Bence sende benim gibi listeye adını yazdır bu topik uğurlu kızzz adını yazdırmdan hamiş kalamıosun gel bu ayyy el birliği ile çalışmalar yapalım
sen bilirsin cicimmmyok hayatım yaaaaa valla bebek için çalışma yapacagımaaaaa kocam la ekşının dibine vurmayı tercih ederimmm
ayyyyy kızlar yıldızname bakan bi kadın buldum ama baktırsammı kararsızımmm yaaa her bişeleri sölüyomuş kadın arkadaşlarım çok memnun kalmışşş:26::26:
ayşeeeeeeeee msn de nir yoksun kısssssssss
ayyyyyyyyyy sorma ayşem adam dioki hala ve hala yaaa 2 gün sonra çıkanları duymuyozmu bekle bak gör hamilesin dio kız bebekte istemiyoki henüz korunmuyoz ama olursa olur dioz yani ugraşmıyoz olsun die ama bu adam delürdü heraldeee
sen bilirsin cicimmm
sakın baktırma öyle şeyler çok günahh bence korkarsın bişeyler söylerse etkisinde kalırsın ben kahve falıma bile asla baktırmam hem günah hemde insanın psikolojisini bozuyor
katılıyorum şekerimmmmmmmmm benden gevezesi yok yaniikızlar çok suskunsunuz yaaa hayırdırrrrrrr........eskiden bizim topik böyle değildiiiiiiiiiii :84: :84:
kızlar ya muhteşem yüzyılı seyreden varmı aranızda??????????
selizzz faceye yada msn ye gelsene biii
YELİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZ pc'ye bişey olduuu kafayı yedii msnden yazdıklarımı sana gönderemiyorumm
enterlayınca aşağı iniyor facedende gönderemiyorum haticeyede gönderemedim:ayrıca sürekli sayfa açılıooooooooooooo kafayı yicem
YELİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZ pc'ye bişey olduuu kafayı yedii msnden yazdıklarımı sana gönderemiyorumm
enterlayınca aşağı iniyor facedende gönderemiyorum haticeyede gönderemedim:ayrıca sürekli sayfa açılıooooooooooooo kafayı yicem
selizzzzzzzzzzzz sen nerelerdesinn yiineeeee
m gunerrr sende konuşmuyon hiçççç
yarencim nasıl gidio hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?