Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah canım biran önce geçirirsin bu günleri inş.bebişe doğru gün sayarız
saol bebeğim

inşallahh canımm inşallahh

Rica ederimmm tickerin sonunu sağlıkla görmek nasib olur ınsallahh :))

Günaydın zehselcimm

selam encılımm nabersinn :)

iyiiym canım benim nolsunn rutin p.tesi iştee işler herzmaanki gibi yoğunn uğraşıyom iştee sen nasılsınnn senin işler nasıll

canım nasılsın yegenın nasıl bakalım bu arada rahtsızlıgını ögrenmıssın çok sevındım ınsallah daha ıyı olacak hersey canım

MERHABA CANIM HAMDOLSUN IYIYMM
YEGENIM ÇOK İYİMAŞALLAH DUN AKŞAM YANINDAYDIM BASINI GĞSÜME KOYDU UYUDU
MIŞIL MIŞIL ÇOK TATLI MALŞALLAH SUBHNALLAH YAA YERIM BEN ONU
SONRA KARDESIMLE BEBISIN CİCİLERİNİ YERLELŞTİRDİK
KÜÇÜKLERİNİ BÜYÜKLERINI AYIRDIK
ARTIK BÜYÜDÜ KUCUK GELEN ELBISELERİ VAR MAŞALLAHH
SENIN BEBEGIN NASIL CANIM ? SEN NAISLSIN ?

EVET YA SEBEP BULUNDU COK RAHATALDIM YARIN GENE DOKTORUMDAYIM BAKALIM NE DICEK :)

iyiiym canım benim nolsunn rutin p.tesi iştee işler herzmaanki gibi yoğunn uğraşıyom iştee sen nasılsınnn senin işler nasıll

HAMDOLSUN BENDE IYIYIM CANIM YAA

BİZİMDE İŞLER YOĞUN BAYA ADAHA DOĞRUSU BU YENI BASLADIGIM YERIN

İŞ HACMI COK DAHA FAZLA AMA GUZEL GİDİYOR MEMNUNUM :)

SAYIMALRI GIRIYORUM HALA BITMEDI ARA ARA DA SİZE BAKIYORUM :)

KOLAY GELSIN SANA CANIM

sanada kolayy gelsin ayşemmmm meloşa selammmm :)

masallah yegenıne canım nasıl bır bebek sakin mı Allah ım uzun ömürler versın ınsallah
benım ufaklıkta ıyı büyüyo işte kerata çok yaramaz hiç bırseye izin vermıyo suan bıle sallıyorum sıze öyle yazıyorum sosyal hayatım bıttı çok yoruluyorum sırtımı belımı agrıdan hıssedmıyorum ınan ama geçıcek bu günler napalım annelıık işte hem çok zor hem çok güzel

günaydın canım geçmiş olsun hiç vakit kaybetme kendini kötü hissediyosan rapor al çok iyi geliyo

saol canım benim...rapor almak kolay da sonra sıkıntı çekiyorum şef bana tavır takınıyor bütün evrakları benim masama biriktiriyor ( gıcık oluyorum şefe
en fazla 8 ay daha burdayım ondan sonra kimse beni tutamaz:))

canım sende 10 gün rapor alıp dinlenmişsin ne kadar iyi gelmiştir şimdi sana...minğimizinde pıt pıtlarını duymuşsun canım çok sevindim inş bu sefer kucagına almak nasip olur bebegim...

saol canım benim...dayanamayacak duruma gelirsem düşünürüm izin almayı bakalım kimseye minnet de etmek istemiyorum ayy ne biçim bi huyum var...
neyse...
ayşem varya arkadaşların dedigi gibi tam prof oldun şimdi bi gözlüğün eksikti o da tam oldu:)
ewet kızılötesi benimde hoşuma gidiyor dogrusu:))

canım inş sende biran önce ameliyatını olur kilolarını verir sonrada hamiş kalırsın balım benim...sen kal bak benide peşinden çek tamammmıııııııı

günaydın kızlarrrrrrrr

günaydın zehelcim hoşgeldin nasılsın?paşan nasıl bakalım :)

Selammmmm kızlarrrrr

aslm canım hoşgeldin...

Nanemmmmmmm çok geşmiş olsun bacımmmmm dikkat etkendineee

saol canım benimmm ıhlamur içiyorum şuan inş iyi gelir...

günaydın zehelcim hoşgeldin nasılsın?paşan nasıl bakalım :)

hosbulduk canım ıyıyım se nasılsın geçmıs olsun hastaymıssın çok dıkkat et kendıne paşam ıyı büyüyo suan sallıyorum çok yaramaz bır gör hiç bırseye ızın vermıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar benim reglime son iki gün..dün dayanamayıp test yaptım ve tek çizgi çıktı..
ama daha sonra 1-2 damla açık kahverengi lekelenmem oldu..

sizce hamile olabilirmiyim ama olsam neden negatif çıksın ki :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…