- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlar buarada revanim hazır süper olduuu hatcem sende yap kocişine en kısa zamanda
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
bak burda sat yazarsan rahim içine ekilem gününü aşağı yukarı hesaplıyor bende burdan biliyorum istersen bak bii
ohhh ellerine sağlık canımm..yapıcam en kısa zamanda inş. tuttururum..
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
bak burda sat yazarsan rahim içine ekilem gününü aşağı yukarı hesaplıyor bende burdan biliyorum istersen bak bii
Teşekkür ederim.Allah kızınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
inşallah canım ama böyle bir günümüz olsa çok süper olur eski sohbetlere baktımda gerçekten çok güzeş şeyler paylaşılmışşş ondan heveslendim yaniii
Kesinlikle canım neden olmasın süper olur...
evet ya bende yüzyüze olmayıda isterdim gerçi biz senle buluşcaz birgün mervem demii hatcemde gelse süper olur hepinizi tek tek görmeyi çok isterim bu firkimiz kızlaarada söyleyelim bakalım belkide birgün ayarlayabiliriz herhafta bir akşam burda buluşblrz
Süper olur ya!Tabikide hayatım en yakın zamanda kocaman göbüşümle karsılıcam seni inşallah :))
benim bildiğim ilişkiden 1 hafta sonra bebek yerleşiyor sanırım adettende 1 hafta önceye denk geliyor bu zaman.senin 9 günün varmış pekii şüpheli günün nezamandıı üstünden 1 hafta geçtiyse adetienede 1 hafta kdr süre varsa yerleşme kanaması olabilir.mesela ben adetimin 15.,16.günlerinde yumurtluyorum o günlerde ilişki olsa hamile kalsam adetimin 23.24.günleri gibi yerleşme olur 1 hafta sonrada adet gelir.ama herkesde bu yerleşme lekesi görülmüyor bildiğim kadarıyla.bende hiç hamile kalamdığım için çokta fazla emin değilim ama duyduklarım böyle...
tutturursun hayatım bu tam tarif eksik falan yok.sen 180 derecede tam 30 dakika pişiriceksin önceden ısıtılmış fırında.bak herşeyini söyledim tatlım....
bende kociş açma istiyor ama onu hiç yapmadım nasıl yapılıor acaba???
kızlar niye konuşmuyorsunuzzz
ayyy canım benim ya allah kolaylık versinn..Canım ben bugün okulda çok yoruldum...
Aslında sıkıntım var size bahsedeyim..Yeni geldiğim okul evime çok yakın bir merkez okulu.
Koşulları çok rahat ve öğrencileride başarılı fena değiller.Ama bir kaç sınıf var çok şımarık ukala saygısız ne ararsan var boyları desen iki katım kadar.Hiç bir seyden korkuları da yok dersi kaynatmak için ellerinden geleni yapıyorlar bas bas bagırıyorum sesimi duyurmak için ve gucum kalmıyor eve geldıgımde moralım çok bozuk bir kac gundur
selam selizim, nasılsın, ay ancak geldim geçmişten....
haticem gülüm hayırlı olsun hakkında vardır Rabbimin bir bildiği...
Mervecim, şekercim sen nasılsın bebişin de iyi di mi tatlım
Canım hoşgeldin! İyi olmaya gayret ediyorum canım ama moralim son 3gündür çok bozuk elimden olmadan.Bebiş iyidir inşallah yani bir sıkıntımız yok çok şükür...selam selizim, nasılsın, ay ancak geldim geçmişten....
ayy faceye takılmışım canımmm...
koçişime azcık baskı yaptım tüpbebek konusunda bakalım ne zaman gidelim dicek..:26::26:
sonucta hemen yaptırcak halimiz yok hiç olmassa ön görüşmeyi yapsak içim daha rahat olucak..
ayşecim, canım gözün aydın sonuçların çıkmış, yani gözün aydın derken okudun değerlerin biraz farklıymış ama olsun sorun bulunduysa çözüm de yakındır di mi
mervem sıkma canını sen boşver onları tek düşünmen gereken şey bebişin, doğana kadar sakin olman lazım senin, istersen biraz izin ya da rapor al he
ayy canım yaa Allah yardımcn olsun... öğrencilerle uğraşmak zor tabi helede o ukala öğrencilerle çok zor bide hamilesin seni üzdülermi kıyamam ben sana sende fazla takma canım yaa öğretmen kutsal bir meslek tabikide zor Allahım yardımcın olsun...neyse bak doğum iznine ayrılacaksın az kaldı sabretCanım ben bugün okulda çok yoruldum...
Aslında sıkıntım var size bahsedeyim..Yeni geldiğim okul evime çok yakın bir merkez okulu.
Koşulları çok rahat ve öğrencileride başarılı fena değiller.Ama bir kaç sınıf var çok şımarık ukala saygısız ne ararsan var boyları desen iki katım kadar.Hiç bir seyden korkuları da yok dersi kaynatmak için ellerinden geleni yapıyorlar bas bas bagırıyorum sesimi duyurmak için ve gucum kalmıyor eve geldıgımde moralım çok bozuk bir kac gundur
hoşgeldin şekerim bende görüyorum 2 saatir nerde bu hatun diyordumselam selizim, nasılsın, ay ancak geldim geçmişten....
ayy faceye takılmışım canımmm...
koçişime azcık baskı yaptım tüpbebek konusunda bakalım ne zaman gidelim dicek..:26::26:
sonucta hemen yaptırcak halimiz yok hiç olmassa ön görüşmeyi yapsak içim daha rahat olucak..
ayyy canım benim ya allah kolaylık versinn..
evinede yakınmış ama öğrencilerin bu denli şımarık olasıda cok kötü olmuş..
zamane gençliğimi desem ne desem bilemiyorum artık öğretmene saygılarıda kalmamış bunların..zatende hamilesin eminin dahada zor oluyordur..
hoşgeldin hatunum...
sağol canımm yaa olmaması benim için daha iyi oldu hiç olmassa tüp bebekte acabamı diye kafamı takmam...allahım sağlıklı nasip etsin inş..
Hadi bakalım canım hayırlısıyla o da razı olacak merak etme sen son direnişleri bu :)
ayy canım yaa Allah yardımcn olsun... öğrencilerle uğraşmak zor tabi helede o ukala öğrencilerle çok zor bide hamilesin seni üzdülermi kıyamam ben sana sende fazla takma canım yaa öğretmen kutsal bir meslek tabikide zor Allahım yardımcın olsun...neyse bak doğum iznine ayrılacaksın az kaldı sabret
hoşgeldin şekerim bende görüyorum 2 saatir nerde bu hatun diyordum
bencede az baskı yap başnın etini ye kadın dırdırı mutlaka bunalır ve istediğini yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?