elmi hoş geldin,
bebişin gelmiş hoş gelmiş, hayırlı uğurlu, sağlıklı, uzun ömürlü olsun canım, tebrik ederim.
iyisiniz di mi, adı da çok güzelmiş adıyla yaşasın...
iyi akşamlarrrrrrrr kıslarrr....
sonunda koçişimi ikna ettim ve izin aldı.:98:çarşamba günü allah izin verirse tüp bebek için ilk görüşmemize gidiyoruzzzzz..
ayyyy bir bilseniz ne heyecanlıyım acaba ne olucak acaba ne dicek diye umarım beni her konuda rahatlatıcak bir dr. olur.:94:
ama bu arada bişiy daha var ben hala adet olmadım..artık wc gitmekten bıktım geldimi acaba diye..:26: tam tüp bebeğe gidecekken benim sıpa bir süpriz yapmaz..:18:
öyle işteee kızlarr sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm inşallah allahım bundan sonra hep güzellikleri yaşamayı nasip eder.
yarın öğlen doktordayım kızlar, ilk aşama keseye bakıcaz... kalp atışı duyulmaz daha...
çok fena heyecan var bende... stresten mi hamilelikten mi bilmem midem bulanıyorrrrr
tatlim tebrik ederim simdi farkina vardim hamilesin yaa.cok sevindim hayirli olsun.hamileliktendir merak etme.
amin canım cümlemize, en azından sorunun neden kaynaklandığını öğrendim, bundan sonra içim daha rahat, sorun hallolduğuna göre bundan sonrası Allah kerim. Belki bunda da bir hayır vardır, cünkü araştırdığım kadarıyla bu polple kalınan gebeliklerde düşük oluyormuş sonra, Mevlam neylerse güzel eyler diyorum artık, gerisi can sağlığı.
Seni de daha iyi anladım şimdi, sorunun kaynağını bulmak sorunun kendinden daha önemliymiş.
iyi geceler canim.
oglusun geliyomus ne gzl nrmal dgm olmasina cok sevindim ne yalan sylim.ne gzl acilman var bebek dgm kanalina girmis benim bunlarin hic biri olmadan dgm oldu.seninki daha kolay olcak.
saol hayatim..
iyi gecelerr kızlarrrrrrrrr
yaa kızlar ben hala hastalanmadım nerdeyse 20 gün olcak yaa idrar testide kan testide negatif çıktı ama ben hala regl olamadımm bugün öğlen vakti biraz iş yapıyım didim bi ağrı girdi karnıma belime leke gibi bişi geldi çok az yani onuda ben silerek farkettim o kadar az dedim ha geliyoo heralde ama yine gelen giden yok koyu sarı gibi böle kahverengi değil kırmızı hiç değil ama gelmedi devamı bu saate kadarrrr:84:
yarın öğlen doktordayım kızlar, ilk aşama keseye bakıcaz... kalp atışı duyulmaz daha...
çok fena heyecan var bende... stresten mi hamilelikten mi bilmem midem bulanıyorrrrr
günydın kıslar nasılsınız
10 günlük dinlenmek için rapor almıştım bugün bitti ve işime döndüm ama 10 gün boyuncada hep sizi düşündüm geçmek bilmedi
geçmiş çok olmuş okuyamadım. ne var ne yok
ha bu arda pembedana hamileymişin çok sevindim canım allahım tamamına erdirir inşallah
şerocum seninde minnakın iyiymiş inan çok sevindim
sağol tatlım, bugün doktor var, erkenden kalktım.
neyse kızlar, ben şimdi anneme gidiyorum. kahvaltı yapıcam. sonra ordan doktora.... ordan daha yakın. ewde oturdukça sabırsızlanıyorum...
neyse kızlar, ben şimdi anneme gidiyorum. kahvaltı yapıcam. sonra ordan doktora.... ordan daha yakın. ewde oturdukça sabırsızlanıyorum...
günydın kıslar nasılsınız
10 günlük dinlenmek için rapor almıştım bugün bitti ve işime döndüm ama 10 gün boyuncada hep sizi düşündüm geçmek bilmedi
geçmiş çok olmuş okuyamadım. ne var ne yok
ha bu arda pembedana hamileymişin çok sevindim canım allahım tamamına erdirir inşallah
şerocum seninde minnakın iyiymiş inan çok sevindim
Günaydın tatlı teyzoşlaaaaaaaaaarrrrminnakımla biz bugün çok yorulacaz malesef 6 saat üst üste dersimiz var öğlene kadar ama sonra hemencecik babişkomuzun kollarına koşacaz
Yarın da kontrolümüz var ayyyy çok heyecanlıyım bebişkomun göslerini göreces bu sefeeeeeeerrrrr
hoş bulduk canımGÜNAYDIN KIZLAAARR
MELOŞ EVE GECTI AMA BEBİŞ RAHAT BIRAKMIYO GALIBA GELEMEDİ DAHA
GÜLE GÜLE CANIM GUZEL HABERLERLE GELL
HOŞGELDIN CANIMM IYI BI DINLENMISSINDIR OHH COK IYI YAPMISSIN VALLAA :))
GÜNAYDIN ŞEKERİMMM
KOLAY GELSİİNN SİZEE ÇOK YORMA ANNEYİ BEBİŞ OK Mİ
hoş bulduk canım
güzel geçti bi güzel dinlendim içim rahat etti. sen nasılsın canım korunma sürecin azalıyo gitgide inş. yakında güzel haberlerini alırız.
