Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
elmi hoş geldin,
bebişin gelmiş hoş gelmiş, hayırlı uğurlu, sağlıklı, uzun ömürlü olsun canım, tebrik ederim.

iyisiniz di mi, adı da çok güzelmiş adıyla yaşasın...

hosbulduk.Amin saol hayatim.
iyiz cok skr yavas yavas yoluna koyuyoz yeni hayatimizi.seninde sorunun kaynagi bulunmus cok gzl haber operasyonda gecrmissin ins bundan sonrasi senin icin sorunsuz olur ve gelir bebegin.hersey yolundaymis masallah..

yarın öğlen doktordayım kızlar, ilk aşama keseye bakıcaz... kalp atışı duyulmaz daha...
çok fena heyecan var bende... stresten mi hamilelikten mi bilmem midem bulanıyorrrrr

hadi bakalim hayirlisi canmm.haberlerini sabirszlikla bekliyoruz..

yarın öğlen doktordayım kızlar, ilk aşama keseye bakıcaz... kalp atışı duyulmaz daha...
çok fena heyecan var bende... stresten mi hamilelikten mi bilmem midem bulanıyorrrrr

tatlim tebrik ederim simdi farkina vardim hamilesin yaa.cok sevindim hayirli olsun.hamileliktendir merak etme.

tatlim tebrik ederim simdi farkina vardim hamilesin yaa.cok sevindim hayirli olsun.hamileliktendir merak etme.

aa sen kaçırdın tabii di mi bebişle ilgilenirken benim bebişi
olsun canım, yarın güzel haberler alayımda başka bişey istemiyorum.

Her şer de var bi hayır tabii :)
bende diyorum ya iyiki safra kesesi sorunu cıkmıs yoksa hıcbı arastırma yapılmıycaktı bana
Allah a çok şükğr benım sounun kaynagıda bulundu içim çok rahat

iyi geceler canim.
oglusun geliyomus ne gzl nrmal dgm olmasina cok sevindim ne yalan sylim.ne gzl acilman var bebek dgm kanalina girmis benim bunlarin hic biri olmadan dgm oldu.seninki daha kolay olcak.

saol hayatim..

canım hoşgeldın hayırlı olsun sağlıkla buyusun ınsallah naıslsın ıyımısın bakalım :)

kızım yaa gelmıyo adetın ıste aa ıyıce bı gozuk doktora en sorun var ögren bellı kı bı engel var
tedavı ol şekerim yaa her ay aynı seyı cekme belli ki bişeyın var ıyıce bı muayeneden gec
20 gun olmus bak neden gelemdı hala bu regl ???

ayy canım ınsallahhh guzel haberlele gelırsın seni çok iyi anlayabılıyorum heyecan konusunda
hazırana kalan zaman azaldıkca hamıel kalcam dıye bende nası bı heycan var anlatamam
hele bı de doktora gıdecek olsam heycandan düşer bayılırım heralde
ayy bende hmencık ıyılesımde benımde gelsın yavru kuşummmmm inşallahh

Günaydın tatlı teyzoşlaaaaaaaaaarrrr minnakımla biz bugün çok yorulacaz malesef 6 saat üst üste dersimiz var öğlene kadar ama sonra hemencecik babişkomuzun kollarına koşacaz
Yarın da kontrolümüz var ayyyy çok heyecanlıyım bebişkomun göslerini göreces bu sefeeeeeeerrrrr

günydın kıslar nasılsınız
10 günlük dinlenmek için rapor almıştım bugün bitti ve işime döndüm ama 10 gün boyuncada hep sizi düşündüm geçmek bilmedi
geçmiş çok olmuş okuyamadım. ne var ne yok
ha bu arda pembedana hamileymişin çok sevindim canım allahım tamamına erdirir inşallah
şerocum seninde minnakın iyiymiş inan çok sevindim

sağol tatlım, bugün doktor var, erkenden kalktım.

neyse kızlar, ben şimdi anneme gidiyorum. kahvaltı yapıcam. sonra ordan doktora.... ordan daha yakın. ewde oturdukça sabırsızlanıyorum...

GÜNAYDIN KIZLAAARR

MELOŞ EVE GECTI AMA BEBİŞ RAHAT BIRAKMIYO GALIBA GELEMEDİ DAHA

neyse kızlar, ben şimdi anneme gidiyorum. kahvaltı yapıcam. sonra ordan doktora.... ordan daha yakın. ewde oturdukça sabırsızlanıyorum...

