Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet kısmen bitiyo gerçekten...ya ipek sana bırsey sorucam da utanıyom dogum sonrası cinsel yaşam ne zaman düzelir yaaaaaçok düzensiz ve de tatsız gelıyo artık bana...

bende de öle bırsey olmamıstı..şart degıl yani..sen buyuk ıhtımalle hamılesın tebrıkler

slmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canımcımm....
hoşgeldin selizcimmmm...
verdiğin tarfi dün denedimm muhteşemm oldu koçişim bayıldııı...cok teşekkür ederim canım...

ayyyyyyy gemzelim bende olmadım yaaaaaa bişi yok biliom ama kociş manyadı diomki belim agrıyo ee hamilesin ya ondan dio halaaaaaa
anammmm senin koçiiş baya kaptırmış kendinii...inş. dediği gibi olur..
hakkınızda hayırlısı canım ıyıyı bende yorgunum baya Rüzgar la ugrasıyorum süreklı işte çok yaramaz günden güne degısıyo evet büyüyo teyzesi
öyle canım hayırlısı ne diyelim..
ee sen bundan sonra daha fazla yorulursun bebişş büyüdükce yorgunluklarda artacak...
maşallah subanallahh rüzgara...

hayırlısı canım ya sen dıkkat et de kendıne.
valla aslında pekte dikkat etmiyorummmm evde hareketlere başladım...evi heryeri kaldırıp temizliyorum dün sımsıcak duş aldım adetim gelsin diye..
daha önce ağrı kesici filan aldımmm...
yani hamiş kaldığımı sanmıyorum canım...olmasındaaa zaten..

evet selizcim sonundaa ısrarlarım işe yaradııı..
gittikmi inş. gerisi corap söküğü gibim gelir...

ooooo maşallahhhh sende başlamışsın çalışmalaraaa hadi hayırlısı olsunn canımmmm...

ayşe meloj doğurdu galiba????hayırlı olsun hepinize nasıllar? Sen de ameliyat olcakmışsın tam okumadım nedenini ama inşallah sorunsuzca atlatırsın.
:)

evet ipekcım doğurdu meloşş çokşeker bı bebısımız olduu :)) uslu da sayılır maşallah
meltemde bebekde cok ıyı :) safra kesemde kum varmıs onun amelıyatını olucam
birde bebek kayıplarımın sebebı netlestı onu tedvaısı baslıcak ınsallah
böle işte

ayy evet canım gelmedi hala yaaaa yok kız hamile degilim ama eşim tutturdu vallaa
Evet canım ya karışmış ortalık valla olsun ha eşimin ha benim dogum günüm Sagol canım ii dileklerin içinn

anam hala gelmedımı kızz

tatlım sende hoşgeldinn bende merak etmiştim senii valla şu telini yaz özelden bana sen merak ettigimizde arayalım barim.herşeyde yolundaymışş maşallah sizeeeee.
evet canım bende 2 gün geçince test yaptım negatif bugün 6. günü olsaydı çıkardı ben yok biliorum ama eşim bırakmıyoki varda var varda var diooo

tınker canım valla haklısın haftasonu erken saatte kalk ve oyun oyna oldukça zor bızımkıde erkenden kalkıyo hep gülüyo yok dıyorum sabah sabah sımdı konusmayayım uykusu dagılmasın tekrar uyur belkı ama nerde çoktan uyanmıs bıle bızımkı:)

ıdıl canım benım oglumda ılk zamanlar pek sakindi sonra gaz sancıları bır basladı amannnnn sorma halada devam edıyor bakalım ne zaman bıtecek ınsallah hep sakin olur kızın

yok zaten özel aşı pahallı baya..devlet ondan karsılamıyo da hanı orda yapılıyor mu acaba dıye merak ettım sen dr una sorsana bi..

ıdıl canım benım oglumda ılk zamanlar pek sakindi sonra gaz sancıları bır basladı amannnnn sorma halada devam edıyor bakalım ne zaman bıtecek ınsallah hep sakin olur kızın

ididlin de eli kulagındadır..çünkü gaz sancıları 3 haftadan sonra başlıyor...ay ne zor günlerdi..ıh ıhh ıııhhhh diye inlemeleri adamı kahrediyor...allahtan ege de oldu ama hiç öle deli gibi kolik sancısı çekip ağlamadı..ben ağlatmadan çaresine bakıyodum başladığı gibi kurutma makınesı acıyodum ayaklarına karnına masaj yapıp yaglıyodum...acı elma yagı suruyordum...ooof ne bakımdı ya...kuzum sındı eşşek gibi ldu...

yazim canım benim
ben 4 gün geçtiğinde yapmıştım varla yok arası silik inceydi oda yarım saat sonra çıkmıştı bence umut var bi daha dene
teşekkür ederim inşallah öledir..zaman geçmek bilmiyor şimdi 1,5 saat var daha sonuca
rica edrim tatlım sonucu yaz mutlaka

haticem ne demek canım rica ederim afiyet bal şeker olsun kocişinede yarasınbende daha çok tarifler var veririm canımcım...kocişinide ikna ettiğin çok ii olmuş hadi bakalım sen tüp bebeğe ben ise bol bol ekşına

ay hafta içi de tam tersi bakıcıya bırakıcam ben kalkıyom o uyanmıyo..uykumuza da çok düşkünüz..uyandırıyorum severek..gözler kapalı ama gülüyo bana...sonra bı geriyo kendini ayakları karnına çekip bi de şiddetlisinden pırtlıyo...o tipi görmelisiniz bayılıyom o itülmüşşş haline...

canı benim çok sevindim tüp bebek için kolları sıvamanıza
herşey yolunda çok şükür vakit kaybetmede hadi yetiş böle tadı olmuyo sorarız birbirimizde aşerdiklerimizi
evet yıldızcım allah izin verirse çarşamba günü ilk girişimde bulunucaz..inş. en kısa zamanda yetişirim sizee...sağlıklı olsunda geriden gelsemde olur..

kızlar elifin kuzusu hop hop hopluyormuş maşallah diyelim
oyy oyy maşallahhh allahım nazarlardan korusunn herşey yoluna girdiii.....

yok kız koçişime yaramasınnnnnnn koçişimde bende cok kilo aldık ama ne zamandır söylüyodu yap diye yaptım birdahada yapmam yapsamda kilo verdikten sonra..
canım benim tüp bebek muhtemmelen bu ay değilde şubattaki adette başlanır...ama senin şubatta güzel haberleini alırzzz sende beni cekersinn martta ben veririm inş. güzel haberler..

nasılsa öğrendik bu hamile kalma işini sağlıklı olsunda gelir nasılsa

nasılsa öğrendik bu hamile kalma işini sağlıklı olsunda gelir nasılsa

sorma yıldızcım ben kendi adıma hamile kalma işini cok güzel beceriyorum ama iş doğurmaya gelince herşey fos oluyo sanki rüya gibimm.
seviçli geznirken birden ağlamaklı oluveriyorum..
inşallah rabbim bu girdiğim tüp bebek yolunda gözyaşlarımı hiç dökmezz.

aman canım takma kafaya inşallah dökmezsin zaman zaman kötü şeyler yaşıyoz nasipta kısmette ne varsa onu yaşıyoz

amınnn canımm ınsallhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…