Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah canım

aman o zmaan sakın ihmal etme..allah korusun tabi..ama önlem aındıktan sonra korkma tabi...

aman o zmaan sakın ihmal etme..allah korusun tabi..ama önlem aındıktan sonra korkma tabi...

yok canım ihmal eder mıyım hıc ıyılesmem lazım bebısımın sağlkla gelmesı için
gecip gidecek bı hastalık değil ömür boyu cekıcem bunu ve bebegımede gecıcek
ama bıldıkten sonra önlemını almak kolay bişey olmaz inşallah korkmuyorum yok
doktor kontrolundyeım zaten ve doktorum cok iyi :)

hakkımızda hayırlısı ınsallahh :) amelıyatımıda olıym kan ilaclarımada baslıym
zaten hemotolojı doktorum ben demeden sakın hamıel kalma dedı
ondna bı icazet cıkması lazım yanıı

geçmiş olsun canım Allah korusun ihmal etme sakın daha önceden varmıydı peki ağrı yeni mi oldu

Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnnnn..........gerçi öğle oldu ama neyseeee...nasılsınız kızlar?
Hemşom kurban olduğum sen nasılsın nerelerdesin ya?? bu arada ben anlamadım senin gebeliğin hala devam ediyor değil mi?

Benim tombiş kızımın göbeği nihayet düştü kızlar yani 20 gün sonra düştü o kadar rahatladım ki anlatamam...........haftaya aşısını yaptıracaz kızımın yine canı acıyacak ya offff

geçmiş olsun canım allah korusun ihmal etme sakın daha önceden varmıydı peki ağrı yeni mi oldu

canım ağrı daha evvelden yoktu yanı ıkıncı bebegımı de kaybettıkden 3 ay
sonra kolumdakı bıleğımdekı damar atmaları ve kasılmaları basladı
ağrılar basladı arastırma baslatılmaısnın sebebı
kolumdkaı agrı değil safra kesemdekı kumlanma ve kaybettıgım bebeklerımdı
fakat safra kesemdekı kumlanma kan hastalıgındn dolayı değilmiş
doktorumda onu boşver bebekelrın onemlı dedı
onda bı arastırma basladı genetık tahlılerım sonucu cıktı bu canım
daha onceden herhangı bı sıkıntım yoktu...amelıyat olucam kanım normal
duruma gelıcek ve ben o zaman gene bebek dusunebılıcem :) ınsallah

tunaydın canom

oh hadı hayırlısı olsun sonunda düştü :)

hatcemmmmm canım benim çok sevindim varya inş tüpbebek tedavisiyle ilk seferde tutturursunuz sıpan seni daha çok bekletmez inşallah...
ayy ne güzel ya keşke bizde başlayabilsek hemen tüpbebek tedavisine
canım bende cok sevinci ve mutluyumm...
inşallah canımmm inşallahhhh tek temennim bu defa sağlıklı olması...
canımm inş. sizde en kısa zamanda başlarsın..daha bizimde bişiy belli değilki çarşamba gidince ilk görüşmemizi yapıcamm belki daha erken dicek belki benimde eşimde sorun cıkıcak yani hiçbişey belli değil ama bu görüşme bile bana mutluluk veriyo geriside yavaş yavaş gelir..

yıldız hoşgeldin canımm seni cok merak etmiştim iyi olmana sevindimm..

hatunum
cok gecmiş olsun kuzum operasyonun olmuş..inşallah en kısa zamanda iyileşirsinde bebişinde gelir ondan sonra...

hosgeldın ıdıl nasılsın canım kızın nasıl sanırım sakin bır kızın var buralarda görüyorum genelde senı:)

bızımde 16. gun dusmustu ya ıyıce pansuman yapmak lazım hergun alkol suruyordum orda ne verıyorlar dusmesı ıcın..ah ah o asılar hıc bıtmıyo ege de gecende oldu ama ne aglamak artık bacaklar dobik dobik yağlı ya nasıl acıtıyo ası...ıkı bacaktan oldu ama yaslar aktı gozunden dusun...mosmor oldu hıc bole olmazdı..ıkıncı ayda yapılan cok kotu 3 tane bırden oluyo ıcınde verem de var..ki verem yakıyo ınsanı bılıyorum..ooof kuzularımız doguyo ama çileleri bitmiyo...idil bu arada rota virüsü orda yapılıyor mu..aşı burda özel devlet karsılamıyo ordakı duzenı merak ettım

herkezeee günaydınnn..:92::92::92:

guınaydın canımm :)))

ayşemm ne zaman ameliyat olacan sen?
Meltem nasıl? Bebiş doğdu bizi unuttu

canım doktorum ne zaman amelıyat olabılırsın derse o zaman olcam
yarın ne dıcek bakalım yaaa Iğne vercek die tırıom ama

Meltem evıne daha yenı gectı ev ısı bebek fln onla ugrasıodur
unutmadı canım ama bu sitemını iletirim :))

günaydın canım nasılsın tüp bebek için görüşmeye gıfdecekmıssınız hayırlısı olsun tatlım güzel haberlerle gelın ınsallah
evet canımmmm allah izin verirse çarşamba gidicezz cok ama cok heyecanlıyım..
dönüşte size haberlerimi yazarım..
sen nasılsınnnn erkekimiz nasılll maşallah günden güne değişiyo...

guınaydın canımm :)))

sağollll ayşemmmmmmmmmmmmmmmm..

selam kızlarrr ben yine temizliğe daldım malum pazartesi günü bizim ev savaş alanına dönmüş gibi görünüyor işin içinden çıkamıyorum oyüzden pazartesileri hiç sevmem sizde ne var ne yok.pembem gitmişmi doktora???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…