slm kızlar...nabersiniz? ben bu aralar çok yogunum iş yerinde girmeye hiç fırsatım olmuyor maalesef(
ama sizleri çok özledim...
pembedanammmmmmmmmmmmmmmmmmm bebegimmmmm bitanemmmm çok sevindim yeniden anne olacaksın yasenin haberini okuyunca içim içime sıgmadı valla
gözün aydınnnn olsunnnn...
ay ne güzel böyle peşpeşe hepimiz hamiş kalalım yaaa omazmııııııııı noluyyyy:))
superim canım benim salı günü yavruşunu kucagına alıcakmışsın o kadar çok sevindimki Allah bir çırpıda dogurmayı nasip etsin inş tatlım...
ayşemmm balım benim sonunda bi teşhis koymuşlar çok sevindim canım senin adına inş bundan sonraki bebeklerini kucagına alıcağın günleride göreceksin canım inanaıyorum..ne kadar rahatlamışsındır şimdi belirsizlik ortadan kalktıgı için..canım benim sen hamiş kal sonra arkandanda beni çek oluymuuuuuuuu:))
karasuyum bitanem senin haberlerini okudukça o kadar mutlu oluyorumki Allahım hep böyle iyi gitmesini nasip etsin bebegini kucagına almayı nasip etsin balım benim kendini çok yorma emiii...
yavyummmm tatlım benim kötü senaryolar yazıp kendini lütfen strese sokma tamammıııııı çok kızıyorum bak yazdıklarını okuyunca iyi düşünki iyi olsun dimi balım benim...
gör bak pıtırcıgın ne kadar saglıklı çıkıcak doktora gittiğinde...koccaman olmuş olcak 9 hafta oldu maşallah bal tatlısı yavruşuna...
gökçemmmm sende mertişkonu görmüşsün az kaldı kavuşmana yaa ne kadar çabuk geçiyor günler...
maşallahh diyelim nazar degmesin çok tombik bişi olucak senin bu mertişko:))
dayısının getirdiklerinide güle güle giysin inş tatlım benimm...
yelizcim sende test yapmışsın ama negatif çıkmış biraz daha bekle bakalım inş çift çizgiyi görürsün balım...senide hamişler listesine indirmiş oluruz.... biz hala o şeref tribününe inemedik bir türlü yaa ne beceriksiziz:)))
hatuncum sende doktora gitmişsin sonunda problemin ne oldugunu öğrenmişsiniz yarın sanırım ameliyat olucakmıssın Allah yardımcın olsun canım...bundanda kurtulunca artık hamiş olmaman için hiçbir sorunun kalmayacak inş canım...
emoşcum canım sende test yaptırmışsın negatif çıkmış sakın canını sıkma olurmu en azından tahlil sonuçlarına göre doktorun seni yönlendirecek ve ona göre sende inş doktorun yönlendirmesiyle hamiş kalıcaksın canım inan buna...
vazgeçmek yokkkk
merhaba dünyaaa
dört göz oldum ben öö çok çirkin oldumm
merhaba dünyaaa
dört göz oldum ben öö çok çirkin oldumm
günaydınnnnnnnn kıslarrrrrrrrayşekıss gözlerinmibozuldu geçmişolsun
günaydın kızlar..
günaydınnnnnnnn kıslarrrrrrrrAyşekıss gözlerinmibozuldu geçmişolsun
iyi geceler kızlarrr..
gecen dr. soru sormuştum cevabı gelmiş..
merhaba
öncelikle geçmiş olsun.Bence kürtaj sonrası ilk adet değilde bir sonraki adeti tedavi için düşünün.Tabiki tüp bebekte de aynı sorunla karşılaşma ihtimali vardır ancak embriyolara PGT (embriyoların genetiğine bakmak) işlemi uygulanırsa gebe kaldığınız taktirde gebeliğin devam etme şansı artacaktır.
iyi günler
bizde zaten eşimle ilk adet değilde bir sonrakine başlanır diye planlıyoduk..
inş. pgt yöntemiyle bebeğimizi sağlıklı kucaklarız..
günaydın
evet canım yaa astıgmat varmıss
aslında var bılıodm ama sevmıom gozluk onun ıcın almamsıtım ama
hızlı ılerleıomus kullan dedı doktor kontrolde aldım bende e puf
günaydın kızlar..
