Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hosbulduk gamzelım nasılsın hamıle degılmıssın canım hayırlısı olsun Allah ım en kısa zamanda saglıklı kucagına alacgın bır bebek nasıp etsın ınsallah
iyiyim canım sağoll..
evet değilimm herşeyin hayırlısı böylesi daha iyi olduu..
inşallah dediğin gibi sağlıklı kucaklağım evlatlar nasip eder allahım..

yerimm ben seninn kısceniiii...çiğdoşş gördünmü kızz gelinliğini bak kocamann olmuş..maşallah demeyi unutmuşummmm allahım nazarlardan korusun kuşumm..

Son düzenleme:
idillll bir ben göremdim baharımı sana özel mesajda atmıştım facee demi resimler birde ben görem

evet ben de öyle düşünüyorum yani anne sütü en iyisi en az 6 ay emzirmek istiyorumm umarım sütüm kesilmez... şu an şelale gibi...üstüm başım sırılsıklam oluyo...
2,5 aylık oldu demek vay bee zaman ne çabuk geçiyo yaa benim kız da iki haftalık oldu sanki daha dün doğurdum gibi

bişey olmaz kız bi gömlek nolcak

aaaaaaaaa harbi salakmış buuu ebeeee neyseki mertişko iyi ve sağlıklııı önemli olan buuu canımmm...boşverrr arada çıkıyo öyle salaklar...
ben de suyum geliyo diye gitmiştim acileee ebe bana ne dese beğenirsinnn ''yok yok ben eminim su değil bu ama yine de test yapalım'' testi yaptı pozitif çıkıncaaa şey gibi kaldııı tabi ne diyeceğini bilemedi...salak şeyyyyyy altıma işemiyorum yaaaa suyum geldi işteee

naber güzelim kara kızın nasıl bakim maşallahh çok güzel idil yaa

iyidir canım senden ne haberr beril bebek nasıll........
ay maşallah diyin kızıma

uuuuuuuuuuuuuuu maşallahhhhhhhhhhhhhh

idillll bir ben göremdim baharımı sana özel mesajda atmıştım facee demi resimler birde ben görem

evet canım face'de resimler idil idoş yaz canım

hahahhahahahhahahhhahahah altıma işemıorum ya dıoo koptum yaaa
bunların bazıları cıdden safffffcukkkkkk (ebelerın )

inşallah bitanem dularını eksik etme...
hatcem canım benimmm seni düşünüyorum süreklii Allahım sanada sabır versin yardım etsin inşallah en kısa zamdna bebeğine kavuşmayı nasip etsin....bende sende hepimizde bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah...
aaa çok güldüm sedef ablaaa

maşallahhh canım kayınvalden bugün seni görünce şok olacak

kızlarrrr yarına randevu aldımm doktora gidiyorummm inşallahhh bebişim göbüşüme konmuşturda müjdeyi patlatırım yarın

kızlarrrr yarına randevu aldımm doktora gidiyorummm inşallahhh bebişim göbüşüme konmuşturda müjdeyi patlatırım yarın

kızlar un helvasını yapmayı biliyormusunuzz.un helvası yapmak çok sevapmışş ama yaptığınızı dağıtacaksınızz...arkadaşım duymuş un helvası yapıldığı eve bereket getiriyormuş.un helvasını karıştırırken dua ediyormuşsun ne istiyorsan duan kabul olabiliyormuş Allahın izniyle...bende adetim bitsin hemen yapıcam dua ederek Rabbimden bebek isteyeceğim.sonrada o helvayı dağıtacağım...Allahım kbl eder inşallah....tarifi çok kolay isteyene verebilirim

aaa hemşom gitmeye karar verdinmi daha azönce gitmeyecem diyordun.bence en soğru kararı vermişsin canım hadi bakalım hayırlı haberlerle gel...

İNŞALLAAAH CANIMM İNŞALLAHHH...SAĞLIKLA SIHHATLE İNŞALLAHHHH...

CANIM BEN HİÇ YAPMADIMM..AMA NİYETİN VARMIŞ YAP SEN BOL BOL DUA ET VE 'RAHMAN VE RAHİM ' OLAN rABBİM DE.DUA EDERKENN.ÇOOKK GÜZELMİŞ BU İKİ KELİMEYİ ZİKRETMEK...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…