Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Elmi tekrar tebrik ederim...Adı da çok güzelmiş. Allah analı babalı büyütsün...
Ben de çok korkuyordum doğumdan ama anne olmak o kadar güzel bir duygu ki 10 tane doğurabilirim yaniiii

ELMİ canım tebrik ederimm ismiyle büyüsün bebişin..
maşallah sağlığınızında iyi olmasına sevindim..
darısı diğer hamişlere..

Elmi tekrar tebrik ederim...Adı da çok güzelmiş. Allah analı babalı büyütsün...
Ben de çok korkuyordum doğumdan ama anne olmak o kadar güzel bir duygu ki 10 tane doğurabilirim yaniiii
saol canim.aminn hepimizin bebisini.
cok teskkr ederiz canmm.evet hemen yazamadim.öperim öpmem mi öpmeye doyomiyo insan zaten.
tabiki ekleriz canım..
tekrar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünn..
darısı bizlere inşallah..
bizim için de öp kuzunu
bu arada doğum tarihi de ne güzel :) yeni yılın ilk bebeği
saol canm .evet yilin ve hastanenin ilk bebegi oldu kizim.

iyi akşamlarrrrrrrr kıslarrr....
sonunda koçişimi ikna ettim ve izin aldı.:98:çarşamba günü allah izin verirse tüp bebek için ilk görüşmemize gidiyoruzzzzz..
ayyyy bir bilseniz ne heyecanlıyım acaba ne olucak acaba ne dicek diye umarım beni her konuda rahatlatıcak bir dr. olur.:94:
ama bu arada bişiy daha var ben hala adet olmadım.. artık wc gitmekten bıktım geldimi acaba diye..:26: tam tüp bebeğe gidecekken benim sıpa bir süpriz yapmaz..:18:
öyle işteee kızlarr sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm inşallah allahım bundan sonra hep güzellikleri yaşamayı nasip eder.

malesef kırmızalara teslimim

canım benim allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin. senin için çok heyecanlı ve güzel bir süreç başlıyacak işallah.

gusellerım slmlar
nasılsınız
ben gun sueklı sancı yaşadım yuruyemıorum artık
hemen astahaneye gıttık
ebeler nsyte bağladı ve doğum sancılarımın başladığını soledııı
ama ole bole değilll sancılarrrr :18::18::18::18::18::18:
sonra alttan da muayene ettı ve 2-3 cm açılma var dedı
daha tam açılma olmamış yanı normal doğum yapacaklar offfffffffff:18::18::18:hayırlısı bana dua edınn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gece beklemedeyızzzz
bu gece de yarın da ya da 1 haftyada doğabılırmış bebek yola gırmişşş çnkuuuu :18::18::18:
yarın bırdaha gdeceğim nst içinn
hayırlısııı
bıze dua edınnn
hayırlı gecelerrrrrrrrr :18::18::18::18:

canım benim allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin. senin için çok heyecanlı ve güzel bir süreç başlıyacak işallah.
aminn canım cümlemizin inş..
ayy sorma valla ben daha başlamadan nasılda heyecanlıyım sorma..bu sürec,n sonunda inş. hamiş kalır ve bu defa sağlıklı kucaklarım..

ayyyyyyyyyyyyyy gökcem mertimiz geliyo artıkkk..
ne heyecanlı birşey yaa..canım dularım seninle ninş. sende idil ve elmi gibi sağlıklı doğurur kucaklşarsınn...ben inanıyorumki sende normal doğumu başarı yaşıyacaksın..
canım sanada hayırlı gecelerr dikkat et kendineee bizlere haber vermeyi unutma sakın..

oyyyyyy gökcemmmmmmmmmm mertişko bekleyemedi annesini çok özledi demekki....
yaniii sen normal doğum mu yapıcan şimdi? sezeryan işi yattı? Hayırlısı gökcemmm......
inşallah doğumun iyi geçer canım benim........
kendine çok iyi bak

hatçem hayırlısı.... bakalım doktor ne diycek ben de merakla bekliyorum...

selam kızlar, ayşe, idil nasılsınız

ben geldim ve çok iyiyim..............

sen mısın normal doğumdan kacan ahanda yakalandın ıstee

canım korkma ınsallah sende goruceksın normal doğumun ne kadar kolay olduugnu

hem zaten epidural yaparlar değil mi o zaman hıc korkma

sağlıkla gelsın yakışklı oğlun

bi avazda doğursun ınsallah

selam kızlar, ayşe, idil nasılsınız

ben geldim ve çok iyiyim..............

