Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar sonucları aldım doktorum bugün yokmuş maalesef hemotoloji
günleri salıya kaydırılmış gösteremedimn sonucu ama degerlerın birisi çok dusuk

sımdı arattım da ınternette bıraz bılgı edındım belki sizde bulurusnuz bişiler

sonuclar şöle

tahlil________ sonuc __________referans aralıgı
faktör xı _________45________________60-150
faktör ıx__________101______________ 70-200
faktör vııı _________ 73________________70-140

ılkk satırı koyu ıle belirtip işaretlemişler dipğer iki satırıda yıldızla işaretlemişler
ama ben doktora ulaşamadıgım için gösteremıyorum yaa catlıcam meraktaannn :26:

Ayrıca göz doktoruna da gittimm astigmat varmışş gözlük yazdı off yaa
hiç de sevmem gözlüğüüüüü :82: Gözlüğüde takınca tam prof olururm eheueheu

Neyse netten baktımda sonuca göre hemofili fln yazıo o neyse artık en iyisini doktor

bilir amaann haftaya salıyı beklicez napalımm

ben sımdı meloşun yanıan gidiyorum internet kafeye geldim kız size yazabılmek için hadi baş başşş

Son düzenleme:

oy kıyamam sana..merak etmiyelim diye cafeye geldin hee...
balım ilk değer neyse o düşük..çook zekiyim dimi.ben söylemesem anlamıycaksınızz...
ne ki acaba o??inşallah önemsiz bişeydir...
adaşımı öp kokla benim içinn... :79:

ayşemmmm amliyat için günmü alıyosun bugünn...
ayy hadi inş. ameliyatın olsunda dinlendikten sonra senide sahalarda görelimm..ama eminim sende pembe gibi 2 ayda halledersin işi..

canım malesef doktorum yokmus bugun haftaya salı maalesef (
inşallah ehemncık donerım sahalaraaa inşallah bebeısımde gelır hemencık öyle heycanlıyım kı

canım tebrıkler sağlıkla büyüsün ınsallah coks evındım :)))

selamlar olsunn cümleten

nasılsınız kızlar

ayşemm minikim denkgelemedik bi türlü nasılsın
kızkardeşin yılbaşı günü hast.ye gitmişti doğum yaptımı

ablacım hamdolsun gayet ıyıyım hemotolojide arastırma sürüyo ıste genetık tahlılelım yapıldı
inşallaharastırma sonlansın amelıyatımı olup hemen bebıs dusunucem bende sınır tarıhım
1 haziran inşallah sağlıkla hayrılısıyla :)

canım evt bıtek o düşük diğeride sınrıda sımdı daha ayrıntılı arastırdımda

hemofili yani kan pıhtılaşması varmıs megersem yanı bu testle kanıtlanmıs oldu

doktorum tahmın etmsıtı zaten ama ne ölçüde bılmek istiyordu öğrenmıs olduk

onun ıcın kaybetmısım bebeklerımı görüyo musun emınım doktorum daha ayrıntılı

açıklıycaktır sağolsun sıkı sıkı takıp edıyo bu ısı merak etme sen ben peşini bırakmıycam

bi daha bebeklerını kaybetmıcen ınsallah dedi ay yaa Allah razı olsun ondan

çok yardımcı oldu bana çok moral verdi....İnşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam böyle işte canım

bol bol koklarım canım adaşını öyle güzel kokuyo ki zaten kuzu ya kuzu yer onu teyzoşuu

yaaa..ayşe hem üzüldüm hem sevindimm.sebep belli oldu..allahın izniyle bundan sonraki bebeğini kaybetmiyceksin..iyi yanından bakmaya çalışıyorumm..belki hazirana kadar beklemene bile gerek kalmaz...bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallahhh...
Rabbim yardımcın olsunnn...

canım benim yaaa keşke ilk bebeginden önce bi baktırsaydın herşeyine ikinciyide kaybetmezdin belkii ama neyse allaha şükürki çok iyi doktorunn her bişeyleri araştırıp bebegi vercek kucagına hayırlısıylaaa hemde seni saglıgına kavuşturcak canım benim yaaaaaaa

ayşe çokkkkkk sewindim canım yaaaa.... ne güzel bulunmuş sorun. en iyisi bu zaten, bulundu mu çareside bulunurrrrr..... ay çok sewindim gerçekten. boğazıma düğümlendi bişeyler... hdi gelsin sağlıklı bebişlerrrrr

aaaaaaaaaaaaaaaa kızıcemmm heeee takma yawwwwwwwwww kafana boşşverrrrrrrrr valla bak burda bebek için ugraşan çatlamayada kiloyada ragzı olan birrr sürü kişi varrrr döferizz seni heeee

Buraya iyi ki yazmışım =))) Destek için çok teşekkür ederim artık dediğin gibi takamayacağım yani inş.

:82:

biz varız kuşumm ağrım var benim kızlar ben doğurmaktan vazgeçtim çok tırsıyorum eğer doktorum ayın 11inde sezaryen kabul ederse salı günü kesçekler beni yaaaa :18:

hiç korkma,,,korkulcak bişey yok zaten vallahiii... bebişini alacaksın kollarına yaaaa

biz varız kuşumm ağrım var benim kızlar ben doğurmaktan vazgeçtim çok tırsıyorum eğer doktorum ayın 11inde sezaryen kabul ederse salı günü kesçekler beni yaaaa :18:

ayyy saçmalama canım yaa buraya kdr gelmişsin burdan sonra korkmak vazgeçmek olurmu öylekeşke senin yerinde ben olsaydım canım bıçak altınada yatcak olsam keseceklerinide bilsem ben yine 9 aylık hamile olmayı şuanki haliime tercih ederdimlütfen şanslı olanlardan say kendini ve şükret hayatımmm senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın varhem hiç acımıcak diye düşün lütfen bak kucağına aldıktan sonrasını düşün.sen bebeğin eşin ve bebeğinnn bu mutlu tabloyu hayal etttherşey çok güzel olacak bak iyikide doğrumuşum diyeceksn canımmm

ne yemek var akşamaaa????

kızz sana söylenirmi ne yemek olduğu aşerersin sen şimdiii valla kocişin yoğun isteği üzerine kiremitte et sote yaptım...yanınada rokalı salata ve brokolii.tabi brokoliyi kendime yaptım kociş asla yemez...birde bulgur pilavııı....

ohhhh mis misss... bizde hamsi var bugün :))))) fosfor almak lazım azcukkkk

hiç korkma,,,korkulcak bişey yok zaten vallahiii... bebişini alacaksın kollarına yaaaa

AYYY bende öyle diyorum kendi kendime ama yinede acayip korkuyorum. zaten hamileliğimin başından beri bir bebeği kucağıma alacağımı düşünemiyorum nedense bu düşünceye alışamadım. şimdi tek odaklandığım ameliyat aslında. belki bebeğimi görünce herşeyi unuturum

kız deliiiiiiiiiiii niye korkuyorsunnn yapmaaa......korkulacak bişey yok anacımmm
epidural yaptır en azından bak ben epiduralle normal doğum yaptım çok iyi geçti doğum....tabii ki ağrı sızı oluyor ama değmez mi bebeğin için canım......

ohhhh mis misss... bizde hamsi var bugün :))))) fosfor almak lazım azcukkkk

ayyyyy canım çekti kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…