gunaydın canım hosgeldın hatce hamılelık supheen vardı nordu kuzum
bal arılarım ana graliçeniz geldi.napıyosunuzz
ayy bende mınnet etmem ya anlıyorum ssenı canım
şekerim önce sneı çekicem önceee hep ama hep dua ediyorum
meltem de dıokı sancı cekerken kzıalrın hepsini saydım durdum isimlerini de
bilmıom hep nıklerıyle söyledım
Allah kabul eder ınsallah dualarımı diyo canım unutmamıs sizi yanı
inşallah nasib olur sana bana herkese :)
günaydın kızlar nasılsınız..okulda net geldi şimdilik hadı ınsallah kopmaz gene
Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnnnn..........gerçi öğle oldu ama neyseeee...nasılsınız kızlar?
Hemşom kurban olduğum sen nasılsın nerelerdesin ya?? bu arada ben anlamadım senin gebeliğin hala devam ediyor değil mi?
Benim tombiş kızımın göbeği nihayet düştü kızlar yani 20 gün sonra düştü o kadar rahatladım ki anlatamam...........haftaya aşısını yaptıracaz kızımın yine canı acıyacak ya offff
slm:2::2::2::2:
hoşbuldum balımm....
ayy koçişimde bekliyo yemeğe ama yazmadan gecemedim..
canım hala adet olmadım ama bu sabah yine yaptım test bişey cıkmadı olsaydı bu zamana kadar belli olurdu heraldeee...
senınkı nasılbu arada cevap yazdım okudunmu cicim
slm:2::2::2::2:
evet canımmmm allah izin verirse çarşamba gidicezz cok ama cok heyecanlıyım..
dönüşte size haberlerimi yazarım..
sen nasılsınnnn erkekimiz nasılll maşallah günden güne değişiyo...
hayırlısı canım ya sen dıkkat et de kendıne..hoşbuldum balımm....
ayy koçişimde bekliyo yemeğe ama yazmadan gecemedim..
canım hala adet olmadım ama bu sabah yine yaptım test bişey cıkmadı olsaydı bu zamana kadar belli olurdu heraldeee...
hoşbulduk canımay ay ayy kimler gelmiş hoşgeldin graliçemmm:))
Allah razı olsun meltemden ya canım benim o anda bile bizi düşünmüş
inşallah kabul olur duaları da onun vesilesiyle bizlerde anne oluruz
inşallah canım benim sen beni çek yeterki ne tarafa çekersen çek ben gelirim:)))
bu arada şefe hiçbişey demedigim halde git bugün ewe dedi ay ne kadar şanslıyım adama minnet etmiyorum ve kendi istegiyle beni eve gönderiyor :)
günaydınnn tinkerimmmmm hoşgeldinn
hoşgeldin idilimmmmm
çok şükür göbegi de düşmüş baharımızın...aman maşalllah maşallah...
oy kıyamam ben ona aşıda vurulcakmış olsun annesi üzülme saglıgı için herşey...
kızlar ben gidiyorum eve geçince girmeye çalışırım hepinizi öptüm kendinize iyi bakın aman çok salgın var...
slmm canımm hastamısınki sennnn yoksam benimle ddalgamı geçion hep hastayım yaaaaaaa
ayyyyyyy gemzelim bende olmadım yaaaaaa bişi yok biliom ama kociş manyadı diomki belim agrıyo ee hamilesin ya ondan dio halaaaaaa
hayırlısı canım ya sen dıkkat et de kendıne..
hoşbulduk canım
yok kız bende kaç gundur hastayım faranjıtım azıyo okulda hel bağırmaktannn:84:
ay ay ayy kimler gelmiş hoşgeldin graliçemmm:))
allah razı olsun meltemden ya canım benim o anda bile bizi düşünmüş
Inşallah kabul olur duaları da onun vesilesiyle bizlerde anne oluruz
Inşallah canım benim sen beni çek yeterki ne tarafa çekersen çek ben gelirim:)))
bu arada şefe hiçbişey demedigim halde git bugün ewe dedi ay ne kadar şanslıyım adama minnet etmiyorum ve kendi istegiyle beni eve gönderiyor :)
ooo süpermiş yyaa hadı gule gule canım dinlen ıyıce portakal suyuıc ağrı kesıcı al
oohhh :)))
ay çok tatlılar ya..evet her anları tatlı ama bence dış dünyayı tanımaya başladıklarında daha da tatlı oluyorlar..bızımkı artık tam tur donuyotinker evet 4 ay geçmiş daha dün gibiydi senin doğurman.benim minik kuşum 8 aylık oldu bugün. ama emeklemiyor biz çok erken yürütece koyduk sürekli ayakta durmak istiyordu çünkü...şimdi evin içinde vals yapıyor bir ton kaza atlatıyoruz.dun damacanayı devırdı sonra mınık yuzunu bana cevırdı bakıo tepkıme...her anları harıka Allah herkese nasıp etsın ınsallah.senın nasıl gıdıyor?