merhaba canım hoşgeldın nasılsın

operasyon oldu mu gecen gun olcaktın yanlıs hatırlamıyorsam

şimdi nasılsın ıyısındır ınsallahh :))

merhaba canım hoşgeldın nasılsın

operasyon oldu mu gecen gun olcaktın yanlıs hatırlamıyorsam

şimdi nasılsın ıyısındır ınsallahh :))

oldu oldu canım, kurtuldum sonunda, inşallah bundan sonra adetim düzelir, dr nin dediğine göre adetlerimin düzensiz olmasının tek sebebi buymuş, menepozun m si bile yok sende dedi, 20 yaşındaki bir bayanın durumu gibiymiş benim de rahim ve yumurtalıklarımın durumu

ooohhhhhhh çook sevındım çok yaa :))) çok şükür inşallah bundan sonra

böyle sorunlar yaşamazsın canım ya vallahı benım ıcım rahatladı he burda yorumlarını

görünce çok üzülüyodum öyle karamsar karamsar yazıyodun ama sımdı çok iyisiinn

Allah ım baska dert vermesın ınsallahh :))

amin canım cümlemize, en azından sorunun neden kaynaklandığını öğrendim, bundan sonra içim daha rahat, sorun hallolduğuna göre bundan sonrası Allah kerim. Belki bunda da bir hayır vardır, cünkü araştırdığım kadarıyla bu polple kalınan gebeliklerde düşük oluyormuş sonra, Mevlam neylerse güzel eyler diyorum artık, gerisi can sağlığı.

Seni de daha iyi anladım şimdi, sorunun kaynağını bulmak sorunun kendinden daha önemliymiş.

elmi hoş geldin,
bebişin gelmiş hoş gelmiş, hayırlı uğurlu, sağlıklı, uzun ömürlü olsun canım, tebrik ederim.

iyisiniz di mi, adı da çok güzelmiş adıyla yaşasın...

iyi geceler canim.
oglusun geliyomus ne gzl nrmal dgm olmasina cok sevindim ne yalan sylim.ne gzl acilman var bebek dgm kanalina girmis benim bunlarin hic biri olmadan dgm oldu.seninki daha kolay olcak.
ELMİ canım tebrik ederimm ismiyle büyüsün bebişin..
maşallah sağlığınızında iyi olmasına sevindim..
darısı diğer hamişlere..

saol hayatim..

iyi gecelerr kızlarrrrrrrrr

yaa kızlar ben hala hastalanmadım nerdeyse 20 gün olcak yaa idrar testide kan testide negatif çıktı ama ben hala regl olamadımm bugün öğlen vakti biraz iş yapıyım didim bi ağrı girdi karnıma belime leke gibi bişi geldi çok az yani onuda ben silerek farkettim o kadar az dedim ha geliyoo heralde ama yine gelen giden yok koyu sarı gibi böle kahverengi değil kırmızı hiç değil ama gelmedi devamı bu saate kadarrrr:84:

emoş sen de hoş geldin,
okudum tahlillerini yaptırmışsın ama adet olmamışsın.

Canım lütfen özel dr ye git olur mu? sonuçta bir muayene ücreti nelere kadirmiş yeni öğrendim
birbuçuk yıldır hastanelerde aça aça perişan oldum ne menopoz demedikleri kaldı, ne kist

rahatsızlığımı yeni öğrendim ve gereken müdahale yapıldı,
bana dr nin dediği ne biliyor musun en son kaç sene önce jin.muayene oldun dedi kahroldum bunu duyunca halbuki şubat ayına kadar hastanelerden gelemiyordum yaaaa,,,,,
o yüzden hst nelerde uğraşma lütfen muayenahanesi olan iyi bir dr ye git canım.

canım bu zamna kadar 3 tane ayrı doktora gittim 3de özeldi biri kist problemi var dedi çok şükür onu halletti sonra beni büyük hayal kırıklığına uğrattı onu bıraktım başka bir doktor buldum çok iyi dediler oda tüplerimin tıkanık olduğunu söyledi ameliyat etti 3 ay içinde hamle kalcaktım güyaa ama maalesef 3 sene geçti tık yokyani oda hayal kırıklığı 3. doktorumda özel bir doktor onada iyi deedilerde gittim oda bi tedavi uygulamıyo doğru dürüst rahim filmi istedim bana shg diye bir film çekmeyi tavsiye etti oda tüplerin tıkanılığını belli ediyomuş malliyeti rahim filminden daha uygun muaynehanesinde yapcaktı ama araştırdığıma göre çokta güvenilir bi sonuç vermiyomuş yani anlıcağın adamakıllı bir doktora denk gelemedim bi türlü:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…