Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
belle seliz idilcan nabersiniz kızlarrr ?
ay bu akşam herkes gelse şöyle bir kaynatsak ne süper olur dimii:))

belle seliz idilcan nabersiniz kızlarrr ?
ay bu akşam herkes gelse şöyle bir kaynatsak ne süper olur dimii:))

hosgeldın canımm gecmısı okumaktaydım kac saattırr cıkacagım artık kocıs meyve ıstıyor vs. opuyorum sizi canlar hoscakalın

canım benim merak etmiştim bende seni...valla geçen gün estiler öyle soldan soldann...
ama şimdi daha iyiyim.kızlar sağolsunlarr moral verdiler..pazartesiye alabildim randevu..gidicez inşallahh...inşallah iyidir..inşallah herşey yolundadırr..
sen nasılsın hayatım.herşey yolundamıı??

canım elifcim nasılsın

iyiyim hayatımm.çok şükürr..az önce midem kötü olduu..lahmacun yemiştimm..allahımm mahvoldumm...uzanıyorumm..
sen nasılsınn???

iyiyim cnm mert uyudu biraz dinleniyom bilgisayar basında. maden suyu iç canım.
pazartesi pıtırcıgınımı görecen annesi..

Selaaaaaaaaaaaaaammmm pıtırcıklarım nabeeeellll
kankaaaaaa aldın mı sonunda randevuyu oooooohhhhh minnakını görmene 2 gün kaldı heeee :97:
Benim de hiç uykum yok, kociş de bilgisayarında oyun oynuyodu bi girip topiğe bakiyim dedim bugün çok uyudum yaa her zamanki gibi öğlen geldim okuldan saat 1-4 arası kocişle salondaki kanepede sarılıp uyumuşuz, sonra kalktık yemek hazırlayıp yedik falan derken saat 7 gibi bidaha uykum geldi yine uyudum, saat 10da uyandım, şimdi de hiç uykum yok valla nolacak benim bu halim yaa

valla bende her fırsatta uyuyorum yaa ne olacak bu halimizz...dobişşşşşşşşşşş olcakk...
yok yok ben okadar uykucu değilim.senin minnak çok tembel olacakkk...
pazartesiye alabildim randevu..Allahım izin veirde herşeyin yolunda olduğunu görürüz inşallahhh...

oyy yegenimiz seni uyutuyor demek. çok dogal ayy bende kendimi hatırladım birden. bende hep devirirdim popoyu :)))

iyi geceler kızlarrr..
gecen dr. soru sormuştum cevabı gelmiş..

merhaba
öncelikle geçmiş olsun.Bence kürtaj sonrası ilk adet değilde bir sonraki adeti tedavi için düşünün.Tabiki tüp bebekte de aynı sorunla karşılaşma ihtimali vardır ancak embriyolara PGT (embriyoların genetiğine bakmak) işlemi uygulanırsa gebe kaldığınız taktirde gebeliğin devam etme şansı artacaktır.

iyi günler

bizde zaten eşimle ilk adet değilde bir sonrakine başlanır diye planlıyoduk..
inş. pgt yöntemiyle bebeğimizi sağlıklı kucaklarız..

slm
prolaktinim 39,78 çıktı doktor mr istedi
çocuk olmaması için çok mu büyük sorumn sizce lütfen cvp bekl.

canım belki daha sonra girer okursun benim prolaktinim 47 ydi en son 2010 subat ayında ölçtürdüm hiç hap kullanmadım düşsün diye temmuzda hamile kaldım melek oldu gitti hayırlı degilmiş demekki.
ama prolaktin okaar büyük bi sorun degil strese baglı artış olabiliyo sana tavsiyem stresten uzak dur ve gögüs uçlarıyla oynamak da arttırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…