senın oglun büyümüş masallah ne güzel ek gıdalarada baslamıssınız kılosuda çok ıyı masallah ogluna nazar degmesın canım geç cevap yzıyorum kusura bakma oglumlada ılgılenıyorum benım oglumda ıyı büyüyo işte çok yaramaz sadece çok yoruluyorum 3. aymıza gırıcez bızde işte hayırlısı ıle
günaydın canım bebeğini doğurdun buralara tekrar döndün rüya gibi ya maşallah çok tatlı dimi kızın zorlanıyomusun sarıp sarmalamaktaKızlar Günaydınnnnnnnnnnnnnnn..........gerçi öğle oldu ama neyseeee...nasılsınız kızlar?
Hemşom kurban olduğum sen nasılsın nerelerdesin ya?? bu arada ben anlamadım senin gebeliğin hala devam ediyor değil mi?
Benim tombiş kızımın göbeği nihayet düştü kızlar yani 20 gün sonra düştü o kadar rahatladım ki anlatamam...........haftaya aşısını yaptıracaz kızımın yine canı acıyacak ya offff
canı benim çok sevindim tüp bebek için kolları sıvamanızacanım bende cok sevinci ve mutluyumm...
inşallah canımmm inşallahhhh tek temennim bu defa sağlıklı olması...
canımm inş. sizde en kısa zamanda başlarsın..daha bizimde bişiy belli değilki çarşamba gidince ilk görüşmemizi yapıcamm belki daha erken dicek belki benimde eşimde sorun cıkıcak yani hiçbişey belli değil ama bu görüşme bile bana mutluluk veriyo geriside yavaş yavaş gelir..
yıldız hoşgeldin canımm seni cok merak etmiştim iyi olmana sevindimm..
hatunum
cok gecmiş olsun kuzum operasyonun olmuş..inşallah en kısa zamanda iyileşirsinde bebişinde gelir ondan sonra...
slm canım nasılsın test yapmışın negatifmiş erkenmi yaptın yoksaslmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm canımselam kızlarrr ben yine temizliğe daldım malum pazartesi günü bizim ev savaş alanına dönmüş gibi görünüyorişin içinden çıkamıyorum oyüzden pazartesileri hiç sevmem sizde ne var ne yok.pembem gitmişmi doktora???
yeliiiiiiiiiiiiiz kızz gelmedimi daha kırmızılarrrryoksa eşin haklımı bu konudaaa hiç böyle gecikirmiydin kızzzz buarada faceden doğum gününü kutladık ama sanırım eşinin doğum günüymüş olsun eşininde doğum günü kutlu olsunnn
hosgeldın ıdıl nasılsın canım kızın nasıl sanırım sakin bır kızın var buralarda görüyorum genelde senı:)
bızımde 16. gun dusmustu ya ıyıce pansuman yapmak lazım hergun alkol suruyordum orda ne verıyorlar dusmesı ıcın..ah ah o asılar hıc bıtmıyo ege de gecende oldu ama ne aglamak artık bacaklar dobik dobik yağlı ya nasıl acıtıyo ası...ıkı bacaktan oldu ama yaslar aktı gozunden dusun...mosmor oldu hıc bole olmazdı..ıkıncı ayda yapılan cok kotu 3 tane bırden oluyo ıcınde verem de var..ki verem yakıyo ınsanı bılıyorum..ooof kuzularımız doguyo ama çileleri bitmiyo...idil bu arada rota virüsü orda yapılıyor mu..aşı burda özel devlet karsılamıyo ordakı duzenı merak ettım
guınaydın canımm :)))
canım doktorum ne zaman amelıyat olabılırsın derse o zaman olcam
yarın ne dıcek bakalım yaaaIğne vercek die tırıom ama
Meltem evıne daha yenı gectı ev ısı bebek fln onla ugrasıodur
unutmadı canım ama bu sitemını iletirim :))
slmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin idilimmmmm
çok şükür göbegi de düşmüş baharımızın...aman maşalllah maşallah...
oy kıyamam ben ona aşıda vurulcakmış olsun annesi üzülme saglıgı için herşey...
kızlar ben gidiyorum eve geçince girmeye çalışırım hepinizi öptüm kendinize iyi bakın aman çok salgın var...
merhaba bişey sorabilir miyim?
ben en son 3 aralıkta adet oldum,bu sabah idrar testinde çift çizgi gördüm ama emin olamadım az önce kan verdim 2,5ta belli olucak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum..
bende lekelenme yada yerleşme kanaması olmadı acaba normal mi bu?yani hamile kalınca illede kanama oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?