evet canım yaaa zaman azalıyo gıttıkceee
amelıyat olcam kan ılaclaırmı kullancıam kılo verıcem çok işim var o zamana kadar
hem telaş hem heyecan oluyorum valla
inşallah canım yaa inşallaahhh
canım benim merak etmiştim bende seni...valla geçen gün estiler öyle soldan soldann...
ama şimdi daha iyiyim.kızlar sağolsunlarr moral verdiler..pazartesiye alabildim randevu..gidicez inşallahh...inşallah iyidir..inşallah herşey yolundadırr..
sen nasılsın hayatım.herşey yolundamıı??
merhaba dünyaaa
dört göz oldum ben öö çok çirkin oldumm
canımmm slm allaha şükürr hiçç üzülmedim biliodum çünkü olmadıgınıeşimin zoruyla yaptım test hoş o hala ısrarla hamile oldugumu sölüyo kafayı yedi genç yaşta
merhaba kizlar,
kusura bakmayin yazamadim kizim birazcik huysuz uykusuz günler geceler geciriyoruz.
cok tesekkür ederiz iyi dilekleriniz icin sizlere ve daha msjlarini göremedigim arkadaslarvarsa onlarada.
kizim1.1.2011 de dogdu
ismide betül zümra bizide listeye ekleye bilirmisiniz.
anne olmak cok gzl bir duygu dogumdan bildiginiz gbi cok korkuyodum fakat bu sevgiyi tattiktan snra,
bir daha dogrum .Allahim burda bütün bebek isteyenlere ve dgmu yaklasan arkadaslara bu duyguyu saglikla tattirir ins.aminnnn.cok uzattim kusura bakmayin .hepinizi öpüyoruz.
iyi akşamlarrrrrrrr kıslarrr....
sonunda koçişimi ikna ettim ve izin aldı.:98:çarşamba günü allah izin verirse tüp bebek için ilk görüşmemize gidiyoruzzzzz..
ayyyy bir bilseniz ne heyecanlıyım acaba ne olucak acaba ne dicek diye umarım beni her konuda rahatlatıcak bir dr. olur.:94:
ama bu arada bişiy daha var ben hala adet olmadım..artık wc gitmekten bıktım geldimi acaba diye..:26: tam tüp bebeğe gidecekken benim sıpa bir süpriz yapmaz..:18:
öyle işteee kızlarr sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm inşallah allahım bundan sonra hep güzellikleri yaşamayı nasip eder.
gusellerım slmlar
nasılsınız
ben gun sueklı sancı yaşadım yuruyemıorum artık
hemen astahaneye gıttık
ebeler nsyte bağladı ve doğum sancılarımın başladığını soledııı
ama ole bole değilll sancılarrrr :18::18::18::18::18::18:
sonra alttan da muayene ettı ve 2-3 cm açılma var dedı
daha tam açılma olmamış yanı normal doğum yapacaklar offfffffffff:18::18::18:hayırlısı bana dua edınn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gece beklemedeyızzzz
bu gece de yarın da ya da 1 haftyada doğabılırmış bebek yola gırmişşş çnkuuuu :18::18::18:
yarın bırdaha gdeceğim nst içinn
hayırlısııı
bıze dua edınnn
hayırlı gecelerrrrrrrrr :18::18::18::18:
oldu oldu canım, kurtuldum sonunda, inşallah bundan sonra adetim düzelir, dr nin dediğine göre adetlerimin düzensiz olmasının tek sebebi buymuş, menepozun m si bile yok sende dedi, 20 yaşındaki bir bayanın durumu gibiymiş benim de rahim ve yumurtalıklarımın durumu
günaydın canım geçmiş olsun hiç vakit kaybetme kendini kötü hissediyosan rapor al çok iyi geliyogünaydın kızlarrr
ben çok hastayım bronşit oldum yine(
zor duruyorum iş yerinde(
rapor alsamda eve gitsem şöyle yatıp uzansam
sizler nasılsınız?
günaydın kızlarrr
ben çok hastayım bronşit oldum yine(
zor duruyorum iş yerinde(
rapor alsamda eve gitsem şöyle yatıp uzansam
sizler nasılsınız?
gözlüklerin hayırlı olsun ayşemmmm:)
bende hiç sevmem gözlüğü hatta benim gözlük numaram 3,5 ama ben 3,5 numara gözlük takınca göremiyorumdoktorlar hayret ediyor bana gözlüksüz daha net görüyorum diye:))) uzaktaki bütün yazıları net bir şekilde okuyorum arkadaşlarımda çok şaşırıyor kızılötesi diyolar bana:)))
ameliyat günün kesinleştimi canım biran önce iyileşir tez zamanda kalırsın inşallah nasılsa hamile kalmayı öğrendik önce sağlık ama zayıfmayı bekleyemeye bilir bebüş çünkü ben ne zaman zayıflamaya karar versem hamile kaldım
canım bana ticker yapsan satım 10 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?