Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyyy daha nelerrrr Allah korusunnnnn...ben zaten huylu pimpirik biriyimdir hayatta dışarda kullanmam lavaboyu başkasının evinde bile asla..hele bunu duydum şimdii patlasamda girmem :)))

:roflol::roflol: bez bağlarım gene girmem:roflol:

aman Allahımmmmmm biz de neler yapıyoruz da olmuyor yaa çok ilginç çokk:1shok:

hoşgeldin arkadaşım sende.. herşeyini paylaşabilirsin burda. sıkıfıkı olduk bak biz. senide görmek isteriz aramızda. 8ay erken bir süre 1yılın dolsun öyle başla tedaviye falan ama belkide hamilesin. kaç günde bir adet görüyodun

Zehsel valla olabiliyo işte böle şeyler... allah böylesini vermesin valla çok zor bir durum

valla bana hiç mantıklı gelmiyo bunlar.Sen kaç yıldır bir fill çalışıyosun olmuyo bu hamam taşından kapacak.yok ya olacak şey değil bence.Büyüklerin abartması ve korkutmasından başka bişey değil. Ha ben inanmıyorum ama ben de iice yıkayıp otururum ya da klozete oturmam çünkü boyle yetıstırıldık..

ipekcim bazı çok hareketli spermler dış ortamda bir kaç saate kadar yaşayabiliyolarmış int.den okumuştum bende. inanırım ben.

ya kızlar acaba diyorum ben yine yumurtlak tedavisine mi bşlasam. klomen+çatlatma iğnesi
yoksa bekliyimde yazın tüp bebe mi yaptırayımbilmiyorumkismile
yaşım geçiyo korkuyorum artık ya

gerçekten mi kızzzzz bi denemediğim o kaldı benim de:roflol:

vall bak.. beraberlikten sonra popomun altına yastık koyuyorum ayaklarımı duvara uzatıyorum boynum kopcak gibi oluyo hatta:roflol: hatta bisiklet çevir demişti biri onu bile yapmıştım:roflol::roflol: parayla deil ya bunlar yapıyom anasını satim:roflol:
ay çok güldüm:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok alemsin ya:roflol::roflol::roflol:

yastığı ben de yapıyorum da bisikleti denememiştim onu da deneyimmm :roflol: ayy iyice şaşırdık artıkkk :roflol::roflol:

çok ilginç ya be hep hikaye sanıyodum bunları.Ee o sperm kapalı yeri delip nasıl içeri girmiş mantığım almıyo valla.Ama iğrenç bişey. Bitti işte kızın hayatı.Sezeryan falan olmuyo mu bekareti bozmadan.CADIARZU

kız Allah ıyılıgını versın senın emı:roflol::roflol: ne güldüm sana yaaaaa Allah da senı güldürsün ınsallah bende ılk zamanlar ne derlerse yapıyodum açıkçası belımın altına yastık koymalar ayaklarımı duvara uzatmalar 1 saat beklıyodum öyle yıne olmadı yıne olmadı vaktı zamanı gelmemıs benım bebegımın

sağol canım ya aydınlattığın için ama dediğim gibi tuvaletimi yaptıktan sonrada sert benimki aman neyse buna yormayım şimdi iyice kafam karışıcak

evet öyle bi tanem. vardır bi zamanı hayırlı bir vakti..
e ama zehsel 3sene olcak martta.. yaş gidiyo bende ne duyduysam yaptım
en çok hazmedediğimde banyoyu sabah yapmak oluyodu. ama onu bıraktım artık
günaha girdiğimi bile bile bunu yapmak istemedim artık hemen abdestimi alır yatarım

canım kızlık zarında zaten adet kanamasının ve akıntıların gelmesı için delık var yeterınce o delıkte yeterlı gelıyo yanı sezeryan olmuyo tatlım bu durumlarda genelde alttan alınıyo bebek kürtajla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…