Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben geldim ama hemen çıkıcam. sabah kahvaltıya diye çıktım ewden şimdi geldim. deli danalar gibi yemişim.... çook fena uykum var. kafamı tutamıyorum vallahi yaa...
bir kaç saat uyuyiiim, yine gelirimmm.

fatoşşşş bayıldım göbüşüneee ben yaa. banada nasip olur inşallah 5 aylık göbüş :))

evet hayat böcüğümm yaaaa zaman çok çabuk geçiyorrrrr az kaldı teyzesı az kaldııııııııııııı

ablacım hoşgeldınnnnnnnnnnnn

hoşbuldum gülümmm ay gökçe çok az kaldı ya
gün verdimi dr.

:))))))

selam kızlarr nasılsınızzz

hoşgeldin güzelimm

kızlarrrr yarına randevu aldımm doktora gidiyorummm inşallahhh bebişim göbüşüme konmuşturda müjdeyi patlatırım yarın

inşallahhh emoşşşşşşşşş

ayyy tırnaklarım da fean olmuş manıkurumu de yaptırayımm 15 gun olduuuu sanırsammmm

ay 15günde manikürmü olur delimisin parana yazık ayda 1 yeter 2ay bile olabilir :))

kızlarr bende biraz uyucamm yorgunluk atayım az...buarada kiremitte et yapıcam ama nasıl yaspam karar veremedim bilen varsa ve bana söylerse çok sevinirim....görüşrüz kızlar

evet çok az kaldı
dr um ayın 18-19 u dıyorrr bakalımmmm heyecan doruktaa
epidural sezeryan yaptıracağımmmm hayırlısı olsun ınş.

ayy ablacım benm tırnaklar fena yaa sureklı uzuyooo napayımmm
burda çok ucuz buyukşehırler gbı değilkııı

aaa hemşom gitmeye karar verdinmi daha azönce gitmeyecem diyordun.bence en soğru kararı vermişsin canım hadi bakalım hayırlı haberlerle gel...

cnm evet biraz daha beklicektim ama netten baktım yarın benim doktorum varmış polikinlikte dedim bulmuşken gideyim sırada varmış nasılsa dua edinn banaaaaa

kızlarrr doktorumla konuştum o %1 şüphem vardı ya ortadan kalktı hamilesin dedi bana 5 haftalık 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bebeğimin çok mutluyum çok Allah herkese nasip etsin

kızlarrr doktorumla konuştum o %1 şüphem vardı ya ortadan kalktı hamilesin dedi bana 5 haftalık 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bebeğimin çok mutluyum çok Allah herkese nasip etsin

ayy canım benim yaa heyacana bakkk kız ne şüphesi hamilesin işteee
40 haftayı nasıl tamamlıycan sen bilmiom valla yaaaa heyecandan ayıla bayıla

39. haftayı beklicek demekki dr.unn hayırlısı kuşum ya

tırnak makasın yokmu gökçe kes kendin törpüle ee yuhh diyorum

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebennn

kızlar uyancak kızım hazırlanıyo :)
bişiler yiyim o kalkmadan
öpüyorum cümletennn

39. haftayı beklicek demekki dr.unn hayırlısı kuşum ya

tırnak makasın yokmu gökçe kes kendin törpüle ee yuhh diyorum

yahuuu ben beceremıorumkı o torpileme işinııı napayummmmmmm

evet 39 u bekleyelım kı buyusun ıyıce dedı kendısıııı bılemıorum bakalım yarın ne dıyecekkk dr amcamızzzz

çıkıorsun sanırımmm kızını op yerımeeeee mıs mıs kokulu maşallahhhh

kızlar hamilelerin sağlık ocağına kayıt yaptırması gerekiyormuş..banada demişlerdi ultrason kağıdınla gel diye.hala gitmedimm.geç kalmadım dimi..??

ayy canım benim yaa heyacana bakkk kız ne şüphesi hamilesin işteee
40 haftayı nasıl tamamlıycan sen bilmiom valla yaaaa heyecandan ayıla bayıla

bende bilmiyorum bu heycanla diyorum bankaya gelen bütün müşterilere falan söylemek istiyorum hamile olduğumu

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebennn

amin canım herkesin istediği dilediği olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…