hoşgeldin canım amanın kızın ne kadar buyumus..daha gecende 4 aylıktı...şimdi ege 4. ayını bıtırdı yaa nasıl çabuk buyuyorlar emeklıyor mu fıstık nasıl gıdıyo annelık
sağol canım tesekkur ederım bu arada hamıleymıssın tebrık ederım allah tamamına erdırsın
evet canım buyuk ıhtımalle sorun bu.....bu hastalıkta genelde kadınalr tasıyıcı erkekler
hasta oluyormus yanı benım hasta olmamam gerekırdı demekkı baska bısey tetıklıyo
veya hamıleyken bı sebepten dolayı etkılenıyorum zaten kolumdakı damar kasılması
gibi şikayetleırmı de acıklıyo bu
test sonucumda 2 testtekı degerlerde anormallık var yanı diğeride onu etkılıyor olabılır
yanı tam bılemıyorum canım hala bakılıyo bıde kendı doktorumun görmesı lazım
genetık bıseymıs anneannem hatsaymıs zaten ben yakın zamana kadar bılmıyodum
böle bı ıhtımal olusunca annem söyledi kan slandırıcı hapı iğnesı kullanıyodu dedi
ama bakımsızlıktan 42 yasında kaybettık anneannemı zaten köy yerınde yanı
bu hastalık damar çatlamarındna sonra ıc kanamay sebep ldugu ıcınde dısardan bısey
farkeıdlmıomus yanı Allah korusun tabı
aman o zmaan sakın ihmal etme..allah korusun tabi..ama önlem aındıktan sonra korkma tabi...
gunaydın canım
hemofili imiş kan pıhtılaşması yarın hemotolojıdekı doktorumdayım gene
daha ayrıntılı bilgi verir ama sımdılık bıldıgım bu kadar
ne yazıkki önemli ömür boyu dönem dönem kan sulandırıcı kullanmam gerekıcek
tabı hastalıgın gidişatına göre değişen bi durum ama tabıı hamıleykende
ayrıca hemotolojıde de kontrol altında olucam ayrıca kadın doğum da
ve sımdıye kadar herhangı bı zarar verdımı damarlara bılınmıo kolumda çok ağrı oluo ama
bakılması lazım eger hasar verdıyse onunda kontrollerınde olma gerekıcez
yanı sımdılık bıraz muamma bakalım nolucak
doğumda ölmediğim için sanslıyım diyebılırım cunku ciddi bi durum :26:
geçmiş olsun canım allah korusun ihmal etme sakın daha önceden varmıydı peki ağrı yeni mi oldu
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn..........gerçi öğle oldu ama neyseeee...nasılsınız kızlar?
Hemşom kurban olduğum sen nasılsın nerelerdesin ya?? Bu arada ben anlamadım senin gebeliğin hala devam ediyor değil mi?
Benim tombiş kızımın göbeği nihayet düştü kızlar yani 20 gün sonra düştü o kadar rahatladım ki anlatamam...........haftaya aşısını yaptıracaz kızımın yine canı acıyacak ya offff
tunaydın canom
oh hadı hayırlısı olsun sonunda düştü :)
canım bende cok sevinci ve mutluyumm...hatcemmmmm canım benim çok sevindim varya inş tüpbebek tedavisiyle ilk seferde tutturursunuz sıpan seni daha çok bekletmez inşallah...
ayy ne güzel ya keşke bizde başlayabilsek hemen tüpbebek tedavisine
Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnnnn..........gerçi öğle oldu ama neyseeee...nasılsınız kızlar?
Hemşom kurban olduğum sen nasılsın nerelerdesin ya?? bu arada ben anlamadım senin gebeliğin hala devam ediyor değil mi?
Benim tombiş kızımın göbeği nihayet düştü kızlar yani 20 gün sonra düştü o kadar rahatladım ki anlatamam...........haftaya aşısını yaptıracaz kızımın yine canı acıyacak ya offff
herkezeee günaydınnn..:92::92::92:
ayşemm ne zaman ameliyat olacan sen?
Meltem nasıl? Bebiş doğdu bizi unuttu
hosgeldın ıdıl nasılsın canım kızın nasıl sanırım sakin bır kızın var buralarda görüyorum genelde senı:)
evet canımmmm allah izin verirse çarşamba gidicezz cok ama cok heyecanlıyım..günaydın canım nasılsın tüp bebek için görüşmeye gıfdecekmıssınız hayırlısı olsun tatlım güzel haberlerle gelın ınsallah
guınaydın canımm :)))
slmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?