Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben kan aldırmaktan korkup kaçan bir insan olarak epiduralide gördüm. düşün tırsıklığımı, inanki sinek ısırığı bile değil yaniiii.... ben ki bebeğimi kucağıma almadım, o korkuyu o kadar yoğun yaşadım. senin tesellin var minnakını alacaksın koynuna.... acı yok zaten ona inan...

ohhhh mis misss... bizde hamsi var bugün :))))) fosfor almak lazım azcukkkk

kızz geçende kiremitte levrek yaptım...varya eskiler ağızlarını tadını çok ii biliyormlarmışşş kiremitee yaptığım tüm yemekler nefis görünüyor.bide kiremitte köfte yapmayı düşünüyorum.kızz canım hamsii çektiiikızarttınmı yoksa fırındamı yaptın?

hadi gellll, süt olsun zuzuyaaa :))

ahh ahhh kuzuuum banamı söylüyosun hamile kalmak için maydanozlu süt bile yapmışlığım var yani totişimi yakıyodum nerdeyse gittim özel arı sütü karışımı yaptırdım hemde eczaneye yaptırdım bide benim eşim istemiyodu düşün yani bende çok zor hamile kaldım eşim bi korunuyo bi korunmuyodu ama çok şükür verdi rabbim bana bebeğimi sen benim böyle dediğime bakma ben onu hep hasretle bekledim herşeye razıyım. ama sende yaşayacaksın şu son günler gerçekten insanı çok korkutuyor.

anlıyorum canım korku olması çok doğal ama lütfen kendini üzme hep acımayacak diye düşün normal doğumda değilmiş bak sen uyurken herşey bitecek uyandığındada ağrın olacak.biz hepimiz dua ederiz senin içinn..Allah yardımcın olsun...ne güzel bak eşin istemedği halde hamiş kalmışsın bnmde eşim başlarda pek taakmıyordu hatta banada oluruna bırak diye çok kızıyordu yaşımız daha küçük olur diyordu ama şu son zamanlarda onunda çok istediğini anlayabiliyorum idilin bebeğine hasretle baktııı bi görseydin canım yaaa

perii sen normal doğum mu yapıcan sezeryan mı anlayamadım........normal doğumdan korktuğun için mi sezeryan istiyorsun?????

kızlar hamilelerin sağlık ocağına kayıt yaptırması gerekiyormuş..banada demişlerdi ultrason kağıdınla gel diye.hala gitmedimm.geç kalmadım dimi..??

canım ben daha önceden kayıt yaptırmadım..dün gittim tetanoz aşısı oldum
kaydım dün yapıldı yani :) sende de sorun olmaz merak etme..

ayşecim sorunun bulunmasına çok sevindim..artık sebep biliniyor
ve bundan sonra da ona göre önlem alınır..
Rabbim sağlıklı hamilelikler,bebekler nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun

Hmile kalamayanlara da dua edin arkadaşlar sizin duanız kabul olur bize de dua edin Allah bizlere de versin inş. bebiş.. inş. bu ay hamiledirimm

günaydınnn:92:günaydın:92:günaydınnnn:92:
nasılsınız şekerler..
testi tekrarladım veeeee silik çizginin ç,si bilem yokk yaşasınnnnn

canım gözün aydın diyorum çünkü baya stres olmuştun sevinmişsin :)
hayırlısı olsun canım,inşallah meleğin hayırlı zamanda ve
sağlıkla gelirr

kızlarr lavaboya gittim şimdi.. pembe desem değil kahverengi desem değil hafif koyu akıntım gelmişşş...
allahımm nolur kötü bişey olmasınnn...

canım kızların da dediği gibi bu haftada olması normal
sakın endişelenme..Rabbim'e emanet pıtırcıklarımız

oyy maşallah prensesimizee kocaman olmuş :)

Hmile kalamayanlara da dua edin arkadaşlar sizin duanız kabul olur bize de dua edin Allah bizlere de versin inş. bebiş.. inş. bu ay hamiledirimm

inşallah canım dualarımız sizlerle..
Allah tüm isteyenlere nasip etsin

iyi akşamlarrr...
ayşemmmm canımm tahlillerini almışsın canımm..sorunun ne olduğu ortaya cıkmış kan pıhtılaşması..
bende kan pıhtılaşması yok dedi dr. ama bende kulladım iğne..sende hamiş kalınca karından hergün bir tane iğne olucan günde bir tane bebe aspirini...
inşallah sağlıklı gelir bundan bebişin canım..

yaa geçmişi okuyorumda taa geçen seneyi 1 sende ne kdr çok şey değişmiş...hem güldüm hem üzüldüm bazı yazıları okurken..Allah herkese gönlüne göre versin...

canım gözün aydın diyorum çünkü baya stres olmuştun sevinmişsin :)
hayırlısı olsun canım,inşallah meleğin hayırlı zamanda ve
sağlıkla gelirr

cok sağol sucum evet yaaa hemde ne stress..
hayırlısı artık inşallah tüp bebekle sağlıkla gelir bebişim..
sen nasılsınnn kıscemiz nasıl..

yaa geçmişi okuyorumda taa geçen seneyi 1 sende ne kdr çok şey değişmiş...hem güldüm hem üzüldüm bazı yazıları okurken..Allah herkese gönlüne göre versin...

evet canım kimler geldi gecti..hem güldük hem ağladık..
ben 80. sayfada gelmiştim bu topiğe ama sadece akşamları gririyodum çalışıyodum o zamanlar sadece su,şero,smart,hatun,fatoşla samimi görşüyoduk oda gececi gruptuk ondan..diğer kızlar cok bilmiyodu..sonra işten cıkınca hergün burda oldum..

cok sağol sucum evet yaaa hemde ne stress..
hayırlısı artık inşallah tüp bebekle sağlıkla gelir bebişim..
sen nasılsınnn kıscemiz nasıl..

inşallah canım benimm
ben de iyiyim kızım da iyi çok şükür
ama dün tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyoo

Canlarım merhabalar!
Yemek yedik kocişle;geldim...

Nasılsınız,iyisiniz demi?
hoşgeldin mervişimm...
afiyet olsun yarasınız kıscene inş..
ben kendi adıma iyiyim canımm sağol sen nasılsın..

inşallah canım benimm
ben de iyiyim kızım da iyi çok şükür
ama dün tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyoo

gecmiş olsun canımmm...o aşıda fena yakarr dikkat et kendine..

ay evet ne günlerdi :)) gecelere kadar burdaydık

Canlarım merhabalar!

merhaba canım ben kolumun ağrısı dışında iyiyim aşı oldumda:)
sen nasılsın bebiş nasıl :)

bende kaçıncı sayfada gelmişim diye bakıyorum ama bulamadım birtürlü ama 2843de adım listede var ama ilk mesajımı bulamıyorum..26 şubat gibi katılmışım aranıza nerdeyse 1 yıl olcak yaa maşallah deyimmtabi ilkzamanlr evde pc yoktu bukdr sık giremiyordum
Canlarım merhabalar!

hoşgeldin canım şimdide ben gidiyorum kociş geldii

herkese iyi akşamlar kızlar ama akşam burdayım neolur gelin sizde öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…