arkadaşlar benim reglime son iki gün..dün dayanamayıp test yaptım ve tek çizgi çıktı..
ama daha sonra 1-2 damla açık kahverengi lekelenmem oldu..
sizce hamile olabilirmiyim ama olsam neden negatif çıksın ki :18:
olur valla benimde geçene kadar testte çıkmadı canım yaa...moralim bozuldu çok o zaman... ama gününü bekle derim ben. sonrada hemen doktora. kahverengi leke önemliiii
hosbulduk canım ıyıyım se nasılsın geçmıs olsun hastaymıssın çok dıkkat et kendıne paşam ıyı büyüyo suan sallıyorum çok yaramaz bır gör hiç bırseye ızın vermıyor
arkadaşlar benim reglime son iki gün..dün dayanamayıp test yaptım ve tek çizgi çıktı..
ama daha sonra 1-2 damla açık kahverengi lekelenmem oldu..
sizce hamile olabilirmiyim ama olsam neden negatif çıksın ki :18:
annemdeyim canım. 12:30 da randevummmm. ay midem bulanıyo stresten, heyecandannn
iyiyim canım sen nasılsınhosbulduk canım nasılsın
evet canı çok güzel dinlendim gerçekten iyi geliyosaol canım benim...rapor almak kolay da sonra sıkıntı çekiyorum şef bana tavır takınıyor bütün evrakları benim masama biriktiriyor( gıcık oluyorum şefe
en fazla 8 ay daha burdayım ondan sonra kimse beni tutamaz:))
canım sende 10 gün rapor alıp dinlenmişsin ne kadar iyi gelmiştir şimdi sana...minğimizinde pıt pıtlarını duymuşsun canım çok sevindim inş bu sefer kucagına almak nasip olur bebegim...
saol canım benim...dayanamayacak duruma gelirsem düşünürüm izin almayı bakalım kimseye minnet de etmek istemiyorum ayy ne biçim bi huyum var...
neyse...
ayşem varya arkadaşların dedigi gibi tam prof oldun şimdi bi gözlüğün eksikti o da tam oldu:)
ewet kızılötesi benimde hoşuma gidiyor dogrusu:))
canım inş sende biran önce ameliyatını olur kilolarını verir sonrada hamiş kalırsın balım benim...sen kal bak benide peşinden çek tamammmıııııııı
günaydın zehelcim hoşgeldinnasılsın?paşan nasıl bakalım :)
aslm canım hoşgeldin...
saol canım benimmm ıhlamur içiyorum şuan inş iyi gelir...
bu sefer benimkide geç çıktı geç çıkabilirolur valla benimde geçene kadar testte çıkmadı canım yaa...moralim bozuldu çok o zaman... ama gününü bekle derim ben. sonrada hemen doktora. kahverengi leke önemliiii
iyiyim canım sen nasılsın
evet canı çok güzel dinlendim gerçekten iyi geliyo
bu sefer benimkide geç çıktı geç çıkabilir
hoş geldin iyiyiz biz canım cım sen nasılsınbal arılarım ana graliçeniz geldi.napıyosunuzz
evet kalp atşını da gördüm inanılmaz bi duygu yafffffffffffwaşşşşşşşş yıldız hamıle msıın kız?bal topağın yine hamıle mı bıraktı senı.ay masallah kız masallah
sanada kolayy gelsin ayşemmmm meloşa selammmm :)
masallah yegenıne canım nasıl bır bebek sakin mı Allah ım uzun ömürler versın ınsallah
benım ufaklıkta ıyı büyüyo işte kerata çok yaramaz hiç bırseye izin vermıyo suan bıle sallıyorum sıze öyle yazıyorum sosyal hayatım bıttı çok yoruluyorum sırtımı belımı agrıdan hıssedmıyorum ınan ama geçıcek bu günler napalım annelıık işte hem çok zor hem çok güzel
saol canım benim...dayanamayacak duruma gelirsem düşünürüm izin almayı bakalım kimseye minnet de etmek istemiyorum ayy ne biçim bi huyum var...
neyse...
ayşem varya arkadaşların dedigi gibi tam prof oldun şimdi bi gözlüğün eksikti o da tam oldu:)
ewet kızılötesi benimde hoşuma gidiyor dogrusu:))
canım inş sende biran önce ameliyatını olur kilolarını verir sonrada hamiş kalırsın balım benim...sen kal bak benide peşinden çek tamammmıııııııı
:
bal arılarım ana graliçeniz geldi.napıyosunuzz
iyiyim canım sen nasılsın
bal arılarım ana graliçeniz geldi.napıyosunuzz
yerim ben onu uyumasın yaf oyna annesi onlaıyıyım canım bende oglumla ugrasıyorum hala uyumadı sende kalp atıslarını görmüşsün melegının çok sevındım
günaydın kızlar nasılsınız..okulda net geldi şimdilik hadı ınsallah kopmaz gene
ayse rahatsızlıgının sebebını oğrenmıssın herhalde ayrıntılı okuyamadım gecmıs olsun önemli birsey degıldır umarım..neymiş sorun
hoşgeldin canım amanın kızın ne kadar buyumus..daha gecende 4 aylıktı...şimdi ege 4. ayını bıtırdı yaa nasıl çabuk buyuyorlar emeklıyor mu fıstık nasıl gıdıyo annelıkbal arılarım ana graliçeniz geldi.napıyosunuzz
yerim ben onu uyumasın yaf oyna annesi onla
evet ses duymadıkta yanıp sönüyodu
hoş geldin canım
gunaydın canım
hemofili imiş kan pıhtılaşması yarın hemotolojıdekı doktorumdayım gene
daha ayrıntılı bilgi verir ama sımdılık bıldıgım bu kadar
ne yazıkki önemli ömür boyu dönem dönem kan sulandırıcı kullanmam gerekıcek
tabı hastalıgın gidişatına göre değişen bi durum ama tabıı hamıleykende
ayrıca hemotolojıde de kontrol altında olucam ayrıca kadın doğum da
ve sımdıye kadar herhangı bı zarar verdımı damarlara bılınmıo kolumda çok ağrı oluo ama
bakılması lazım eger hasar verdıyse onunda kontrollerınde olma gerekıcez
yanı sımdılık bıraz muamma bakalım nolucak
doğumda ölmediğim için sanslıyım diyebılırım cunku ciddi bi durum :26:
hosgeldın tınker nasılsın ege nasıl
allah korumus canım peki ebeklerını kaybedısının sebebı de bumuymus..allahım buyuk en yakın zamanda sorunu hallettıkten sonra hersey yoluna gırer sen merak etme...allah dermansız hastalık vermesın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?