ayyyyyyyy geçmiş olsun canım yaaaaaaaaaa çpk zor valla ben kaç hafta yattımmm bagırmamı gerektiren yerler olmuyo ama normalde ses tonumu ayarlayamadıgım için 2 hafta rahat etti kociş artık bıkmış adam çenemden
evet kısmen bitiyo gerçekten...ya ipek sana bırsey sorucam da utanıyomidil orda mısın? gelmil baharcık sonunda:)))) hayırlı olsun canım.karnında durduğu gibi değil demi?dunya bi taraf sımdı bahar bı taraf.eşin bile kısmen bıttı demı...canım benım Allah acılarını gostermesın.saglıkla buyut
merhaba bişey sorabilir miyim?
ben en son 3 aralıkta adet oldum,bu sabah idrar testinde çift çizgi gördüm ama emin olamadım az önce kan verdim 2,5ta belli olucak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum..
bende lekelenme yada yerleşme kanaması olmadı acaba normal mi bu?yani hamile kalınca illede kanama oluyor mu?
hoşgeldin canımcımm....slmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin selizcimmmm...selam kızlarrr ben yine temizliğe daldım malum pazartesi günü bizim ev savaş alanına dönmüş gibi görünüyorişin içinden çıkamıyorum oyüzden pazartesileri hiç sevmem sizde ne var ne yok.pembem gitmişmi doktora???
anammmm senin koçiiş baya kaptırmış kendinii...inş. dediği gibi olur..ayyyyyyy gemzelim bende olmadım yaaaaaa bişi yok biliom ama kociş manyadı diomki belim agrıyo ee hamilesin ya ondan dio halaaaaaa
öyle canım hayırlısı ne diyelim..hakkınızda hayırlısı canım ıyıyı bende yorgunum baya Rüzgar la ugrasıyorum süreklı işte çok yaramaz günden güne degısıyo evet büyüyo teyzesi
valla aslında pekte dikkat etmiyorummmm evde hareketlere başladım...evi heryeri kaldırıp temizliyorum dün sımsıcak duş aldım adetim gelsin diye..hayırlısı canım ya sen dıkkat et de kendıne.
haticem sende kocişini ikna etmişsin çok ama çok sevindimmm bu çarşamba gidicekmişsiniz galibaa bi gittinizmi geriside gelirr tatlımm inşallahh bu arada sorunun cevabınıda almışsınn bakkk artık herşey çok güzel olacak hepimizi için
bizde çalışmalara başladık çok erken olduu amasabırsızlanıyorum napim
:)ayşe meloj doğurdu galiba????hayırlı olsun hepinize nasıllar? Sen de ameliyat olcakmışsın tam okumadım nedenini ama inşallah sorunsuzca atlatırsın.
ayy evet canım gelmedi hala yaaaa yok kız hamile degilim ama eşim tutturdu vallaa
Evet canım ya karışmış ortalık valla olsun ha eşimin ha benim dogum günümSagol canım ii dileklerin içinn
günaydın canım bebeğini doğurdun buralara tekrar döndün rüya gibi ya maşallah çok tatlı dimi kızın zorlanıyomusun sarıp sarmalamakta
evet hemşom hamileymişim ben hatta kalp atışlarını gördüm herşey yolundaymış birasda az strese girsem herşeye kafa yoruyorum bi halamın kızı var çok sinir ediyo bana mesajla geçenlerde hakaret etmişti. bebişimi kaybetmiştim. bu seferde diyomuşki kaynanama o gelinin varya o gelinin bana neler çektiriyor ne hakaretler ediyokaynanamda sakın sen ona etmeyesin yazdıkların duruyo demiş allahtan
nasıl düşünmicem herşeyi
bana formül verin yaf
canı benim çok sevindim tüp bebek için kolları sıvamanıza
herşey yolunda çok şükür vakit kaybetmede hadi yetiş böle tadı olmuyo sorarız birbirimizde aşerdiklerimizi
slm canım nasılsın test yapmışın negatifmiş erkenmi yaptın yoksa
slm canım
kızlar elifin kuzusu hop hop hopluyormuş maşallah diyelim
lekelenme olmadan da oluyor sen içini ferah tut. idrarda hemn çıktıysa%99 kesin biliyosun
Hoşbulduk canım evet kızım genelde uyuyo..çok sakin maşallah..
gece gündüz uyuyo teyzesi :) bi tek acıkınca uyanıyo
o kadar rahatladım ki tinker anlatamam ya...sırf göbeği için doktordan randevu almıştım ya ama artık gerek kalmadı :) göbeği temizlemek için bisepsin diye bir sprey verdiler kurutmak için de eozin...
canım ilk ayda BCG diye bir aşı yaptırmamız gerekiyo, tüberküloz için...
