Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ohhh ellerine sağlık canımm..yapıcam en kısa zamanda inş. tuttururum..

tutturursun hayatım bu tam tarif eksik falan yok.sen 180 derecede tam 30 dakika pişiriceksin önceden ısıtılmış fırında.bak herşeyini söyledim tatlım....
bende kociş açma istiyor ama onu hiç yapmadım nasıl yapılıor acaba???

Teşekkür ederim.Allah kızınıza sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım çok sağol darısı başına olsun hayırlısıyla inşallah

valla canım kısken cok yapıyodum acmayı ama şimdi hiç bilmiyorum..
internetten baksana...

kızlar niye konuşmuyorsunuzzz

Canım ben bugün okulda çok yoruldum...
Aslında sıkıntım var size bahsedeyim..Yeni geldiğim okul evime çok yakın bir merkez okulu.
Koşulları çok rahat ve öğrencileride başarılı fena değiller.Ama bir kaç sınıf var çok şımarık ukala saygısız ne ararsan var boyları desen iki katım kadar.Hiç bir seyden korkuları da yok dersi kaynatmak için ellerinden geleni yapıyorlar bas bas bagırıyorum sesimi duyurmak için ve gucum kalmıyor eve geldıgımde moralım çok bozuk bir kac gundur

selam selizim, nasılsın, ay ancak geldim geçmişten....

haticem gülüm hayırlı olsun hakkında vardır Rabbimin bir bildiği...

Mervecim, şekercim sen nasılsın bebişin de iyi di mi tatlım

ayy faceye takılmışım canımmm...
koçişime azcık baskı yaptım tüpbebek konusunda bakalım ne zaman gidelim dicek..:26::26:
sonucta hemen yaptırcak halimiz yok hiç olmassa ön görüşmeyi yapsak içim daha rahat olucak..

ayşecim, canım gözün aydın sonuçların çıkmış, yani gözün aydın derken okudun değerlerin biraz farklıymış ama olsun sorun bulunduysa çözüm de yakındır di mi

mervem sıkma canını sen boşver onları tek düşünmen gereken şey bebişin, doğana kadar sakin olman lazım senin, istersen biraz izin ya da rapor al he

ayyy canım benim ya allah kolaylık versinn..
evinede yakınmış ama öğrencilerin bu denli şımarık olasıda cok kötü olmuş..
zamane gençliğimi desem ne desem bilemiyorum artık öğretmene saygılarıda kalmamış bunların..zatende hamilesin eminin dahada zor oluyordur..

hoşgeldin hatunum...
sağol canımm yaa olmaması benim için daha iyi oldu hiç olmassa tüp bebekte acabamı diye kafamı takmam...allahım sağlıklı nasip etsin inş..

Canım hoşgeldin! İyi olmaya gayret ediyorum canım ama moralim son 3gündür çok bozuk elimden olmadan.Bebiş iyidir inşallah yani bir sıkıntımız yok çok şükür...

Hadi bakalım canım hayırlısıyla o da razı olacak merak etme sen son direnişleri bu :)

Haklısın canım aslında takmamak için o kadar çaba sarfediyorum ki gördüklerim karşısında güçsüz duruma düşüyorum valla geçen gün geldim sinirimden deli gibi aüladım

ayy canım yaa Allah yardımcn olsun... öğrencilerle uğraşmak zor tabi helede o ukala öğrencilerle çok zor bide hamilesin seni üzdülermi kıyamam ben sana sende fazla takma canım yaa öğretmen kutsal bir meslek tabikide zor Allahım yardımcın olsun...neyse bak doğum iznine ayrılacaksın az kaldı sabret

hoşgeldin şekerim bende görüyorum 2 saatir nerde bu hatun diyordum

bencede az baskı yap başnın etini ye kadın dırdırı mutlaka bunalır ve istediğini yapar

Sağol canım benim Allah razı olsun..Evet bebek için dedim eve yakın olsun Allah ım da nasip etti oldu ama bir kaç çocuk üç gündür beni bu kararıma pişman ettiler;resmen eve tansiyonum tavan yapmış son gücümle geliyorum. Yani niye bu çocuklar böyle oldular bu yılları görünce anlamıyorum.Bizim zamanımızda ödümüz kopardı valla öğretmenden ama şimdi biz korkar olduk çocuklardan

Hadi bakalım canım hayırlısıyla o da razı olacak merak etme sen son direnişleri bu :)

canım o aslında dünden razı ama gitme konusunda sıkıntılar var..
sonucta sende bilirsin istediğin zaman kalkıp gidemssin biryere helede bu görev yaptığın yerden dışarı biryerse..
ee izinden yeni geldikk..oncada söyledim izne gitmeyelimde şu tüp bebeği görüşmesini yapalım diye ama dinleyen kim..
diğer personel izne ayrılacak burda iki personel kalacak o zamanda izin vermezler..
bakalım istirahatinde kacalım diyoruzya hayırlısı..

Sağoll kuzum Allah razı olsun...
Mesleğimi o kadar istiyerek yapıyorum ki aslında ama bu çocukların bu tavırları beni resmen soğuttu mesleğimden.Size anlatsam tavırlarını valla sinirden ölüyorum böyle birşey de yapamıyorum olan bana oluyor

kızlar kociş geldi maçtan başladı yine karıcığım meyve hazırlamsın demeye banyoya girdi bende çıkayımda kızlar artık meyvesini hazırlayım kocişimin bol bol besleyimkiii mikemeeeellll geçsin çalışmalar bide havuç suyu sıkmam lazım daha.sizlere doyum olmaz ama bugün evimde çok mutluydumm herkesiii öpüyorum Allah rahatlık versin kızlar iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…