ayyyyy daha nelerrrr Allah korusunnnnn...ben zaten huylu pimpirik biriyimdir hayatta dışarda kullanmam lavaboyu başkasının evinde bile asla..hele bunu duydum şimdii patlasamda girmem :)))
A,bu arada ben 20 Aralığı bekliyorum. :) İsterimki burda paylaşımı olan arkadaşlarımızla bir de liste oluşturabilelim.Böylece güzel sonuçları da daha yakından takip edebiliriz :)[/QUOT
Selamlar yaptığın bu sistemi çok beğendim , gerçekten hangı topikte ne yazdım kiminle ne konuştum , insan unutup duruyor... bende aranıza katılmak isterim ..şimdilik fazla uzatmayacağım
8.aydan beri eşimle çalışmalar yapıyoruz ama sonuç alamadık... son adetim 8.aralıktı normalde şimdiye kadar regl olmalıydım ama....hala olmadım boşa umut etmek istemıyorm çünkü belirtiler regl belirtileri gibi ... sadece bir karın ağrısı var, daha önce regl olmadan hiç karnım ağrımazdı ama ..ne göğüslerde şişlik veya ağrı..bacakta ağrı, ne mide bulantısı , ne başdönmesi hiç bişi yok ... her neyse akşam eve dönerken (hala gelmemişse :)) bir test alacağım ve bakacağım...sizinle mutlaka paylaşırım.. beni listenize eklermisiniz bilemiyorum ..eklerseniz beklenen günüme bugün diyelim... :)) 07/01/2009
canım hoşgeldin topiğimize valla bizim topik çok güzel muhabbet süper herşeyini paylaşabilirsin ama şu varki devamlı girmeyen arkadaşlar bu zevki alamaz biz hergün burdayız ve hepimiz birbitimizi az çok tanıdık sorunlarımızı biliyoruz umarım sende kalıcı olursun sonucunuda merakla bekliyoruz
ben kadın dogum hastanesı var burda orda çalışıyodum bır kız geldı daha 1mı 2mı ay önce kıst amelıyatı olmus kontrole gelıp gıdıyomus neyse geldı doktora bu kasıklarımda agrım var dedı amleıytala ılıglı olabılırmı dedı doktorda bakalım dedı bır baktık kı bebek var içerde bız sok doktorla sonra tekrar baktık tekrar aynı görüntü doktor dedıkı kıza kalk gel konusalım neyse ıçerı aldı kızı dedıkı sen hamılesın kız neee dedı olamaz dedı nasıl olamaz kızım dedı ultrasonda bebek görünüyor dedı ama nasıl olucakkı ılıskıye gırmedım ben dedı ben orasını bılemem dedı doktorda sonra yıne bakalım dedı bekle bıraz dedı tekrar aldı masaya tabıkı yıne bebek var hemde 2.5 aylık olmus hareket edıyo içerıde ultrason kagıdını çıkardı verdı kıza bak dedı sonra kızda anlattı bız dedı sevgılımle sürtünme yoluyla sevıstık ama ılıskı olmadı sadece dısa bosaldı zaten kızım dedı neyse bakıre kız ama hamıle doktorda aldırmak için 1 haftan var dedı aldırdı kız tabıkı eeee aldırdıgın için kızlıgı bozulmus oldu yanı bu tarz olaylar çok bazen spermler çok hareketlı oluyo ve oradab içerı geçebılıyorlar bunu unutmayın
ebruli sanki tuvaletini tutmuşsunda ondan ağrıyomuş gibide bir his varmı?
