Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ya muhteşem yüzyılı seyreden varmı aranızda??????????

izledım beenn fikrimi soruyosan kararsızımm

yalnız şunun anlaşılması lazım sanırım kamu tarafından

bu dizi osmanlıyı veya kanuni yi anlatan bir dizi değil

ana temasını hürrem oluşturuyor anladığım kadarıyla

eğer aksi ise senaryo çok kaydrılmış yuhh diyebilirimm

gökce nerelerde ki

canımm maşallahhhh mertcigeeeeeeeee

canımm bak çok az kalmışşş yakında mert bebekte gelecek şimdiden Allah kurtarsın tatlım yeni kıyfateleride hayırlı olsun kuzucuğumun ohh mis gibi giydirirsinnn k.ç.i.b

canlarım ıyı akşamalrrrr

gusel düşüncelerinız için teşekkur ederımm

bugun annemle çarşıdaydıkk gezındık dolaştıkkk anneannesı torunnuna kunye falan bşeyler aldıııı benım seçmemı ıstedı koca göbüşümle çarşıda gezındımmm

daha yenı geldımmm duş aldımm ve yatarak sıze yazıorummmm

geçmişi çat pat da olsa okumaya çalıştımm
kendınıze çok ıyı bakınnnnn
bu aralar sancılarım fenaaaa
bana bolca dua edınnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşbuldum canm iyiyim bende
minik kızda iyi maşallah
uyandı şimdi malesef çıkmak zorundayım :44:
az çene çalalım dedim olmadı
öpüyorum hepinizi

Ayy uyandı demek prenses tamam abla sen koş hemen yanına:)
Bizim içinde bol bol kokusunu içine çek emi.Allah a emanet olun!

Canım benim yesinler senin o göbüşünü de içindekini de:))
Yazdıklarını bugün okudum;doktora gitmişsiniz bebişimiz maşallah iyiymiş ve 3kilo olmuş.Hem de köfte dudaklı bir yakışıklı olcakmış Dikkat et kendine canım yat dinlen.Dualarımız sizinle..
Hem de güle güle taksın kullansın cicilerini yakışıklımız.Öptük sizi!

Kızlar herkese iyi akşamar.
Ne yapıcam ben yaaa.. Allah ' ım bu zamanı kim durdurdu. Niye geçmiyor bu günler. Ne zaman ayın 13 ü olacak.günümü beklememek için piyango bileti aldım. Ama sadece ilk gün oyaladı beni. şimdi çıkacakmış çıkmıycakmış hiç aklıma bile gelmiyor. Dün akşamdan buyana kendimde acayıp bir uyu halı ve yorgunluk hıssedıyorum. Aşılamamın 9. Günü. Acaba testmi yapsam. Ama ya hamileysem ve çıkmazsa üzülürsem. üzüldüm diye düşerse. Allahım yardım et ne olur :2:

Canım hiç sıkma stres yapma kendine.Biliyorum demesi kolay yaşayan biliyor ancakta.Sadece tatlı bir bekleyiş olsun.Merak etme bak sayılı gün göz kapayıp açıncaya kadar geçer;yıllar geçiyor baksana!
Allah'ım gönlüne göre verir inşallah...

kızlar selamlarrr. salı günü bebişim dünyaya geliyorrrrrrrr haber vereyim dedimm

Ayy canım çok sevindim!
Yavrun kucaklarına geliyor hayırlısıyla inşallah;çok heyecanlı ve çok güzel!
Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin miniğini hayatım!Darısı başımıza

Mervecim, dediklerini yapmaya çalışıyorum bende, ama bazen birden dayanamıyorum taşıyorum. Tek dökebileceğim yer burası. çünkü i tek beni sizler anlıyorsunuz,
teşekkür ederim...

KIzlar canlar kocişim gelir şimdi ben kaçayım gelirim yine inşallah!
Öptüm sizi kocaman!

slm
prolaktinim 39,78 çıktı doktor mr istedi
çocuk olmaması için çok mu büyük sorumn sizce lütfen cvp bekl.

geçmişi çat pat da olsa okumaya çalıştımm
kendınıze çok ıyı bakınnnnn
bu aralar sancılarım fenaaaa
bana bolca dua edınnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım dün de yazdım ama görmedin sanırım :)
senin de günün belli olmuş hadi hayırlı olsun..
yavrularınıza kavuşmanıza çok az kaldıı ne güzeeel
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canım,
darısı bizlere inşallah

Son düzenleme:
slm kızlar...nabersiniz? ben bu aralar çok yogunum iş yerinde girmeye hiç fırsatım olmuyor maalesef(
ama sizleri çok özledim...

pembedanammmmmmmmmmmmmmmmmmm bebegimmmmm bitanemmmm çok sevindim yeniden anne olacaksın ya senin haberini okuyunca içim içime sıgmadı valla
gözün aydınnnn olsunnnn...
ay ne güzel böyle peşpeşe hepimiz hamiş kalalım yaaa omazmııııııııı noluyyyy:))

superim canım benim salı günü yavruşunu kucagına alıcakmışsın o kadar çok sevindimki Allah bir çırpıda dogurmayı nasip etsin inş tatlım...

ayşemmm balım benim sonunda bi teşhis koymuşlar çok sevindim canım senin adına inş bundan sonraki bebeklerini kucagına alıcağın günleride göreceksin canım inanaıyorum..ne kadar rahatlamışsındır şimdi belirsizlik ortadan kalktıgı için..canım benim sen hamiş kal sonra arkandanda beni çek oluymuuuuuuuu:))

karasuyum bitanem senin haberlerini okudukça o kadar mutlu oluyorumki Allahım hep böyle iyi gitmesini nasip etsin bebegini kucagına almayı nasip etsin balım benim kendini çok yorma emiii...

yavyummmm tatlım benim kötü senaryolar yazıp kendini lütfen strese sokma tamammıııııı çok kızıyorum bak yazdıklarını okuyunca iyi düşünki iyi olsun dimi balım benim...
gör bak pıtırcıgın ne kadar saglıklı çıkıcak doktora gittiğinde...koccaman olmuş olcak 9 hafta oldu maşallah bal tatlısı yavruşuna...

gökçemmmm sende mertişkonu görmüşsün az kaldı kavuşmana yaa ne kadar çabuk geçiyor günler...
maşallahh diyelim nazar degmesin çok tombik bişi olucak senin bu mertişko:))
dayısının getirdiklerinide güle güle giysin inş tatlım benimm...

yelizcim sende test yapmışsın ama negatif çıkmış biraz daha bekle bakalım inş çift çizgiyi görürsün balım...senide hamişler listesine indirmiş oluruz.... biz hala o şeref tribününe inemedik bir türlü yaa ne beceriksiziz:)))

hatuncum sende doktora gitmişsin sonunda problemin ne oldugunu öğrenmişsiniz yarın sanırım ameliyat olucakmıssın Allah yardımcın olsun canım...bundanda kurtulunca artık hamiş olmaman için hiçbir sorunun kalmayacak inş canım...

emoşcum canım sende test yaptırmışsın negatif çıkmış sakın canını sıkma olurmu en azından tahlil sonuçlarına göre doktorun seni yönlendirecek ve ona göre sende inş doktorun yönlendirmesiyle hamiş kalıcaksın canım inan buna...
vazgeçmek yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…