oof nasıl olsun hastalandım epey..ama yatmam lazım kendımı alamıyom sızlere bakmaktan..ege super..bu aralar cok gulduruyo bızı..dun bır dılım elma verdım elıne nasıl yalamak anlatamam...en sonunda kemırmeye basladı bende korktum koparır dıye bır cektım elınden ama ılk bana baktı sonra elmaya dudakları buzdu ne aglamak anlatamam...öle ıste..
Kızlar sabah doğan cüceloğlunu dinledim bir kez daha hayran kaldım..bebeklerınıze dogdugundan ıtıbaren konusun guzel ses tonuyla ılatısım kurun sureklı gulumseyın dıyordu...gercekten bende ege ılk dogdugundan berı onunla konusuyorum ..agladıgında ıse hafıf ses tonuyla onu konusarak sakınleştırıyorum..ve ıse yarıyo..anne baba sureklı guldugu zaman bebek o kadar guler yuzlu oluyorkı maşallah ege de öle bakıcısı hayret edıyo..hep mı uykudan gulerek uyanır bır bebek dıyor...sizlere annelik tavsıyesı nacizanee
emoscum,
adetliyken mi yaptırdın testlerin????
fsh benim daha düşükmüş. aralıklarımız farklı benimki foliküler seninki ovulatuar oluyor.... ay ne demekse artık..
prolaktin okeydir. hiç bir sorun yok.
LH ise, yine benim foliküler seninki ovalatuar....
ne demek bilmiyorum ama sonuçlarda sorun yok sanki tatlım. değerler aralıkların içinde.
Kızlar sabah doğan cüceloğlunu dinledim bir kez daha hayran kaldım..bebeklerınıze dogdugundan ıtıbaren konusun guzel ses tonuyla ılatısım kurun sureklı gulumseyın dıyordu...gercekten bende ege ılk dogdugundan berı onunla konusuyorum ..agladıgında ıse hafıf ses tonuyla onu konusarak sakınleştırıyorum..ve ıse yarıyo..anne baba sureklı guldugu zaman bebek o kadar guler yuzlu oluyorkı maşallah ege de öle bakıcısı hayret edıyo..hep mı uykudan gulerek uyanır bır bebek dıyor...sizlere annelik tavsıyesı nacizanee
yok cnm adet olamadımkii dahaaaaa
16 gün geçtiğinde verdim testiiiii
kızlarrr bugün tam 4 ay doldu maşallah benim oğluma ya...zaman hızlıca geçiyo ..oğluşum kocaman olduuu
aynen canım, zaten bayılıyorum o adama ben...hayatta başararak kazanılacağını öğretmemelisiniz. başarısızlık nedir öğretmeyin diyor.amerikada herkesin kendine tuhaf baktığını burda insanlar arasında iletişimsizlik olduğunu orda ise birbirini tanımayan insanların bile gülümseyerek günaydınlaştğını anlattı. bayıldım bayıldım... gelse izmirede gitsem dinlemeye....
canlarım merak etmişsinizz ( etmeyeneler de etmiştir elbette ) bugun drdaydımm
bebeğimle bulutumm
allahımm naıl bır tombalak yuzu var anlatamam yaaaaaaa
dr amcamız dudaklarını goruyor musunuz nasıl tombiş dedıı evet evet goruyorum köfte gbı dedımm adam da gulduu bu benzetmeme :90::90: ben yerım oğlumunnn dudaklarını yaaa
bu arada 37.2 yız vee 3kılo olmuşuzzzz
doğum tarıhımız de 19 ocak
dr um erken de alabıırz aslında dedı ama 39 un içinde olsun ıyıce buyuusun dedı ben de tmm dedımm
canını yerım ben oğlumun yaaa
o kadar tatlıkııı elmacık kemıklerı benm gbı çıkık çıkıkkk sadece o daha tontişşşşş :90::90::90::90:
kılom da 82 çıktıııbravo bana 17 kılo almışımmm yapcak bşey yokk
neyseee snracığıma annemı aldık havaalaındannn
gezındıkkk
evımıze geldıkk
dayısı yeğenınee bı bavul kıyafet mınt tulum allahım neler almışşşşşşşşşşşş anlatammammm
şok oldum hepsi o kadar gusellerkıııyarın atıcam yıkanıck snra utulencek ve asılacakkkk
benden bu kadar şeker portakallarım
yarın görüşrüüz yıneeeeeeeee
kendınıze ıyı bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım allah razı olsun senden ya, dualarını eksik etme nolur, içim pır pır ediyor aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama genel anestezi hep korkutur beni
kızlar yeliz akşam bır sabhda bı test yapmıs fekaatt negatif
ama kocişi ısrarla hamıle oldugunu söylüyomus ıkı gün sonra yap
bak pozitif diyomus eheueheu:92:
valla canım hiç bi fikrim yok...
hayırlısı olsunda kocası niye öyle ısrarlıymışkiii....
canlarım merak etmişsinizz ( etmeyeneler de etmiştir elbette ) bugun drdaydımm
bebeğimle bulutumm
allahımm naıl bır tombalak yuzu var anlatamam yaaaaaaa
dr amcamız dudaklarını goruyor musunuz nasıl tombiş dedıı evet evet goruyorum köfte gbı dedımm adam da gulduu bu benzetmeme :90::90: ben yerım oğlumunnn dudaklarını yaaa
bu arada 37.2 yız vee 3kılo olmuşuzzzz
doğum tarıhımız de 19 ocak
dr um erken de alabıırz aslında dedı ama 39 un içinde olsun ıyıce buyuusun dedı ben de tmm dedımm
canını yerım ben oğlumun yaaa
o kadar tatlıkııı elmacık kemıklerı benm gbı çıkık çıkıkkk sadece o daha tontişşşşş :90::90::90::90:
kılom da 82 çıktıııbravo bana 17 kılo almışımmm yapcak bşey yokk
neyseee snracığıma annemı aldık havaalaındannn
gezındıkkk
evımıze geldıkk
dayısı yeğenınee bı bavul kıyafet mınt tulum allahım neler almışşşşşşşşşşşş anlatammammm
şok oldum hepsi o kadar gusellerkıııyarın atıcam yıkanıck snra utulencek ve asılacakkkk
benden bu kadar şeker portakallarım
yarın görüşrüüz yıneeeeeeeee
kendınıze ıyı bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yelizim testin negatif çıkmışşş detin geciktimiydiii lütfen üzülme bacımmm herşeyin hayırlısı olsunnn
yokk kuşumm üzülmedim valla hiççç hemde yaaa dioum ya ben haldır haldır bebegim olsun die ugraşmıyom gelirse hoşgelir tabiki ama gelmezsede napammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?