gecmiş olsun canımmm...o aşıda fena yakarr dikkat et kendine..
herkese iyi akşamlar kızlar ama akşam burdayım neolur gelin sizde öpüyorummm
hoşgeldin mervişimm...
afiyet olsun yarasınız kıscene inş..
ben kendi adıma iyiyim canımm sağol sen nasılsın..
Hoşbulduk hayatım..Sağoll canımm yarasın inşallah...ohh ohh Allah iyilik versin.
Ben de iyi olmaya çalışıyorum canım yeni okuluma başladım alışma evresi biraz zorlu geçiyor.
gecmiş olsun canımmm...o aşıda fena yakarr dikkat et kendine..
ay evet ne günlerdi :)) gecelere kadar burdaydık
merhaba canım ben kolumun ağrısı dışında iyiyim aşı oldumda:)
sen nasılsın bebiş nasıl :)
evet canım ilk vurulduğunda bişe yoktu da
sonradan başladı acısı
neyse bikaç güne geçer heralde,sağol canım
bende kaçıncı sayfada gelmişim diye bakıyorum ama bulamadım birtürlü ama 2843de adım listede var ama ilk mesajımı bulamıyorum..26 şubat gibi katılmışım aranıza nerdeyse 1 yıl olcak yaa maşallah deyimmtabi ilkzamanlr evde pc yoktu bukdr sık giremiyordum
hoşgeldin canım şimdide ben gidiyorum kociş geldii
herkese iyi akşamlar kızlar ama akşam burdayım neolur gelin sizde öpüyorummm
Ayy ağrıyor dimi ykında ben de olucam o aşıdan malesefGeçmiş olsun canım bir kaç güne kalmaz geçer inşallah. Biz de iyiyiz bebiş pıt pıtlarını arttırdı artık daha çok hissediyorum çok hoşuma gidiyor :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Canımmmmmmm ben geldim kociş uyuy fırsattan istifade ediyorum :)
canım bende kociş gitti revani yapıyordum
bende bende varımmm..
hoşgeldinn mervcimm..
kızlarr keşke bu topikte herhafta bir akşam toplansak nekdr güzel olur demi bütün kızlar gelse mesela her hafta çarşamba gibi her hafta salı gibi yada başka birgünde olabilir....bir gün belirlesek...
bu topik çok uğurlu herkezcikler hamiş kaldıı darısı hatceme hemşom esmoşa bana yelizime hatunsultana naneşekere ve ayşeme olsun....zaten başkada kimsecikler kalmadııı bizde hamile kaldıkmı tamamdır bu iş
kızlarr keşke bu topikte herhafta bir akşam toplansak nekdr güzel olur demi bütün kızlar gelse mesela her hafta çarşamba gibi her hafta salı gibi yada başka birgünde olabilir....bir gün belirlesek...
bu topik çok uğurlu herkezcikler hamiş kaldıı darısı hatceme hemşom esmoşa bana yelizime hatunsultana naneşekere ve ayşeme olsun....zaten başkada kimsecikler kalmadııı bizde hamile kaldıkmı tamamdır bu iş
bizim daha önce gececi grubumuz vardı...
fatoş,smart,su,hatun,pembe,papatya diye bir arkadaşda vardıı ayy ne kaynatırdık gece ikilere kadarrr..sabahta kalkıp işe gitmek zor gelirdii..
aslında cok güzel olur ama katılım olurmuki..
evet bende bu topiğn uğruna inanıyorum ee birde 1 yıllık topiğiz ve en cok bizim topiğimizde paylaşım oluyor..
inşallahh darısı bizlereee olsunn bizde bebilerimizi kucaklayalım..
Kızlar iyi akşamlar bir şey sorsam umarım cevap verisiniz
Benim yumurtlama günüm 31 aralıktı ovulasyon testi kullandım.Bugün saat 2 gibi peçeteye leke geldi ama çamaşıra değen bir şey yok sadece bir kaç kez peçeteye kahverengi leke geldi.Bu yerleşme kanması olabilir mi?Yoksa yerleşme kanaması için erken mi?
Bu arada beklenmeyen adetime 9 gün var
İyi akşamlar canım!
Öncelikle dilerim gönlüne göre olur;hamilesindir yanii..
Diğer yandan soruna gelincede nettede araştırılabilir sanırım bu yerleşme kanaması şahsen ben bu kanamayı yaşamadığım için zamanını net bilmiyorum ama ban olabilir gibi geldi.Genelde sanki forumlarda adete bir ya da bir kaç gün kala olabileceğini duymuştum.
Benim yumurtlama günüm 31 aralıktı ovulasyon testi kullandım.Bugün saat 2 gibi peçeteye leke geldi ama çamaşıra değen bir şey yok sadece bir kaç kez peçeteye kahverengi leke geldi.Bu yerleşme kanması olabilir mi?Yoksa yerleşme kanaması için erken mi?
iyi akşamlarr canımm hoşgeldinn.
hayatım yerleşme kanaması için daha cok erken 9 gün var demişsinn..
yerleşme kanaması adetten iki önce veya adet gününde olur dediğin gibi peceteye silinc gelir..
ama daha cok erken belkide ilişki sırasında kanaman oldu onun lekesi olabilir..
benimde oldu yerleşme kanamam ama adetten iki önce geldi ve iki gün sürdü gecti..
inş. herşey gönlünce olsun hayatımm..
inşallah canım ama böyle bir günümüz olsa çok süper olur eski sohbetlere baktımda gerçekten çok güzeş şeyler paylaşılmışşş ondan heveslendim yaniiibizim daha önce gececi grubumuz vardı...
fatoş,smart,su,hatun,pembe,papatya diye bir arkadaşda vardıı ayy ne kaynatırdık gece ikilere kadarrr..sabahta kalkıp işe gitmek zor gelirdii..
aslında cok güzel olur ama katılım olurmuki..
evet bende bu topiğn uğruna inanıyorum ee birde 1 yıllık topiğiz ve en cok bizim topiğimizde paylaşım oluyor..
inşallahh darısı bizlereee olsunn bizde bebilerimizi kucaklayalım..
evet ya bende yüzyüze olmayıda isterdim gerçi biz senle buluşcaz birgün mervem demii hatcemde gelse süper olur hepinizi tek tek görmeyi çok isterim bu firkimiz kızlaarada söyleyelim bakalım belkide birgün ayarlayabiliriz herhafta bir akşam burda buluşblrzne güzel ya ben de bayılıyorum böyle dost sohbetlere ah bir de yakın olsanızda yüz yüze yapsak şu sohbetlerimizi...
Maşallah topiğimize gerçekten ben de buraya yazdıktan sonra hamiş kaldım gerçekten uğuruna inanıyorum..
Tüm dualarım sizlerle canlar inanıyorum kı kısa zamanda tüm evreleri birlikte konuşarak geçircez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?