GÜLE GÜLE CANIM GUZEL HABERLERLE GELL

HOŞGELDIN CANIMM IYI BI DINLENMISSINDIR OHH COK IYI YAPMISSIN VALLAA :))

GÜNAYDIN ŞEKERİMMM
KOLAY GELSİİNN SİZEE ÇOK YORMA ANNEYİ BEBİŞ OK Mİ

hoş bulduk canım
güzel geçti bi güzel dinlendim içim rahat etti. sen nasılsın canım korunma sürecin azalıyo gitgide inş. yakında güzel haberlerini alırız.

hoş bulduk canım
güzel geçti bi güzel dinlendim içim rahat etti. sen nasılsın canım korunma sürecin azalıyo gitgide inş. yakında güzel haberlerini alırız.

evet canım yaaa zaman azalıyo gıttıkceee

amelıyat olcam kan ılaclaırmı kullancıam kılo verıcem çok işim var o zamana kadar

hem telaş hem heyecan oluyorum valla

inşallah canım yaa inşallaahhh

ameliyat günün kesinleştimi canım biran önce iyileşir tez zamanda kalırsın inşallah nasılsa hamile kalmayı öğrendik önce sağlık ama zayıfmayı bekleyemeye bilir bebüş çünkü ben ne zaman zayıflamaya karar versem hamile kaldım
canım bana ticker yapsan satım 10 kasım

günaydın kızlarrr
ben çok hastayım bronşit oldum yine(
zor duruyorum iş yerinde (
rapor alsamda eve gitsem şöyle yatıp uzansam
sizler nasılsınız?

iyi olmana çok sevindim bitanem ay ne güzel bugün minnakını görcen sende oyy yerim ben onu...inşallah iyidir o da annesi merak etme..
doktordan gelince hemen yaz olurmu canım benim

merhaba dünyaaa

dört göz oldum ben öö çok çirkin oldumm

gözlüklerin hayırlı olsun ayşemmmm:)
bende hiç sevmem gözlüğü hatta benim gözlük numaram 3,5 ama ben 3,5 numara gözlük takınca göremiyorum doktorlar hayret ediyor bana gözlüksüz daha net görüyorum diye:))) uzaktaki bütün yazıları net bir şekilde okuyorum arkadaşlarımda çok şaşırıyor kızılötesi diyolar bana:)))

canımmm slm allaha şükürr hiçç üzülmedim biliodum çünkü olmadıgını eşimin zoruyla yaptım test hoş o hala ısrarla hamile oldugumu sölüyo kafayı yedi genç yaşta

hayırlısı bitanem inş..eşin çok istiyor sanırım inş bu ay olmazsa önümüzdeki ay verirsin müjdeni kocişine...

elmicim canım benim gözün aydın sonunda kızçen annesinin kollarına geldi...Allah saglıklı sıhhat versin bitanem...hayırlı bir evlat olsun inş canım...

hatcemmmmm canım benim çok sevindim varya inş tüpbebek tedavisiyle ilk seferde tutturursunuz sıpan seni daha çok bekletmez inşallah...
ayy ne güzel ya keşke bizde başlayabilsek hemen tüpbebek tedavisine

oyyyy mertişkomuz geliyormu ayyy süpper yaa çok bekletmicek annesinii
hayırlısıyla gelir inş bitanem... hiç korkma normal dogumdan Allahın izinyle bir çırpıda doguruverirsin

hatuncum canım benim çok şükür kurtulmuşsun artık bir sorunun kalmadı ve hamile kalmamak için hiçbir engel yok...Allahım melegini göndersin sana hemen inşallahhh

günaydın kızlarrr
ben çok hastayım bronşit oldum yine(
zor duruyorum iş yerinde (
rapor alsamda eve gitsem şöyle yatıp uzansam
sizler nasılsınız?

günaydın canım geçmiş olsun hiç vakit kaybetme kendini kötü hissediyosan rapor al çok iyi geliyo

GECMIS OLSUN CANIMM YAA E İZİN AL GİT YAA BRONŞİT ONEMLİİ HEMEN DÖNER ZATTÜRREYE
VALLA DİKKAT ETMESSEN BAK KENDINE :)
AY EVET YA DÖRT GÖZ OLDUM ALIŞIR GIBI OLDUM SIMDI SIMDI AMA BILMEM
SEVEMIYORUM GÖZLÜĞÜ SENIN İŞDE HAYRET OLAYMIS HEE HARBI HARBI KIZILÖTESİ
GÜZEL LAKAPP

CANIM BELLİ DEĞİL AMELİYAT TARIHIM ISTE BELLI OLSA HEPSINI YAPCAM HEMEN
HAZIR OLCAM HAMILE KALMAYA

KİLO VERMEM LAZIM NE YAZIK Kİ CUNKU ZATEN KAN KOYULUGU VAR HEMOFİLİ
ÇIKTI TESTLERDE BİDE YAĞ TABAKASI EKLENMESIN USTUNE ZATEN HAMILEYKENDE ALIRIM
OOOO DOBİŞKOO OLURUM YAA

TİCKERİN BURDA ŞEKERİMM http://tickers.baby-gaga.com/p/dev228pr___.png

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…