vatana millete hayırlı olsun bende 4 gozum ama evde takıyom çirkin oluyom çünkü
salammmm kısslarrrrrrrrrrrrrr
ayyşemmmmmm tam prof olmuşundur heeeeee :))))))))9
tekrargeçmiş olsuncanımmm gözlüklere alışmak kolay olmas:) bendehiçsevmem
kıslar geçende klavyeme çaydöküldüü boşluk vermetuşuu basılı kalıyoo yaofsss bozuldu klavyemmmmm(
günaaydıınn :)
valla bana hıc yakışmıyo yaa hayatım boyuncada hiç heves etmemısımdır
gözlüğe sonunda takmak zorunda kaldım astıgmat bı gozumde 130 diğerinde 20 derece
aldık napalım cukur goruyom her tarafı dun ayagımı burktum bu yuzden düştüm cünkü
sorma yelüzümm yaa cerrahpaşa proflarına döndum eheueheue :d
aşağısı kurtarmaz zaten
sağol canım alışamadım zaten düştüm dün burktum ayagımı hala acıyo
tusları cıkar canım guselce sıl kurutma makınasıylada kurut tusları yerıne tak
düzelir bi makas veta tornavida ile alttan kanırtarak cıkartabılırsın tusları
eger duzelmesse böle yapınca kafadan gıtmıs demektır yenı bı klavye alabilirsin
xanım geçmiş olsunnn yaaa burkulma olayı fenaaaa :26::26::26:
bu arada kesinlikle klavyenin tuşlarını çıkar temizle ben normalde bile arada temizliorum ıslak mendille temizleyince kurutmaya gerek kalmıyooo
iyi geceler kızlarrr..
gecen dr. soru sormuştum cevabı gelmiş..
merhaba
öncelikle geçmiş olsun.Bence kürtaj sonrası ilk adet değilde bir sonraki adeti tedavi için düşünün.Tabiki tüp bebekte de aynı sorunla karşılaşma ihtimali vardır ancak embriyolara PGT (embriyoların genetiğine bakmak) işlemi uygulanırsa gebe kaldığınız taktirde gebeliğin devam etme şansı artacaktır.
iyi günler
bizde zaten eşimle ilk adet değilde bir sonrakine başlanır diye planlıyoduk..
inş. pgt yöntemiyle bebeğimizi sağlıklı kucaklarız..
tinker sennasıoldunhastaymışsınnn geçmiş olsunsanada
sağol tinkercim inşallahh canımmm...allahım sağlıklı nasip etsin..aminnn canım inşallah olacak
Günaydın kızlar...
bir zamanlar ben çok araştırmıştım bu işlemi. PGT için artı para istemişlerdi bizden 2500dolarr.Ankaradan labaratuarda çalışmak için genetik uzman geliyor dediler. normal tüp bebek tedavisi uygulanıyor, senden ve eşinden alınan en sağlıklı emriyolar kalite kalite ayrılıp, genetik anlamda inceleniyor. 3 gün en fazla bu işlem sürüyor, emriyo hemen arkasından transfer ediliyor. bize 9000-1000 lirayı bulur dediler ki doğum içinde değil. bizde zaten gerek duymadık sonraları.
gamzeli, 15 gün ilaç verecekler sana,iğne olacaksın, sonra yumurtaların toplanacak 3 gün sonrada yerleştirecekler... 21 gün sonunda tün işlemler bitecek kan için bir 10 gün bekleyim test yapacaksın....
hayırlısı olsun canımmmmkocaman kocaman yumurtaların olsun inşallahhhh
Off yaa çok iş vaarr
sağol tinkercim inşallahh canımmm...allahım sağlıklı nasip etsin..
pembecim pgt için artı parar isterlermi bilmiyorum..ben soruyu k.k dr. sordum oda böyle cevap yazmış..gidicemiz merkez sadece tüp bebek 3900 tl artı ilaclar 1200 tl 5100 tl yapıyo parasınıda ayırmıştık zaten..ama bakalım pgt yöntemi dr. söylicekmi söylemesse ben söylicem..hayırlısı artık..
pemebemm canım cok sağollll inşallah kocamannnnn olsun yumoşlarr sağlıklı gelişsinler bende sağlıklı alıyim bebişimi kucağıma..ayy ne heyecanlı olucak o günleri beklemekkk allahım inş. tüp bekekte nasip etsin bana bebişimi..
pgt , sağlıklı emriyoları seçmek, oda genetikçiler yapıyoooo bu işlemi. özelliği o. mesela bizde genlerimizde talasemi var ya, bizden alınan emriyolarda onun olup olmadığına bakacaklardı...
sendede bi tanıda yok di mi? gerekte yok o zaman bana kalırsa. ama işin uzmanlarıyla bi konuşun tabiiii.olcak kuşum hemide hemimiz beklicez beraber heyecanlaaaaaaaa....süper olucak...
bu arada günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Off yaa çok iş vaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?