oyyy cumartesileride ölüm gibi gelir insana ama pekte iş çıkmaz. Niye ısrarla işveren cumartesi çalıştırırki...külliyrn zarar benceTatil havasında geçiyordur di mi :))
ayşeeee hayırlı olsun gözlükler benim de takmam lazım ama takmıyorumBen de çok çirkin oluyorum çünkü
Bu arada günaydın kızlar.....nasılsınız bakalımmmmm
kolay gelsin ayşemm..gözlüklerinde hayırlı olsunnn...artık tam prof oldun desene..:)))
kızlarrrrrrrrr ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayşecimmmm sanada çokk çok kolay gelsin canım
tmm anladim canim cok sagol cok yardimci oldun ilk bebis oldugu zaman boyle stress oluyosunn ama hadi bakalim hayirlsi insaAllah sonumuz hayirli olsur
heheh masaAllah yok bizimkisi ikiz degil hehe bide bende yemek problemi var evde yiemiyorum hicbisey bi tek disardan alirsak guzel evde ne yesem kusuyorum...bulanti yok cok sukur ama kilo alamiyorum galiba herkes zayiflamissin diyoooorr
ne sıkıcı bi gün ya........
iyi akşamlarr kızlarrrrrr nasılnızzzzzzz bugüm kimseler yokkk ve cok sıkıcı bir gün...
bu arada kızlar YILDIZ VE KARAGUL,den hiç haber yok merak ediyorum..
evet hatçem ya yildizi ozellikle cok merak ediyorum, en son doktora gitmisti ve kesede bir sorun cikmisti
karagul uzun zamandir ugramiyor topige onu da çok merak ediyorum :44: :44: :44:
Allah anali babali buyutsun elmi!! nihayet sen de dogurdun haaa :) adini ne koydunuz peki
iyi akşamlarr kızlarrrr..
ayy saat 7 gibi kafayı bir vurmuşum bu saate kadar anam ne uyumuşummm sanki hiç uyumamış gibi.
elmi tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün maşallah kızına..ismini ne y koydunuz peki kıscenin bakalım..
hoşgeldin bebek maşallah sana
ayy çok sevindim elmicim Allah analı babalı büyütsün nasıl bebişin iyimi???çok öpüyorum her ikinizide
Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim
darısı hepimize inşallah
ayyyne gusel yaa
allahım analı babalı buyutsun canımm
darısı bızlerın başınaaa ınş.
maşallahh kızçenee
adını soylekı lısteye eklesın arkadaşlarrr
gunaydın bebişimmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldınnnnnn :82:
TINKERRRRRRRRRRRRRRRRRR ozledım kız senı ara sıra gel de yazışalım senınleeee tecrubelerınden yararlanalımmm
kizim1.1.2011 de dogdu
ismide betül zümra bizide listeye ekleye bilirmisiniz.
anne olmak cok gzl bir duygu dogumdan bildiginiz gbi cok korkuyodum fakat bu sevgiyi tattiktan snra,
bir daha dogrum .Allahim burda bütün bebek isteyenlere ve dgmu yaklasan arkadaslara bu duyguyu saglikla tattirir ins.aminnnn.cok uzattim kusura bakmayin .hepinizi öpüyoruz.
merhaba kizlar,
kusura bakmayin yazamadim kizim birazcik huysuz uykusuz günler geceler geciriyoruz.
cok tesekkür ederiz iyi dilekleriniz icin sizlere ve daha msjlarini göremedigim arkadaslarvarsa onlarada.
kizim1.1.2011 de dogdu
ismide betül zümra bizide listeye ekleye bilirmisiniz.
anne olmak cok gzl bir duygu dogumdan bildiginiz gbi cok korkuyodum fakat bu sevgiyi tattiktan snra,
bir daha dogrum .Allahim burda bütün bebek isteyenlere ve dgmu yaklasan arkadaslara bu duyguyu saglikla tattirir ins.aminnnn.cok uzattim kusura bakmayin .hepinizi öpüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?