AYYY bende öyle diyorum kendi kendime ama yinede acayip korkuyorum. zaten hamileliğimin başından beri bir bebeği kucağıma alacağımı düşünemiyorum nedense bu düşünceye alışamadım. şimdi tek odaklandığım ameliyat aslında. belki bebeğimi görünce herşeyi unuturum
ohhhh mis misss... bizde hamsi var bugün :))))) fosfor almak lazım azcukkkk
kız deliiiiiiiiiiii niye korkuyorsunnn yapmaaa......korkulacak bişey yok anacımmm
epidural yaptır en azından bak ben epiduralle normal doğum yaptım çok iyi geçti doğum....tabii ki ağrı sızı oluyor ama değmez mi bebeğin için canım......
ayyyyy canım çekti kızzzz
ayyy saçmalama canım yaa buraya kdr gelmişsin burdan sonra korkmak vazgeçmek olurmu öylekeşke senin yerinde ben olsaydım canım bıçak altınada yatcak olsam keseceklerinide bilsem ben yine 9 aylık hamile olmayı şuanki haliime tercih ederdim lütfen şanslı olanlardan say kendini ve şükret hayatımmm senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın var hem hiç acımıcak diye düşün lütfen bak kucağına aldıktan sonrasını düşün.sen bebeğin eşin ve bebeğinnn bu mutlu tabloyu hayal ettt herşey çok güzel olacak bak iyikide doğrumuşum diyeceksn canımmm
ahh ahhh kuzuuum banamı söylüyosun hamile kalmak için maydanozlu süt bile yapmışlığım var yani totişimi yakıyodum nerdeysegittim özel arı sütü karışımı yaptırdım hemde eczaneye yaptırdım bide benim eşim istemiyodu düşün yani bende çok zor hamile kaldım eşim bi korunuyo bi korunmuyodu ama çok şükür verdi rabbim bana bebeğimi sen benim böyle dediğime bakma ben onu hep hasretle bekledim herşeye razıyım. ama sende yaşayacaksın şu son günler gerçekten insanı çok korkutuyor.
kızlar hamilelerin sağlık ocağına kayıt yaptırması gerekiyormuş..banada demişlerdi ultrason kağıdınla gel diye.hala gitmedimm.geç kalmadım dimi..??
canım evt bıtek o düşük diğeride sınrıda sımdı daha ayrıntılı arastırdımda
hemofili yani kan pıhtılaşması varmıs megersem yanı bu testle kanıtlanmıs oldu
doktorum tahmın etmsıtı zaten ama ne ölçüde bılmek istiyordu öğrenmıs olduk
onun ıcın kaybetmısım bebeklerımı görüyo musun emınım doktorum daha ayrıntılı
açıklıycaktır sağolsun sıkı sıkı takıp edıyo bu ısı merak etme sen ben peşini bırakmıycam
bi daha bebeklerını kaybetmıcen ınsallah dedi ay yaaAllah razı olsun ondan
çok yardımcı oldu bana çok moral verdi....İnşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam böyle işte canım
bol bol koklarım canım adaşını öyle güzel kokuyo ki zaten kuzu ya kuzu yer onu teyzoşuu
günaydınnn:92:günaydın:92:günaydınnnn:92:
nasılsınız şekerler..
testi tekrarladım veeeee silik çizginin ç,si bilem yokk yaşasınnnnn
kızlarr lavaboya gittim şimdi..pembe desem değil kahverengi desem değil hafif koyu akıntım gelmişşş...
allahımm nolur kötü bişey olmasınnn...
Eki Görüntüle 123140 kızıma bakın hanımlarrrr
Hmile kalamayanlara da dua edin arkadaşlar sizin duanız kabul olur bize de dua edin Allah bizlere de versin inş. bebiş.. inş. bu ay hamiledirimm
canım gözün aydın diyorum çünkü baya stres olmuştun sevinmişsin :)
hayırlısı olsun canım,inşallah meleğin hayırlı zamanda ve
sağlıkla gelirr
yaa geçmişi okuyorumda taa geçen seneyi 1 sende ne kdr çok şey değişmiş...hem güldüm hem üzüldüm bazı yazıları okurken..Allah herkese gönlüne göre versin...
cok sağol sucum evet yaaa hemde ne stress..
hayırlısı artık inşallah tüp bebekle sağlıkla gelir bebişim..
sen nasılsınnn kıscemiz nasıl..
hoşgeldin mervişimm...Canlarım merhabalar!
Yemek yedik kocişle;geldim...
Nasılsınız,iyisiniz demi?
inşallah canım benimm
ben de iyiyim kızım da iyi çok şükür
ama dün tetanoz aşısı oldum kolum çok ağrıyoo
evet canım kimler geldi gecti..hem güldük hem ağladık..
ben 80. sayfada gelmiştim bu topiğe ama sadece akşamları gririyodum çalışıyodum o zamanlar sadece su,şero,smart,hatun,fatoşla samimi görşüyoduk oda gececi gruptuk ondan..diğer kızlar cok bilmiyodu..sonra işten cıkınca hergün burda oldum..
Canlarım merhabalar!
bende kaçıncı sayfada gelmişim diye bakıyorum ama bulamadım birtürlü ama 2843de adım listede var ama ilk mesajımı bulamıyorum..26 şubat gibi katılmışım aranıza nerdeyse 1 yıl olcak yaa maşallah deyimmevet canım kimler geldi gecti..hem güldük hem ağladık..
ben 80. sayfada gelmiştim bu topiğe ama sadece akşamları gririyodum çalışıyodum o zamanlar sadece su,şero,smart,hatun,fatoşla samimi görşüyoduk oda gececi gruptuk ondan..diğer kızlar cok bilmiyodu..sonra işten cıkınca hergün burda oldum..
Canlarım merhabalar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?