kızlar ben de kızıma sarılıp uyuycam azıcık sonra görüşürüzzzzzz
ohhhhhhhhhh kokulu kokulu uyu bakalımmmmmm
ben de bırazdan çıkarım kuafore gıdıcem kaş saç bı bakınayım halıme
evet hayat böcüğümm yaaaazaman çok çabuk geçiyorrrrr az kaldı teyzesı az kaldııııııııııııı
ablacım hoşgeldınnnnnnnnnnnn
:))))))inşallah bitanem dularını eksik etme...
hatcem canım benimmm seni düşünüyorum süreklii Allahım sanada sabır versin yardım etsin inşallah en kısa zamdna bebeğine kavuşmayı nasip etsin....bende sende hepimizde bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah...
aaa çok güldüm sedef ablaaa
maşallahhh canım kayınvalden bugün seni görünce şok olacak
selam kızlarr nasılsınızzz
kızlarrrr yarına randevu aldımm doktora gidiyorummm inşallahhh bebişim göbüşüme konmuşturda müjdeyi patlatırım yarın
ayyy tırnaklarım da fean olmuş manıkurumu de yaptırayımm 15 gun olduuuu sanırsammmm
hoşbuldum gülümmm ay gökçe çok az kaldı ya
gün verdimi dr.
:))))))
hoşgeldin güzelimm
inşallahhh emoşşşşşşşşş
ay 15günde manikürmü olur delimisin parana yazık ayda 1 yeter 2ay bile olabilir :))
aaa hemşom gitmeye karar verdinmi daha azönce gitmeyecem diyordun.bence en soğru kararı vermişsin canım hadi bakalım hayırlı haberlerle gel...
kızlarrr doktorumla konuştum o %1 şüphem vardı ya ortadan kalktı hamilesin dedi bana 5 haftalık10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bebeğimin çok mutluyum çok Allah herkese nasip etsin
evet çok az kaldı
dr um ayın 18-19 u dıyorrr bakalımmmm heyecan doruktaa
epidural sezeryan yaptıracağımmmm hayırlısı olsun ınş.
ayy ablacım benm tırnaklar fena yaa sureklı uzuyooo napayımmm
burda çok ucuz buyukşehırler gbı değilkııı
kızlarrr doktorumla konuştum o %1 şüphem vardı ya ortadan kalktı hamilesin dedi bana 5 haftalık10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bebeğimin çok mutluyum çok Allah herkese nasip etsin
inşallahhhh cnm yaaaaİNŞALLAAAH CANIMM İNŞALLAHHH...SAĞLIKLA SIHHATLE İNŞALLAHHHH...
inşallahhh emoşşşşşşşşş
39. haftayı beklicek demekki dr.unn hayırlısı kuşum ya
tırnak makasın yokmu gökçe kes kendin törpüle ee yuhh diyorum
39. haftayı beklicek demekki dr.unn hayırlısı kuşum ya
tırnak makasın yokmu gökçe kes kendin törpüle ee yuhh diyorum
hayırlı olsunnnnkızlarrr doktorumla konuştum o %1 şüphem vardı ya ortadan kalktı hamilesin dedi bana 5 haftalık10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi bebeğimin çok mutluyum çok Allah herkese nasip etsin
ayy canım benim yaa heyacana bakkkkız ne şüphesi hamilesin işteee
40 haftayı nasıl tamamlıycan sen bilmiom valla yaaaa heyecandan ayıla bayıla
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?