklısı olsunnn

hosbulduk gamzelım nasılsın hamıle degılmıssın canım hayırlısı olsun Allah ım en kısa zamanda saglıklı kucagına alacgın bır bebek nasıp etsın ınsallah

KÖTÜ KEDİ GAYET İYİ HAYATIMM..DÜN MİNİKİ GÖRMÜŞLER EŞİYLE UÇUYOLARMIŞ...ŞİMDİLİK SORUN YOK...

ohhhhhh çok şükür yaa çok sevindim çookkk

hoşbulduk şekerim

maşallah amma kalabalığız bugün haaaa

naber güzelim kara kızın nasıl bakim maşallahh çok güzel idil yaa

hoşbuldum gülümmm

sene 1997
1 sene olmuş evleneli ev işi nedir çok iyi bilmiyorum tabi
eşim 8tl ye bi kazak almıştı kendine 8tl de para yani o sene..,
şetlant mı diolar ne
ben onu normal renklilerle 40dereceye atmıştım
kazak bi çıktı bana göre kızmadı eşim sen giyersin işte dedi..
çamaşır katili dedi bi tek
bi kez daha yıkandım bi çıktı erkek kardeşime göre
bi süre sonra küçük yeğenimin üzerinde gördüm
annem yıkamış bi bedeb daha küçülünce yeğenime vermiş

evet hayat böcüğümm yaaaa zaman çok çabuk geçiyorrrrr az kaldı teyzesı az kaldııııııııııııı

ablacım hoşgeldınnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…