Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
superisi ve gökçee allahım hayırlı tertemız dogumlar nasıp etsın topiğimizin bebıslerı çoğalıyorr maşallah hepsine

canımmm slm allaha şükürr hiçç üzülmedim biliodum çünkü olmadıgını eşimin zoruyla yaptım test hoş o hala ısrarla hamile oldugumu sölüyo kafayı yedi genç yaşta

günaydınnnnnnnn kıslarrrrrrrr Ayşekıss gözlerinmibozuldu geçmişolsun

günaydın

evet canım yaa astıgmat varmıss

aslında var bılıodm ama sevmıom gozluk onun ıcın almamsıtım ama

hızlı ılerleıomus kullan dedı doktor kontrolde aldım bende e puf

aminnn canım inşallah olacak

günaydın

evet canım yaa astıgmat varmıss

aslında var bılıodm ama sevmıom gozluk onun ıcın almamsıtım ama

hızlı ılerleıomus kullan dedı doktor kontrolde aldım bende e puf

tekrargeçmiş olsuncanımmm gözlüklere alışmak kolay olmas:) bendehiçsevmem

kıslar geçende klavyeme çaydöküldüü boşluk vermetuşuu basılı kalıyoo yaofsss bozuldu klavyemmmmm(

günaydın kızlar..

günaaydıınn :)

vatana millete hayırlı olsun bende 4 gozum ama evde takıyom çirkin oluyom çünkü

valla bana hıc yakışmıyo yaa hayatım boyuncada hiç heves etmemısımdır
gözlüğe sonunda takmak zorunda kaldım astıgmat bı gozumde 130 diğerinde 20 derece
aldık napalım cukur goruyom her tarafı dun ayagımı burktum bu yuzden düştüm cünkü

salammmm kısslarrrrrrrrrrrrrr
ayyşemmmmmm tam prof olmuşundur heeeeee :))))))))9

sorma yelüzümm yaa cerrahpaşa proflarına döndum eheueheue :d
aşağısı kurtarmaz zaten

tekrargeçmiş olsuncanımmm gözlüklere alışmak kolay olmas:) bendehiçsevmem

sağol canım alışamadım zaten düştüm dün burktum ayagımı hala acıyo

kıslar geçende klavyeme çaydöküldüü boşluk vermetuşuu basılı kalıyoo yaofsss bozuldu klavyemmmmm(

tusları cıkar canım guselce sıl kurutma makınasıylada kurut tusları yerıne tak
düzelir bi makas veta tornavida ile alttan kanırtarak cıkartabılırsın tusları

eger duzelmesse böle yapınca kafadan gıtmıs demektır yenı bı klavye alabilirsin

Son düzenleme:

xanım geçmiş olsunnn yaaa burkulma olayı fenaaaa :26::26::26:

bu arada kesinlikle klavyenin tuşlarını çıkar temizle ben normalde bile arada temizliorum ıslak mendille temizleyince kurutmaya gerek kalmıyooo

xanım geçmiş olsunnn yaaa burkulma olayı fenaaaa :26::26::26:

bu arada kesinlikle klavyenin tuşlarını çıkar temizle ben normalde bile arada temizliorum ıslak mendille temizleyince kurutmaya gerek kalmıyooo

sağol canım :))

artık daha dıkkatlı yuruyorum :)

Günaydın kızlar...
bir zamanlar ben çok araştırmıştım bu işlemi. PGT için artı para istemişlerdi bizden 2500dolarr.Ankaradan labaratuarda çalışmak için genetik uzman geliyor dediler. normal tüp bebek tedavisi uygulanıyor, senden ve eşinden alınan en sağlıklı emriyolar kalite kalite ayrılıp, genetik anlamda inceleniyor. 3 gün en fazla bu işlem sürüyor, emriyo hemen arkasından transfer ediliyor. bize 9000-1000 lirayı bulur dediler ki doğum içinde değil. bizde zaten gerek duymadık sonraları.
gamzeli, 15 gün ilaç verecekler sana,iğne olacaksın, sonra yumurtaların toplanacak 3 gün sonrada yerleştirecekler... 21 gün sonunda tün işlemler bitecek kan için bir 10 gün bekleyim test yapacaksın....
hayırlısı olsun canımmmm kocaman kocaman yumurtaların olsun inşallahhhh

aminnn canım inşallah olacak
sağol tinkercim inşallahh canımmm...allahım sağlıklı nasip etsin..

pembecim pgt için artı parar isterlermi bilmiyorum..ben soruyu k.k dr. sordum oda böyle cevap yazmış..gidicemiz merkez sadece tüp bebek 3900 tl artı ilaclar 1200 tl 5100 tl yapıyo parasınıda ayırmıştık zaten..ama bakalım pgt yöntemi dr. söylicekmi söylemesse ben söylicem..hayırlısı artık..
pemebemm canım cok sağollll inşallah kocamannnnn olsun yumoşlarr sağlıklı gelişsinler bende sağlıklı alıyim bebişimi kucağıma..ayy ne heyecanlı olucak o günleri beklemekkk allahım inş. tüp bekekte nasip etsin bana bebişimi..

bu arada günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

günaydınnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…