Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydın canım hosgeldın hatce hamılelık supheen vardı nordu kuzum

hoşbuldum balımm....
ayy koçişimde bekliyo yemeğe ama yazmadan gecemedim..
canım hala adet olmadım ama bu sabah yine yaptım test bişey cıkmadı olsaydı bu zamana kadar belli olurdu heraldeee...

bal arılarım ana graliçeniz geldi.napıyosunuzz

ay ay ayy kimler gelmiş hoşgeldin graliçemmm:))

Allah razı olsun meltemden ya canım benim o anda bile bizi düşünmüş
inşallah kabul olur duaları da onun vesilesiyle bizlerde anne oluruz
inşallah canım benim sen beni çek yeterki ne tarafa çekersen çek ben gelirim:)))

bu arada şefe hiçbişey demedigim halde git bugün ewe dedi ay ne kadar şanslıyım adama minnet etmiyorum ve kendi istegiyle beni eve gönderiyor :)

günaydın kızlar nasılsınız..okulda net geldi şimdilik hadı ınsallah kopmaz gene

günaydınnn tinkerimmmmm hoşgeldinn

hoşgeldin idilimmmmm
çok şükür göbegi de düşmüş baharımızın...aman maşalllah maşallah...
oy kıyamam ben ona aşıda vurulcakmış olsun annesi üzülme saglıgı için herşey...

kızlar ben gidiyorum eve geçince girmeye çalışırım hepinizi öptüm kendinize iyi bakın aman çok salgın var...

slmm canımm hastamısınki sennnn yoksam benimle ddalgamı geçion hep hastayım yaaaaaaa
hoşbuldum balımm....
canım hala adet olmadım ama bu sabah yine yaptım test bişey cıkmadı olsaydı bu zamana kadar belli olurdu heraldeee...

ayyyyyyy gemzelim bende olmadım yaaaaaa bişi yok biliom ama kociş manyadı diomki belim agrıyo ee hamilesin ya ondan dio halaaaaaa

kızlar geçmişe bakamıyorum.biri bana söylesin yeni haber var mı?elifin ve şeronun bebekler ne oldu?normal dimi herşey?

senınkı nasıl bu arada cevap yazdım okudunmu cicim

senın oglun büyümüş masallah ne güzel ek gıdalarada baslamıssınız kılosuda çok ıyı masallah ogluna nazar degmesın canım geç cevap yzıyorum kusura bakma oglumlada ılgılenıyorum benım oglumda ıyı büyüyo işte çok yaramaz sadece çok yoruluyorum 3. aymıza gırıcez bızde işte hayırlısı ıle

tinker evet 4 ay geçmiş daha dün gibiydi senin doğurman.benim minik kuşum 8 aylık oldu bugün. ama emeklemiyor biz çok erken yürütece koyduk sürekli ayakta durmak istiyordu çünkü...şimdi evin içinde vals yapıyor bir ton kaza atlatıyoruz.dun damacanayı devırdı sonra mınık yuzunu bana cevırdı bakıo tepkıme...her anları harıka Allah herkese nasıp etsın ınsallah.senın nasıl gıdıyor?

evet canımmmm allah izin verirse çarşamba gidicezz cok ama cok heyecanlıyım..
dönüşte size haberlerimi yazarım..
sen nasılsınnnn erkekimiz nasılll maşallah günden güne değişiyo...

hakkınızda hayırlısı canım ıyıyı bende yorgunum baya Rüzgar la ugrasıyorum süreklı işte çok yaramaz günden güne degısıyo evet büyüyo teyzesi

hoşbuldum balımm....
hayırlısı canım ya sen dıkkat et de kendıne..
hoşbulduk canım

yok kız bende kaç gundur hastayım faranjıtım azıyo okulda hel bağırmaktannn:84:

aaa hatunsultanıı merak etmiştim olmuşşş operasyonunuu iyide geçmiş ben hatuna demiştim ama o çok endişeliydi onunda sorunu ortadan kalktııı

haticem sende kocişini ikna etmişsin çok ama çok sevindimmm bu çarşamba gidicekmişsiniz galibaa bi gittinizmi geriside gelirr tatlımm inşallahh bu arada sorunun cevabınıda almışsınn bakkk artık herşey çok güzel olacak hepimizi için

bizde çalışmalara başladık çok erken olduu ama sabırsızlanıyorum napim

pembe sanırım şuan doktorda,,şeromun dersi çokmuş bugün ama minnakı iyimiş Allahım tamamına erdirsin inşallah...

ayşem sen naptın canımmm daha amileyat günü falan alamadın değilmi canım??inş seninkide biranönce sonuçlanırda canım sende artık önünü görürsün buarada yiğeninle aran çok iyimiş yiğenler çok sevilio demii ben ikisinide çocuğum gibi çok seviyorum valla...

hayırlısı canım ya sen dıkkat et de kendıne..

