Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay evet ne günlerdi :)) gecelere kadar burdaydık

merhaba canım ben kolumun ağrısı dışında iyiyim aşı oldumda:)
sen nasılsın bebiş nasıl :)

evet canım ilk vurulduğunda bişe yoktu da
sonradan başladı acısı
neyse bikaç güne geçer heralde,sağol canım

Ayy ağrıyor dimi ykında ben de olucam o aşıdan malesef Geçmiş olsun canım bir kaç güne kalmaz geçer inşallah. Biz de iyiyiz bebiş pıt pıtlarını arttırdı artık daha çok hissediyorum çok hoşuma gidiyor :)

tamam canım inşallah güle güle git...

çok sağol canım
oyy maşallah ona çok güzel bi duygu dimi
Allah'ım herkeslere nasip etsin inşallah

kızlarr keşke bu topikte herhafta bir akşam toplansak nekdr güzel olur demi bütün kızlar gelse mesela her hafta çarşamba gibi her hafta salı gibi yada başka birgünde olabilir....bir gün belirlesek...
bu topik çok uğurlu herkezcikler hamiş kaldıı darısı hatceme hemşom esmoşa bana yelizime hatunsultana naneşekere ve ayşeme olsun....zaten başkada kimsecikler kalmadııı bizde hamile kaldıkmı tamamdır bu iş

canım bende kociş gitti revani yapıyordum

ayy hamarat bacım benim maşallah sana azcık banada bulaştırsan ya
bende bende varımmm..
hoşgeldinn mervcimm..

hoşbulduk hayatım

bence güzel bir fikir canım ama sanırım asıl olan herkese uyan bir gün ayarlayabilmek...

bizim daha önce gececi grubumuz vardı...
fatoş,smart,su,hatun,pembe,papatya diye bir arkadaşda vardıı ayy ne kaynatırdık gece ikilere kadarrr..sabahta kalkıp işe gitmek zor gelirdii..
aslında cok güzel olur ama katılım olurmuki..
evet bende bu topiğn uğruna inanıyorum ee birde 1 yıllık topiğiz ve en cok bizim topiğimizde paylaşım oluyor..
inşallahh darısı bizlereee olsunn bizde bebilerimizi kucaklayalım..

Kızlar iyi akşamlar bir şey sorsam umarım cevap verisiniz
Benim yumurtlama günüm 31 aralıktı ovulasyon testi kullandım.Bugün saat 2 gibi peçeteye leke geldi ama çamaşıra değen bir şey yok sadece bir kaç kez peçeteye kahverengi leke geldi.Bu yerleşme kanması olabilir mi?Yoksa yerleşme kanaması için erken mi?
Bu arada beklenmeyen adetime 9 gün var

Son düzenleme:

ne güzel ya ben de bayılıyorum böyle dost sohbetlere ah bir de yakın olsanızda yüz yüze yapsak şu sohbetlerimizi...

Maşallah topiğimize gerçekten ben de buraya yazdıktan sonra hamiş kaldım gerçekten uğuruna inanıyorum..
Tüm dualarım sizlerle canlar inanıyorum kı kısa zamanda tüm evreleri birlikte konuşarak geçircez...

İyi akşamlar canım!
Öncelikle dilerim gönlüne göre olur;hamilesindir yanii..
Diğer yandan soruna gelincede nettede araştırılabilir sanırım bu yerleşme kanaması şahsen ben bu kanamayı yaşamadığım için zamanını net bilmiyorum ama ban olabilir gibi geldi.Genelde sanki forumlarda adete bir ya da bir kaç gün kala olabileceğini duymuştum.

Teşekkür ederim.Allah kızınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

iyi akşamlarr canımm hoşgeldinn.
hayatım yerleşme kanaması için daha cok erken 9 gün var demişsinn..
yerleşme kanaması adetten iki önce veya adet gününde olur dediğin gibi peceteye silinc gelir..
ama daha cok erken belkide ilişki sırasında kanaman oldu onun lekesi olabilir..
benimde oldu yerleşme kanamam ama adetten iki önce geldi ve iki gün sürdü gecti..
inş. herşey gönlünce olsun hayatımm..

Teşekkür ederim sanırım öyle oldu.İşte insan hiç yaşamadığı bir şeyi yaşayınca umutlanıyor

inşallah canım ama böyle bir günümüz olsa çok süper olur eski sohbetlere baktımda gerçekten çok güzeş şeyler paylaşılmışşş ondan heveslendim yaniii
evet ya bende yüzyüze olmayıda isterdim gerçi biz senle buluşcaz birgün mervem demii hatcemde gelse süper olur hepinizi tek tek görmeyi çok isterim bu firkimiz kızlaarada söyleyelim bakalım belkide birgün ayarlayabiliriz herhafta bir akşam burda buluşblrz

benim bildiğim ilişkiden 1 hafta sonra bebek yerleşiyor sanırım adettende 1 hafta önceye denk geliyor bu zaman.senin 9 günün varmış pekii şüpheli günün nezamandıı üstünden 1 hafta geçtiyse adetienede 1 hafta kdr süre varsa yerleşme kanaması olabilir.mesela ben adetimin 15.,16.günlerinde yumurtluyorum o günlerde ilişki olsa hamile kalsam adetimin 23.24.günleri gibi yerleşme olur 1 hafta sonrada adet gelir.ama herkesde bu yerleşme lekesi görülmüyor bildiğim kadarıyla.bende hiç hamile kalamdığım için çokta fazla emin değilim ama duyduklarım böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…