2. ay : DTPolio diye bir aşı ama türkcesini bilmiyorum
ama rotavirüsü yapılmıyo galiba ya mecburi değil yani...mecburi olmadığı için devlet de karşılamıyordur bence.
hayırlısı canım ya iğnelerden niye korkuyorsun ki herşey sağlığın için....
selam canım...doğum günün kutlu olsun tekrar :)
evet çok şükür düştü nanem ........... ne yapalım aşısını da yaptıracazz
ıdıl canım benım oglumda ılk zamanlar pek sakindi sonra gaz sancıları bır basladı amannnnn sorma halada devam edıyor bakalım ne zaman bıtecek ınsallah hep sakin olur kızın
yazim canım benimtatlım sende hoşgeldinn bende merak etmiştim senii valla şu telini yaz özelden bana sen merak ettigimizde arayalım barim.herşeyde yolundaymışş maşallah sizeeeee.
evet canım bende 2 gün geçince test yaptım negatif bugün 6. günü olsaydı çıkardı ben yok biliorum ama eşim bırakmıyoki varda var varda var diooo
rica edrim tatlım sonucu yaz mutlakateşekkür ederim inşallah öledir..zaman geçmek bilmiyor şimdi 1,5 saat var daha sonuca
tınker canım valla haklısın haftasonu erken saatte kalk ve oyun oyna oldukça zor bızımkıde erkenden kalkıyo hep gülüyo yok dıyorum sabah sabah sımdı konusmayayım uykusu dagılmasın tekrar uyur belkı ama nerde çoktan uyanmıs bıle bızımkı:)
evet yıldızcım allah izin verirse çarşamba günü ilk girişimde bulunucaz..inş. en kısa zamanda yetişirim sizee...sağlıklı olsunda geriden gelsemde olur..canı benim çok sevindim tüp bebek için kolları sıvamanıza
herşey yolunda çok şükür vakit kaybetmede hadi yetiş böle tadı olmuyo sorarız birbirimizde aşerdiklerimizi
oyy oyy maşallahhh allahım nazarlardan korusunn herşey yoluna girdiii.....kızlar elifin kuzusu hop hop hopluyormuş maşallah diyelim
haticem ne demek canım rica ederim afiyet bal şeker olsun kocişinede yarasınbende daha çok tarifler var veririm canımcım...kocişinide ikna ettiğin çok ii olmuş hadi bakalım sen tüp bebeğe ben ise bol bol ekşına
nasılsa öğrendik bu hamile kalma işini sağlıklı olsunda gelir nasılsaevet yıldızcım allah izin verirse çarşamba günü ilk girişimde bulunucaz..inş. en kısa zamanda yetişirim sizee...sağlıklı olsunda geriden gelsemde olur..
oyy oyy maşallahhh allahım nazarlardan korusunn herşey yoluna girdiii.....
yok kız koçişime yaramasınnnnnnn koçişimde bende cok kilo aldık ama ne zamandır söylüyodu yap diye yaptım birdahada yapmam yapsamda kilo verdikten sonra..
canım benim tüp bebek muhtemmelen bu ay değilde şubattaki adette başlanır...ama senin şubatta güzel haberleini alırzzz sende beni cekersinn martta ben veririm inş. güzel haberler..
nasılsa öğrendik bu hamile kalma işini sağlıklı olsunda gelir nasılsa
sorma yıldızcım ben kendi adıma hamile kalma işini cok güzel beceriyorum ama iş doğurmaya gelince herşey fos oluyo sanki rüya gibimm.
seviçli geznirken birden ağlamaklı oluveriyorum..
inşallah rabbim bu girdiğim tüp bebek yolunda gözyaşlarımı hiç dökmezz.
sorma yıldızcım ben kendi adıma hamile kalma işini cok güzel beceriyorum ama iş doğurmaya gelince herşey fos oluyo sanki rüya gibimm.
seviçli geznirken birden ağlamaklı oluveriyorum..
inşallah rabbim bu girdiğim tüp bebek yolunda gözyaşlarımı hiç dökmezz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?