üşüdünmü kızzz hoşgeldinnnselammmm kızlarrrrrrrrrrrrr sonunda ofise girebildimmmm dışarısıda buz gibiiiii zatennn
merhaba hoşgeldin canımherkese merhaba
bende iyiyim canım evet dr.beni sinir etti sorumsuz şeyyiyi gidiyo bitanem..bu sabah sanki hafif koyu akıntım oldu..korktumm..şuanda midem kötü...öyle yuvarlanıp gidiyoss...
Sen nasılsın?? Gerçi okudum dr.un seni sinir etmişş..peşini bırakma..
canım ben zaten hayırlısıysa hamile kalayım diyorum sağlıklı bir hamileik olacaksa inş.ama napim sabırsızlanıyorum be kardeşimmmayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy delirtceniz beni heeeeeeeee
balım bi tanem canım kuşum böcügümmmm biliorum çok istiyosun bebek aa sabır tatlışım yaaa.
sen elinden geleni yaptın bak gittin ameliyatınıda oldun şimdi seninde dedigin gibi allahım bilir artık gerisi onda ve ona emanettt hamile kalmaklada bitmioki iş allahım iyi saglıklı hamilelikler versin inşallah
bence bir iki aya kalmaz hamile kalırsın canımmm
idil bebegın nasıl canım emıyomuş çok sevındım emen bebek sakın olur genelde benımkı bır ay emdı o da zorla mama takvıyesı ıle çok fena bır oglum var gazlı bır bebek bırde kılo falan hiç düşünme hepsı gıdıyo korkma benımde 4 kılom var vermem gereken bakalım zamanla gıdecek bu gıdısle oglum verdırecek
hoşgeldinn canımmm..hatçemm valla hamiş olmadıgına bende çok sevindimmmmm en kısa zamandada gider tüp bebek merkezlerinden bilgileri toplarsınızz sonada gelsin bebeişşlerrrrrrrrr
merhaba zehselim hoşgeldinn...herkese merhaba
canım hiç endişenlenme inanıyorumki bu ay olmasa bile önümüzdeki ay kesin gelicek bebişin allah izin verirse..yeterki sen sakin ol..kızlar sizce bu ayyy çalışmalarım sonucu hamile kalırmıyım Allahım bilir tabikide ama 6 ay içinde hamilelik oluşcakmı çok marak ediyorum
eşimin sonuçları normal çıktı ben amileyatımı oldummm biiii bebişimin gelmesi kaldııııı ve ben onu çok özlüyorummmmmmmmmm koklamak istiyorum
BİZ GELDİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
HOŞ GELDİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
üşüdünmü kızzz hoşgeldinnn
merhaba hoşgeldin canım
bende iyiyim canım evet dr.beni sinir etti sorumsuz şeyyama umrumda değil Allahımın izniyle hamiş kalacam gösterecem ben onaa
canım ben zaten hayırlısıysa hamile kalayım diyorum sağlıklı bir hamileik olacaksa inş.ama napim sabırsızlanıyorum be kardeşimmm1 yıl olduuu çok özledim rüyaalrımda görüyorum hep bebğimi kucağımda oluyor hepte kızz çocuğu gördüm herhalde oğluşum olacakkk
inşallah idilimmm bende size o müjdeyi veririm inşallahhhhh.zaten eşime senin bebeğini gösterdim baktı baktı baktı baya biii saçları gerçekmi dediheralde peruk olacak hali yok ya dedimm ama çok güzel hiç böyle saçlı bebek görmedim dedi inşallah bizimde böyle bir kızımız olur dedi inşallah kocacaığım dedimm ama senin bebeğine bakarken bende ona bakıyordum hiç unutmaıyorum o bakışını
tamam öyle olur bakbizim oğlanlarda bacanak olurlar
evet canım çok zorlandım hastanede emmek istemedi yani yapamadı..göğüs uçlarım çok küçük geliyor galiba tutamıyo kızım...silikon uçlar aldık onunla emiyo...
sütüm çok maşallah umarım en az 6 ay emzirebilirim böyle
rüzgar nasılll kocaman olmuş maşallah
Hatce çiğdem
ayyy çok güldüm yaaaa ben dogururum anacım size rahat olun siz
inşallah idilimmm bende size o müjdeyi veririm inşallahhhhh.zaten eşime senin bebeğini gösterdim baktı baktı baktı baya biii saçları gerçekmi dediheralde peruk olacak hali yok ya dedimm ama çok güzel hiç böyle saçlı bebek görmedim dedi inşallah bizimde böyle bir kızımız olur dedi inşallah kocacaığım dedimm ama senin bebeğine bakarken bende ona bakıyordum hiç unutmaıyorum o bakışını
canımmm bu ayy ankaraya gidicem ya sonuçlara ozaman ordaki gerzek doktorum bakacak alttan şuan adetim bitti gibi bişey bikaç gün sonrada kontrole gidicez doktor 2 ay korun dedi 1 ay geçti zaten bu ayda korunmayı düşünmüyorumcanım şuan adetmisin senn..korunma süreniz ne zaman bitiyorr.
