Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

olur valla benimde geçene kadar testte çıkmadı canım yaa...moralim bozuldu çok o zaman... ama gününü bekle derim ben. sonrada hemen doktora. kahverengi leke önemliiii

pembedanam ınsallah güzel haberle gelıceksın canım gelınce hemen yaz beklıyorum

olur valla benimde geçene kadar testte çıkmadı canım yaa...moralim bozuldu çok o zaman... ama gününü bekle derim ben. sonrada hemen doktora. kahverengi leke önemliiii

kahverengi leke önemli derken???:18:
benim kistim vardı ve öğrenmeden önce de olmuştu kahverengi leke ama o zaman uzun sürmüştü ve çok daha koyu idi

hosbulduk canım ıyıyım se nasılsın geçmıs olsun hastaymıssın çok dıkkat et kendıne paşam ıyı büyüyo suan sallıyorum çok yaramaz bır gör hiç bırseye ızın vermıyor

saol canım benim...
oyy yerim ben onu bak bak yaramaza bak hele şimdiden başlamış :))

en iyisi gününü beklemek lekelenmelerin devam etmezse o zaan gidip kan testi yaptırırsan kesin sonucu ögrenirsin norecim ...

annemdeyim canım. 12:30 da randevummmm. ay midem bulanıyo stresten, heyecandannn

bu kadar stres yapma canım yaa...az kaldı az bak 1 saat sonra görüceksin mındıkını

Son düzenleme:
hosbulduk canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın

evet canı çok güzel dinlendim gerçekten iyi geliyo

bu sefer benimkide geç çıktı geç çıkabilir

iyiyim canım sen nasılsın

evet canı çok güzel dinlendim gerçekten iyi geliyo

bu sefer benimkide geç çıktı geç çıkabilir

waşşşşşşşş yıldız hamıle msıın kız?bal topağın yine hamıle mı bıraktı senı.ay masallah kız masallah

sanada kolayy gelsin ayşemmmm meloşa selammmm :)

sağol anım aleykumselam sölerım :)

canım maşallah genel ıtıbarıyle sakın ama ani çıkışları var
birden alıyo birden susuyo mesela oturupkonusurken bısı yok
pc ye gectık dun ağlamaya basladı yemeke oturduk alamaya basladı
ama yanında sıhbet et hemen uyyo eheuehu
huyu sımdı bellı olmaz gercı daha kucuk

canım evet annelık zor ma guzel bısey oğlusun buyudukce rahatlasın ınsallah

ayy bende mınnet etmem ya anlıyorum ssenı canım
şekerim önce sneı çekicem önceee hep ama hep dua ediyorum
meltem de dıokı sancı cekerken kzıalrın hepsini saydım durdum isimlerini de
bilmıom hep nıklerıyle söyledım
Allah kabul eder ınsallah dualarımı diyo canım unutmamıs sizi yanı
inşallah nasib olur sana bana herkese :)

bal arılarım ana graliçeniz geldi.napıyosunuzz

hoşgeldunuz gralicem vizz vizz

ayse rahatsızlıgının sebebını oğrenmıssın herhalde ayrıntılı okuyamadım gecmıs olsun önemli birsey degıldır umarım..neymiş sorun

ayse rahatsızlıgının sebebını oğrenmıssın herhalde ayrıntılı okuyamadım gecmıs olsun önemli birsey degıldır umarım..neymiş sorun

gunaydın canım

hemofili imiş kan pıhtılaşması yarın hemotolojıdekı doktorumdayım gene
daha ayrıntılı bilgi verir ama sımdılık bıldıgım bu kadar

ne yazıkki önemli ömür boyu dönem dönem kan sulandırıcı kullanmam gerekıcek
tabı hastalıgın gidişatına göre değişen bi durum ama tabıı hamıleykende
ayrıca hemotolojıde de kontrol altında olucam ayrıca kadın doğum da
ve sımdıye kadar herhangı bı zarar verdımı damarlara bılınmıo kolumda çok ağrı oluo ama
bakılması lazım eger hasar verdıyse onunda kontrollerınde olma gerekıcez
yanı sımdılık bıraz muamma bakalım nolucak
doğumda ölmediğim için sanslıyım diyebılırım cunku ciddi bi durum :26:

bal arılarım ana graliçeniz geldi.napıyosunuzz
hoşgeldin canım amanın kızın ne kadar buyumus..daha gecende 4 aylıktı...şimdi ege 4. ayını bıtırdı yaa nasıl çabuk buyuyorlar emeklıyor mu fıstık nasıl gıdıyo annelık
yerim ben onu uyumasın yaf oyna annesi onla
evet ses duymadıkta yanıp sönüyodu

hoş geldin canım

sağol canım tesekkur ederım bu arada hamıleymıssın tebrık ederım allah tamamına erdırsın

allah korumus canım peki ebeklerını kaybedısının sebebı de bumuymus..allahım buyuk en yakın zamanda sorunu hallettıkten sonra hersey yoluna gırer sen merak etme...allah dermansız hastalık vermesın..

hosgeldın tınker nasılsın ege nasıl

hoşbulduk canım nasıl olsun kocaman olduk vallahi..maşallah deyin kızlar ama 8 kilo olmuşuz
obur hiç doymuyor ek gıdaya basladık yogurt elma püresi sütlü pirinçli muhallebi..banamısın demiyor...anne sutu de alıyor ...gecende 4.ay asılarımızı olsuk...özel olarak ta rota virüsü yaptırıyorum tavsıye ederım..2. ve 4. aylarda yapılıyo..bıraz pahallı bır ası ama doktorumuz epey övdü..çok yaygınmıs çocuklarda..ve yakalanıldı mı hastanede yatırıyormus gunlerce

allah korumus canım peki ebeklerını kaybedısının sebebı de bumuymus..allahım buyuk en yakın zamanda sorunu hallettıkten sonra hersey yoluna gırer sen merak etme...allah dermansız hastalık vermesın..

evet canım buyuk ıhtımalle sorun bu.....bu hastalıkta genelde kadınalr tasıyıcı erkekler
hasta oluyormus yanı benım hasta olmamam gerekırdı demekkı baska bısey tetıklıyo
veya hamıleyken bı sebepten dolayı etkılenıyorum zaten kolumdakı damar kasılması
gibi şikayetleırmı de acıklıyo bu
test sonucumda 2 testtekı degerlerde anormallık var yanı diğeride onu etkılıyor olabılır
yanı tam bılemıyorum canım hala bakılıyo bıde kendı doktorumun görmesı lazım
genetık bıseymıs anneannem hatsaymıs zaten ben yakın zamana kadar bılmıyodum
böle bı ıhtımal olusunca annem söyledi kan slandırıcı hapı iğnesı kullanıyodu dedi
ama bakımsızlıktan 42 yasında kaybettık anneannemı zaten köy yerınde yanı
bu hastalık damar çatlamarındna sonra ıc kanamay sebep ldugu ıcınde dısardan bısey
farkeıdlmıomus yanı Allah korusun tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…