Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben tam idrara 5 tl şeker yüklemeside 20tl ama digerlerini bilmiyom canımcım

Ayy kızlar eşim az önce çikolata yedirdi bana...
Karnımda ani bir patırtı hissettim..Bu kızce beni tekmeliyor galiba;içim pek bir fena oldu nasıl alıscam kı buna ben

Karnımda ani bir patırtı hissettim..Bu kızce beni tekmeliyor galiba;içim pek bir fena oldu nasıl alıscam kı buna ben

ohhh hadi hayırlı olsun öle bi güzel alışıon ki sonra tekmelesin die bekliyorsunn

eheheh evet canım çikolata yiyince şov yapıyolar
alışırsın merak etme

ama ösledim kankimi bennnnn :26: uzun zamandır konuşamamıştıkkk

ben de ben dee

ben tam idrara 5 tl şeker yüklemeside 20tl ama digerlerini bilmiyom canımcım
:26: senin ki çok azmış kuzum ya. bizim medipol uçmuş sanırım. acaba kızılay'da mı yaptırsam:78:

ayyy yirim. benimki artık karnımda dalgalandırma yapıo. içim gidio bi tuhaf oluyorum bir de erkek çocuğu daha sert vuruomuş. ondan dolayı baya bir hissediyorum boksör oğlum benim

ohhh hadi hayırlı olsun öle bi güzel alışıon ki sonra tekmelesin die bekliyorsunn

eheheh evet canım çikolata yiyince şov yapıyolar
alışırsın merak etme

ben de ben dee

Ayy kızlar öyle mi dersiniz...Çok tuhaf birşeymiş somut anlamda ilk defa bugün böylesini bir sabah hissettim bir de şimdi çikolatayı yiyince...Ben de alışcam inşallah kızımın hareketlerini...Ay biz şimdi 3kızce annesiyiz baksanıza

yaaa ama yaaaaaaaaaa

neyse vardır bundada bir hayır inşAllahhhh saglıkla bebeişin olurda biz nasılsa görüğşürüzz
valla canım ne yapalımm öyel oldu işte..dediğin gibi bundada var bir hayır...evet canım sağlıklı olsun bebişimm elbet allahımın izni ile görüşürüzzz...
amin canım inşallah..
adetin de stresten gecikmiştir endişelendin ya bu ay ondan..
o da daha fazla bekletmeden gelir inş canım..

inşallah cok bekletmeden gelsinde artık şu yaşadığım stresten kurtulayımm...

Her yer sanırım kafasına göre fiyat biçiyor...
Oyy yesinler onun erkek gücünü...Ahh gidi analar neler çekermiş peh anasını :)

Ben 19 Haftalık Hamileyim Bebeğin Cinsiyetini Bilemiyorum Çünkü Bebek Göstermedi
Ama Hareket Hissetmiyorum ve Çok Ağrım Oluyor Hareketleri Bu Dönemde Hissetmemem Doğal mı
Bu İlk Gebeliğim. Biriniz Bişey Söyleyin Lütfen.

hihihi

inşallah cok bekletmeden gelsinde artık şu yaşadığım stresten kurtulayımm...

inşallah canım..

evet canım hissetmemen normal endişelenme..
genelde ilk gebelikte geç hissedilirmiş..
erken hissedenler de var elbet ama her hamilelik farklıdır..
ben de 19-20. hafta da ufak tefek hissetmeye başlamıştım
sonradan artıı..

selamlarr cümletennn kızlar ben sonunda kırmızıları gördüm dün gece sancıyla geldiler gözüm yollarda kalmıştıı neyse artık bi dahaki aya nasip olur insallah müjde vermekk bu gün doktora gittim ultrosonla bakındım kist felan yokmuş zaten hormonlarımda düzgün neden reglim gecikti son 2 aydır dedim bana sitresten olabilir yada sende 2 sefer gecikme olabilir dedi hakkatende bende her sene 2 yada 3 ay gecikme olurr hava şartlarındann normalmiş yanii herşey çok şükür bakalım öbür ayda gecikme olmaz umarım olucaksada bebişim geldiğinden olurrr
neyse canlar haber vermek için girdim akşama misfirlerim var mutfaktaki son hazırlıklarımıda yapayımm öptüm siziiiiiiii koccamannnn

yirim ben onlarııııııııı

valla canım ne yapalımm öyel oldu işte..dediğin gibi bundada var bir hayır...evet canım sağlıklı olsun bebişimm elbet allahımın izni ile görüşürüzzz...

inşAllah canımmmmm Allah herşeyi gönlüne göre verir

Canım ikimiz aynı zamandayız sanırım...Ben de hissetmiyordum küçük pıt pıtlar dışında.İlk defa bugün daha bir şiddetli hissettim.Doktorlarda ilk gebelikte geç hissedilir diyorlar o yüzden hiç panik yapma.Bir de ağrıya gelince bende de oluyor.Yani rahim büyüyor;bebek büyüyor hareketleniyor kolay değil ağrılarımızda ondan.Sen kalbini ferah tutup bol bol dinlen.

Gözün aydın canım..Açıkçası sevindim reglin gelmiş daha fazla bekletmeden..Dediğin gibi gelecek ay bebek müjdesiyle gelirsin inşallah canım...Hepimize oluyor bu adet düzensizlikleri haziran ayında bana da olmuştu iki hafta gelmemişti doktorda kist yok bebekte yok demişti;hava koşullarından olabilir demişti.Stres falanda etkili tabii.Neyseki bu ayda geldiler kırmızılar..Gelecek aya çalışmaya devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…