iyiyim canım sağoll..hosbulduk gamzelım nasılsın hamıle degılmıssın canım hayırlısı olsun Allah ım en kısa zamanda saglıklı kucagına alacgın bır bebek nasıp etsın ınsallah
Eki Görüntüle 123140 kızıma bakın hanımlarrrr
olsun canım emsınde nasıl emerse emsın sütün ıyıyse emer kızın çok rahat edersın mama ıle çok zor ınan hele yanlızsan Allah yardımcımız olsun rüzgar ıyı masallah ıkı buçuk aylık oldu büyüyor işte öyle böyle ama zor tabıkı
ilahii yaaa kızz senin kocan sana yardım etmiş benimkii akşam gömleğini o halde görünce başından dumanlar çıkacak acaba bidaha yıkasam daha betermi yapışır yoksa temizlenirmi diye tereddütte kaldım
AMAN SALAK EBEnst ye bağladı benı bebeğim az hareket edıyorduu. neyse bu çok kötu gıt bı yemek ye ole gel dedı o sırada tansıyonumu olçuyokı 14 - 8 kı benım olum fermanım demek bu. zaten kadın bana ole konuştu benımm soldan soldan başıma ağrı gırdı ama anlatamam..eşim de çok sınırlendı bşeyler yedık çikolota da yedımm ve nst ye tekrardan bağlandım kı bebeğimın hareketlerı gayet gusel çıktııı kadına bu da sana kapak olsun demek geldı içimnden ama dıyemedımkııı ultrasonala da baktı dr um gayet gusel dedıı
yarın da dr umuza gıdeceğiz zatennn her şey normal allahın ıznıyle
ayyy ne gusell 10 kılo gıtmişşş.
ben 83le doğursam 73 olurummm onu da allahın ıznıyle dr kntrolunde verırım yaaaa ınş. bole uzaktan konuşuyoruz amahayırlısı olsunnn sağlıklısı olsunnn
naber güzelim kara kızın nasıl bakim maşallahh çok güzel idil yaa
idillll bir ben göremdim baharımı sana özel mesajda atmıştım facee demi resimler birde ben görem
evet ben de öyle düşünüyorum yani anne sütü en iyisi en az 6 ay emzirmek istiyorumm umarım sütüm kesilmez... şu an şelale gibi...üstüm başım sırılsıklam oluyo...
2,5 aylık oldu demek vay bee zaman ne çabuk geçiyo yaa benim kız da iki haftalık oldu sanki daha dün doğurdum gibi
bişey olmaz kız bi gömlek nolcak
aaaaaaaaa harbi salakmış buuu ebeeee neyseki mertişko iyi ve sağlıklııı önemli olan buuu canımmm...boşverrr arada çıkıyo öyle salaklar...
ben de suyum geliyo diye gitmiştim acileee ebe bana ne dese beğenirsinnn ''yok yok ben eminim su değil bu ama yine de test yapalım'' testi yaptı pozitif çıkıncaaa şey gibi kaldııı tabi ne diyeceğini bilemedi...salak şeyyyyyy altıma işemiyorum yaaaa suyum geldi işteee
inşallah bitanem dularını eksik etme...oyyy canlarım yaaaa....inşallah sizin de bebeğiniz olacak canım niye bu kadar olumsuz düşünüyorsun bak eşinin sonuçları temiz sen de ameliyatını oldun....bi engel kalmadı artık...bir iki aya kalmaz diyorum sana bak.....
hatcem canım benimmm seni düşünüyorum süreklii Allahım sanada sabır versin yardım etsin inşallah en kısa zamdna bebeğine kavuşmayı nasip etsin....bende sende hepimizde bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah...canım hiç endişenlenme inanıyorumki bu ay olmasa bile önümüzdeki ay kesin gelicek bebişin allah izin verirse..yeterki sen sakin ol..
bak bana onca yıldır bekliyorum tam oldu bebeğimi koklucam derken kaybediyorumm...ama hala sabırlıyım ve bekliyorum..
sene 1997
1 sene olmuş evleneli ev işi nedir çok iyi bilmiyorum tabi
eşim 8tl ye bi kazak almıştı kendine 8tl de para yani o sene..,
şetlant mı diolar ne
ben onu normal renklilerle 40dereceye atmıştım
kazak bi çıktı bana görekızmadı eşim sen giyersin işte dedi..
çamaşır katili dedi bi tek
bi kez daha yıkandım bi çıktı erkek kardeşime göre
bi süre sonra küçük yeğenimin üzerinde gördüm
annem yıkamış bi bedeb daha küçülünce yeğenime vermiş
hahahhahahahhahahhhahahah altıma işemıorum ya dıoo koptum yaaa
bunların bazıları cıdden safffffcukkkkkk (ebelerın )
kızlarrrr yarına randevu aldımm doktora gidiyorummm inşallahhh bebişim göbüşüme konmuşturda müjdeyi patlatırım yarın
idil idoş diyemi arama yapcm yaptım çıkmadıiyidir canım senden ne haberr beril bebek nasıll........
ay maşallah diyin kızıma
uuuuuuuuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhhhhhh
evet canım face'de resimler idil idoş yaz canım
idil idoş diyemi arama yapcm yaptım çıkmadı
İNŞALLAAAH CANIMM İNŞALLAHHH...SAĞLIKLA SIHHATLE İNŞALLAHHHH...kızlarrrr yarına randevu aldımm doktora gidiyorummm inşallahhh bebişim göbüşüme konmuşturda müjdeyi patlatırım yarın
kızlar un helvasını yapmayı biliyormusunuzz.un helvası yapmak çok sevapmışş ama yaptığınızı dağıtacaksınızz...arkadaşım duymuş un helvası yapıldığı eve bereket getiriyormuş.un helvasını karıştırırken dua ediyormuşsun ne istiyorsan duan kabul olabiliyormuş Allahın izniyle...bende adetim bitsin hemen yapıcam dua ederek Rabbimden bebek isteyeceğim.sonrada o helvayı dağıtacağım...Allahım kbl eder inşallah....tarifi çok kolay isteyene verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?