hoşbulduk canım

yok kız bende kaç gundur hastayım faranjıtım azıyo okulda hel bağırmaktannn:84:

ayyyyyyyy geçmiş olsun canım yaaaaaaaaaa çpk zor valla ben kaç hafta yattımmm bagırmamı gerektiren yerler olmuyo ama normalde ses tonumu ayarlayamadıgım için 2 hafta rahat etti kociş artık bıkmış adam çenemden

ooo süpermiş yyaa hadı gule gule canım dinlen ıyıce portakal suyuıc ağrı kesıcı al
oohhh :)))

yeliiiiiiiiiiiiiz kızz gelmedimi daha kırmızılarrrr yoksa eşin haklımı bu konudaaa hiç böyle gecikirmiydin kızzzz buarada faceden doğum gününü kutladık ama sanırım eşinin doğum günüymüş olsun eşininde doğum günü kutlu olsunnn

ooo süpermiş yyaa hadı gule gule canım dinlen ıyıce portakal suyuıc ağrı kesıcı al
oohhh :)))

ayşe meloj doğurdu galiba????hayırlı olsun hepinize nasıllar? sen de ameliyat olcakmışsın tam okumadım nedenini ama inşallah sorunsuzca atlatırsın.

ay çok tatlılar ya..evet her anları tatlı ama bence dış dünyayı tanımaya başladıklarında daha da tatlı oluyorlar..bızımkı artık tam tur donuyobızde ufak bır kaza atlattık cekyattan dustu ama babası basını korumus allahtan bı hasar olmadı ama korku yettı ona baya agladı...yenı yenı sutun ıyıce azaldı artık tosun paşa koca ellerıyle mememı dovuyor resmen..ek gıdaya gectık bızde elma puresı yogurt ve sutlu pırınçli muhallebı verıyom obura ..ama dedıgın gıbı allahım ısteyen herkese yasatsın ...kendını unutuyorsun ama bu senı uzmuyo onun her anı senı mutlu edıyor zaten

amin canım hepimizinki ne..ah evet yorgunluk bu kelimeye çoook alıştım çünkü hiç dinlenemiyorsun ki..haftasonları 6:30 da kalkmak epey koyuyo insana ve o saatte oyun oynamak...

idil orda mısın? gelmil baharcık sonunda:)))) hayırlı olsun canım.karnında durduğu gibi değil demi?dunya bi taraf sımdı bahar bı taraf.eşin bile kısmen bıttı demı...canım benım Allah acılarını gostermesın.saglıkla buyut

günaydın canım bebeğini doğurdun buralara tekrar döndün rüya gibi ya maşallah çok tatlı dimi kızın zorlanıyomusun sarıp sarmalamakta
evet hemşom hamileymişim ben hatta kalp atışlarını gördüm herşey yolundaymış birasda az strese girsem herşeye kafa yoruyorum bi halamın kızı var çok sinir ediyo bana mesajla geçenlerde hakaret etmişti. bebişimi kaybetmiştim. bu seferde diyomuşki kaynanama o gelinin varya o gelinin bana neler çektiriyor ne hakaretler ediyokaynanamda sakın sen ona etmeyesin yazdıkların duruyo demiş allahtan
nasıl düşünmicem herşeyi
bana formül verin yaf

canı benim çok sevindim tüp bebek için kolları sıvamanıza
herşey yolunda çok şükür vakit kaybetmede hadi yetiş böle tadı olmuyo sorarız birbirimizde aşerdiklerimizi

slmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm canım nasılsın test yapmışın negatifmiş erkenmi yaptın yoksa

slm canım

merhaba bişey sorabilir miyim?
ben en son 3 aralıkta adet oldum,bu sabah idrar testinde çift çizgi gördüm ama emin olamadım az önce kan verdim 2,5ta belli olucak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum..
bende lekelenme yada yerleşme kanaması olmadı acaba normal mi bu?yani hamile kalınca illede kanama oluyor mu?

ayy evet canım gelmedi hala yaaaa yok kız hamile degilim ama eşim tutturdu vallaa
evet canım ya karışmış ortalık valla olsun ha eşimin ha benim dogum günüm sagol canım ii dileklerin içinn

hosgeldın ıdıl nasılsın canım kızın nasıl sanırım sakin bır kızın var buralarda görüyorum genelde senı:)

Hoşbulduk canım evet kızım genelde uyuyo..çok sakin maşallah..
gece gündüz uyuyo teyzesi :) bi tek acıkınca uyanıyo

o kadar rahatladım ki tinker anlatamam ya...sırf göbeği için doktordan randevu almıştım ya ama artık gerek kalmadı :) göbeği temizlemek için bisepsin diye bir sprey verdiler kurutmak için de eozin...
canım ilk ayda BCG diye bir aşı yaptırmamız gerekiyo, tüberküloz için...
2. ay : DTPolio diye bir aşı ama türkcesini bilmiyorum

ama rotavirüsü yapılmıyo galiba ya mecburi değil yani...mecburi olmadığı için devlet de karşılamıyordur bence.

hayırlısı canım ya iğnelerden niye korkuyorsun ki herşey sağlığın için....

slmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam canım...doğum günün kutlu olsun tekrar :)

evet çok şükür düştü nanem ........... ne yapalım aşısını da yaptıracazz

lekelenme olmadan da oluyor sen içini ferah tut. idrarda hemn çıktıysa%99 kesin biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…