Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bence sende benim gibi listeye adını yazdır bu topik uğurlu kızzz adını yazdırmdan hamiş kalamıosun gel bu ayyy el birliği ile çalışmalar yapalım

yok hayatım yaaaaa valla bebek için çalışma yapacagımaaaaa kocam la ekşının dibine vurmayı tercih ederimmm

ayyyyy kızlar yıldızname bakan bi kadın buldum ama baktırsammı kararsızımmm yaaa her bişeleri sölüyomuş kadın arkadaşlarım çok memnun kalmışşş:26::26:

selizzzzzzzzzzzz sen nerelerdesinn yiineeeee
m gunerrr sende konuşmuyon hiçççç
yarencim nasıl gidio hamilelik

yok hayatım yaaaaa valla bebek için çalışma yapacagımaaaaa kocam la ekşının dibine vurmayı tercih ederimmm
sen bilirsin cicimmm
ayyyyy kızlar yıldızname bakan bi kadın buldum ama baktırsammı kararsızımmm yaaa her bişeleri sölüyomuş kadın arkadaşlarım çok memnun kalmışşş:26::26:

sakın baktırma öyle şeyler çok günahh bence korkarsın bişeyler söylerse etkisinde kalırsın ben kahve falıma bile asla baktırmam hem günah hemde insanın psikolojisini bozuyor

ayşeeeeeeeee msn de nir yoksun kısssssssss

Bi yerden sonra onalrında devreler yanıyo demekki

sen bilirsin cicimmm

sakın baktırma öyle şeyler çok günahh bence korkarsın bişeyler söylerse etkisinde kalırsın ben kahve falıma bile asla baktırmam hem günah hemde insanın psikolojisini bozuyor

ayyy ne bilem tatlım yaaaa ben fal baktırmaya bayılırımmm valla biliorum günah ama :26::26:
eskiden bende bakıyodum ama sona bişiler gördüm kendime söz verdim bakmıcam die nitekim hiç bi şekilde bakmadımm.ama sonra bi hocayla konuştum gördügüm şeyle ilgili o dediki bana keşke kapıyı açıp baksaydın o iyi bişeydi dedi çünkü böle nur gibi ışık vardı :26::26::26:

kızlar bu arada kendime şahane bi yelek aldımm mennnn süper süperrr bu kürk gibim tüylü yelekler varya onlardan.

bide allah nasip ederse pazartesi doktora gidicem bi baksın bakalım ne var ne yokkk

YELİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZ pc'ye bişey olduuu kafayı yedii msnden yazdıklarımı sana gönderemiyorumm
enterlayınca aşağı iniyor facedende gönderemiyorum haticeyede gönderemedim:ayrıca sürekli sayfa açılıooooooooooooo kafayı yicem

tatlımm muhtemelen virüsssss girmişşş sana anlatayım ne yapacagınıııı hemen hatta telin yapıldımı arıyımmm

canımmm başlata gir ordan programlar ordan donatılar ordan sistem araçları ordanda sistem geri yükle de bi pencere açılcak sana sorucak 2 şık sen pcyi önceki zamana geri yükle de sonra bi takvim çıkıcak karşına koyu yazıyla yazılan zamanlardan en son hangi tarihse onu işaretle ve ileri de
pc kapanıp açılır hiç elleme açıldıktan sonrada virüs programın vardır mutlaka bi tarama yaptır sorun hallolur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…