Eğer korunmıycaksan bu ay ne yap biliyormusunn..
Adetinin 12.günü dr.a git..alttan baksınn.yumurtan olup olmadığınaa..
Yeterli büyüklükte olup olmadığınaa...
Kist falanda varmı görür zatenn.
Herşey yolunda derse gün aşırı çalışırsınızz...
Eşindede sorun yokmuş..
çok beklemezsin sendee...
ayy bi şey olmaz canım ya...eşim de ben hastanedeyken çamaşırları makinaya atmış güya bana yardımcı olcak :))) ama garibim ne bilsin renklilerle beyazları karıştırmışeve bi geldim ki beyaz havlularım gri olmuş
bence bir iki aya kalmaz hamile kalırsın canımmm
niye canını sıktı ki ne dedi?
doğumdan sonra 10 kilo filan gitti canım tam olarak kaç kiloyla bitirdiğimi bilmiyorum ama yaklaşık olarak 10 kilo :86:
KÖTÜ KEDİ GAYET İYİ HAYATIMM..DÜN MİNİKİ GÖRMÜŞLER EŞİYLE UÇUYOLARMIŞ...ŞİMDİLİK SORUN YOK...
iyi yapmışsın canımmm anne olmak mükemmel bir duyguuu baksana insanı ngüzel düşündürmeye sebep veriyor...bencede bebeğinde bilsin babaneyi dedeyii amcayııı çok ii düşünmüşsünnn
hoşgeldinizzz
maşallah amma kalabalığız bugün haaaa
hayırlısı canımm..acıkcası hiç üzülmedim aksine cok sevindim..inş. tüp bebekle cifter cifter kucaklamak nasip olur..
tamam canımm öyle yapalım o zamann..ama birde erkek olursa ne yapcezzzz..
selam ablacımm hoşgeldinnn....
buarada eşimin yeni aldığı gömleğini havluyla birlikte atmışım makinaya gömlek bir çıktıkii havlunu n bütün tüyü üstüne yapışmışşş fırçayla temzilemeye çalışıyorum ama çok zor çıkıyor eşimmm beni kesecek
ohhhhhh çok şükür yaa çok sevindim çookkk
hoşbulduk şekerim
naber güzelim kara kızın nasıl bakim maşallahh çok güzel idil yaa
hoşbuldum gülümmm
sene 1997
1 sene olmuş evleneli ev işi nedir çok iyi bilmiyorum tabi
eşim 8tl ye bi kazak almıştı kendine 8tl de para yani o sene..,
şetlant mı diolar ne
ben onu normal renklilerle 40dereceye atmıştım
kazak bi çıktı bana görekızmadı eşim sen giyersin işte dedi..
çamaşır katili dedi bi tek
bi kez daha yıkandım bi çıktı erkek kardeşime göre
bi süre sonra küçük yeğenimin üzerinde gördüm
annem yıkamış bi bedeb daha küçülünce yeğenime vermiş
Eki Görüntüle 123140 kızıma bakın hanımlarrrr
hoşgeldinn canımmm..
evet canım bende sevindimm...inşallah hayatımmm...
merhaba zehselim hoşgeldinn...
canım hiç endişenlenme inanıyorumki bu ay olmasa bile önümüzdeki ay kesin gelicek bebişin allah izin verirse..yeterki sen sakin ol..
bak bana onca yıldır bekliyorum tam oldu bebeğimi koklucam derken kaybediyorumm...ama hala sabırlıyım ve bekliyorum..
hoşgeldinizzzzz gökcemmm...anamm ne kadanda az kalmışş oğluşuna kavuşmana..
gecen günleri ahtırlıyorumda hergün başımızın etini yerdin ben hamile kalamıcam diye bak ne kadar az kaldı bebişine kavuşmana..zaman ne cabuk geciyo..
ohhhhhh çok şükür yaa çok sevindim çookkk
hoşbulduk şekerim
naber güzelim kara kızın nasıl bakim maşallahh çok güzel idil yaa
hoşbuldum gülümmm
sene 1997
1 sene olmuş evleneli ev işi nedir çok iyi bilmiyorum tabi
eşim 8tl ye bi kazak almıştı kendine 8tl de para yani o sene..,
şetlant mı diolar ne
ben onu normal renklilerle 40dereceye atmıştım
kazak bi çıktı bana görekızmadı eşim sen giyersin işte dedi..
çamaşır katili dedi bi tek
bi kez daha yıkandım bi çıktı erkek kardeşime göre
bi süre sonra küçük yeğenimin üzerinde gördüm
annem yıkamış bi bedeb daha küçülünce yeğenime vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?