:roflol::roflol: bez bağlarım gene girmem:roflol:
aman Allahımmmmmm biz de neler yapıyoruz da olmuyor yaa çok ilginç çokk:1shok:
valla bana hiç mantıklı gelmiyo bunlar.Sen kaç yıldır bir fill çalışıyosun olmuyo bu hamam taşından kapacak.yok ya olacak şey değil bence.Büyüklerin abartması ve korkutmasından başka bişey değil. Ha ben inanmıyorum ama ben de iice yıkayıp otururum ya da klozete oturmam çünkü boyle yetıstırıldık..evet çok ilginç ama buna benzer hikayede ben biliyorum.. hamam muhabbetini duydunuzmu bilmem. hikayeyi anlatim
kadın erkek farklı saatlerde aynı hamamı kullanıyolar.. erkekler hamamı kullandıktan sonra
hamam temizlenmiyo. kadınlarda hamamı kullanıyolar. genç bir kız farkında bile deil hamile kalıyo. karnı büyüyünce dr.da çıkıyo ortaya 4aylık bebek. ama bakire. kız düzensiz adet gördüğü içinde adetin geçtiğinin farkında deil. ve bebeğin kimden olduğuda belli deil. ama doğuruyo kız bebeği.. allah korusun yani. o yüzden wc lere bile girerken kesinlikle klozete oturmam ben. :1no2:
:roflol::roflol: hamuda bile kalkıyorum ben:roflol::roflol:
gerçekten mi kızzzzz bi denemediğim o kaldı benim de:roflol:
vall bak.. beraberlikten sonra popomun altına yastık koyuyorum ayaklarımı duvara uzatıyorum boynum kopcak gibi oluyo hatta:roflol: hatta bisiklet çevir demişti biri onu bile yapmıştım:roflol::roflol: parayla deil ya bunlar yapıyom anasını satim:roflol:
ay çok güldüm:roflol::roflol::roflol::roflol:
vall bak.. beraberlikten sonra popomun altına yastık koyuyorum ayaklarımı duvara uzatıyorum boynum kopcak gibi oluyo hatta:roflol: hatta bisiklet çevir demişti biri onu bile yapmıştım:roflol::roflol: parayla deil ya bunlar yapıyom anasını satim:roflol:
ben kadın dogum hastanesı var burda orda çalışıyodum bır kız geldı daha 1mı 2mı ay önce kıst amelıyatı olmus kontrole gelıp gıdıyomus neyse geldı doktora bu kasıklarımda agrım var dedı amleıytala ılıglı olabılırmı dedı doktorda bakalım dedı bır baktık kı bebek var içerde bız sok doktorla sonra tekrar baktık tekrar aynı görüntü doktor dedıkı kıza kalk gel konusalım neyse ıçerı aldı kızı dedıkı sen hamılesın kız neee dedı olamaz dedı nasıl olamaz kızım dedı ultrasonda bebek görünüyor dedı ama nasıl olucakkı ılıskıye gırmedım ben dedı ben orasını bılemem dedı doktorda sonra yıne bakalım dedı bekle bıraz dedı tekrar aldı masaya tabıkı yıne bebek var hemde 2.5 aylık olmus hareket edıyo içerıde ultrason kagıdını çıkardı verdı kıza bak dedı sonra kızda anlattı bız dedı sevgılımle sürtünme yoluyla sevıstık ama ılıskı olmadı sadece dısa bosaldı zaten kızım dedı neyse bakıre kız ama hamıle doktorda aldırmak için 1 haftan var dedı aldırdı kız tabıkı eeee aldırdıgın için kızlıgı bozulmus oldu yanı bu tarz olaylar çok bazen spermler çok hareketlı oluyo ve oradab içerı geçebılıyorlar bunu unutmayın
çok alemsin ya:roflol::roflol::roflol:
canım o kısım sertleşiyor ama ilerleyen hamilelik dönemlerinde.Plesantanın oluşması ve rahmin yukarı çıkmasıyla birlikte.Ama bu sertlik oluşması için bebişin biraz büyümesi lazım.Sonra iice yukarı çıkar göbeğine kadar elini koyunca hissedersin sanki balon şişirilmiş içerde.Seninki tuvaletinin gelmesinden olabilir canım.
:roflol::roflol:
banane gelsinde miniğim herşeyi yaparım benşakkıdı
oğluşum kardeşini kucağına alsın yeterki:1rolleyes:
kız Allah ıyılıgını versın senın emı:roflol::roflol: ne güldüm sana yaaaaa Allah da senı güldürsün ınsallah bende ılk zamanlar ne derlerse yapıyodum açıkçası belımın altına yastık koymalar ayaklarımı duvara uzatmalar 1 saat beklıyodum öyle yıne olmadı yıne olmadı vaktı zamanı gelmemıs benım bebegımın:emir_bebek:
çok ilginç ya be hep hikaye sanıyodum bunları.Ee o sperm kapalı yeri delip nasıl içeri girmiş mantığım almıyo valla.Ama iğrenç bişey. Bitti işte kızın hayatı.Sezeryan falan olmuyo mu bekareti bozmadan.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?